Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ότι θα έχει και φοαμ πάρτ η φοράδα δεν το περίμενα!

Και πού θα τον βρούν τον αφρό? Άφρο?

Λοιπόν και χθες το βράδυ άκρως εξαιρετική νύχτα! 39,8 και τσιρίδες να μην κάνει μπάνιο και να μην πάρει την αντιβίωση! Και από τις φωνές να ξυπνάει και η τσουλούφο και να θέλει παιχνίδια!!!!!

Νταξ, τελευταία νύχτα ελπίζω να χαιρετίσουμε τον πυρετό και να κοιμηθούμε και λίγο μέχρι το Σάββατο γιατί θα την πέσω στο κατάστρωμα!

όσο για κουνούπια τα βιολογικά τα είχα κι εγώ αλλά μάλλον δεν κάνουν τίποτα στα πυρηνικά κουνούπια! Με αποτέλεσμα το υγρό πήρε προαγωγή από το χώλ στο δωμάτιό τους!

Και να την πασαλείφεις με το κριλέν ή και να βάζεις τσιρότα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρες!!!

Τα πύρινα μέτωπα εξακολουθούν απ'ότι βλέπω ε; Κουράγιο και περαστικά στον Αλέκο! Επίσης, ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ!!!! Ελένη να μου φιλήσεις τον ξανθό άγγελο και να τον δεις όπως αυτός επιθυμεί!!! Χίλια περαστικά!

Άφρο καλά τους τα είπες! κι εμάς δεν μας δεχτήκανε στον παιδικό που είχα κάνει την αίτηση αλλά σε έναν άλλον -για να μην απορρίψουν τελείως την αίτηση μου είπαν- τι να πεις... -εγώ, της είπα, σε αυτόν ήθελα να κάνω αίτηση, αν ήθελα στον άλλον (που έστειλαν τον Ιάσονα) θα την είχα καταθέσει και εκεί την αίτηση...:roll::twisted:

όσο για το πάρτυ την πρώτη σας νύχτα στας εξοχάς, περαστικά σας! και σε μας μια βδομάδα το κάμπινγκ φιλοξενούσε τη νεολαία κατά της ξενοφοβίας στην Ευρώπης, το πρώτο βράδυ μας ξετίναξαν, παίζανε Rage Against the machine τσίτα, ευτυχώς ο Ιάσονας κοιμήθηκε αλλά εγώ τα νεύρα μου χάλια, πήγα και τους παραπονέθηκα και τελικά την χαμήλωσαν τη μουσική, μες τη μαύρη νύχτα ήρθε κι ένα καράβι με τους υπόλοιπους και στήσανε ένα μίνι πάρτυ με κιθάρες κι αγριοφωνάρες..... ε, την επόμενη μέρα ξεστήσαμε τη σκηνή και πήγαμε πιο πέρα....

Δε ξέρω τι ζόρι τραβάει με τη σιτρονέλα και τα λοιπά, αλλά ότι και αν του πρότεινα ως λύση ήταν ανένδοτος...με κατατρόμαξε. Μου είπε μάλιστα ότι ότιδήποτε εισπνεει το παιδί μπορεί να το εμφανίσει κ μετά από 2 χρόνια υπό μορφή αναπνευστικού προβλήματος.

Τι να σας πω....είναι λίγο στρίντζας γιατρός ή μου φαίνεται; Επίσης μου απαγόρευσε τα επιδόρπια γιαουρτιού και μου είπε να της δίνω τα απογεύματα αποκλειστικά μόνο κρέμες. Λες και οι κρέμες είναι καλύτερες και προσφέρουν κάτι θρεπτικό στο παιδί....

Ας μη συγχυστώ πάλι με τέτοια ζέστη...είμαι έτσι κι αλλιώς τούρμπο από μόνη μου με διάφορα άλα..:evil:

age.png

Άυλα, εγώ της τσουλουφίτσας της δίνω κανονικό γιαούρτι... όχι επιδόρπια ούτε κρέμες...

Μόνη μου, γιατί δεν μου αρέσουν αυτά τα παιδικά γιαούρτια! Μπορείς να δοκιμάσεις και τα κατσικίσια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ayla, για τα επιδόρπια δεν θα διαφωνήσω με τον παιδίατρο, αλλά θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου για τις κρέμες. Γιατί δεν του δίνεις κανονικό γιαούρτι, ή μήπως είναι ακόμη μικρός;:roll:

όσο για τα αντικουνουπικά υπάρχουν κάτι αλοιφές και σπρέυ βιολογικά, όπως σου είπε και η Φελινι, αλλά και τα Cerr8 που τα βρίσκεις και στο σούπερ, τα οποία είναι τσιρότα που δεν χρειάζεται να τα κολάς και πάνω στο δέρμα, εγώ το έβαζα πάνω στην κούνια.

καλημερα!

ayla εγω τις σιτες τις εχω μερα νυχτα κατεβασμενες και κανουν πολυ καλη δουλεια.. προσοχη μονο οταν μπαινοβγαινετε στο σπιτι...

επισης αυτα τα cerr8 που λεει η μαριλενα τα χρησιμοποιησα και εγω στον Στρατο... κατι κανουν αλλα μην φανταστεις... το καλο ειναι οτι τα κολλας οπου θες πχ κουνια καροτσι..

φελινι ανταποδιδω διαδικτυακα το φιλι! υπομονη σε ολες κοριτσακια μου... ελπιζω οτι του χρονου θα ειναι καλυτερο το καλοκαιρι...

τα νεα απο το πυρινο μετωπο βλεπω καλα κρατουν...

κοριτσια λοιπον βρηκα τι τρωει η Ιωαννα....σαντυγι....χαχαχαχα...ειναι της υγιεινης διατροφης.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα! ένα διαδικτυακό φιλί σε όλα τα φλεγόμενα μετωπάκια και μη!

Εγώ αρρωστησα μου φαίνεται έχω έναν λεμφαδένα τουμπανο στον λαιμό μου, να δούμε που θα μας βγάλει... τα παιδιά πάντως μια χαρά, ο αντρίκος έκανε και το σπιτικό του εμβόλιο και όλα πήγαν καλά φιουιιιιιιιι

Οι υπόλοιπες που είναι Λέγκω; Μυρτώ; Βάσω; ντου;

τζενάκο τί έχεις καρντια μου;;;

Άυλα άβυσσος η ψυχή των παιδιάτρων, τόσον καιρό σε αυτό το φόρουμ έχουμε ακούσει τα άπειρα να ξεστομίζουν παιδίατροι, δηλαδή τέτοια ανομοιογένεια στις απόψεις είναι πρωτοφανής!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα φώτα σας...θα δοκιμάσω και τα τσιρότα και να δούμε...

ΝΤΑΤΑΝ!!!!!!!!! Ηρθαν τα μαστόρια για τις σίτες ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ το ραντεβού! Αυτό είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα των μαστόρων στην πόλη μας (υποθέτω κ αλλού ε;)....καθώς τους κυνηγάμε συνήθως με το τουφέκι και πάλι μας στήνουν ακόμα και το πιο απλό πράγμα να είναι! Τι να πω; Η κρίση έχει χώσει άπαντες μάλλον....

Το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ με κέφι και χαρά μόλις κατέβασα τις σίτες σε ΟΛΑ τα παραθυρα/πόρτες του σπιτιού. Βέβαια στις βεράντες επικρατεί ο κακός χαμός αλλά αυτό είναι πταίσμα....Με βλέπω να κάνω μεταμεσονύκτια φασίνα...

Για τα γιαούρτια δεν ξέρω αν μπορώ ακόμα να τις δώσω κανονικό..είναι 10 μηνών και κάτι....Ας περιμένω λίγο ακόμα ε; Τι να σας πω ρε κορίτσια άλλα μου λεει ο ένας και άλλα ο άλλος....Άβυσσος όντως η ψυχή των παιδιάτρων...καθένας ό,τι του κατέβει λέει και εκείνο που μου τη δίνει είναι η ελειπής τεκμηρίωση των όσων λένε. Ασε που έτσι και δουν ότι πολυρωτάει καμία μαμά αρχίζουν τις ειρωνίες και τα γνωστά ψυχολογικά τερτίπια. Εγώ βασικά ακολουθώ σε μεγάλο βαθμό το ένστικτό μου...Και με το θηλασμό έτσι έκανα...και μια χαρά τα πήγαμε. ΟΥΦ σας αφήνω να πάω να ξεραθώ λιγο τώρα που και η μικρή κοιμήθηκε...

Περαστικά στα αρρωστούλικα μικρά και καλή συνέχεια διακοπών σε όσες έχουν φύγει.....

age.png

μαριλενα πολυ ωραιες οι φωτο... τωρα μολις ομως συνηδειτοποιησα οτι της εχεις ξεφυγει της σκυταλης... αντε καλε τι περιμενεις? ασχετο μια και σε πετυχα μεσα δεν μου λες... την κηραλοιφη μπορουμε να την χρησιμοποιουμε και σε καθε αλλαγη της πανας?

ααα επισης ειδα και φωτο απο τον εξωτικο βυρωνα... χαχαχα λεγκω πρωτος ο νικολακης! αλλα και εσεις ρε παιδι μου.... τον τσιγκλατε να κανει την ζημια του.... χαχαχα :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...