Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μας!!! Επιστρέψαμε κι εμείς στους γκαζόφουρνους της Αθήνας με ανανεωμένη διάθεση, ολίγον μαυρισμένοι και με πολλές φακίδες (εγώ δηλαδή) αλλά και με λιγότερα κιλά!

Η Νάξος πολύ όμορφη, το κάμπινγκ πολύ καλό, οργανωμένο, δεν πολυξεκουνάγαμε από κει μια και η παραλία απέναντί μας με φανταστική θάλασσα! Ο Ιάσονας έκανε πολλές πολυπολιτισμικές παρέες και δεν κολάγανε στη διαφορετική γλώσσα αφού έφτιαχναν μια δική τους και συνεννοούνταν μια χαρά! Γνώρισε και τον πρώτο του έρωτα με ένα κοριτσάκι από τη Γερμανία (μαμά Ρωσίδα μπαμπάς Γερμανός) και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που μας έφερε κοντά οικογενειακώς και τις τελευταίες μέρες βγαίναμε όλοι μαζί για φαγητό και ποτάκι :rolleyes:

Αυτά και από εμάς, μου έχετε λείψει και ελπίζω πριν φύγετε (απ'ότι κατάλαβα το καφέ ερειπώνεται από το Σαββάτο) να βρεθούμε από κοντά....

Περαστικά στα εμπύρετα παιδάκια να φύγει γρήγορα ο πυρετός και οι ιώσεις καλό υπόλοιπο χωρίς περαιτέρω περιπέτειες...

Να προσθέσω και το δικό μας 38,3 στα σημερινά εμπύρετα?:twisted::twisted::twisted: Ότι πήγαμε να χαρούμε αφού μετά από 5 αιμοληψίες τις τελευταίες 3 εβδομάδες κι αφού τα είχαμε κάνει ολίγον (πολύ θα έλεγα) πάνω μας γιατί δεν έφτιαχνε η πήξη του αίματος, έγινε το θαύμα και επιτέλους σχεδόν πέσαμε στα φυσιολογικά! Ναι αλλά πώς γίνεται από χτες μέχρι σήμερα να άλλαξαν δραματικά τα αποτελέσματα? Τέσπα μου είπαν ότι παίζει ότι στο ιδιωτικό νοσοκομείο που τα κάναμε χτες να έγινε λάθος, δε με συμφέρει να ήταν λάθος τα σημερινά στο Αγλαία Κυριακού πάντως!:? Η χαρά μας όπως διαβάζεται δεν κράτησε πολύ αφού κάναμε πυρετό το μεσημέρι, ταλαιπωρήθηκε πολύ βέβαια ο μικρός σήμερα, αφού είπαμε γενικά ακολουθούμε τις οδηγίες να τον έχουμε ξεκούραστο. Υποτίθεται ότι από τη λοιμώδη μέχρι 4 εβδομάδες κάνεις πυρετούς, εμείς τις κλείνουμε την Κυριακή άντε και να δούμε! Σας ζάλισα με τα δικά μας και απ' ότι διαβάζω και οι περισσότερες περνάτε σούπερ, οπότε σταματάω τη γκρίνια! Για αύριο έχουμε τιγκάρει το αυτοκίνητο με την πραμάτια μας θα πάμε κάπου εδώ κοντά ΑΝ φυσικά μας το επιτρέπει η κατάσταση του μικρού αλλά το έχουμε τόσο ανάγκη! Εσείς για πού θα το βάλετε? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ επιτέλους σε όλα τα παιδάκια μας, όντως η χρονιά ήταν χειρότερη και από τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι, ακόμα και αυτές οι ολιγοήμερες διακοπές, θα σας κάνουν πολύ καλό. Να γεμίσετε τις μπαταρίες σας τουλάχιστον για τον χειμώνα (που εύχομαι πραγματικά να μην είναι βαρύς κι ασήκωτος).

Να δω μαυρισμένη Μαριλένα και δε θέλω τίποτα άλλο!!

Α και Φελίνι μαυρισμένη θέλω :D :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Μαρινακι ευχομαι απλα να ειναι απο τα συμπτωματα της λοιμωξης κ να μην ξαναεμφανιστει! Καλα θα κανετε κ θα φυγετε να αλλαξετε λιγο παραστασεις κ να χαλαρωσετε! Ευχομαι να περασετε τελεια!

Μαριλενα καλως μας ηρθατε! Μπραβο που περασατε τελεια!

Εμεις φευγουμε Σαββατο για 3 βδομαδες! 2 βδομαδες Ευβοια κ 1 Αγ. Ιωαννη Πηλιο! Μακαρι να περασουμε καλα γιατι ο χειμωνας που μας περασε ηταν παρα πολυ δυσκολος τραβηξαμε τρελα ζορια κ μας χριεαζεται λιγη χαλαρωση κ ξεκουραση.

Καλημερα!

Μαριλου, γελκαμ μπακ! Και εις αλλα με υγεια λοιπον!

Μαρινα, ξαναματα περαστικα! Ειναι αδυναμος κ ταλαιπωρημενος ο μικρος κ αρρωσταινει με το τιποτα. Συζητησες καθολου με τον γιατρος σου για καμια βιταμινουλα, κανα φυτικό συμπληρωμα; ή εστω του δινεις φυσικους χυμους να πινει αβερτα;

Τζενακι, σουπερ, τρεις βδομαδουλες θα αλλαξετε σιγουρα διαθεση!

Και γω περιμενω πως και πως, πρωτη φορα φετος νιωθω τοση ψυχολογικη πιεση. Μες στα νευρα κ την τσιτα, ειμαι αποτομη και θελω να χαλαρωσω. Φανταζομαι το πρωτο τριημερο θα το φαω μεχρι να αλλαξω διαθεση κ να χαλαρωσω. Θα εχω κ περιοδο (κλασσικα στις διακοπες μου), οποτε θα με ανεχτητε φανταστικές μου φιλενάδες; Ευτυχως θα μεινουμε 15 μερουλες!

Πού είσαι τρελέγκω? Σου είπα ποτέ να μου πεις πώς είναι τα σέξυ βράδια που περνάς??? Ε χθες ήθελα δεν ήθελα έμαθα...

Το χτυπήσαμε το 40,2! Πρώτη φορά έβλεπα το θερμόμετρο εκεί πάνω! Και το χαμηλότερο που έπεσε ήταν 39,6! Με μπάνια και κομπρέσες τη βγάλαμε, ούτε ντεπόν ούτε πονστάν, τίποτα δεν έπιανε... Έκανε και έναν εμετό εκεί με το σαραντάρι...

Τον άφησα να κοιμάται με το μπαμπά του και ένα 38,8... Από ύπνο σκίζω, 11.30 με 12.30 , 1.15 με 2.00 και μετά από τις 4 μέχρι τις 6 με ενδιάμεσο ξύπνημα να πάρω την τσουλούφο στο κρεβάτι...

Ελπίζω να αντέξω και να μην κάνω καμιά πατάτα σήμερα...

Μαριλού καλώς ήρθες!!!!! Να μου πεις για Νάξο! Φιλάκια στον Ιάσονάκο και στη φακιδομουρίτσα!

Γιατί μου φαίνονται λίγες οι 15 μέρες των διακοπών μας???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κι απο μενα..

να ευχηθω με το καλο στην βασουλα!

κοριτσια τελικα θα πατε ολες μαζι εκδρομουλα? για που δεν μας λετε ομως.... καλα να περασετε παραυτα....

οτι θα ειχαμε πυρετους μυξες και τα συναφη αυγουστο μηνα δεν το περιμενα με τπτ... περαστικα..

και εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε.. οπως τα ξερετε....

φιλια πολλα σε ολες σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Πάλι 40αρες ο Αλεκ;;; Και παλι δεν επεφτε;;; Ανθεκτικος ο κυριος πυρετος του Αλεκουκου, και ηρθε και απροσκλητος στα γενεθλιά του! Κατι ξερατε εσεις που τα ειχατε γιορτασει προχτες!!! Πολυχρονο Ελενιτσα το αγοράκι μας, ευτυχισμενο και υγιες. Αντε να ξεμπερδευει τωρα με ιωσεις κ να αποκτα αντισωματα ωστε τον χειμωνα να ειναι κυριος! ΝΑ του δωσεις φιλακια στη ζεστη μουριτσα του.

Εσυ, κουραγιο κοριτσακι, πιες κανα καφεδάκι κ το απογευμα- βραδυ σας θα ειναι καλυτερο, να ξεκουρστεις λιγακι.

Αναστασια, που ησουν εσυ; Το αμαξι ηρθε;

Καλε, δεν ειναι μυστικο, για κρητη σαλπαρουμε!!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Αναστασί!

Χάθηκες κοριτσάκι!

Στην Κρήτη θα πάμε σε ένα χωριό ξεχασμένο από το θεό! Και βλέπουμε... Δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω...

Φιλάκια στα ζουζούνια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΚΑι η ελληνικη πραγματικοτητα.

Βγηκαν τα αποτελεσμτατ των παιδκων σταθμων (επιτελους) και δεν ειμαστε μεσα. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει εχω βρει παιδικο για την Δαναη, αλλα η αδερφη μου ¨καιγεται¨, επειδη λειπει ομως διακοπες το ψαχνω εγω για την ανηψια μου (που επισης δεν πηρανε). Στα τηλ που εχω σπασει δεν απαντα πια κανεις, και αφου μεσω Λαμιας μιλησα με την υπηρεσια παιδικων σταθμων του δημου μου ειπανε οτι πλεον οι παιδικοι σταθμοι ειναι νομικο προσωπο, κ οτι η προεδρος εχει εξαφανιστει, την ψαχνουν όλοι (!!!) κ ετσι δεν μπορουν να ξερουν ουτε για επιλαχοντες ουτε για ενστασεις... Επειδη η κοπελα που μου τα ειπε αυτα, δεν φαινεται να φταιει, την έβαλα κ βρηκε (δεν το ειχε σκεφτει απο μόνη της) αντιδημαρχους, αντιπροερδους κ τα λοιπα κ ολοι λενε δεν ξερω κατι... Ουτε για επιλαχοντες, ουτε για αναλυτικες λιστες, ουτε για ενστασεις. Και καλα απο τα κεντρικα, εξαφανιστηκαν κ ολοι απο τους επιμερους τμηματα των παιδικων σταθμων.... Τι να υποθεσω;

κοριτσακια χαθηκα γιατι μας την πεσαν οι ιωσεις παλι...εκτος απο τα παιδια χτυπησαν κι εμενα... ιγμοριτιδα... και δεν ειχα κουραγιο για τπτ...εκτος αυτου βγαζουμε και τα δοντια δυο δυο και ειχαμε τρελλο ξενυχτι....τωρα εκλεισε και ο παιδικος οποτε καταλαβαινετε.... εμπαινα και διαβαζα τα νεα σας παντως...

το αυτοκινητο ναι ηρθε... vw touran αυτοματο πετρελαιο... πολυ σουπερ ειναι... παει μονο του.... γκαζι φρενο μονο.... ουτε συμπλεκτες ουτε ταχυτητες....μια ομορφια!

κρητη τελικα ε? του χρονου σας υποσχομαι οτι θα ρθουμε και εμεις οπου πατε...!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλα, με θαυμαζω!!!

0038.gif

Μιλησα με τον αντιδημαρχο, επρεπε να εχω ηχογραφησει την κληση να την βαζω να την ακουω καθε φορα που εχω τις μαυρες μου!!!

Απο εκει που ξεκινησε με το «κοιτα να δεις κοριτσι μου, δε θα μου μαθεις τις διαδικασιες» εκλεισε με «σας εγγυωμαι προσωπικα οτι δεν θα αντιμετωπισετε προβλημα» και «σας ευχαριστω πολυ»!

οσι οτι διορθωθηκε το μπαχαλο, αλλα τουλαχιστον τα άκουσε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...