Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα κ σε σας!αληθεια, η φελινι αραγε γενναει;εχει καμια νεα;
δε γενναει, απλα τρεχει! βεβαια με τοσο τρεξιμο θα γεννησει που θα πάει?
μα γιατι δν με αφηνει να στειλω πμ απο εδω??? μου λεει οτι εχω ξοδεψει το οριο μου αλλα δεν εχω κανενα μηνυμα...κατι δνε παει καλα

πηγαινει εκει που λεει διαγραφη κ σβηστα, ας μην εχεις μηνυματα.

Για πε για πε για τη γιατρο..

ειναι δίπλα μου κ θα με βολευε πιο πολύ από του νταφιού τον παιδιατρο που φαινεται αψογος αλλά είναι μακρυα...

Πε πε, είναι καλή, δουλευει κ σε νοσοκομειο, ειναι δογματικη, κανει εμβολια, εχει συνεργασια με ταμεια, πόσα παιρνει, είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο, συνεργασιμη, γλυκεια ή μπίτς???

Πε παιδάκι μουυυυυυυυυυ...........

Κατα τα άλλα ή με κολλησε της αφροδιτης ή της ελίζας ή της παλαντιν το σοϊ κ έχω γουρουνοιο!!

Και η Κωνσταντα ειναι ομοιοπαθητικος παιδιατρος, ειναι καρακεντρο, δεν τρελλαινεται για εμβολια (προς το κατα ειναι, αμα δε θελει κ ο γονιος), παραειναι συνεργασιμη απο το τηλεφωνο σε βαθμο που μπορει να μη σε δει κ ποτε. Δε δουλευει σε νοσοομειο κ επαιρνε περισυ 50 ευρω. φετος δεν μας ειδε καθολου απο κοντα, απο το τηλ μονο.

εμεις δε νομιζω να σε κολλησαμε γιατι δεν εχουμε γουρουνογριπη.... απλα πυρεττο, ουτε μυξες ουτε τιποτα, κ δυστυχως τωρα ξαναναιβαζει, αρα δεν ειναι απο δοντια:-(

επισης, εμενα το wrap με βολευει πολυ περισοττερο απο ολα στο κουβαλημα, κανει την καλυτερη κατανομη βαρους. απλα πρεπει να εξικοιωθεις στο δεσιμο...

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

γενικα απο τα τρια (sling,mai tai, wrap) πιο ειναι πιο βολικο για την ηλικια που ειμαστε και πανω και επισης πιο ειναι πιο ευκολο να το φτιαχνεις μονη σου??????

μαλλον θα παραγγειλω κατι απο ολα το βραδυ(οταν βαλω τη μικρη για υπνο;)) οποτε πειτε τελευταιες συμβουλες....pls

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ωχ θεοι, δοντια ειναι!με δαγκωνει κ με σαλιωνει κλαιγοντας το καημενο κ λεει "μαμαμαμαμαααααα....." αλλαξαμε το μπα...:rolleyes: τωρα κοιμηθηκε στο στηθος το ψυχακι μου....

Με τις υγείες σου κοπελιά! Όσες δεήσεις και να κάνεις δεν τη γλυτώνεις:cool:

Την άρπαξε τελικά ο ερμος Άφρο μου; Όντως για να ανεβαίνει δεν το κόβω πιθανό να είναι δοντάκια...

Εμένα μου χει καθήσει να πάρω ένα πάουντς και σκέφτομαι αυτό το ύφασμα http://www.babywearing.gr/images/shopping/POUCH/fabrics/2044%20b.JPG αλλά μέσα τι χρώμα να βάλω; Μάλλον για μαύρο εσωτερικό με κόβω αλλά πολύ νταρκάδικο για μπεμπε βρε παιδί μου... προβληματίστηκα!

Ωρε μάνα μου πρέπει να δουλέψω τώρα μια αφίσσα και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Δεν γεννάω, εδώ είμαι! Χά! Σιγά μην αποφασίσει ο μπέμπης να βγει...

Ο Μικ κορίτσια έχει πάαααααααααααααααααλι πυρετό και είναι μες την μίρλα.

Με κατηγορεί δε ότι εγώ φταιω γιατί κατεβάζω την θερμοκρασία στα καλοριφέρ, και αυτος ξεπαγιάζει σε αυτή την φριχτή υγρή υπόγα που ζούμε... Συμφορά μου!

Τί θα τον κάνω τον αγαπημένο μου υποχονδριακό;;;;

Πάω να του φτιάξω κανά ζεστό μπας και ηρεμήσει....

Σας φιλώ.

Κα σας αγαπώ.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λέγκω μουυυυυυ! Αγκαλίτσες πολλές στον Θοδωράκο μωρέ! Ταλαιπωρήθηκε ο έρμος!

(άντε βρε, και σ' εσένα αγκαλίτσες, να μη ζηλεύεις!)

Τι κάνετε; Πολλές ιώσεις βλέπω... Περαστικά σε μαμάδες και μωρά!

Κορίτσια να πάρετε, να πάρετε μαλακό μάρσιππο! Εμένα με έχουν βολέψει απίστευτα! Αρχικά είχα σλινγκ, μετά επειδή έκανα και σχετικά μεγάλες διαδρομές, όταν βάρυνε η μικρή πήρα και μέι τάι. Τώρα χρησιμοποιώ και τα δύο ανάλογα με την περίσταση! Πχ. όταν την πάω στο σταθμό τη βάζω στο ρινγκ σλινγκ, μετά το χώνω στην τσάντα μου και το μεσημέρι την ξαναπαίρνω με αυτό (αν και τώρα τελευταία περπατάει και δεν ζητάει αγκαλιά!). Το μέι το έχω για πιο μεγάλες αποστάσεις και σκληρή χρήση (πχ. στην παρέλαση που έκανε ο μεγάλος γιος μου, την είχα στην πλάτη και είδε όλη την παρέλαση χωρίς γκρίνιες, χωρίς να φοβάμαι μην αρχίσει να τρέχει εδώ κι εκεί, ενώ εγώ βιντεοσκοπούσα τον μεγάλο και τελικά κοιμήθηκε κι όλας, την πήρε ο ύπνος την ώρα που περνούσαν από μπροστά μας οι μπάντες με τα τύμπανα!):rolleyes:

Το σλινγκ επίσης με έσωσε το καλοκαίρι στις διακοπές (δεν πήρα καρότσι), όπου πηγαίναμε παντού μ' αυτό και επίσης στον μπουφέ, όπου σέρβιρα τους μεγάλους και το δικό μου και της μικρής (δηλαδή 3-4 διαδρομές στο μπουφέ του ξενοδοχείου) με τη μικρή εκεί! Πραγματικά με έσωσε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

αχ ναι, οσες δεησεις ..δεν....θα εχουμε πολλη γκρινια τις επομενες μερες προβλεπεται....:rolleyes:

σοφουκα μπραβο δυναμη!εγω τωρα στο σλινγκ δεν αντεχω με τιποτα ,μονο στο σπιτι ή για μικρη αποσταση 10' και ειναι 9 κιλα μονο!το μει ται καπως καλυτερα, θα μαθω κ το στην πλατη κ πιστευω θα με βολευει για αντιστοιχες καταστασεις οπου δεν παει καροτσι!στον υμηττο πχ που πηγαιναμε βολτα κ μας αρεσει!ποσα κιλα ειναι η ευτυχια;

Εμένα μου χει καθήσει να πάρω ένα πάουντς

λεγκω θες παουντς (pounds) ή παουτς (pouch);;;:tongue::tongue::tongue: το πρωτο το μεταφραζω οπως θελω, ειτε λεφτα (εχμμμ) ειτε κιλα!!!διαλεξε και παρε!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ωραιο το υφασμα, πρωτοτυπο, αν κι εγω προτιμω παντα τα πολυχρωμα ριγε κ μαλιστα ψιλο ριγε, το λατρευω!!!

φελινι κι εγω σκεφτομουν τι δωρο θα εκανα στη μπεμπα!!(ωχ...μπέμπα δεν εχετε;η λεω βλακεια;:confused: )περαστικα στον μικ!

ντιεσουλα, θα ελεγα αν θες να φτιαξεις μονη σου να φτιαξεις το wrap. ειναι ομως ζεστο για καλοκαιρι φανταζομαι-αφροδιτη για πες...

θα σου πω ομως μια σημαντικη λεπτομερεια:στην ηλικια που ειναι η νεφελη οκ θα σε βολευε το μει ται ΑΛΛΑ το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει μαθει ειπες μαρσιπο εμποριου...ε;;; της κουνιαδας μου η μικρη ειχε μαθει με ενα κικο και οταν την εβαζε στο σλινγκ μου, τεντωνε με μανια τα ποδαρακια και της επεφτε! βλεπεις οι μαρσιποι αγκαλιας διαφερουν γιατι κρατανε τα γονατακια του παιδιου ψηλα και ανοιχτα, δημιουργωντας καλυτερη σταση στα ποδια. ετσι ενας λογος ακομα να παρεις μει ται για να ειναι αναγκασμενη να εχει τα ποδαρακια ψηλα κ ανοιχτα, κοιτα τα ζουζουνια της στελλας:http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm

ντιεσουλα, θα ελεγα αν θες να φτιαξεις μονη σου να φτιαξεις το wrap. ειναι ομως ζεστο για καλοκαιρι φανταζομαι-αφροδιτη για πες...

θα σου πω ομως μια σημαντικη λεπτομερεια:στην ηλικια που ειναι η νεφελη οκ θα σε βολευε το μει ται ΑΛΛΑ το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει μαθει ειπες μαρσιπο εμποριου...ε;;; της κουνιαδας μου η μικρη ειχε μαθει με ενα κικο και οταν την εβαζε στο σλινγκ μου, τεντωνε με μανια τα ποδαρακια και της επεφτε! βλεπεις οι μαρσιποι αγκαλιας διαφερουν γιατι κρατανε τα γονατακια του παιδιου ψηλα και ανοιχτα, δημιουργωντας καλυτερη σταση στα ποδια. ετσι ενας λογος ακομα να παρεις μει ται για να ειναι αναγκασμενη να εχει τα ποδαρακια ψηλα κ ανοιχτα, κοιτα τα ζουζουνια της στελλας:http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_meitai.htm

λοιπον θα παρω mei tai αλλα αναρωτιεμαι να παρω απο το ελληνικο site (της στελλας) ή απο αυτο:http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.rocknrollbabywear.com/MeitaiFLATOUTBlack.jpg&imgrefurl=http://www.rocknrollbabywear.com/babywearing_mei_tai.htm&usg=__4i46ZTrJ7pPfmUWFfIJ3DBiXAWY=&h=1674&w=2578&sz=255&hl=el&start=23&um=1&tbnid=s7pzj6zUQ18uvM:&tbnh=97&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmei%2Btai%2Bbaby%2Bcarrier%26ndsp%3D21%26hl%3Del%26sa%3DN%26start%3D21%26um%3D1

μου αρεσει που σε αυτο το ξενο μπορεις να αλλαζεις χρωματα γιατι ειναι με φερμουαρ τα μπροστινα μοτιβα....ομως σαν mei tai μου φαινονται πιο καλα του ελληνικου, και μιας και τα εχετε δοκιμασει....τι λες???

επισης ασχετο: στη σουπα της μικρης βαζω καμια φορα λιγο κεχρι και λεω αυριο να το αντικαταστησω με κινοα ή φυγοπυρο τι προτεινεις για πρωτη δοκιμη???

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

....και κατι ακομα....(σας επρηξα αλλα δεν πειραζει....;);))

η μικρη 9,5μηνες τωρα λατρευει το μπανιο τρομερα, εινια 3 μερες τωρα που τσιριζει...τι μπορει να ειναι??? δεν ξερω τι να σκεφτω:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Είσαι ο άγγελος μου!!

απο τη στελλα θα σου ελεγα... ρωτα αν μπορεις να στο φτιαξει και διπλης οψης...βεβαια θα ειναι πιο ακριβο κ ειναι ηδη ακριβο..(εδω που τα λεμε ριχνει κ πολλη δουλεια για να το φτιαξει...) μπορεις να πας να στο δειξει, να σου δειξει πως τη βαζεις πισω κτλ....ασε που γουσταρει τρελα αυτο που κανει!

οσο για το φαγητο αυτοσχεδιασε παιδι μου!!!!:tongue:θα σου στειλω το συζυγο που εχει τελειωσει μαγειρας να της κανει ενα γκουρμε πιατο!!:tongue: κινοα-κεχρι μοιαζουν λιγακι....εμενα το φαγοπυρο δεν μου αρεσει, ειναι σαν γλιτσα....:rolleyes: αλλα τι να γινει που θεωρειται καλη τροφη!:mrgreen:

για να το φαμε εμεις ξερεις, βραζω φαγοπυρο και ψιλοκοβω κ μπεικον, κρεμες γαλακτος κ τετοια μεσα ουτε που το καταλαβαινεις τι ειναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:(τι λεω θε μου ..αχ παω για υπνο η γυναικα:tongue:)

φιλακια νεφελακι!!!η μαμα θα σε κανει βιγκαν απο μικρη!!!!:tongue:

....και κατι ακομα....(σας επρηξα αλλα δεν πειραζει....;);))

η μικρη 9,5μηνες τωρα λατρευει το μπανιο τρομερα, εινια 3 μερες τωρα που τσιριζει...τι μπορει να ειναι??? δεν ξερω τι να σκεφτω:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

εγω ενα λεω:ΔΟΝΤΙΑ!!!!!!!:rolleyes:

Tsa! Να' μαι και εγώ!!!! Αργησα αλλά ήρθα...μανούλα πλέον...με μια υπέροχη κόρη που μου έχει πάρει εντελώς το μυαλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε κορίτσια? Με θυμάστε άραγε;;;;

Πλέον μόνο μεταμεσονύκτιες ώρες έχω λιγο χρόνο να μπαίνω στο καφέ....όλη την μέρα την περνάω παρέα με τη μπεμπούλα...η οποία όταν δεν θηλάζει, θέλει παιχνίδια και όταν δεν θέλει παιχνίδια (σπάνιο πραγμα)....κοιμάται....δηλ. ΜΟΝΟ βράδυ. Μα έχετε ξαναδεί παιδί που δεν κοιμάται ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ κατά τη διάρκεια της ημέρας;;;;;;;;;;;;;;;;;

age.png

Καλημέρααααααα... το νου σας ρεμάλια μη με ξεμυαλήσετε γιατί πρέπει μέχρι τις 1,30 να χω τελειώσει οπωσδήποτε μια αφίσσα. Χθες ήμουνα τόσο κομμάτια που απλά κοίταζα το υλικό.

Ρε Τάτι κάνε μου τι χάρη βγάλτον μια φωτό όταν τριγυρνάει με το σκουφάκι μέσα στο σπιτι... περαστικά του... οριστε το πούντιασες το παλικάρι:D

Σοφούκι μου που είσαι; τρέχεις;

Γμτ ο Θοδωρής έχει γίνει πολύ επιθετικός τελευταία... εχθές το βράδυ το σκεφτόμουν και είχα σκάσει. Μέχρι στιγμής οι πεσιματικές του ήταν λίγες και κυρίως στο Ληδάκι που είχα την αίσθηση ότι ήταν περισσότερο για να της τραβήξει την προσοχή (κάτι που η Ληδούλα δεν το εκτιμούσε ιδιαίτερα και με το δίκιο της:rolleyes:). Τώρα όμως εκεί που παίζει μπορεί να κατεβάσει το αυτοκινητάκι στο κεφάλι του δίπλα παιδιού και να χαμογελάει. Μάλλον πρέπει να καθησω να συζητήσω αρκετά μαζί του μέχρι να ξεσκαλώσει γιατί την ώρα που κατεβαίνει το αυτοκινητάκι πανικοβάλομαι :roll:

λεγκω θες παουντς (pounds) ή παουτς (pouch);;;:tongue::tongue::tongue: το πρωτο το μεταφραζω οπως θελω, ειτε λεφτα (εχμμμ) ειτε κιλα!!!διαλεξε και παρε!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:lol::lol: Μετέφρασέ το σε λεφτά καλύτερα γιατί κιλά έχω πολλά, ευχαριστώ πολύ μου φτάνουν!

Ριγέ έχω υφασμα wrap που με αυτό έβγαλα ολόκληρο καλοκαίρι... δεν είναι ζεστό αυτό που έχω. Εξαρτάται απο τι ύφασμα θα διαλέξεις.

Αϋλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πότε γέννησες βρε και δεν σε πήραμε είδηση;:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...