Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

Καλημερααααααααααα ! Τι κανετε ?

Λε σταματήστε να ψαχνετε , ανταλλάσετε σκυτάλες γιατι δεν προκειτε να γυρισουν οι τσουπριτσες απο τις διακοπες ! Εχω κατι πληροφοριες ομως πως η σκυταλη ειναι βορεια ...

Αθηνουλι μου ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας ! Καλη ανάρωση να εχεις κοριτσάκι μου και καλη δυναμη !!! Να μου τα φιλησεις τα καμαρια σου !!!

Αναστασία μου πως ειστε ? Ο Στρατουλης ξεκινησε παιδικό ?

Απο τη Βασουλα ειχαμε κανα νεο ?

Γεννησε και η γερακινουλα , μεγαλη σοδεια απο λιονταράκια φετος !!!

απο 1 σεπτεμβρη..

αληθεια ποτε γυριζουν οι τσουπρες απο τις διακοπες?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό σημαίνει να επιστρέφεις και να σε περιμένουν και νέα μέλη!!!!!

Να ζήσουν τα καινούργια λιονταράκια!!!!!!! Να τα χαίρεστε κοριτσάκια και με το καλό να μεγαλώσουν και αυτά με το γαλατάκι της μανούλας τους!

Χρόνια πολλά και στις όμορφες διδυμούλες, σαν χθες θυμάμαι που μου έστειλες το σμσ Αναστασί!!!!!

Εμείς ναι γυρίσαμε! Αφού τα μαζέψαμε και φύγαμε από το αρχικό μέρος (ναι ναι είμαστε μαζόχες το ξέρουμε) εγκατασταθήκαμε κάπου αλλού όπου περάσαμε πολύ ωραία!

Έντάξει το μέρος δεν πολύ έλεγε αλλά η παρέα έκανε τη διαφορά!

Και τα πιτσιρίκια ξεσαλώσανε στη θάλασσα, στις ταβέρνες, κάνανε ομαδικές βουτιές, δίνανε ομαδικές σφαλιάρες αλλά και πολλές αγκαλιές και φιλιά, κοιμηθήκανε σε παραλίες, ταβέρνες, μάρσιπα, καρότσια, φάγανε γλυκά, παγωτά, μπισκότα, φρούτα, χαλίκια, χίμες.... Οι μεγάλοι ξεκοιλιάζονταν στο φαί που παρεπιπτόντως δεν ήταν το αντιπροσωπευτικό της Κρήτης αλλά δεν πτοήθηκαν, κάνανε καμιά βουτιά στη θάλασσα, ήπιανε πολλές ρακές, κύνηγούσαν πολλά πιτσιρίκια, θηλάσανε πολλά μωρά, που και πού είχανε και χρόνο να πουν και καμιά κουβέντα!!!!!!

Οι υπόλοιποι παραθερίζοντες του μέρους απλά ευχαριστούν την τύχη τους που φύγαμε!

Οι συνταξιδεύσαντες στο πλοίο θα έχουν να λένε ότι ήταν και ένας σύλλογος με μαμάδες με μωρά στα μάρσιπα, ένα βζ έξω και ένα νήπιο να τραβολογάει το χέρι τους!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Νομίζω γυρίζουν σήμερα!!! Τελικά δεν τις πήρα ένα τηλέφωνο η γαιδούρα... εδώ δεν έχω πάρει ακόμα την κουμπάρα μου να της πω για την εγκυομοσύνη μου... με έχει πιάσει μια βαρεμάρα... ελπίζω να μην είμαι όλη την εγκυμοσύνη έτσι γιατί δεν μας βλέπω καλά...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καταφωνη!

καλως μας ηρθατε!

ευχαριστουμε και για τις ευχες!εμεις χθες γιορτασαμε τα γενεθλια μας αλλα οι μικρες στην τουρτα ειχαν ηδη κουραστει και ειχαν αρχισει να γκρινιαζουν... κατα τα αλλα περασαμε καλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γύρισα κι εγώ!!! μη μου πετάτε άλλα ροδοπέταλα, φτάνει :tongue:

Βασούλι, Αθηνούλα, Γερακινάκι να χαίρεστε τα νεογέννητα λιονταράκια σας!!!!!!!

Ανασταζί να χαίρεσαι τις διδυμούλες σου!!!

Ωραίες οι διακοπές παιδιά, αλλά λίγες.

Οι θάλασσες της Κεφαλονιάς άψογες... τι ευτυχία, να περπατάς δυο βήματα και να βουτάς εδώ

DSC04688.JPG

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσήρθατε τσούπρες!!!

Καλά, αλήθεια, η επιλογή του μέρους του αρχικού τουλάχιστον ήταν λίγο άτυχη και κρίμα, αλλά αφού την βρήκατε την άκρη, όλα καλά!! Αν ξανακατεβειτε Κρήτη να το μελετήσουμε λίγο καλύτερα... (και βάζω και μένα γιατί δεν σας βοήθησα και πολύ!)

Μαρία, τι υπέροχα νερά! Μπράβο! Και του χρόνου να είστε καλά να πάτε 4!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Οι συνταξιδεύσαντες στο πλοίο θα έχουν να λένε ότι ήταν και ένας σύλλογος με μαμάδες με μωρά στα μάρσιπα, ένα βζ έξω και ένα νήπιο να τραβολογάει το χέρι τους!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Νούυυυμεραααα! Καλωσήρθατε!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερα!!!

Αθηνα να σου ζησει ο πικολίνος, μπραβο που πηγαν λα καλα! Σημασια εχει να πανε ολα καλα, να βγεις κ συ κ το μωρο γερο με οσο γινεται λιγοτερη ταλαιπωρια. Ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες! Και σε σενα πηγαν ολα μια χαρα! Φιλακια και στα δυο σου μικρουλακια.

Βασσουλα, ξανα να σου ζησει, ελπιζω να εχεις αναρρωσει κ να ξεχασες την ταλαιπωρια. Τωρα αλλωστε εχεις να ασχοληθεις με αλλα θεματα!

Για βαλτε καμια φωτο ρε κοριτσακια να δουμε φρέσκο πράμα!

Αχχχχ, εμεις γυρίσαμε! Δεν θα μπορουσα να κανω καλύτερη περιγραφη απο της Ελένης! Οντως ειχε πολυ πλακα που μας περνουσαν για συλλογο! Παντως, νομιζω οτι θα κανω πολυ καιρο να ξανακατεβω στην Κρητη, άλλαξε αρκετα η εντυπωση που ειχα για το νησι και για τους κατοικους του!

Παμε για αλλα τωρα, γιατι ποναει πολυ η σκεψη να τελειωσε τοσο γρηγορα το καλοκαιρι! Ενα τριημερακι ακομα ειναι απαραιτητο!

Για να βαλουμε και το γραφειο σε λιγη ταξη τωρα!

Καλημέρα!

Εντάξει χθες το απόγευμα έκανα τα πάντα. Πήγαμε σούπερ, το αυτοκίνητο για πλύσιμο, μετά πλυντήρια, και καθάρισμα όλο το σπίτι γιατί σήμερα περιμένουμε μουσαφιραίους από Κύπρο!

Στις 12 ξεμπέρδεψα! Και η τσιριδίτσα μετά τους καλούς ύπνους που έριχνε στην Κρήτη αποφάσισε να ξυπνήσει 562 φορές!

Τί να κάνουν και αυτά τα κακόμοιρα. Από κρεβάτι σε καρότσι σε παραλία, σε πλοίο, σου λέει τί γίνεται εδώ πέρα.

Κατέβασα φωτός,νομίζω ότι των υπολοίπων θα είναι πιο καλές!

Αλλά βιντεάκι πώς βάζουμε εδώ??

Διαφημίσεις

καλημερα!

καλως ηρθατε κοριτσακια !αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα γιατι πολυ ειχε ερημωσει το καφε

περασατε σουπερ ε?αντε βαλτε καμια φωτο

εγω ρε γμτ θελω να βαλω φωτο του μπεμπη αλλα κατι εχει παθει ο υπολογιστης και δεν μπορω να ανεβασω με μεηλ μπορω να στειλω αλλα σε picassa και τετοια δεν ανεβαζει

εγω ειμαι πλεον καλα και θα μαι ακομα καλυτερα αν ανεβει λιγο ακομα ο αιματοκριτης γιατι στο χειρουργειο εχασα πολυ αιμα κ επεσε στο 25 ,τωρα πηγε στο 30 και πηρα λιγο τα πανω μου, χθες βγηκα βολτιτσα και σημερα λεω να βγαλω και τον μπεμπη

Με τη στεφανια εχω ενα θεμα,οπως το περιμενα,φαινεται σαν να ηρθαν τα πανω κατω στη ζωη της και αντιδρα πολυ εντονα με μαμακιαση στο φουλ και κλαματα οταν ξυπναει και εγω εχω τον μπεμπη και παραπονα ,σαν να ειναι ενα αλλο παιδι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλα υπομονή!

Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές αλλά θα περάσουν! Προσπάθησε να ασχολείσαι μαζί της όταν κοιμάται ο μπέμπης και να της δίνεις όσο περισσότερη σημασία γίνεται! Και ο Αλέκος είχε αυτό το κλάμα μόλις ξύπναγε, και το έχει πολλές φορές ακόμα. Προσπάθησε αν είναι κάποιος άλλος εκεί να έχει το μωρό και κράτα την αγκαλιά χωρίς να της μιλάς. Να την παρηγορείς με χάδια και αγκαλιά χωρίς να την ρωτάς τί έχει γιατί κλαίει κτλ... Και μόλις λίγο ηρεμήσει πρότεινέ της να κάνετε κάτι συναρπαστικό γι αυτήν.

Καλημέρα αν και μεσημέριασε και από το φελινόσπιτο!

Οκ την περιγραφή την έκανε η Ελένη, όντως δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα... Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι με 2 παιδιά = κουραστικές διακοπές, αλλά οκ σε 2-3 χρόνια θα έχουμε ξεμπερδέψει!

Όντως το αποκορύφωμα ήταν όταν πατήσαμε πόδι στον Πειραιά που είμασταν όλες με ένα κεφάλι καζάνι, ένα παιδί στο μάρσιππο βυζοσυνδεδεμένο για να αντιμετωπίζουμε μόνο την γκρινίαση των μεγάλων παιδιών, η ερώτηση της καθωσπρέπει κυριούλας : "Μήπως ανήκετε σε κάποιον σύλλογο; " έπεσε σαν κεραυνός απλά ήμουν τόοοοοσο ζαλισμένη που δεν άντεχα να γελάσω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και τώρα να ευχηθώ καλώς ήλθατε στα δύο νέα λιονταράκια του καφέ!

Βασούλι πολύ ταλαιπωρία, έ;;; θα μας τα πεις από κοντά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...