Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω Σ' ΑΓΑΠΑΩ!!!! (μ' ακούς; )

γουρ γουρ πολυαγαπημένη μου

Εγω πάλι έχω κάποιες μικρές αμφιβολίες για το αν φύγουμε αύριο... ο φιλτατος γεώργιος είναι άφαντος και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα γυρίσει από δουλεια. Εγώ πριν λίγο γύρισα με μικρά από κούνιες, ξεβρωμίσανε και φάγανε και ο θοδωρής προσπαθεί να κοιμηθεί ενώ το μωρό της ρόζμαρι τρώει το καλώδιο απ'το ποντίκι. Δεν έχω ιδέα που θα αφήσω το καναρίνι, το σπίτι είναι οικος ανοχής και το αυτόματο πότισμα δεν λειτουργεί αλλά και να λειτουργήσει οι δύσμοιρες λεβάντες είναι εκτός... πάλι καλα μάζεψα κάτι πράγματα χθες βράδυ 11 με 2... ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλεν άστα όλα όπως είναι και έχουμε τα πάντα εμείς! να ξεκουραστείς και να είστε αύριο το πρωί στο πλοίο! Το πολύ πολύ θα φοράμε στο Νικόλα τα ρούχα της τσουλουφίτσας!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αφροδιτάκι Χρόνια πολλα!!!! Κι ευχαριστώ για τις ευχές σου, μακάρι αν και εχω θέμα με οτν Βαγγ που κιότεψε τελευταία στιγμη...

Ιδωμεν!

(((Λεγκουλι)))

Καλο ταξιδι αυριο τσουπες να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Καλές διακοπες σε οσες φευγουν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφροδίτη χρόνια πολλά και κυρίως ΚΑΛΑ>>>.

Καλές διακοπές ξαναματαλέω σε όλες.....

Αλήθεια αυτή η "Φοράδα" που στο καλό είναι; Δεν πιστεύω να εννοείτε την ....... Φοράδα στην Κρήτη ε;

age.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους είδα κι εγώ τις φωτογραφίες!!!:D Μαριλένα πολύ κουκλί έχε γίνει ο Ιασονάκος. Και ο έρωτας του μια χαρούλα! Ζήλεψα κάμπινγκ μιλάμε αλλά ο καλός μου δεν προβλεπεται να μας πηγαίνει....ουααααααααα!:mad:

Ayla, η φοράδα δεν ξέρω αν είναι ψαρή, στην Κρήτη είναι πάντως;)

Άντε ξανα ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, όπως τα σινεμά ένα πράγμα:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλησπερα!

αδειασε το καφενεδακι μας...

ντι ες τι κανετε κοπελαμ? ολα καλα με το αμορε? η μικρη μεγαλωσε? τρωει τωρα ή ακομη σε παιδευει?

φιλια σε ολες! και καλα να περνατε!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Άδειασε δε λες τίποτα!!

Εμείς αύριο φεύγουμε για Γαργαλιάνους στην αδερφούλα μου -χωριό στη Μεσσηνία που είναι από κει ο γαμπρός μου.

Θα τα πούμε από Σεπτέμβριο τώρα! άντε κορίτσια καλές βουτιές και ένα μεγάλο-μεγάλο φιλί στην Βασούλα μας που αύριο μπαίνει μαιευτήριο!

Βάσω μου με το καλό κοπελάρα μου! Άντε και από αύριο θα κρατάς στην αγκαλιά σου ένα νέο όμορφο αγγελούδι!!!

φιλάκια

Κι εγώ μπήκα στα πεταχτά να δώσω τις ευχές μου στη Βασούλα για αύριο να γεννήσει χωρίς να το καταλάβει το αγγελουδάκι της! Ένα μεγάλο φιλί στην για πολύ λίγο ακόμα φουσκωτή κοιλίτσα σου κοριτσάκι!

Marle καλή συνέχεια στις διακοπούλες σας!!!!!!!

Αναστασία εσείς καταφέρατε να κάνετε κανένα μπανάκι κοριτσάκι?

Έχω γλαρώσει κοριτσάκια σας χαιρετώ να πάω να ετοιμάσω φαγάκι της μπουμπούς και με βλέπω να την πέφτω για ύπνο στο καπάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!

Τί μου κάνετε, λείπετε όλες για διακοπές.

Είχα λίγο χρόνο σήμερα και είπα να μπω να δω τα νέα σας.

Να είσαστε όλες καλά και να περνέτε ακόμα καλύτερα.

Marle και Μαρίνα τί μου κάνετε

IxBZp3.png

εδω κι εγώ! Ειχα παει σοτ Αττικο για καρδιοτοκογραφημα και ειδα και τη Βασουλα μας, μπαινεις μια μερα πριν...αυριο με το καλο θα κραταει το μπεμπη της!

Εγω γενναω μαλλον 16 , κραταω μια επιφυλαξη γιατι το ψαχνω για φυσιολογικο, αυριο θα αποφασισω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα!!!

εμείς γυρίσαμε ύστερα από σχεδόν ένα μήνα που καθήσαμε στη Νικήτη! Περάσαμε πολύ καλά και κάναμε πολλά μπάνια, η Σοφία ξετρελάθηκε με την θάλασσα.

Αφροδίτη χρόνια πολλά, Βάσω και galat με το καλό!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...