Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κόρες!

Περαστικά σε όλα τα παιδάκια και ειδικά στον Αλεκούκο που ψήνεται τέτοια μέρα μωρέ... Να 'ναι πάντα χαρούμενος και γερός!

Επίσης να πω Αφροδίτη συγχαρητήρια! Κι εγώ πολύ τις χαίρομαι κάτι τέτοιες φάσεις!

Λοιπόν σας ξαναχαιρετώ, φεύγουμε οι δυό μας με τη μικρή σε μισή ώρα. Κρήτη κι εμείς, χωριό ξεχασμένο κι εμείς, βρε λες;;; Αν και θα σας προτεινα αν συναντηθούμε ν' αλλάξετε δρόμο, δεν λέει η ανεμοβλογιά στις διακοπές!!!

Φιλιά λοιπόν, καλές διακοπές σε όλες και δύναμη κι ευχές στις (για λίγο ακόμα) εγκυούλες μας!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

και από αλλού το άκουσα αυτό Αφροδίτη..να αφήνουν τελευταία στιγμή την ανακοίνωση και να εξαφανίζονται αμέσως μετά...

φαντάσου πόσα ρουσφέτια θέλουν να περάσουν, και γι'αυτό εξαφανίζονται για τους υπόλοιπους θνητούς.

Περαστικά στον Αλεκούκο! Και χρόνια του πολλά, πάρα πολλά, με υγεία πάνω από όλα!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

ελαφρως θετικο;;;; Στρεπτοκοκκος μπορει να υπσβοσκει απο οσο ξερω και χωρις να νοσεις υποχρεωτικα. Μηπως να κανατε καλλιεργεια καλυτερα; Γιατι σας το ζητησε, σας ειπε;

Ντοκ, πουʼσαι;;;

Τι εγινε ρε κοριτσια τι φασκέλωστα κατασταση είναι αυτή φέτος το καλοκαίρι;

Λενιώ τι ακριβως σημαίνουν τα αποτελέσματα;

Χρόνια πολλά κιόλας στον πιο θερμό άντρα!!! Να τον χαίρεσαι Λενάκο και περαστικούλια του γρήγορα!

Μαρινάκι, περιμένουμε ενημέρωση...

Αναστασία μου δεν σήκωσες κι εσύ κεφάλι εεε; Αχ μικρό μου ανήλικο τρεχαλητό που ρίχνεις...

Κρήτη θα κινηθούμε φέτος... εγώ ήταν να πάω από χθες να πάω χανια στη θεία μου αλλά τελικά θα φύγω με τον λόχο το Σάββατο... φαντάζομαι...

Διαφημίσεις

Κααααλησπέρα! Τί ζεστη ρε κόρες και μέχρι το ΣΚ προβλέπετε άνοδος...

Λοιπόν θερμός άντρας ο Αλέκος, να τον χαίρεστε και θα τα γιορτάσουμε ελπίζω όλοι απύρετοι στην φοράδα την ξεχασμένη από τονθεό... Σας είπα ότι 7/8 έχει το φετινό foam party? ε ρε γλέντια το πρώτο βράδυ...

όσο για το στρεπ, μια πενικιλλίνη και θα ησυχάσετε... για αυτό χτυπήσατε τα 40ρια...

εγώ θα κάνω εμβόλιο του Ανδρίκου ατ χομ και ο θεος βοηθός.... λίγο τα κλαην αλλά δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή, θα το κάνω!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Βράζει ο τόπος και εδώ. Felinidoc μια που είσαι γιατρός θα ήθελα τη γνώμη σου. Εδώ πέρα μας έχουν φάει τα κουνούπια φέτος. Εχω απελπιστεί. Η μικρή έχει κάτι τεράστια σημάδια έτσι και την πετύχει κουνούπι την θερίζει. Τι να κάνω; Εχω κουνουπιέρα αλλά τα άτιμα τσιμπάνε και την ημέρα...είναι κάτι θρεμένα αναθεματισμένα σαν..αεροπλάνα μεγάλα. Ο παιδίατρος μου απαγόρευσε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ουτε υγρό σε συσκευή, ούτε ταμπλέτες (αυτό κι αν απαγορεύεται) ούτε κεριά σιτρονέλας από έξω ..τίποτα. Η σπιτονοικοκυρά μου που είναι παιδίατρος επίσης μου είπε ότι το υγρό δεν πειράζει τα μωράκια...

Τι να κάνω; Δε μπορώ να κυνηγάω όλη μέρα τα κουνούπια..και από την άλλη δε γίνεται να έχω κατάκλειστα όλη μέρα...

Την Παρασκεύη περιμένω μάστορα να μου βάλει σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες...αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα γλυτώσουμε...

Εχετε καμία ιδέα- λύση ως πιο έμπειρες;;;:confused::confused::confused:

age.png

Ξέχασα πριν εύγε Αφρο μια χαρά! Τουλάχιστον ξεθύμανες!

ένα φιλι στην αναστασι και στην μαριλένα!

Λοιπόν οι σίτες είναι πολύ καλές επίσης υπάρχουν και κάτι βιολογικά αντικουνουπικά που αλείφεις το παιδί αν δεν βαριέσαι δλδ κατά τα άλλα εγώ υγρό πυρηνικό βάζω, ο αντρίκος ακόμα υπάρχει οπότε μάλλον πολύ κακό δεν κάνουν (τώρα για την μακροχρόνια επίπτωση τους ντεν ξέρει αλλά ντεν το πολυψάχνει) αααα εχω και μια λάμπα από αυτές που πάνε και τζιζζζζζζ που μου χρησιμεύει τώρα στας εξοχάς και ως φως νυκτός για να μην γκρεμοτσακίζομαι τις 500 φορες που ξυπνάω να θηλάσω τον μικρό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα! Μια και σήμερα!!!

Πως ειναι ο Αλεκ; Μαρινα, ο Γωγούλης;

Την Παρασκεύη περιμένω μάστορα να μου βάλει σίτες σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες...αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα γλυτώσουμε...

Α, με τις σιτες θα δεις μεγαλη διαφορα, αρκει να μην τις ξεχνας ανοιχτες ουτε την μερα. Συγγνωμη, αλλα η σιτρονέλα γιατι τον πειραζει τον παιδιατρο; Εγω περισυ με κατι τετοια την εβγαζα, αλλα φετος απο βαρεμαρα χρησιμοποιω πυρηνικο υγρο!

ΣΤο Αγρινιο που ειχαμε παει ειχε πυρηνικα κουνουπια που σε τσιμπουσαν όλη την ωρα. Δε θελετε να δειτε πως ειναι τα ποδια της Δαναης, παρα τα πασαλειματα με πυρηνικο (επισης) κριλεν :evil:

Σας είπα ότι 7/8 έχει το φετινό foam party? ε ρε γλέντια το πρώτο βράδυ...

Τι ειπες τωρα;;;; Ποιος θα φερει τις ωτοασπιδες, ειπαμε; Ή μηπως να την δουμε αγρια νειατα μετα το ολοημερο ταξιδι; Πω-πω ουτε να το σκεφτομαι δε θελω-δεν αντεχω αυτα τα καλοκαιρινα χιτ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...