Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ds οχι μονο δεν βοηθησες αλλά τα έκανες χειρότερα..

τωωρα μου έβαλες ιδεες ότι με απατουσε ο γιούπιος επειδή δεν μου γκρίνιαζε καθολου:mrgreen:

jeeeen πως τα πετας παιδακι μου κ εξαφανιζεσαι???

Για πε για πε για τη γιατρο..

ειναι δίπλα μου κ θα με βολευε πιο πολύ από του νταφιού τον παιδιατρο που φαινεται αψογος αλλά είναι μακρυα...

Πε πε, είναι καλή, δουλευει κ σε νοσοκομειο, ειναι δογματικη, κανει εμβολια, εχει συνεργασια με ταμεια, πόσα παιρνει, είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο, συνεργασιμη, γλυκεια ή μπίτς???

Πε παιδάκι μουυυυυυυυυυ...........

Κατα τα άλλα ή με κολλησε της αφροδιτης ή της ελίζας ή της παλαντιν το σοϊ κ έχω γουρουνοιο!!

Σοβαρα με ενοχλει ο λαιμος...

θα πιω ένα κατασκευασμα που μου το προτεινε μια κολλητη:

βραζω μισο λεμονι μεσα με νερό, το βγαζω κ βαζω στο ζουμι μέλι κ τζιντζερ...

κατα τα άλλα τα έχω παρει στην κρανα:tongue:

διαβαζα καποια στιγμη Β. Ραϊχ κ έλεγε πως θωρακισμενοι άνθρωποι μισουνε τη ζωη, τη χαρα κ κατα συνέπεια τα παιδια..

Ε, σε έναν τετοιο έπεσα σήμερα όταν ψωνιζα στο σουπερ...

εν ολιγοις εκτος άλλων είχε κλεισει το διαδρομο με τις σακουλες του κ δεν χωρουσε μια γιαγια να περάσει κ γυρναει ο γουρουνος κ μου λεει να μετακινησω το καροτσακι γιατι ενοχλει....!!!!!!

Το κακο με εμένα είναι οτι δεν μπορώ να κανω σκηνες κ δεν του είπα τιποτα κ πήρα το καροτσακι κ έφυγα...

Γκρρρρρρρρρρρρ

Φελινι βλέπω το κεφαλάκι!!!

ΣΠΡΩΩΩΩΩΩΩΩΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Αντε να μας ζήσει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ds ή αλλιώς κ. Κοκοβίκου οι πληροφορίες μου για το "θέμα" σου λένε ότι σαν προστάτης οικογένειας κάνει κάποιος μικρότερη θητεία και έχει μία πιο "προνομιακή" μεταχείριση! Αν έχει γίνει μόνο η αναγνώριση δε φαίνεται με κάποιον τρόπο ότι είναι και προστάτης (π.χ. όταν είναι κάποιος διαζευγμένος, μπορεί να γίνει άλλος προστάτης της οικογένειας). Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα καλύτερα πάντως να ρωτήσετε στη στρατονομία!

mGKop3.png60Jvp3.png

ds τωρα που εχει μεγαλωσει αρκετα θα σας βολέψει πιο πολύ νομίζω ένα mei tai...πήραμε εμείς και ειναι πολυ καλό (από τη Στέλλα)

το sling έχει πλέον παρα πολυ καιρό να το φορέσουμε γιατι κυρίως πλέον με πονάει στη μέση ενω το μει ται ειναι πιο ανετο μιας και στηριζεται και στους δυο ώμους.

συμφωνώ, κι εγώ έχω mei tai από τη Στέλλα, είμαι πολύ ευχαριστημένη

τα ειδα στο google καλα φαινονται, εχουν καποιο οριο στα κιλα οπως ο μαρσιππος???(απο οσο ξερω τα slings δεν εχουν)

δεν έχουν όριο, όσο αντέχεις!

δες εδώ http://www.babywearing.gr/ εγώ από εκεί το αγόρασα

προβλέπω να παίρνεις αυτό με την Minnie:p: http://www.babywearing.gr/Shopping/boutique_slings_friends.htm

Κατα τα άλλα ή με κολλησε της αφροδιτης ή της ελίζας ή της παλαντιν το σοϊ κ έχω γουρουνοιο!!

ωχ, περαστικά! Μη μασάς, πάρε και καμιά βιταμινούλα

Ds ή αλλιώς κ. Κοκοβίκου οι πληροφορίες μου για το "θέμα" σου λένε ότι σαν προστάτης οικογένειας κάνει κάποιος μικρότερη θητεία και έχει μία πιο "προνομιακή" μεταχείριση! Αν έχει γίνει μόνο η αναγνώριση δε φαίνεται με κάποιον τρόπο ότι είναι και προστάτης (π.χ. όταν είναι κάποιος διαζευγμένος, μπορεί να γίνει άλλος προστάτης της οικογένειας). Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα καλύτερα πάντως να ρωτήσετε στη στρατονομία!

αν και δεν είμαι σίγουρη ούτε έχω κάποιον γνωστό στρατιωτικό, κι εγώ αυτό έχω ακούσει

Διαφημίσεις

ds πρόλαβε η palladin και έβακε τα Links...όπως τα ειπε ειναι...βολευει πολυ και οταν εχεις δυο παιδια και οταν κουβαλας ψώνια κλπ..

εγώ πήρα αυτο εδω στην πλατη http://www.babywearing.gr/images/shopping/MEI%20TAI/fabrics/4067%20b.JPG και το συνδυάσαμε με μαύρες τιράντες...πολυ black style αλλα μας αρεσε γιατι παει με όλα!

gioupi για την γιατρο θα σου τα πω με πμ...απο εδω δεν μπορώ να στείλω πμ?:confused:

εμείς πήραμε αυτό το χαρούμενο πορτοκαλί με τα καρό κάτω δεξιά http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πάει με όλα, αλλά εμένα μ'αρέσει γιατί είμαι και λίγο καρναβάλι :P

μα γιατι δν με αφηνει να στειλω πμ απο εδω??? μου λεει οτι εχω ξοδεψει το οριο μου αλλα δεν εχω κανενα μηνυμα...κατι δνε παει καλα

ενιγουει γιουπι σου εστειλα στο παρεντς...σε εψαχνα μια ώρα!!!:D

ωχ θεοι, δοντια ειναι!με δαγκωνει κ με σαλιωνει κλαιγοντας το καημενο κ λεει "μαμαμαμαμαααααα....." αλλαξαμε το μπα...:rolleyes: τωρα κοιμηθηκε στο στηθος το ψυχακι μου....

ντιες εγω προτεινω το 3ο απο 1η σειρα των μειται http://www.babywearing.gr/Shopping/MeiTai/Shopping_MeiTai.htm

θα κανει κ για μελλοντικο γιο:mrgreen:

τελεια θα εχουμε κ γαμο στο καφε!!!!σουπεεεεερ!!!!!!!:tongue:

ds οχι μονο δεν βοηθησες αλλά τα έκανες χειρότερα..

τωωρα μου έβαλες ιδεες ότι με απατουσε ο γιούπιος επειδή δεν μου γκρίνιαζε καθολου:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε σε βρισκω πουθενα......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

περαστικουλια!!!!!!:(

αν και δεν είμαι σίγουρη ούτε έχω κάποιον γνωστό στρατιωτικό, κι εγώ αυτό έχω ακούσει

thx

θα ρωτησουμε οπωςδηποτε γιατι ισα ισα προλαβαινουμε να κανουμε εναν πολιτικο, αν χρειαζεται!!!!:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

συμφωνώ, κι εγώ έχω mei tai από τη Στέλλα, είμαι πολύ ευχαριστημένη

δεν έχουν όριο, όσο αντέχεις!

αχ αχ ds όχι μην πάρεις τη minnie, πάρε αυτό με τα απλικέ λουλούδια

ds πρόλαβε η palladin και έβακε τα Links...όπως τα ειπε ειναι...βολευει πολυ και οταν εχεις δυο παιδια και οταν κουβαλας ψώνια κλπ..

εγώ πήρα αυτο εδω στην πλατη και το συνδυάσαμε με μαύρες τιράντες...πολυ black style αλλα μας αρεσε γιατι παει με όλα!

εμείς πήραμε αυτό το χαρούμενο πορτοκαλί με τα καρό κάτω δεξιά

αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πάει με όλα, αλλά εμένα μ'αρέσει γιατί είμαι και λίγο καρναβάλι :P

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια, μια σημαντικη ερωτηση που δεν τη βλεπω στις photos πειτε μου οτι μπορουμε να βαζουμε το παιδι μπροστα και να κοιταει μπροστα και οχι εμας??????????????

palladinaki thx για τις προτασεις των χρωματων αλλα ειμαστε λιγο πιο dark απο αυτα που προτεινεις....πολυ ροζ επεσε......lololololololol:tongue::tongue::tongue:

πιο κοντα με βλεπω σε αυτο της jen!!!!sorry μη μου στενοχωριεσαι για τη διαφορα αποψεων......;):tongue:;):tongue:;):tongue:;)

η felinidoc οντως γενναει??????????????????????:D:D

Είσαι ο άγγελος μου!!

ωχ θεοι, δοντια ειναι!με δαγκωνει κ με σαλιωνει κλαιγοντας το καημενο κ λεει "μαμαμαμαμαααααα....." αλλαξαμε το μπα...:rolleyes: τωρα κοιμηθηκε στο στηθος το ψυχακι μου....

ντιες εγω προτεινω το 3ο απο 1η σειρα των μειται http://www.babywearing.gr/Shopping/MeiTai/Shopping_MeiTai.htm

αυτο που προτεινεις αγοράσαμε!!!:D

το καημενο το βαμπιρακι σου!!!!!!!:(:(:(

ελπιζω να περασει γρηγορα!!!!

DaFακι αυτο ειναι της jen νομιζω!!!!:D

κατα κει το παμε μου φενεται και δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω στα δημαρχεια, λεγαμε οταν θα θελησουμε και μας το επιτρεπουν και τα οικονομικα μας να καναμε ενα θρησκευτικο.....τελος παντων, θα δειξει θα σας ενημερωσω οταν προκειψει κατι νεοτερο!!!;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...