Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ GALATAKI !!Αθηνουλα μου να σας ζησει!να ειναι καλοτυχο και γερο !

μιλησα με βαγγ ο μπεμπακος γεννηθηκε 2700 ,μαμα και γιος ειναι μια χαρα!

ντουντουκι και χλοη χρονια πολλα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνά να σου ζήσει, καλότυχο να είναι σε όλη του τη ζωή. Καλά 40 τώρα, καλή δύναμη και υπομονή ;).

Χρόνια πολλά σε όλους όσου γιόρταζαν χθες. Εμείς γιορτάσαμε για πρώτη φορά την κορούλα μας, το Μαράκι μου :-D

IxBZp3.png

Να σου ζήσει Αθηνούλα το αγοράκι σου!!! Να είναι καλότυχο και πάνω από όλα υγιέστατο!

Βασουλίνι αφού κατάφερες και μπήκες έστω και για λίγο μια χαρά σας βρίσκω, μπαίνεται γρήγορα σε σειρά!

Άυλα καλές μάσες! Και η μπουμπού έβγαλε αυτές τις μέρες τα 2 πρώτα δοντάκια της, εξακολουθεί όμως να βάζει όλη τη μπουνίτσα μέσα στο στοματάκι της σαν να ετοιμάζει κι άλλη έκπληξη!

Εμείς σήμερα γυρίσαμε και είμαστε ήδη στο 2ο πλυντήριο! Εκεί που πήραμε τα πάνω μας, ο ευαισθητούλης μου μάλλον τσίμπησε λαρυγγίτιδα αφού είναι τελείως εξασθενημένος πια και είναι πάλι με 38 πυρετό και εγώ με ψυχολογία στα πατώματα. Από αύριο αρχίζουμε και σίδηρο μήπως και πάρουμε λίγο τα πάνω μας!

Καλά να περνάτε όλες οι υπόλοιπες και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες για χτες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε μαρινακι ακομα με τις ιωσεις εσεις παλευετε?περαστικα του

ναι ευτυχως σε σειρα μπηκαμε ευκολα , το βραδυ μονο εχουμε ενα μικρο θεματακι οταν ξυπνανε μαζι και που δεν ειμαι τιραμολα να κραταω το χερι της στεφανιας για να ξανακοιμηθει ενω θηλαζω τον μπεμπη εκει γινεται ενας χαμος ,μου θυμισε αυτο που ελεγε καποτε η Ελιζα

Ρενε πολυχρονο το Μαρακι σας!

Ayla ακου την σοφη Σοφουκα ,χωρις βοηθεια θα μαζοχιστεις πολυυυ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γειά σας!! Τι κάνετε τσούπρες?

Να μας ζήσουν κατ΄'αρχάς τα νεογέννητα!

Γέννησε και η Γερακίνα,ε? Πολλά μωρά πέσανε!! Μπράβο! Με το καλό οι επόμενες!!

Εμείς καλά είμαστε! Επιστρέψαμε από τις διακοπές μας και τώρα τα κεφάλια μέσα!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Aλήθεια είμαι η μόνη πλέον????? Ε, καιρός να πετάω σκυτάλες γύρω τριγύρω!!! Δεν αντέχεται η μοναξιά!!
Εξαφανιζόλ εγώ μετά από αυτή τη δήλωση!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα!

την κανω κι εγω με ελαφρα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Mε τα κορίτσια συναντηθήκαμε Αθήνα. Μετά με πήρε τηλέφωνο η Αφροδίτη ότι δεν τους άρεσε εκεί που ήταν και ψάχνανε για αλλού. Τελικά πήγαν σε άλλο μέρος, το οποίο είναι μακριά από μας. Μάλλον δεν θα μπορέσω να τις δω.... και καλά που μου το θύμησες να τις πάρω τηλέφωνο γιατί η γαιδούρα το ξέχασα τελείως!

Όσο για τις σκυτάλες τι φοβάστε?? Φοβούνται ορέ τα παλικάρια???:tongue::tongue:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...