Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αναστασία να σου ζήσουν οι κούκλες και πολλά πολλά συγχαρητήρια για τον άθλο σου, να θηλάζεις κια τιε δυο!!!!!!!!!!

Να είναι πάντα καλά και να τις χαίρεσαι.

Φιλιά σε όλες.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Αναστασία να τις χαίρεσαι τις κούκλες σου!

Φέλια, πού είσαι βρε ψυχή;

Αyla, για να πιάσεις τη σκυτάλη πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις... χμμμ υπομονή λοιπόν! Και να σου πω, επειδή είσαι μόνη, κάτσε λίγο στ' αυγά σου να ξεπεταχτεί κάπως το πρώτο, να έχει κάποια στοιχειώδη αυτονομία, γιατί είναι πολύ βαριά η καλογερική, τόσο καιρό διαβάζεις εδώ τα κορίτσια τι ζόρι τραβάνε με τα δεύτερα, τίποτα δεν παίρνεις χαμπάρι εσύ;:rolleyes::rolleyes::tongue:

Βασούλα να σου ζήσει!

Γκαλατούλα με το καλό!

Σίγουρα ξεχνάω κάτι ή κάποια... συγχωρέστε με!

Για αποζημίωση, πάρτε τραγουδάκι!

http://www.youtube.com/watch?v=eLvhp1TFR3A&feature=related

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

μεγαλωνουν και ζωηρευουν! σημερα τα κοριτσακια χρονιζουν!

αν και καθυστερημενα.....χρονια σας πολλα να τα εκατοστησετε! παντα γερες και ευτυχησμενες!!!! :):):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

Αναστασία, και όποια άλλη μπορεί, για ρίξε μια ματιά εδώ, μήπως μπορείς να βοηθήσεις την κοπέλα! Τη βλέπω ψύχραιμη και λογική και ίσως με την κατάλληλη βοήθεια να μπορούσε να κόψει το συμπλήρωμα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1663506#post1663506

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία μου να τις χαίρεσαι τις κορούλες σου! Να τα εκατοστήσουν! Ποπό δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός και μεγαλώσανε κι αυτές! Αλήθεια τώρα που δεν πάει και το αγοράκι σου σταθμο πώς είναι τα πράγματα? Εϊναι καλύτερα τώρα που ξεπετάχτηκαν οι τσούπρες?

Φέλια μου υπομονή με το φαγητό, δε γίνεται να είναι όλα τα παιδάκια φαγανά! Κι εμένα τα αντίθετα είναι, εύχομαι να συνεχίσει δηλαδή η μπουμπού έτσι γιατί δε χορταίνω να την ταίζω! Τρώμε τσάκα-τσάκα το φρουτάκι μας και το φαγάκι μας! Πολύυυυ μεγάλη ευκολία και έχει πάρει και τα πάνω της με το βάρος! Επιτέλους έχω ψιλοηρεμήσει κι εγώ γιατί στο 6μηνο αποχωρίστηκα την παλιοζύγαριά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αναστασία μου να τις χαίρεσαι τις κορούλες σου! Να τα εκατοστήσουν! Ποπό δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός και μεγαλώσανε κι αυτές! Αλήθεια τώρα που δεν πάει και το αγοράκι σου σταθμο πώς είναι τα πράγματα? Εϊναι καλύτερα τώρα που ξεπετάχτηκαν οι τσούπρες?

Φέλια μου υπομονή με το φαγητό, δε γίνεται να είναι όλα τα παιδάκια φαγανά! Κι εμένα τα αντίθετα είναι, εύχομαι να συνεχίσει δηλαδή η μπουμπού έτσι γιατί δε χορταίνω να την ταίζω! Τρώμε τσάκα-τσάκα το φρουτάκι μας και το φαγάκι μας! Πολύυυυ μεγάλη ευκολία και έχει πάρει και τα πάνω της με το βάρος! Επιτέλους έχω ψιλοηρεμήσει κι εγώ γιατί στο 6μηνο αποχωρίστηκα την παλιοζύγαριά!

μαρινακι πολυ χαιρομαι που επιτελους η μικρουλα τρωει και ειναι και τοσο βολικη και βαζει και βαρος!!!!

ναι ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα τωρα που μεγαλωσαν οι μικρουλες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπερα!εχει απομεινει καμια ψυχη εδωωωω?

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!

Γυρισαμε σπιτι χθες το μεσημερι, το λιονταρακι ειναι μια χαρα ,γεννηθηκε 3250 και ειναι κλωνος του μπαμπα του

εγω ταλαιπωρηθηκα λιγακι αλλα σιγα σιγα συνερχομαι

η Στεφανουλα με εξεπληξε ευχαριστα καθησε μια χαρα με τη γιαγια της

τωρα βεβαια πηγαινει και τον πειραζει συνεχεια

Εσεις τι κανετε?δεν προλαβα να σας διαβασω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αyla, για να πιάσεις τη σκυτάλη πρέπει να υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις... χμμμ υπομονή λοιπόν! Και να σου πω, επειδή είσαι μόνη, κάτσε λίγο στ' αυγά σου να ξεπεταχτεί κάπως το πρώτο, να έχει κάποια στοιχειώδη αυτονομία, γιατί είναι πολύ βαριά η καλογερική, τόσο καιρό διαβάζεις εδώ τα κορίτσια τι ζόρι τραβάνε με τα δεύτερα, τίποτα δεν παίρνεις χαμπάρι εσύ;:rolleyes::rolleyes::tongue:

Αφού είμαι γνωστή μαζόχα εγώ....Κάτσε να ξεμπαρκάρει ο κάπταιν και θα το τακτοποιήσω το θέμα πάραυτα....

ΑΑΑΑΑΑ, το νέο της ημέρας::::

>>>>>>Σήμερα επιτέλους έσκασε μύτη το πρώτο μας δοντάκι! Φέρτε σακούλες με παξιμάδια για την κυρία αμέσως!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βάσω...να σου ζήσει! Αντε και καλή ανατροφή τώρα....και φυσικά καλή δύναμη...:D

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και Χρονια πολλά !!!!

Χρονια πολλα στα παιδακια , τις μαμαδες και τους μπαμπαδες που γιορταζουν !!!

Αναστασακι μου γλυκο να χαιρεσαι τις νεραιδενιες σου ! Ποτε μεγαλωσαν μωλε τα κοριτσακια μας ???

Βασουλαααααααααα !!! Να ζησει το λιονταράκι μας !!! Περιμενουμε φωτο και αναλυτικο ρεπορταζ !!!

Αyla σιδερένιο το δοντακι της μικρουλας !!!

Αυριο γενναει το Αθηνουλι ??? Με το καλο χαρά μου , ολα καλα θα πανε !!!

Οι τσουπριτσες αρμενιζουν στα πελαγα ? Αχχ μπράβο να περασουν τελεια και να ξεκουραστουν !!!

Μαρινάκι μπράβο πολυ χαρηκα με τα νεα σας !!!

Λε παλαβιάρικο Φελια που εισααααιιιιι??? Να μου φιλησεις τα μικρουλινάκια σου !!!

Εμεις εδω , καλα . Ειχαμε κανονισει με γειτονους μπαρμπεκιου σημερα αλλα δεν το βλεπω γιατι ετοιμος να ριξει σαλονοτραπεζαριες ειναι ο ουρανος ....

Aυριο γενναω , γιες, μπηκα στα γρηγορα να σας χαιρετίσω, μιας και το απογευμα σήμερα θα μπω στο μαιευτηριο για την προετοιμασια(πολικη του Αττικο)

Σας ευχαριστω πολυ τσουπρες για τις ευχες σας, σε λιγες μερες θα επανελθω με νεοτερα! φιλια πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...