Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αφρο εχεις γεννεθλια ???

να ζησεις ,να τα εκατοστησεις και οσο μεγαλωνεις να γινεσαι ολο και πιο ομορφη, γλυκια, ηρεμη, καλοψυχη, καλλιεργημενη, σεξυ, συνετη και εμπειρη!!!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με πρόλαβες!!!

Χρόνια πολλά τρελό γκομενάκι να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι... και θυμήσου πάντα ήθελα να έχω φίλη μια σέχι 34χρονη (κλεμμένο):tongue:

Τσάκω ένα απαράμιλο τραγουδάκι ολίγον καλτ απ'την εποχή σου... και τη δικη μου:tongue:

o6xEOgMJAQ0&feature=related

Ελιωσα με την Μυρτωοικογένεια και το μυρτοαυτοκίνητο... τέλεια φωτογραφία, θεική περιγραφή... έλα και φύγαμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θερμόμετρα, ντεπόνια, πονστάνια, μαγιο και είμαστε κομπλε

Με πρόλαβες!!!

Χρόνια πολλά τρελό γκομενάκι να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι... και θυμήσου πάντα ήθελα να έχω φίλι μια σέχι 34χρονη (κλεμμένο):tongue:

Τσάκω ένα απαράμιλο τραγουδάκι ολίγον καλτ απ'την εποχή σου... και τη δικη μου:tongue:

Ασε, πρωι πρωι να κουτουλαμε ο ενας πανω στον αλλο κ χαιρετιομαστε με μια ανεπεσθητη κινηση του βλεφάρου που αντικαθιστα την καλημερα κ δηλωνει αλληλοκατανόηση στο εσωτερικο βρισιμο του καθενος «που παω γμτ την ατυχια μου πρωι-πρωι, νυσταζω, δεν θελω αποψε ανθρωπο να δω, κτλ» οπως καθε φυσιολογικος ανθρωπος κανει καθε πρωι. Ενα λεπτο μετα παω στη ντουλαπα και προσπαθω να βρω κατι να φορεσω συνεχιζοντας φυσικα το υποσυνειδητο βρισιμο -μιας κ συνειδητα δεν εχω ουτε γιαυτο κουράγιο- βλεπω τον Σακη να ερχεται κατα πανω μου με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια και να μου λέει: «σου εχω πει τον κρυφο μου πόθο,ε;» «παντα ηθελα να τα εχω με μια 34αρα!»

Βρε το Σάκη! Μήπως πρόσθεσε ότι θέλει η 34χρονη να χορεύει με αφρούς στυην παραλία της φοράδας???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!! Να μας δίνεις κουράγιο και να οδηγείς μπροστά στον δρόμο της τεκνοποίησης! καλά το παίρνω πίσω το τελευταίο!

μυρτώ τέλεια η φωτό! Κι εμείς χθες ξεκινήσαμε λίγο μάζευμα δηλ. να πάμε σούπερ και φαρμακείο! Εντάξει η φαρμακοποιός με πήρε είδηση? Να φανταστώ λέει ότι είναι προμήθειες για διακοπές???

Άυπνοι είμαστε πάλι γιατί η τσουλουφίτσα στις 3.30 αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κοιμηθεί! Μέχρι τις 5.. ο Χαβιέ την ανέλαβε... Εμένα με έχει χτυπήσει η αυπνία στο κεφάλι και δεν αντέχω.. Με πιάνουν και τα νεύρα μου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ και βασούλα με το καλό! Σε νιώθω κοριτσάρα μου κι εγώ έτσι μέσα στον Αύγουστο γεννούσα! Αλλά να σκέφτεσαι ότι θα βγαίνεις βολτίτσες με τον κούκλο σου και τη Στεφανούλα τα απογευματάκια και θα περάσει ο πρώτος καιρός! Και μετά θα ξετσουμίσει και αυτός και θα κανονίζουμε ωραίες συναντήσεις!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα

τελευταια μερα σημερα κ μετα διακοπες!!! Απο Σεπτεμβρη ξανα Αθηνα κ δουλεια!!!

Αφροδιτακι χρονια πολλα πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!

Να σας ρωτησω κατι , τωρα στις διακοπες απο φαρμακειο τι πρεπει να περνουμε μαζι περαν απο ντεπον κ αλοιφη για κουνουποειδες? Ελενη για δωσε μου τα φωτα σου πλιζζζζ

καλημέρα!!!!!!!!! 0 και σήμερα!!! (όλη τη βδομάδα περίμενα να το πω αυτό :tongue: )

ΓιατίΚαλέΓειτόνισσα χρόνια σου πολλά, χρόνια σου Κ Α Λ Α!!!!! :****

Βασούλι μου, δεν θα είμαι να σου ευχηθώ όλα να πάνε καλά τη Τρίτη, οπότε στο λέω από τώρα! Κι εγώ ήμουν τρελή φαν του "Κάμπινγκ"!!!! το έβαλε και κάποιο από τα προηγούμενα καλοκαίρια και το ξαναείδα!!! θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που πέρναμε το βάζο με γλυκό κεράσι με τον αδερφό μου και το αδειάζαμε βλέποντάς το :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!!!!

Είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου σήμερα ή μου φαίνεται? Ναι, ναι, η μέρα που έχεις μπροστά σου όοοοοοολες τις διακοπές!

Εμείς αυτή την εβδομάδα θα είμαστε στα πέριξ -αλλά δεν δουλεύω. Φεύγουμε την επόμενη Παρασκευή.Θα με ξαναδείτε μετά τις 30 Αυγούστου.Γιούπιιιιιιι!

Μυρτώ τέλεια η φωτογραφία!!!!

Αφροδίτη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! Πάντα χαρούμενη, να χαίρεσαι τα ζουζούνια και τον έρωτα σου!!

Βασούλα με το καλό και δώσε κανένα σήμα..

Καλές διακοπές σε όλες!

DPYUp2.png EYukp3.png

1.Μήπως πρόσθεσε ότι θέλει η 34χρονη να χορεύει με αφρούς στυην παραλία της φοράδας???

2. Να μας δίνεις κουράγιο και να οδηγείς μπροστά στον δρόμο της τεκνοποίησης! καλά το παίρνω πίσω το τελευταίο!

1. χαχα, δεν νομιζω, αφου τα ονειρα ειναι τζαμπα, τα φτιαχνει οπως θελει, μαλλον καλλιγραμα 20χρονα εχει στο νου του!

2. και πολυ καλα κανεις!!!:wink:

Θενξ κοριτσαρες για τις ευχες, και σεις να περασετε τελεια και να χαιρετσε τις ομορφες οικογένειές σας!

Βασουλα, με το καλο κοριτσαρα μου, να πανε ολα κατ’ευχην! Θα σε παρουμε τηλ να μας τα πεις κ να ακουσουμε κ το νιαουρισμα του μπεμπουκου!

Γαλατουλα, ευχομαι να γυρισουμε και να σε βρουμε κ σενα με τον μπεμπη, να σε πιασουν πονοι κ να γεννησεις με ΦΤ πριν προλαβεις να μπεις για καισαρικη!

Για τις υπολοιπες με το καλο να φυγουμε, να περασουμε ωραια, να γυρισουμε ανανεωμενες και χαρουμενες να ανταλλαξουμε αποψεις και φωτογραφιες και να περασουμε ενα ακομα καλυτερο φθινωποροχειμωνα! Πήγα μακρια;

Καλημερα!

Ψιλιαζομαι, οτι παει να καει το συμπαν παλι σημερα στο γραφειο, αλλα δεν πτοουμε! Εχω άλλον αερα!!!

τι να κανουμε λέει;;;; Και καλα το εγραψες, να το πεις μπορεις;;;;:P

Μαριλου τελειες οι φωτο, θυμαμαι οτι βγαζετε ωραιες φωτογραφιες, αλλα βοηθανε και τα μοντελα,ε; Τι γλυκα χαμογελα που εχει ο Ιασονακος!!! Παντα τετοια κοριτσακι!

Αυλα, μπορεις να δωσεις κανονικο γιαουρτι σε αυτη την ηλικια. Δεν εχει κανενα ιστορικο αλλεργιων; Ξεκινα σιγα σιγα, μια-δυο κουταλιτσες τη πρωτη μερα, 5-6 τη δευτερη κ.ο.κ. κ δες αν εχει καποια αντιδραση (ειτε κοκκινισμα γυρω απο το στομα, ή συγκαμα ή μπιμπικακια ή οτιδηποτα αλλο που σε ξενισει), αλλιως γλιτωσες απο ενα γευμα! Ευκολο, γρηγορο κ πιο υγιεινο απο τις κρεμες.

Για να αρχισουν οι ευχες περακαλω στην ομορφη, γλυκια, ηρεμη, καλοψυχη, καλλιεργημενη, σεξυ, συνετη και εμπειρη 34χρονη του καφε μας! Να τα εκατοστησω βρε, να με χαίρεστε!:mrgreen:

Χρονια πολλα!!!!! καλα εισαι πολυ μετριοφρων ε?:mrgreen:

καλημερα!

μυρτω :lol:εισαι απαιχτη!

Χρονια πολλα στον γλυκουλη Αλεκουκο μας !να ειναι παντα γερος κ του χρονου να γιορτασει τα γεννεθλια του χωρις παλιοιωσεις

Μαριλενα τι ωραιες φωτογραφιες !!!μου θυμησαν σκηνες απο τη σειρα "το καμπινγκ" που εβλεπα καθε καλοκαιρι, πρεπει να περασατε σουπερ και του χρονου !ο Ιασονας και ο καλοκαιρινος του ερωτας κουκλια !

Αναστασια βγηκαν τα αποτελεσματα με τα νοσοκομεια τι εγινε,πως πηγες?

οι αυριανοι ταξιδιωτες ειναι ετοιμοι για αναχωρηση? καλα να περασετε κοριτσακια να μας γυρισετε ανανεωμενες !φιλια πολλα

μπα βασω δεν με βλεπω να διοριζομαι...:rolleyes:

Με πρόλαβες!!!

Χρόνια πολλά τρελό γκομενάκι να σε χαιρόμαστε και να μας χαίρεσαι... και θυμήσου πάντα ήθελα να έχω φίλη μια σέχι 34χρονη (κλεμμένο):tongue:

o6xEOgMJAQ0&feature=related

Ελιωσα με την Μυρτωοικογένεια και το μυρτοαυτοκίνητο... τέλεια φωτογραφία, θεική περιγραφή... έλα και φύγαμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θερμόμετρα, ντεπόνια, πονστάνια, μαγιο και είμαστε κομπλε

χαχα λεγκω... αντι να λεμε κουβαδακια, βατραχοπεδιλα, ομπρελα .......

κοριτσια μια εβδομαδα θα καθησετε κρητη ή δυο?

δεν σας κρυβω οτι ζηλευω πολυ παντως....:tongue:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Τι καλύτερη μέρα καλέ; Καίγεται το σύμπαν ο νικόλας έχει τρελή γκρίνια, τραβάει, ξηλώνει, μασάει τα πάντα και ο θοδωρής έχει ξεφύγει εντελώς πετάει, σουρνει, κλωτσαει, αδειαζει και εμένα απ'την ζέστη, την αυπνία, τις ωτίτιδες, την κουραση της εβδομάδας (για να μην πω των εβδομάδων) μόνη με δυο παιδια όλη μέρα (και νύχτα) να διαλύουν τα πάντα θέλω να σπάσω, να λιανύσω, να ισοπεδώσω ότι έχει μείνει όρθιο... είμαι καλά γιατρέ μου;

Είπα να γκρινιάξω λίγο μέρα που είναι γιατί μετά θα κάνετε να μ'ακούσετε δύο βδομάδες!:cool:

Καλες διακοπες κοριτσακια! Ραντεβου τον Σεπτεμβρη!

Να γυρισουμε ολες ανανεωμενες κ δυνατες να αντιμετωπισουμε τον χειμωνα που ερχεται! Καλη ξεκουραση( οσο γινεται δηλαδη με τους μπομπιρες που εχουμε) χωρις αρρωστιες- αμην κ ποτε- πολλα μπανακια , βολτουλες κ ολα τα συναφη!

Καλα να περασετε ολες!

Πολλα φιλακια!

Επιτέλους σας γράφω αγναντεύοντας τη θαλασιτσα και ενώ οι λοιποί κοιμούνται ή αλωνίζουν το δωμάτιο! Χου κειρς? Νοτ μι πάντως! Έχει στραβώσει ολίγον η μέση μου από την ταλαιπωρία των προηγούμενων ημερών αλλά αν όλα πάνε καλά θα μείνουμε κάμποσο οπότε θα ισιώσω ελπίζω, αν και ο Γωγούλης μετά από αυτά που πέρασε τον έχει πιάσει οξεία γκρινίτιδα κι καταστροφίτιδα και και και. Τι να πεις η γκρινιάρα γυναίκα ακόμα και στις διακοπές δεν αλλάζει! Λοιπόν, τα ευχάριστα τώρα! Το παιδάκι μου μόνο την Τρίτη έκανε πυρετό (υποτίθεται ότι τα "κύμματα" πυρετού κρατάνε 4 εβδομάδες από την παλιολοιμώδω, ας ελπίσουμε ότι τα μόνα κύμματα θα είναι αυτά της θάλασσας από εδώ και εμπρός, οπότε Τετάρτη πρωί αφού περάσαμε για το οκ από τη doc ήρθαμε!

Καλά να περάσετε κι εσείς που αναχωρείτε σήμερης και χρόνια πολλά στη γλυκιά Αφροδιτούλα μας, να τα εκατοστήσεις κοριτσάρα!!!!!! Με τις υπόλοιπες μάλλον θα τα λέμε τα μεσημέρια, γιατί δεν είμαι και πολυ του ύπνου οπότε προτιμώ να ρεμβάζω θαλασίτσα και να τα λέμε! Καλέ τι αέρα σήκωσε, πώς θα πάμε για βούτες τώρα? Πάω να δω καιρό να ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ξεκινώ πρώτα με την ταλαίπωρη μάνα την Μαρινούλα μας!!! Μπράβο κοριτσάρα μου, τα καταφέρατε να προσεγγίσετε τη θάλασσα!:D Εύχομαι να περάσετε σούπερ και να ξεκουραστείτε οικογενειακώς και να πάρετε τα πάνω σας!!!!!

Αφροδιτούλι Χρόνια σου Πολλά φιλινάδα, να είσαι καλά, υγιής και να χαίρεσαι την αφροοικογένειά σου!!! μμμουτς!

Κοριτσάρες όλες που φεύγετε σήμερα και αύριο και γενικώς καλοτάξιδοι να είστε, να περάσετε τέλεια, να κάνετε μπάνια σε σούπερ πεντακάθαρα και όμορφα νερά, καλή ξεκούραση και καλή επάνοδο!

Μυρτώ πολύ συγκινητική η φωτογραφία! όντως, θα συμφωνήσω με τη φίλτατη Σοφούκα, μου έφτιαξες το απόγευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...