Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ντι ες τι κανετε κοπελαμ? ολα καλα με το αμορε? η μικρη μεγαλωσε? τρωει τωρα ή ακομη σε παιδευει?

το amore σημερα δευτερα πηγε στη μοναδα στην αθηνα για πρωτη μερα,( ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ) μετα απο τοοοοοοοση ταλαιπωρια (και για τους δυο μας), που ηταν στη λημνο.

η μοναδα εδω ειναι πολη καλη, απο οτι ακουμε και θα ειναι μαλλον καθε μερα εξω μετα τις 14,30 και θα κοιμαται σπιτι 5 μερες και 1 μεσα. αντε να δουμε...;)

η μικρη τρωει πολυ καλυτερα, ευτυχως!!!

πολλα φιλια σε ολες, παρουσες και μη!!!!!! :D;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ερημιά στο καφέ..τώρα που αξιώθηκα να μπω λίγο και γω η κατσικοπόδαρη λείπετε όλες...αυτό σημαίνει ότι είστε διακοπούλες και περνάτε καλά!!!!!!σματς σε ούλες!!!!!

Έχω χάσει πάρα πολλά επεισόδια,αλλά ας ξεκινήσω με ό,τι θυμάμαι.Σήερα γεννάει/γέννησε η Βασούλα μας!!!!!Με το καλό κοριτσάκι!!!!Να ναι γερό το παιδάκι σου!!

Θυμάμαι επίσης ότι κάποια θεά ονόματι Αφρούλα είχε γενέθλια την Παρασκευή.Χρόνια πολλά Αφροδίτη μου, να σαι πάντα καλά, δυνατή,γερή κ τσαμπουκαλού κ να χαίρεσαι την όμορφη φαμίλια σου!

Χρόνια πολλά στον Ιάσονα,στον Αλέκο,το Γιωργάκο της Μαρίνας (πριν κανά μήνα και...)και σε όλα τα παιδάκια που μεγάλωσαν!!!!

Ο Κων/νος έχει ζωηρέψει κ αυτός πολύ, δε μας αφήνει σε χλωρό κλαρί.Ευτυχώς με τον ύπνο όλα καλά (φτου,φτου,φτου,όποτε το λέω κάτι στραβώνει...:?:-?), κάνουμε αρκετά μπανάκια,από κουβέντες ακόμα τα πολύβασικά (πότε θα μιλήσουμε εμείς???), την πάνα ακόμα την έχουμε αμανάτι,από Σεπτέμβρη ξεκινάμε κ μεις σταθμό κ κάπως μου φαίνεται,αλλά κάθε αρχή κ δύσκολη.....θα συνηθίσουμε σιγά σιγα και ίσως να είναι κλύτερα,ίσως ηρεμήσει (εεεεεεε??????)Την άλλη βδομάδα άδεια, θα πάμε λίγο σε ένα χωριό στα Τρίκαλα και μετά τις 23 Λευκάδα για 5 μερούλες...από το ολότελα....

Αρχισαν τα όργανα..ελπίζω να μπω πιο μετά

ντιεσάκι μου,πού είσαι εσύ????τί κάνετε????γιορτάζετε την Κυριακή ε????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Λοιποννα σας ανακοινωσω οτι η Βασούλα μας γεννησε!!!

Δεν προλαβα να μιλησω πολυ με τον αντρα της, ειχε δει μονο το μωρο οχι την Βασω ακομα, αλλα πηγνα ολα καλα φανταζομαι!

Να σας πω και τα δικα μου νεα...

σήμερα ειχα ραντεβού με την Αρίστη (τη γιατρο που αναλαμβανει vbac) για να δουμε τον μπεμπη μας...

Δυστυχως το ονειρο μου δεν θα γινει πραγματικότητα για Vbac...

Λοιπον ειμαι στην 38η εβδομαδα. Αρχικα καναμε εναν υπερηχο για να δουμε αμνιακο, ντοπλερ και πλακουντα, αυτα ολα ηταν αριστα, μαλιστα ο πλακουντας βαθμο 0!

Επισης δεν την προβληματισε το ζαχαρο το 160 ειναι λιιιγο τσιμπημενο μου ειπε και δεν ειναι διαβητης, ουτε υπηρχε απο την αρχη...οποτε...

Για την μυωπια ο οφθαλιμιατρος μου εδωσε το οκ οποτε απο αυτα τα μικρο προβληματα ειμασταν ΟΚ.

ΟΜΩΣ ο κυριος μπεμπης μας ειναι παρα πολυ ψηλα δυστυχως δεν μας εχει κανει τη χαρη να εμπεδωθει, ουτε κατα διανοια... ειναι σφηνωμενος στα πλευρα μου...ειδα την γλυκιά μου Αρίστη που συννεφιασε το προσωπο της....

Του μιλουσε ρε παιδια ποσο συγκινητικο ειναι αυτο οταν μου εκανε την κολπικη εξεταση, τιποτα το μηχανικο...και του ελεγε βρε συ μπερδεψες τα οστα! Προς τη λεκανη παμε, οχι προς τα πλευρα!

Να πω οτι το χερι της ειναι μαγικο δεν καταλαβα τιποτα απο πονο που λενε οτι ποναει η τραχηλικη ψηλαφιση...

Επισης τα νεα απο την κολπικη εξεταση απογοητευτικά,

Ο τραχηλος τελειως σκληρος, τελειος ψηλος, τελείως πίσω. Δηλαδη καμια σχεση προς γεννα!!!! το πιο πιθανο ειναι να κατεληγα σε καισαρικη ουτως η αλλως ακομα και το πρωτο παιδι να ηταν.

Οποτε μου ειπε οτι δεν εχουμε πιθανοτητες με τετοια δεδομενα με τιποτα για Vbac... sth vbac θελουμε να ειναι ευκολος ο τοκετος να εχουμε πληρη εμπεδωση κλπ...

Και εδω θελω να μοιραστω μαζι σας για το τι ΑΝΘΡΩΠΟ πανω απο ολα μιλαμε, και σας το λεω και ανατριχιαζω οτι αυτη η γυναικα ασκει λειτουργημα...πραγματικα.....

Μου λεει σαν να τα λεγαμε μεταξυ μας, Αθηνούλα μου το πραγμα παει για καισαρικη. Δεν θελω να σε κοροιδεψω και να σου πω οτι σε 2-2,5 εβδομαδες θα εμπεδωθει, και περπατα 2 ωρες καθημερινα κλπ ...

Σου προτεινω λοιπον να πας στο δημοσιο να την κανεις την καισαρικη, θα μπορουσα αν θες να στην κανω εγω, εσυ θα το αποφασισεις αλλα το κοστος εχει μεγαλη διαφορα...και καταλαβαινω οτι αφου εισαι ανεργη και εχεις και παιδακι ειναι δυσκολο κανεις να δινει ετσι τα χρηματα του...

Δεν υπαρχει λογος να σε ταλαιπωρησω αδικα.

Ακομα τα γραφω και δεν τα πιστευω, πειτε μου εσεις τωρα ποιος γιατρος θα εδιωχνε μια γεννα προγραμματισμενη, την αμοιβη, μια πελατισσα τελοσπαντων.

Με αγκαλιασε και μου ειπε πολυ παρηγορητικα λογια, αφου καταλαβε την απογοητευση μου...εφυγα εχωντας κανει ψυχαναλυση απο εκει στα αληθεια....

Πειτε μου ποιος γιατρος δεν θα μου ελεγε, αστο να δουμε μεχρι τελευταια στιγμη ποτε δεν ξερεις, ισως εμπεδωθει κλπ...ενω ειναι πασιφανες οτι δεν προκειται να αλλαξει κατι...

Τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα...

Απο την μια στεναχωρηθηκα που δεν τα καταφεραμε για φυσιολογικο, απο την αλλη για να το λεει η Αρίστη, ξερω οτι αυτη τη φορά τουλάχιστον δεν το τρωω το μαχαίρι χωρίς λόγο...

Την εμπιστευομαι 100% και φυσικα θα ειναι η γυναικολόγος μου απο εδώ και πέρα.

Δεν εχω ξαναδει σε αυτο το συναφι πιο ζεστο, ειλικρινή και ψαγμενο ανθρωπο. Νιωθω τυχερη που τη συναντησα.

Όπως ειπε και η Αρίστη, οταν τη ρωτησα μηπως την προγραμματισε ο αλλος γιατρος πολυ νωρις τη καισαρική και μου ειπε οχι, θα εχω ενα λιονταρακι αρχηγο στο σπιτι, οπως το ενα απο τα παιδια της...

Οποτε συγκεντρωνομαι εκει τωρα και προσπαθω να αφησω τη λυπη μου πισω.

Τουλαχιστον το προσπαθησα εκανα οτι μπορουσα...

Να ειναι καλα παντα και να συνεχισει ετσι ευχομαι απο τους λιγους ρομαντικους σε αυτη την πολη...

Οποτε 16 Δευτερα με το καλο γενναμε κι εμείς στειλτε μας τη θετική σας ενεργεια...

Σορρυ για το σεντονι αλλα αφουειναι ερημια εδω σας δινω να διαβαστε και κάτι βρε!

Σας φιλώ ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γαλατούλα μου.....πολύ συγκινητική προσέγγιση,πράγματι...είναι όνομα και πράγμα η Αρίστη, απ'ότι φαίνεται, ευτυχώς υπάρχουν και κάποια,έστω και ελαχιστα, φωτεινά παραδείγματα μέσα στο συνάφι.....

Θα πάνε όλα καλά, κι ας είναι κι έτσι,σε λίγες μέρες πάλι θα είσαι μωρομανούλα...έχω αρχίσει και ψήνομαι για σκυτάλη........

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω λογια γκαλατουλα.. πραγματικος ανθρωπος η γυναικολογος σου...

με το καλο την δευτερα! ολα θα πανε καλα!

τις ευχες μου στην βασουλα μας! να σου ζησει κοριτσακι μου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Vassoula να σου ζησει το νινι!!!! με το καλο να πατε σπιτι να μας πειτε και τα νεα σας!!!!!! φιλια πολλα στον νεοτερο μελος της οικογενειας!!!!:D:D:D

ντιεσάκι μου,πού είσαι εσύ????τί κάνετε????γιορτάζετε την Κυριακή ε????

καλα ειμαστε!! :)

γιορταζω την κυριακη , ναι....οχι οτι θα γινει και κατι συνταρακτικο... lololol:):):):tongue::tongue:

και εγω ζηλευω σκυταλη ..(ως συνηθως....:rolleyes::rolleyes:;);))

galat η γιατρος σου "ακουγεται" τελεια!! μπραβο της!!!:):)

αντε με το καλο να δεχτεις και εσυ το μωρακι σας και ολα θα πανε καλα!!!!:)

ρε κοριτσια τι κανετε στο σπιτι με τα μικρα οταν καυγαδιζετε με το ετερον ημισι??? καταφερνετε να ελεγχετε την κατασταση και να μη μαλωνετε μπροστα τους?? εμεις ειμαστε συνεχεια με τη μικρη και οσο και να θελουμε να το αποφυγουμε υπαρχουν στιγμες που τσακωνομαστε και αισθανομαι ΠΟΛΛΕΣ τυψεις για αυτο.....:(:(

η αληθεια ειναι πως τους τελευταιους μηνες ολο προβληματα εχουμε..... πιο πολυ τσακωνομαστε παρα ειμαστε καλα......:((ελπιζω να φταιει ο στρατος......)

η νονα της νεφελης , μου λεει πως τα "φυλαει" τα νευρα για οταν κοιμαται η μικρη το βραδυ και ριχνουν τοτε τους καυγαδες τους....εμεις δεν το καταφερνουμε αυτο........:(:(:(:(:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Βασούλα να σου ζήσει το μωράκι σου. Να ήσαστε καλά και οι δυό σας και καλά 40.

Γαλατάκι μακάρι όλες μας να είχαμε την τύχη να έχουμε έναν γιατρό σαν τη δική σου. Δεν πειράζει που δε θα γεννήσεις φυσιολογικά - φαντάζομαι πόσο θα το ήθελες, όμως τώρα ξέρεις ότι το προσπάθησες και ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν γίνεται αλλιώς!!!! Με το καλό λοιπόν, να πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατάς και εσύ στην αγκαλίτσα σου το αγγελούδι σου.

ds εμείς καυγαδίζουμε και μπροστά της αλλά σχετικά ήρεμα, όχι τρελές φωνές αλλά έντονες αντιπαραθέσεις - εξάλλου και αυτά μέσα στη ζωή δεν είναι????

Φιλιά σε όλες, τα ματαλέμε......

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Γέννησε η Βασούλα μας? Να της ζήσει το μπεμπάκι της περιμένουμε νέα της, για να πω την αλήθεια γι αυτήν και τη Γαλατούλα μπήκα πιο πολύ να διαβάσω! Αθηνούλα έφτασε και η δική σου σειρά! Καλέ τι γιατρός είναι αυτή? Σε ποιό νοσοκομείο? Της αξίζουνμ πολλά συγχαρητήρια!

Ποιά κρατάει καλέ τη σκυτάλη να την πετάξει στις κοπέλες που την αποζητάνε?

Εμείς περνάμε πολύ καλά και πολύ χαίρομαι που επιτέλους βλέπω το παιδάκι μου χαρούμενο, ξέγνοιαστο και επιτέλους καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγω γιατι θυμαμαι πως η rosalita πηρε τη σκυταλη τελευταια??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: λαθος κανω???????

PENE εχεις δικιο και εγω ειμαι αυτης της αποψης, σε γενικες γραμμες, αλλα τελευταια τα πραγματα εχουν δυσκολεψει, οχι τοσο στο πως καυγαδιζουμε αλλα στο οτι καυγαδιζουμε συνεχως:(:(:( η κατασταση ειναι λιγο ηλεκτρισμενη.......και απο τις δυο πλευρες.....:(

τελος παντων, ελπιζω να ηρεμησουν τα πραγματα σιγα σιγα....:rolleyes::rolleyes: και πανω απο ολα ελπιζω να μην εχουμε κανει μεγαλο κακο στη μικρη ηδη:rolleyes::(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...