Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριλενα πολυ ωραιες οι φωτο... τωρα μολις ομως συνηδειτοποιησα οτι της εχεις ξεφυγει της σκυταλης... αντε καλε τι περιμενεις? ασχετο μια και σε πετυχα μεσα δεν μου λες... την κηραλοιφη μπορουμε να την χρησιμοποιουμε και σε καθε αλλαγη της πανας?

ααα επισης ειδα και φωτο απο τον εξωτικο βυρωνα... χαχαχα λεγκω πρωτος ο νικολακης! αλλα και εσεις ρε παιδι μου.... τον τσιγκλατε να κανει την ζημια του.... χαχαχα :)

ευχαριστώ...

την κηραλοιφή τη χρησιμοποιούμε γενικώς. Εγώ, αν δεν υπήρχε θέμα δεν του έβαζα...

όσο για το θέμα της σκυτάλης.... θα το αφήσω ασχολίαστο.... :roll:

Ουουουουου τέλειες φωτό!!! Πρέπει να περάσατε σούπερ! Άντε κοριτσάκι μου και του χρόνου έτσι και καλύτερα... πολύ σας χάρηκα

Τάτι τι εννοείς παιδί μου ότι αρρώστησες; Το νου σου ρεμάλι λέω

Ξεροψήθηκε το Αλεκάκι πάλι εε; Άντε ήταν η τελευταία μέρα

Δεν προκάνω να πω άλλα έφυγα γιατί με έχουν παρει φαλαγγι τα καθαρματάκια

Φιλί σε όλα τα ομορφοκόριτσα του καφέ σμουουουουουουουτς

Διαφημίσεις

πολύ ωραίες οι φωτό μαριλενάκι, μπράβο, και η Σοφία κουκλίτσα!ί

Ο Ιασωνας έχει γίνει τρελό γκομενάκι

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λενιώωωωωωω, δεν σου είπα χρόνια πολλά για τον Αλέκο! Να τον χαίρεσαι, και να σταματήσει να τσουρουφλίζεται, θα του κάνουμε τρελό μπουγελοπάρτυ στην Κρήτη!!!!

Μαρλε, τέλειες οι φωτογραφίες! Ο έρωτας του καλοκαιριού όλα τα λεφτά! Και η παραλία παραδεισένια μου φαίνεται!!!

Ούτε εγώ προλαβαίνω, δύο παιδιά στο σπίτι, άνευ παιδικού, θυμίστε μου να φτιάξω έναν ανδριάντα στην ηρωική ελληνίδα νηπιαγωγό όταν γυρίσουμε!!!!

Ένα τεράστιο φιλί σε όλες!

Διαφημίσεις

Και επειδή ο χρόνος που ξεκλέβω είναι ελάχιστος και αύριο θα πρέπει και να ετοιμαστούμε, θα σας αποχαιρετήσω με μια φωτογραφιούλα, μπακ φρομ δι έιτις! Το Ντατσουνάκι της οικογένειας, φουλ φορτωμένο για τις καλοκαιρινές διακοπές, είκοσι χρόνια πριν και βάλε! Σακίδια, σκηνές, σλίπινγκ μπαγκς, όλα σε υπερδιπλάσιο όγκο απ'ότι σήμερα, ράντζα για τη μαμά και το μπαμπά, ραφιέρες, τραπέζι, καρέκλες, ντουσιέρες, ρούχα, βατραχοπέδιλα, κατσαρόλες, γκαζάκια, και ....φύγαμε! Γραφικοί και χαρωποί έτοιμοι να ξεροψηθούμε και αναμπουφτουρδίσουμε και να τουμποκορδωμπαχλιάσουμε!

0311.jpg

Κοριτσάρες μου γλυκιές, σύντροφοι στον αγώνα της μητρότητας, την κάνουμε για λιγο, κι ελπίζω να γυρίσουμε αναναιωμένες! Καλές διακοπές σε όσες δεν πήγαν και σε όσους πήγαν, να χαρούν αυτή την μοναδική άδεια Αθήνα!!!

Μάκια, μάκια, μάκια!!!!

Άντε, μία και σήμερα!!!!

Και επειδή ο χρόνος που ξεκλέβω είναι ελάχιστος και αύριο θα πρέπει και να ετοιμαστούμε, θα σας αποχαιρετήσω με μια φωτογραφιούλα, μπακ φρομ δι έιτις! Το Ντατσουνάκι της οικογένειας, φουλ φορτωμένο για τις καλοκαιρινές διακοπές, είκοσι χρόνια πριν και βάλε! Σακίδια, σκηνές, σλίπινγκ μπαγκς, όλα σε υπερδιπλάσιο όγκο απ'ότι σήμερα, ράντζα για τη μαμά και το μπαμπά, ραφιέρες, τραπέζι, καρέκλες, ντουσιέρες, ρούχα, βατραχοπέδιλα, κατσαρόλες, γκαζάκια, και ....φύγαμε! Γραφικοί και χαρωποί έτοιμοι να ξεροψηθούμε και αναμπουφτουρδίσουμε και να τουμποκορδωμπαχλιάσουμε!

0311.jpg

Κοριτσάρες μου γλυκιές, σύντροφοι στον αγώνα της μητρότητας, την κάνουμε για λιγο, κι ελπίζω να γυρίσουμε αναναιωμένες! Καλές διακοπές σε όσες δεν πήγαν και σε όσους πήγαν, να χαρούν αυτή την μοναδική άδεια Αθήνα!!!

Μάκια, μάκια, μάκια!!!!

Άντε, μία και σήμερα!!!!

:D:D:D

Aυτό ήταν! Μου έφτιαξες το κέφι για το υπόλοιπο καλοκαίρι!

Να περάσετε τέλεια κοριτσάρες! Να ξεχάσετε τις παλιοϊώσεις και τα ξενύχτια και τις γρίνιες και τα τρομερά τους και θρείζ και τις αδελφικές αντιζηλείες και όλα!

Δεν θυμάμαι αν είπα χρόνια πολλά στον Αλεκούκο! Χρόνια πολλά!

Μαριλένα, απίθανες οι φωτό! Θέλω ταχύρρυθμα σεμινάρια για κάμπινγκ λέμε!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μυρτω χαχαχαχαχαχα Αντε καλα να περάσετε!!!

Μαριλένα.....υπεεεεεροχες φωτογραφίες!!! Θαλω την φωτογραφικη σου!!!!!

Υπεροχος Ιασωνας πραγματικα ειναι κουκλάκι... ωραια θαλασσα, ανεμελια...μπραβο κοριτσαρα μου παντα τετοια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Ψιλιαζομαι, οτι παει να καει το συμπαν παλι σημερα στο γραφειο, αλλα δεν πτοουμε! Εχω άλλον αερα!!!

Γραφικοί και χαρωποί έτοιμοι να ξεροψηθούμε και αναμπουφτουρδίσουμε και να τουμποκορδωμπαχλιάσουμε!

τι να κανουμε λέει;;;; Και καλα το εγραψες, να το πεις μπορεις;;;;:P

Μαριλου τελειες οι φωτο, θυμαμαι οτι βγαζετε ωραιες φωτογραφιες, αλλα βοηθανε και τα μοντελα,ε; Τι γλυκα χαμογελα που εχει ο Ιασονακος!!! Παντα τετοια κοριτσακι!

Αυλα, μπορεις να δωσεις κανονικο γιαουρτι σε αυτη την ηλικια. Δεν εχει κανενα ιστορικο αλλεργιων; Ξεκινα σιγα σιγα, μια-δυο κουταλιτσες τη πρωτη μερα, 5-6 τη δευτερη κ.ο.κ. κ δες αν εχει καποια αντιδραση (ειτε κοκκινισμα γυρω απο το στομα, ή συγκαμα ή μπιμπικακια ή οτιδηποτα αλλο που σε ξενισει), αλλιως γλιτωσες απο ενα γευμα! Ευκολο, γρηγορο κ πιο υγιεινο απο τις κρεμες.

Για να αρχισουν οι ευχες περακαλω στην ομορφη, γλυκια, ηρεμη, καλοψυχη, καλλιεργημενη, σεξυ, συνετη και εμπειρη 34χρονη του καφε μας! Να τα εκατοστησω βρε, να με χαίρεστε!:mrgreen:

καλημερα!

μυρτω :lol:εισαι απαιχτη!

Χρονια πολλα στον γλυκουλη Αλεκουκο μας !να ειναι παντα γερος κ του χρονου να γιορτασει τα γεννεθλια του χωρις παλιοιωσεις

Μαριλενα τι ωραιες φωτογραφιες !!!μου θυμησαν σκηνες απο τη σειρα "το καμπινγκ" που εβλεπα καθε καλοκαιρι, πρεπει να περασατε σουπερ και του χρονου !ο Ιασονας και ο καλοκαιρινος του ερωτας κουκλια !

Αναστασια βγηκαν τα αποτελεσματα με τα νοσοκομεια τι εγινε,πως πηγες?

οι αυριανοι ταξιδιωτες ειναι ετοιμοι για αναχωρηση? καλα να περασετε κοριτσακια να μας γυρισετε ανανεωμενες !φιλια πολλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...