Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ελεγα οτι έτσι ειναι τα παιδια, ομως μονο τα δικα μου βλέπω να κανουν έτσι, πειτε μου σας παρακαλω τι κανω λαθος (γιατι σιγουρα κατι κανω λαθος ή εστω δεν χειριζομαι σωστά) και υποσχομαι να προσπαθησω να το διορθωσω στη στιγμη!

Τίποτα δεν κάνεις λάθος! Πραγματικά έτσι είναι τα παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες! Και όταν είναι και δύο μαζί, γίνεται σφαγή για τη μαμά! Εννοείται ότι άμα δεν είσαι μπροστά είναι αγγελούδια, δεν έχουν τίποτα να διεκδικήσουν! Τα έχω περάσει 3 φορές (γιατί εντάξει, τώρα που είναι η Ευτυχία σ' αυτή τη φάση, αφενός δεν την ανταγωνίζεται κανείς απ' τους μεγάλους και αφετέρου το έχουν πάρει όλοι απόφαση ότι θα είναι κολλημένη πάνω μου μέχρι περίπου το προνήπιο... ίσως η πεθερά να μην το έχει πάρει ακόμα απόφαση και ξυνίζει λίγο από ζήλεια αλλά τι να κάνουμε :rolleyes::rolleyes::-D)

Καλησπέρα, καλό μήνα!

Τι να σου πω για τα συναισθήματα του πατέρα Αφροδίτη μου... του έλεγε ο Κίμων "πρέπει να περάσουμε λίγο χρόνο οι δυο μας, πατέρας με γιο, θα καθόμαστε στον καναπέ και θα λέμε για μπάλα και γκομενάκια:shock:, θα σε ρωτάω να μου λύνεις τις απορίες!":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ayla, μη συγχίζεσαι παιδί μου, δεν θέλεις οι υποψήφιοι γαμπροί να είναι έμπειροι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αφροδίτη, πάντα άξια!

Για τον Αλέκο θα ευχηθώ στις 4! Α, όλα κι όλα είμεθα και τυπικοί!

Τατιάνα, μας έλειψες! Σε ανεβασμένη πίστα σε βλέπω κι εσένα!

Ευτυχώς δεν έχουμε τζιπ στην οικογένεια!:rolleyes::rolleyes:

Λεγκωωωω! Περαστικά! Είναι πολύ της μόδας η ωτίτιδα τελευταία, θα την αφήνατε έτσι εσείς;:rolleyes:

Όπως και να ταξιδέψεις, καλά να περάσετε (και όσες άλλες φεύγετε!). Κάντε και καμιά βουτιά και για μας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Επιστρέψαμε κι από παίδων τελικά έχει μια τρυπούλα και τρέχει το αυτάκι. Θα κλείσει λογικά μόνο του απλά θέλουν να σταματήσει να βγάζει υγρό τις επόμενες μέρες και σε δύο 24ωρα να περάσει ο πυρετος. Είναι και η βδομάδα που ο γιωργάκος λιώνει στη δουλεια και θα είναι τρελή πόρωση αλλά εντάξει υπάρχουν τόσο δυνατές πίστες στο καφε που δεν γκρινιάζω...

Αυτά έφυγα για κουνιες.

Άραγε με τα αεροπορικά εισητήρια τι κάνουμε; Μπορώ να το κάνω ανοιχτό;

Διαφημίσεις

Να μαστε κι εμείς! 38,5 ο Άλεκ!

Και πήγα σήμερα στη γιατρό εντελώς προληπτικά για να τους ακούσει και για ένα τσεκ απ... Και μου λέει έχει πυρετό ο Αλέκος? όχι της λέω εγώ σίγουρη...

Περαστικά Λεγκούλι μου! Λογικά θα σταματήσει να πονάει μετά από λίγο αντιβίωση...

Σοφία, αρχίζει μεγαλιώδης περίοδος για τον Κίμωνα! Άφήστε τον όσο μπορεί να το χαρεί!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πολύ ίωση φέτος ωρε κοπελιές, μας πήρανε παραμαζωμα! Περαστικά και στον Αλέκο και στον Μάριο και στον Νικόλα... το νου σας ρεμάλια να έχουν συνέλθει τα μικρά μας ρεμάλια μέχρι το σάββατο (εμείς εισητήρια θα βρούμε άραγες...)

Το αυτάκι δεν πονάει... ο πόνος υπάρχει όσο είναι το υγρό μέσα, με το που κάνει ρήξη τυμπάνου, βγαίνει έξω το υγρό και το παιδάκι σταματάει να πονάει. Παντως ο δικός μου κάτι ψιλά έκανε το απόγευμα 38,3 και μετά τίποτις άρα τον γλυτώσαμε τον πυρετο.

Πάντως το μποζωρικάκι μου ήταν αστέρι στο νοσοκομείο που ήμουνα μόνη με τα δύο. Είναι πολύ καλό παιδάκι μωρε, και τα δύο μου είναι πολύ καλά παιδάκια... και το τι γέλια κάνουν μεταξύ τους δεν λέγεται...

Πάω να ξαπλώσω να διαβάσω λίγο γιατί έχω κλατάρει σήμερις και είναι επίφοβο βράδυ... καληνύχτα ωραίες μου συμφορμίτισσες

Ayla, μη συγχίζεσαι παιδί μου, δεν θέλεις οι υποψήφιοι γαμπροί να είναι έμπειροι;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλά ας μη συγχυστώ...έχει βάση το επιχείρημά σου..το δέχομαι. Εχω άλλα χειρότερα για να συγχυστώ σήμερις...(Κάνω ασκήσεις ΖΕΝ ΖΕΝ ΖΕΝ)....

Καλό μήνα σε όλες...Τελικά τα σχέδια μου για διακοπές στο πατρικό ναυγησαν...ο μικρός μου αδερφός κουβάλησε παρέα και γκόμενα στο σπίτι (!!! έχω παρει ανάποδες) χωρίς να ρωτήσει κανένα και θα μείνει ως τις 25 Αυγούστου παρακαλώ..

Ηρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα ή μου φαίνεται;;;:evil::evil::evil::evil:

Πάνε οι πρώτες διακοπές της μικρής....:(:(:(

Περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια (πάλι γμτ..) της παρέας...

ΖΕΝ

age.png

κακουργιες που πατε ολες το σαβ και μας αφηνετε εδω να γεννοβολαμε μονες χωρις μια συμπαρασταση

εγω την τριτη μπαινω για την καισαρικη και ε ρε τι κλαμα που θα ριξω που θα αφησω μονο του το μαμοθρευτακι μου :(

θα ξεπερασω τη λεγκ οταν εστειλε παιδικο τον σωζο

αμαν αυτες οι ιωσεις σας τσακισαν ρε γμτ, περαστικα στα αρρωστουλικα ,ειναι και ο μαριος αρρωστος ?τι εχει?

αφροδιτη παντα αξια !

η στεφανια σημερα το απογευμα ηταν αυπνη και δεν ηξερε τι ηθελε και λεει με γκρινιαρικο υφος

"μαμα θελω να κλαψω"

ε κλαψε

"μαμα δεν μπορω να κλαααψω ουουου"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλα πολυ πρωτο το Στεφανάκι!!! Δωστου ενα σβουρηχτο φιλί!!! Α, ρε Βασσουλα οντως μοναχουλα (σχεδον) θα σε αφησουμε, δυσκολη περιοδο διαλεξες!! Και σκεψου οταν ο μικρουλης θα γιορταζει τα γενεθλιά του, ολοι θα ειναι σκόπριοι... Βεβαια, αν το δεις απο την αλλη θα κανει γενεθλια σε παραλιες σε χωρια.... χμμμ δεν ειναι κ ασχημα!

Να ξερεις ομως οτι θα σου στελνουμε θετικα βάιμπς! Ολα τελεια θα πανε, και για την μικρη μην ανυσηχεις, οταν θα γυρισεις θα σου φαινεται τεράστια!

Σοφουκα πολυ κουλ ο μπαμπας μου φαινεται! Το εχετε οικογενειακο,ε;

Μα καλα τι παθανε ολα τα παιδιακια μαζι; Αντι για πετσετες κ αντιηλιακα θα κουβαλαμε ντεπον κ αντιβιωσεις μου φαινεται... Για να συνερχομαστε παρακαλω!!! Περαστικούλια!

Λεγκ, τα αλλαξες τα αεροπορικα; Για το Σαββατο πηρες ή θες να επιληφθω;

Καυτή η νύχτα μας! Αλλά δρόσισε με πονστάν!

Μέχρι το πρωί που έφυγα δεν είχε πυρετό. Για να δούμε σήμερα!

Βάσω!!!!!!! Με το καλό κοπελάρα μου! Να μας στείλεις σμς! Μη μας ξεχάσεις! Άντε και η συνάντηση του Σεπτεμβρίου θα έχει και 2 καινούργια μέλη!!!!

Καλημέρα από την ανεμοδαρμένη πλην ζεστή Πάρο!

Καλέ τί έγινε ωρε παιδιά;;; Όλα τα καφεολεπαίδια είναι άρρωστα;;; Νταξ 2 μέρες στην θάλασσα και θα περάσουν όλα...

Λοιπόν η συναναστροφή με τα ανίψια μου έχουν ξεπετάξει την άννα "τι θες λε κεφτε;;;;", συμμετέχω σε σουρεάλ διαλόγους "άννα, αν με ξαναπειράξεις θα σε κρεμάσω ανάποδα από την συκιά και θα σου βάλω σύκα στο στόμα... θα με ξαναπειράξεις;" "ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" "τοτε θα σε κρεμάσω" "μαμάαααααααααααααααααα ο Φίλιππος είναι μ.....ς" μέχρι που μου είπε και το εξής "έλα βλε μαμά, μην είσαι χαζή, παίζουμε τώρα"

Α, ξέχασα να ευχηθώ στην αγαπημένη Άφρο πάντα άξια!!!

Λεγκίδιο έεεεεεεεεεεεετσι εμείς με το καράβι στο κατάστρωμα και εσείς με το αεροπλάνο... ΄πως φαίνεται το κεφάλαιο!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα μικρές μου λεμονόπιτες (χωρις γαλακτοκομικά για όσες κάνουν αποχή:tongue:)

η στεφανια σημερα το απογευμα ηταν αυπνη και δεν ηξερε τι ηθελε και λεει με γκρινιαρικο υφος

"μαμα θελω να κλαψω"

ε κλαψε

"μαμα δεν μπορω να κλαααψω ουουου"

χαχαχαχαχαχα λατρεύω τον σουρεαλισμό των παιδιών. Στεφανάκι το άπαιχτο!

Βασουλάκι μου θα σε πάρουμε τηλέφωνο να μας πεις τα ευχάριστα και να μάθουμε όλες τις λεπτομέριες για τον νέο παίδαρο του καφε!

Α, ξέχασα να ευχηθώ στην αγαπημένη Άφρο πάντα άξια!!!

Λεγκίδιο έεεεεεεεεεεεετσι εμείς με το καράβι στο κατάστρωμα και εσείς με το αεροπλάνο... ΄πως φαίνεται το κεφάλαιο!

Πιο αεροπλάνο ρε όργιο; μπορεί να μπει ο νικόλας με ρήξη τυμπανου σε αεροπλάνο μέχρι να φτιάξει το αυτάκι; Με το καράβι θα ρθουμε και ευτυχώς βρήκαμε εισητήρια!

Ξεφτέρι η Αννούλα θα κάνει ιδιαίτερα στα υπόλοιπα στις διακοπές:mrgreen:

Ουφ δεν με βγαίνουν οι μέρες...

Ο Αλέκος έχει 39,2 και είναι το 1ο 24ωρο... Θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη. Αν αρρωστήσει η Ιφιγένεια πάει το φάγαμε το Σάββατο!

Τί να κάνω να την προφυλάξω? Βιταμίνες όχι εεε? Είναι πολύ μικρή εεε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...