Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Mε τα κορίτσια συναντηθήκαμε Αθήνα. Μετά με πήρε τηλέφωνο η Αφροδίτη ότι δεν τους άρεσε εκεί που ήταν και ψάχνανε για αλλού. Τελικά πήγαν σε άλλο μέρος, το οποίο είναι μακριά από μας. Μάλλον δεν θα μπορέσω να τις δω.... και καλά που μου το θύμησες να τις πάρω τηλέφωνο γιατί η γαιδούρα το ξέχασα τελείως!

Όσο για τις σκυτάλες τι φοβάστε?? Φοβούνται ορέ τα παλικάρια???:tongue::tongue:

Εγώ είμαι η πρώτη μαζοχίστρια της παρέας μου φαίνεται..... καλέ δώστε μου τη σκυτάλη!!!!! :tongue:

Ψυχή δε βλέπω σήμερα, όλες στις παραλίες την έχετε πέσει :cool:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάλλον μείναμε οι δυό μας.

Τα νέα σου λοιπόν, πως πάει η εγκυμοσύνη, τα παιδιά σου το ξέρουν ή όχι ακόμα

Εγώ δυστυχώς δουλεύω και ... βαριέμαι τρομερά, σήμερα την έκανα νωρίτερα αλλά οι δουλειές δεν σταματούν :?

IxBZp3.png

Δε ξέρω τι κάνετε με τις σκυτάλες εκεί στην Αθήνα αλλά από τώρα σας ειδοποιώ να μου πετάξετε μια εκεί τέλη Οκτώβρη περίπου και μην ανησυχείτε...θα την πιάσω εγώ στον...αέρα!!!:D:D:D

age.png

Διαφημίσεις

anastasie...όλα τα είδη είναι καλόδεχούμενα...διδυμοσκυτάλες, τριδυμοσκυτάλες και τα συναφή...Τι ένα τι δυο τι τρία ...(πολύ χαλαρή με βρίσκω κ γω η ίδια...λέτε να φταίει η ζέστη;;:confused:).

Τέλος πάντων εγώ σας είπα...Οκτώβρη άντε βαριά νοέμβρη....θέλω μια καλή σκυτάλη παρακαλώ....:D

age.png

Κοριτσάκια ,καλησπέρα...γυρίσμαε κι εμείς την Παεμπτη, ο μπεμπακος μας γεννηθηκε 2800 και με μπολικο πυκνο μαυρο μαλλι! Μοιαζει στον μπαμπα μας νομίζω και ειναι ενα γατσουλι σκετο.

Θηλαζει πολυ συχνα, αλλα το βραδυ μου κανει κανα δωρακι 3-4 ωριτσες και κομαμαι...

Η Ειρηνη ειναι πολυ τρυφερη μαζι του, δεν τον πειράζει, αλλα ενταξει μια γκρινιτιδα και ενα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι το εχουμε αρκετα...

Τον μπεμπη τον θηλασα αμεσω μετα την καισαρικη στην ανανηψη, ηταν πολυ ωραια...Δυστυχως εχω φρικτη αναρρωση, στο μαιευτηριο μολις την τελευταια μερα καταφερα λιγο να κανω βηματα, και τωρα ακομα ποναω φρικτα...τεσπα υπομονη τι να γινει

Αυτα τα νεα εν ταζει παω γιατι τωρα κοιμαται ο μικρος να δω λιγο την Ειρηνη...φιλια πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Τσα! Φιλιά από την όμορφη Χίο!

Να ζήσει το galatάκι, γερό και καλότυχο!

Ροζαλίτα τώρα είδα ότι είσαι έγκυος!!!!!!!! Με το καλό, συγχαρητήρια! Την σκυτάλη παρακαλώ όταν την δώσεις στην ayla να μην με πλησιάσεις καθόλου και γίνει καμία στραβή, εγώ για 2 χρονάκια ακόμα είμαι κομπλέ.

φιλιά!!

Aθηνούλα, φιλάκια στα μπεμπάκια σου και στα 2, γιατί μην ξεχνάμε ότι και το Ειρηνάκι μπεμπάκι είναι ακόμα, και ας την ονομάζουμε πλέον "μεγάλη"!!

Παλαντίν, ότι πεις! Προς άλλη κατεύθυνση λοιπόν η σκυτάλη!

Αυλα, ηρωίδα σε κόβω!! Μπράβο σου! Σου εύχομαι λοιπόν φθινοπωρινή εγκυμοσύνη!!

Εμείς καλά! Είχαμε πάει με τον σύζυγο άνευ παιδιών σε ένα γάμο σε κοντινή πόλη, καλά ήταν! Τώρα πάλι σπίτι!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Galat να σου ζήσει το νινί και καλη δύναμη.....

Ευχαριστώ κ γω για τις ευχές...χεχεχε μακαρι να πιάσουν....

Ουφ τέλος η ζέστη εδώ παρεπιπτόντως...έχουμε τρελό αέρα...ό,τι να ναι ε;:confused:

age.png

Καλημερααααααααααα ! Τι κανετε ?

Λε σταματήστε να ψαχνετε , ανταλλάσετε σκυτάλες γιατι δεν προκειτε να γυρισουν οι τσουπριτσες απο τις διακοπες ! Εχω κατι πληροφοριες ομως πως η σκυταλη ειναι βορεια ...

Αθηνουλι μου ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας ! Καλη ανάρωση να εχεις κοριτσάκι μου και καλη δυναμη !!! Να μου τα φιλησεις τα καμαρια σου !!!

Αναστασία μου πως ειστε ? Ο Στρατουλης ξεκινησε παιδικό ?

Απο τη Βασουλα ειχαμε κανα νεο ?

Γεννησε και η γερακινουλα , μεγαλη σοδεια απο λιονταράκια φετος !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...