Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας!

Βάσω να σου ζήσει το μωράκι, να είσαι πάντα καλά και να το χαίρεσαι!

galat δεν πειράζει, τουλάχιστον βρήκες μια γυναικολόγο που μπορείς να εμπιστεύεσαι στο μέλλον, κι αυτό κέρδος είναι!

Ήθελα την γνώμη σας για κάτι: η Σοφία το τελευταίο διάστημα μου τραβάει πολύ συχνά τα μαλλιά και με δαγκώνει. Στην αρχή το έκανε σαν εκδίκηση, όταν δεν την άφηνα να κάνει κάτι που ήθελε και της έλεγα "όχι, η μαμά πονάει, μην της τραβάς τα μαλλιά". Τις τελευταίες μέρες το κακό έχει παραγίνει, και το κάνει γιατί απλά την διασκεδάζει. Της το έχω πει σε όλους τους τόνους, από πολύ ήπια μέχρι πολύ αυστηρά, ακόμα και φωνάζοντας, εκείνη τη στιγμή κατεβάζει το κεφάλι και ψευτοκλαίει, είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει απολύτως τι της λέω, και ύστερα από λίγο το ξανακάνει.

Μιλάμε ότι πονάω πραγματικά. Σήμερα βγήκα εκτός ορίων και της τράβηξα κι εγώ λίγο τα μαλλιά και την χτύπησα ελαφρά στο χεράκι (γμτ έχω στεναχωρεθεί, θα με λιθοβολήσετε). Τι να κάνω ; Στα βιβλία φαίνονται όλα εύκολα αλλά έχω πελαγώσει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;

Γέννησε η Βασούλα;;;ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!!

Πω πω επισόδεια που χάνω!!!

Αθηνούλα μου όλα καλά θα πάνε!!!Με το καλό κοριτσάρα μου!!!Καλά η γιατρός είναι λαχείο!!!

Ντι-εσ ,Ελίζα,Μαρίνα,Αναστασία,Σόφι Αντωνία Palladin, και λοιπές.. ((((((((((((ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;))))))))

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αθηνά έχω δυο παιδιά τα δυο αντιθετα άκρα!!!Το ένα τρωει ότι βρει μπροστά του και το άλλο (μπέμπα) δεν τρωει!!!Άσε με εχει τρελάνει η μικρή.....πικρή ιστορία!!!

Εσυ πώς τα πάς;;;Τι κάνει η στογγυλή κοιλίτσα;;;Το αγγελούδι η Ειρήνη τι κάνει;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλ ειναι Φελια μου η ΕΙρηνη, ενταξε αγγελουδι δεν το λες αυτες τις μερες, χαχαχαχα αλλα καλα ειναι...απο φαγητο εμενα ακομα δυσκολη ειναι αστα...

Η Κοιλίτσα ειναι στο μεγιστο, Δευτερα γενναω!

Σημερα θα παω να κανω το τελευταιο μου μπανακι του καλοκαιριου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αναστασία να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου! Χρόνια πολλά!

Φέλια μας έλειψες, welcome back!

Εμείς αύριο πετάμε για Χίο! Αν δεν ξαναμπώ ως τότε, να είστε καλά και Αθηνά με το καλό το μωράκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...