Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Αφροδιτάκι υπομονή!!!!! Με το καλό να πάτε και να είναι σούπερ όλα! Και πάντα άξια! Αλήθεια πώς θα τη βγάλετε τη μικρή?

Θενξ κοπελια. Ομολογω οτι ενα αγχος το εχω και δεν θελω να με πιασει εκεινη την στιγμη... Μυτρουλι θελω μαθηματα!

Ελευθερία θα ειναι το κοριτσάκι μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια από την ανεμοδαρμένη Νάξο!

Περνάμε πολύ καλά κι είπαμε να κάτσουμε μέχρι την Τρίτη...

Το πως περνάμε το περιγράφει τέλεια το τραγουδάκι του Γερμανού

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=3pExRpbsAK8&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=3pExRpbsAK8&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

καρπούζι και χωριάτικη και δόξα σοι! Έχουμε χάσει κοντά στα 4 κιλά.... μόνο ο Ιάσονας τρώει κανονικά φαγητό. :rolleyes: Ο οποίος έχει ξεσαλώσει κανονικά, κάνει συνέχεια παρέες με Γαλλάκια, Γερμανάκια και Δανάκια γιατί από Ελλάδα δεν έχει και πολλά παιδιά -περισσότερα μεγάλης ηλικίας

Είδα φωτο από Πικιώνη, καλά της δεύτερης γενιάς τα πιτσιρίκια έχουνε μεγαλώσει πολύ!!!!

Σας φιλώ, θα τα πούμε από βδομάδα!:wink::-D

Διαφημίσεις

έχεις και αδελφή??? υπάρχει και λεγκολίν 2????? ω μάι γκοοοντ!!! je ne le believe pas!

μου άρεσε το όνειρο που είχες, τι λες να το αναλύσουμε......

έλα πάρε ένα φυλλαράκι δάφνης (μετά θα το βάλεις στις φακές, μη πάει χαμένο) και κάτσε.........

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Kαλημέρα! Τις προηγούμενες μέρες δεν καταφερα να μπω! Δεν σας έχω διαβάσει αναλυτικά... μόνο για κάτι μπριάμ και κάτι κότες!! χαχαχ

Λοιπόν, τα νέα μας! Πήγαμε για υπέρηχο και το σπορίδιο είναι μια χαρά!!! Πηγαμε και ενδοκρινολόγο και παίρνουμε τα χαπάκια μας για τον θυροειδή μας!! Το κακό, πήρα τον γυναικολόγο που μου είχε πάρει κολπικό υγρό και μου βρήκα στρεπτόκοκκο τύπου Β. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω αμοξίλ των 500 για 10 μέρες άμεσα!! Επέμενε μάλιστα... και στον Μάνο τα ίδια είχα και την πήρα...τώρα δεν θέλω αλλά επειμένει πολύ! Το θεωρεί πολύ επικίνδυνο σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια οποιαδήποτε επέμβαση... τα νεύρα μου............

Ροζα, να ξανακανεις την εξεταση. η ξαδερφη μου το ιδιο αποτελεσμα ειχε και της ειπε ο γυναικολογος της να ξανακανει επιβεβαιωση σε αλλο μικροβιολογικο και τελικα βγηκε αρνητικη! Και το εκανε και τριτη φορα αυτη απο φοβο και παλι αρνητικη...

Μην παρεις τσαμπα αντιβιωση σε τοσο αρχικο στάδιο!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γαλατ, λες ε? Να την επαναλάβω, αλλά που???? Γιατί αν το πω στον γιατρό μου που θα τον ξαναδω την Σεπτέμβρη, γιατί θα λείπει τον Αύγουστο, θα με χ@σει πατόκορφα που δεν έχω πάρει την αντιβίωση ακόμα... το θεωρεί πολύ σημαντικό!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Πήγα τελικά βιοιατρική. Θα βγουν τα αποτελέσματα την Τρίτη. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι ο γιατρός μου μου έβαλε ένα εργαλιάκι για να πάρει δείγμα ενώ εκεί πήραν σχεδόν επιφανειακά επειδή τους είπα ότι είμαι έγκυος... λέτε αυτό να αλλάζει το αποτέλεσμα?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γυρίσανε τα αγόρια από την κατασκήνωση!

Πρέπει να περάσανε τέλεια! Εχθές στο αυτοκίνητο ρίξαμε το απίστευτο γέλιο μ' αυτά που μας έλεγαν!

Εγώ ένα ψιλοσόκ το έπαθα, γιατί στη γιορτή που κάνανε ο Κιμων καθόταν στις κερδίδες αγκαλιά με την Τζορτζίνα (μια δεκατετράχρονη κουκλάρα) icon_eek.gif Φυσικά και τον έβγαλα φωτό με το κινητό (διακριτικά, μην πάρει χαμπάρι η κοπέλα icon_lol.gificon_lol.gif . Αυτός μετά μας έλεγε πως είναι μόνο καλοί φίλοι κλπ! icon_rolleyes.gificon_lol.gificon_lol.gif

Πάρτε και το απόλυτο χιτ της κατασκήνωσης (φανταστείτε σκηνή, περίπου 500 παιδιά, όρθια να το χορεύουν απόλυτα συγχρονισμένα όμως! icon_lol.gificon_lol.gif )

http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo&feature=related

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εγώ ένα ψιλοσόκ το έπαθα, γιατί στη γιορτή που κάνανε ο Κιμων καθόταν στις κερδίδες αγκαλιά με την Τζορτζίνα (μια δεκατετράχρονη κουκλάρα) icon_eek.gif Φυσικά και τον έβγαλα φωτό με το κινητό (διακριτικά, μην πάρει χαμπάρι η κοπέλα icon_lol.gificon_lol.gif . Αυτός μετά μας έλεγε πως είναι μόνο καλοί φίλοι κλπ! icon_rolleyes.gificon_lol.gificon_lol.gif

:lol::lol::lol::lol: Κλαίω νούμερο... Εντάξει είσαι μια σωστή αγορομάνα κι εγώτο ίδιο θα έκανα

Δε ξέρω τι θα κάνει ο Κίμωνας με την κουκλάρα που λες ότι βρήκε στην κατασκήνωση αλλά πρόσεξε τους γιους σου γιατί μου ΄χεις τάξει γαμπρό ... και η κόρη μου θα πρέπει να έχει ποικιλία να διαλέξει από τους sofukoγιους ντάξει?? :evil::evil::evil:

age.png

Καλημερα!

Οριστε;;; Δλδ ο Κιμωνας, αμ εβγαλε γκόμενα, αμ ηταν 3 χρονια μεγαλύτερή του, αμ ήταν και κουκλάρα; Φανταζομαι (ισως) τα δικά σου συναισθήματα, αλλα ο πεθαινω να μου περιγραψεις το πως νιωθει ο αντρας σου γιʼαυτο!!!:-D

Πως ειστε κοριτσακια; Πολυ ηρεμια στο καφε μας το ΣΚ,ε;

ΕΜεις πηγαμε, βαφτισαμε γυρισαμε! Τσακ μπαμ που λένε!!!

Πολυ ωραια ηταν, πήγαν ολα πολύ καλα! Βεβαια η πρωην μπεμπούλα-νυν Ελευθερια, δεν νομιζω να ειχε την ίδια αποψη γιατι ψιλοπλάνταξε το καημενο, νομιζα οτι δεν θα μου το συγχωρουσε ποτε, αλλα ευτυχως το βραδυ στο γλέντι, μετα τον υπνακο της μου ξαναρθε αγκαλίτσα! Μαζι με την μπεμπουλα πλανταξε κ η Δαναη, που παρα τις ολες εξηγησεις και ολες τις συμφωνιες που ειχαμε κανει, τριγυρνουσε ολη την ωρα αναμεσα στα πόδια μου κ τη στιγμη που ο παπας μου εδωσε την μικρη αρχισε να ουρλιαζει με την δικαιολογια οτι την έβρεξε ο παπας...

Αληθεια σας λεω, εχω απογοητευτει με αυτο το θεμα. Οσο μεγαλωνει ο Αγγελος τα πραματα γινονται χειροτερα. Η πιο συνηθισμενη σκηνη της ημερας ειναι να σφαζονται τα παιδια μου για το πιο θα πάρω αγκαλια. Αμα λειπω ειναι ολα οκ, ετσι και με βλεπουν ή ακουσουν οτι ειμαι κοντα, αρχισουν την γκρινια και τις απαιτησεις. Η Δαναη, αν ηταν δυνατο να ειμαστε ολη μερα αγκαλια και να λεμε η μια στην αλλη ποσο αγαπιομαστε, θα το εκανε. Η λεξεις μαμακιας ή και μαμόθρευτο σε ολο της το μεγαλειο! Ο Αγγελος ακολουθει κατα πόδας! Ριχνει απιστευτο ξυλο ετσι κ με δει να ασχοληθω με την Δαναη. Οταν η Δαναη δεν ειναι εκει ή κοιμαται, αυτος ειναι άλλο παιδι! Γινεται καραγκιοζακος, ολο ναζια και αστεια, απιστευτος.

Και το ΣΚ που ηταν και οι δικοι μου-περα απο τον άντρα μου, και προσπαθουσαν οι ανθρωποι παρα πολυ, πάλι κρεμασμενα απʼτα φουστανια μου ηταν-οσο ημουν εκει. Οταν εφυγα για κατι δουλιτσες(έπρεπε να πάω κ κομμωτηριο η γυναικα), δεν εβγαλαν άχνα. Νιωθω οτι εχω δυο μπαλες σιδερενιες κρεμασμενες στα ποδια μου κ γω να φοράω ριγε φόρμα! Ασε που οι οριζόντιες ριγες με παχαίνουν:mrgreen:! Θα ελεγα οτι έτσι ειναι τα παιδια, ομως μονο τα δικα μου βλέπω να κανουν έτσι, πειτε μου σας παρακαλω τι κανω λαθος (γιατι σιγουρα κατι κανω λαθος ή εστω δεν χειριζομαι σωστά) και υποσχομαι να προσπαθησω να το διορθωσω στη στιγμη!

Μαριλου, οπως ειδες σε αγνοούμε επιδεικτικα!!! Προσωπικα εχω πρασινισει!!! Σματς!

Ελένη, βρηκατε βενζινη; Γυρισατε; Τον Αλεκ τον αφηκατε εκει; Εχει κ γενεθλια σε λιγο,ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...