Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Γυρίσαμε και εμείς από 4μερο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ η περιοχή για οικογενειακές διακοπες....

Πετύχαμε και Ελένη με Αλεκούκο να σβήνει κεράκια δίπλα στο κύμα! Να μας ζήσει ξανά!

Με το που γυρίσαμε ο Στεφανάκος άρχισε πάλι τα βραδινά ξυπνήματα ενώ εκεί κοιμόταν σερι...λέω είναι η ζέστη αλλά χτες του είδα δροσιά με κλιματιστικό και πάλι ξυπνούσε...μάλλον δεν του πάει η Αθήνα. :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και σε ποιον πάει?:)

καλημέρα!!

πάντα άξια Αφροδίτη και όσο για τα υπόλοιπα γκρίνιαξε τώρα γιατί μετά θα σου λείπουν :D

Πολύχρονος ο Αλεκούκος!!! ελπίζω με το σβήσιμο των κεριών να έριξε και μια βουτιά!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα καλη βδομαδα! Αντε αυτη κ αδεια!

Ελενη χρονια πολλα για τον Αλεκουκο ! Να το χαίρεστε! Γερος κ γελαστος να ειναι παντα!

Αφροδιτάκι παντα αξια! Οσο για την μαμακιάση σε καταλαβαίνω απολυτα! Μια απο τα ίδια περνάω κ εγω ....

φιλιαααα

Γυρίσαμε!!!!!!!!

Και επισήμως έγινα 3 χρονών μια και τα κεράκια τα έσβησα εγώ γιατί ο γιος μου είναι ντροπαλό παιδί και δεν θέλει τζάρτζαλα! Το θέμα του ήταν πότε θα φάει την τούρτα!

Ωραία περάσαμε αλλά πολύ γρήγορα περνάνε τα σκ βρε παιδί μου!

Αφροδίτη μου υπομονή! Τί μπορείς να κάνεις εκτός από το να έχεις υπομονή και να τους δίνεις την προσοχή που ζητούνε? Ελπίζω τώρα στις διακοπές η Δανάη να ξεχνιέται με τα άλλα παιδάκια και να μην πολύ δίνει σημασία!

Άξια και πάλι! Να τη χαίρεστε την Ελευθερία!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Θα ελεγα οτι έτσι ειναι τα παιδια, ομως μονο τα δικα μου βλέπω να κανουν έτσι, πειτε μου σας παρακαλω τι κανω λαθος (γιατι σιγουρα κατι κανω λαθος ή εστω δεν χειριζομαι σωστά) και υποσχομαι να προσπαθησω να το διορθωσω στη στιγμη!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!:mad::mad:

2 αγγελούδια όταν είναι μόνα (το άλλο λείπει ή κοιμάται) 2 τέρατα όταν είναι μαζί. Ο Κωστής ο σούπερ γκρινιάρης -μιλάμε η γκρίνια του δε σταμαατάει ποτε, απλά διακόπτεται από εκρήξεις θυμού. Η Σοφία έτσι κι αλλιώς τσιρίζει για τα πάντα.....θα μιλήσει κάποτε δε θα μιλήσει? μπας και ηρεμήσει λίγο?:rolleyes:

ΟΥΦ!!!!

Χρόνια πολλά στον Αλέκο!!! Λενιώ μου να τον χαίρεστε!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλε τοσο φάουλ ειμαι; Στις 4 δεν ειναι τα γενεθλια του Αλεκουκου; Πολυχρονος Ελενη, οποτε κ αν ειναι τα γενεθλια του, να τα εκατοστησει ευτυχισμενος και γλυκας, οπως τωρα! Να τον χαιρεστε!

Γυρίσαμε!!!!!!!!

Αφροδίτη μου υπομονή! Τί μπορείς να κάνεις εκτός από το να έχεις υπομονή και να τους δίνεις την προσοχή που ζητούνε?

πως;;; Ας υποθεσουμε οτι εχω ολη την καλη διαθεση να το κανω, και οτι εγω δεν θελω χρονο για μενα μονη μου καθόλου και ειμαι ο γλυκος και υπομονετικος ανθρωπος να ασχοληθω με όλα τους τα περιεργα, πως να το κανω οταν και τα δυο κλαινε και θελουν να τα παρω αγκαλια και να εχουν κ την αποκλειστικοτητα; Τα παιρνω και τα δυο κ παιζουν ξυλο, παιρνω μονο το ενα, ουρλιαζειτο αλλο...

Καλημέρα!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!:mad::mad:

2 αγγελούδια όταν είναι μόνα (το άλλο λείπει ή κοιμάται) 2 τέρατα όταν είναι μαζί. Ο Κωστής ο σούπερ γκρινιάρης -μιλάμε η γκρίνια του δε σταμαατάει ποτε, απλά διακόπτεται από εκρήξεις θυμού. Η Σοφία έτσι κι αλλιώς τσιρίζει για τα πάντα.....θα μιλήσει κάποτε δε θα μιλήσει? μπας και ηρεμήσει λίγο?:rolleyes:

κοιτα, οταν εγραφα το προηγουμενο ποστ σε σκεφτομουν οτι θα το πεις, αλλα δεν το ανεφερα για να το κανω πιο δραμματικο!:tongue::tongue::tongue:

Καθόλου φάουλ Αφροδιτάκι μου. Στις 4 είναι τα γενέθλιά του...

Αλλά να σας χαλάσω τις καρδιές αφού μου εύχεστε?

Κάνουμε σαν κάτι χωριά εβδομαδιαίους εορτασμούς!

Και η τσουλούφο στριγκλάει! Γιατί??? Έτσι είναι τα κορίτσια?

Λεγκούλι,

μου στέλνεις το τηλ. της Καισαριανής για τα παιδικά παιχνίδια???

Δεν γίνεται να μένουν ακόμα στο αυτοκίνητο μου... Πρέπει να τους τα πάω κάποια στιγμή.

Εγώ θα ευχηθώ στις 4 :tongue: παρολαυτα το κομματακι το τρωω ανετα απο τωρα.

Ο νικολας ωτιτιδα και αντιβίωση παλι, όλο το βραδυ ουρλιαζε, μας είπαν να πάμε μια βόλτα σε ωριλα στο παιδων για να δουνε το ένα γιατι το φοβήθηκαν για ρήξη. Εμείς θεωρητικά αυριο πετάγαμε με αεροπλάνο αλλά χλωμό το βλέπω. Τώρα ανεβάζει και πυρετο... και ο θοδωρής βαριέται γιατί ο νικόλας θέλει συνέχεια αγκαλιά και δεν κοιμάται και κλαίει συχνά πυκνα και με τη ζέστη είναι πολύ χοοοοοοτ η κατάσταση... χιουουουου μ'αρέσουν τα δύσκολα:rolleyes:

Αααα και κάτι άσχετο εχθές πήγαμε σε ένα μινι παιδικό πάρτυ και ήταν μία τύπισα με δίδιμα 20 μηνων... κλασική πρώτη ερώτηση "είναι ζωηρα τα παιδια σου;", "σχετικά είναι όλα" της λέω... "ααα γιατί εμένα είναι πολύ ζωηρά"...

Λοιπόν 2,5 ώρες καθήσανε τα παιδάκια δεν τα αφήσανε κάτω να παίξουν και αυτά τα έρμα κιχ δεν βγάζανε... "πριν λίγο καιρό σπάσανε το πάρκο μου λέει" εεε λογικό, της λέω, ήταν λίγο μεγάλα για παρκο. Και μέσα σ'ολα αυτά ο παρηρ τους έδινε να πίνουν λίγη μπυρίτσα αφού είναι κριθαράκι... Άρα ήταν πολύ μικρά για να κατέβουν να παίξουν στο πάρτυ του ξαδέλφου τους και πολύ μεγάλα για να μπορούν να πιουν μπύρα.

Αφροδιτάκο μου πάντα τέτοια όμορφα!!! Να χαίρεσαι την Ελευθερία σου ;)

Αμάν βρε Ελένη! Πού την τσίμπησε την ωτίτιδα πάλι? Περαστικά στο γοητευτικό Νικολάκη! Και τί θα γίνει με τα εισιτήρια τώρα?

Θα περάσει με την αντιβίωση. Θες να σου δώσω το τηλ του δικού μας ωρλ στο Παίδων? Είναι πολύ καλός και μπορείς να πας απογευματινό ραντεβού την Τρίτη χωρίς να πάρεις τηλ.

Διαφημίσεις

ελα ρε λεγκιδι, γκρινιαζω και γω....Σε θελει κ σενα όμως.... Τουλαχιστον την πηρατε χαμπαρι νωρις κ ξεκινησε αντιβιωση κ δεν θα προλαβει να κανει πολλους πυρετους.

Πηγες στο Παιδων ή θα πας;

Πολύ πολύ καλημέρα σας από την πιο χοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτ κατάσταση του καλοκαιριού!

Είπα να ευχυθώ καλό μήνα στις αγαπημένες μου τσούπρες, και να σας δηλώσω ότι μου έχετε λείψει τα μαλα, όλες μαζί και μία μία ξεχωριστά!

Σοφούκι, τρελός γκομενιάρης θα μας βγει ο Κίμων, σαν το ανήψι μου που όταν κατεβαίνει από το σερφ τον πετυχαίνω να κάνει μασαζ σε κάτι δίμετρες ξανθές Δανέζες, και δεν είναι ουτε 15 χρ το βλαστάρι μου οιοιοιοιιιιιιιιιιι και ο άλλος πήγε και έβαλε σκουλαρίκι το θκατό! πήραν και το τζιπάκι (ένας θεός να το κάνει βέβαια τζιπάκι) της μάνας μου και πήγαν και κάνανε κολιες σε μια αλάνα... αφού τα δικά μου παιδιά -που βαδίζουν σταθερά στα χνάρια των αφροδιτοπαιδιών, ο αντρίκος όταν με χάνει πατάει ένα κλάμα! ουααααααααααααααααααααααααααααααα σαν το 3ο μωρό των Σιμπσον- μου φαίνονται αρνάκια...

όπως καταλαβαίνετε ασχολούμαι με 2 μωρά, 2 εφήβους, την μάνα μου που είναι κουτσή, την θεία μου την χειρουργημένη, τον μπαμπά μου που βαδίζει σταθερά προς την πλήρη κώφωση, ε και λίγο από άνοια έχουμε, τον Μικ που είναι από το Σάββατο με ημικρανία και ενέσεις βολταρεν....

Που θα πάει δεν θα περάσουν 4 μέρες;;;

Ελένη θυμίσου έχεις τα εισητήρια μας!!!!!

Σπέσιαλ υπερφιλί στον Νικόλα και Μάριο, από τον συμπέθερο τους.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Στην Πάρο είμαστε γυρνάμε Παρασκευή. Μπα, αν είναι θα μπαρκάρουμε μαζί! μόνο μην τα ξεχασεις και μείνουμε Αθήνα.... δεν θα το αντέξω, δεν θα το αντέξω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σου Τάτι ηρωίδα του φετινού καλοκαιριού... είσαι πάντως ανθεκτική, δεν φοβάσαι δεν είσαι δειλή... Ω ρε μάνα μου εφηβεία! Άλογο σε έχουν κάνει τα ανήψια αλλά μετά στα δικά σου θα έχεις αποχτήσει την απαραίτητη εμπειρία!

Εγώ με τι εισητήρια θα ταξιδέψω άραγες; Σας βλέπω όλους μαζί με τον γιωργάκη μου να λιάζεστε κι εγώ να ψάχνω εισητήρια :rolleyes:

Τώρα κοιμηθήκανε και τα δύο (ναι υπάρχει θεός και με αγαπάει) αν και ο νικόλας βογγάει... μόλις ξυπνήσουν θα πάω μια βόλτα από ωριλά. Λενάκο αν μου που για ρήξη και τέτοια θα σε πάρω να μου πεις ποιος είναι ο γιατρός σας για να δω τι θα κάμουμε... φαντάζομαι όμως ότι δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Πάντως με αεροπλάνο δεν μας βλέπω να ταξιδεύουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...