Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μμμμ, φιλενάδες μου, με την καθοριστική συμβολή σας (δυνατή-σιγανή φωτιά-λάδι-νερό-ζαρζαβατικά απ'το μποστάνι-μικρά κομμάτια-μεγάλα κομμάτια) παίζει αυτό να είναι το πρώτο μπριάμ που έφτιαξα και τρώγεται!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμ, φιλενάδες μου, με την καθοριστική συμβολή σας (δυνατή-σιγανή φωτιά-λάδι-νερό-ζαρζαβατικά απ'το μποστάνι-μικρά κομμάτια-μεγάλα κομμάτια) παίζει αυτό να είναι το πρώτο μπριάμ που έφτιαξα και τρώγεται!!!

γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

επόμενο τασκ: μαγείρεμα της κότας της Τζένης :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ti εγινε τελικα αποφασισατε για ποδηλατάκια ?

Αφρουλι , αυτο που εβαλε η ΤρεΛεγκω ειναι πολυ ωραιο και οπως γραφει και μια ευχαριστημενη πελάτισσα απο κατω , ειναι unisex . Κοριτσια να ξερετε σ΄αυτα τα ποδηλατάκια το πελμα του παιδιου πρεπει να πατάει ολο κατω σταθερά . Βεβαια τα παιδακια σας ειναι μεγαλυτερα και ...ψηλοτερα απο τη φακή :Ρ

Μυρτουλι αφου με αυτες τις οδηγιες κατάφερες και εκανες σουπερ φαγητό σε βλεπω να εξελισεσαι σε μαγο της κατσαρόλας !

Λε Τζετζενιο ...αληθεια εχετε κοτα?????

Διαφημίσεις

το μπριάμ δεν θα υπάρχει ας γουϊ σπικ.

πρέπει να βρω τι ζαρζαβατικό από τον κήπο πάει μαζί με την κότα, να το δυσκολέψουμε λιγάκι :D

μπάμιες?:tongue: και φυσικά τα απαραιτητα ντοματούλα, κρεμμυδάκι....

καλά έχω ρίξει τρελλό γέλιο μαζί σας σήμερα:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα! Ειστε απίστευτες, διαβαζω διαβαζω και γελάω!

Λε Τζετζενιο ...αληθεια εχετε κοτα?????
και εδω πέθανα!!!! :D:D:D

1.Αχου κακούργες με βάζετε στο τρυπάκι του ποδηλάτου χωρις ρόδες...

2.Να ρωτήσω κάτι... αν βγάλουμε τις βοητικές απ'το κανονικό δεν είναι το ίδιο; Όχι μάλλον εεε; Πρέπει να μην έχει πετάλι ε;

1. Κοιτα για σενα εχω ενα χωρις ροδες, ειναι απο αυτα που κανουμε γυμναστικη. Σε ενδιαφέρει; Ειναι λιγο ψηλό για τον μποζωρικο, αλλα θα το βολεψουμε!

Το επομενο σταδιο θα ειναι να πάρεις κ ενα χωρις τιμόνι κ τελος να πάτε στο τσιρκο!

2. αν καταλαβα καλα, τα ποδηλατα χωρις πεταλ ειναι καλα γιατι βοηθανε το παιδι να μαθει ισορροπια χωρις να περασει το στασιο των βοηθητικων. Αν εσυ μπορεις να το κανεις αυτο με το κανονικο ποδηλατο χωρις βοηθητικες το νοημα εχει; Διορθωστε με αν κάμω λάθος περικαλω!

επόμενο τασκ: μαγείρεμα της κότας της Τζένης :D

ε, οχι την κοτουλα βρε παιδια. Ειναι και σε αναπαραγωγική διαδικασια!!!

μπάμιες?:tongue: και φυσικά τα απαραιτητα ντοματούλα, κρεμμυδάκι....
μμμμ, ποιος είπαμε αναλαμβάνει το σφαξιμο, καθαρισμα μαγείρεμα;

σμααατς

Καλημερα!

Καλα ειστε παλαβες βρε? Σιγα μην εχω κοτα στο σπιτι! Σε αυτο το σπιτι μονο η κοτα λειπει κ θα συμπληρωθει το καρε! Παντος αν σας ενδιαφερει εχει ενας γειτονας( αληθεια τωρα) 5-6 στην αυλη του. Μπορουμε να γινουμε κλεφτοκοταδες! Εχει κ ο φαδερ μου αλλά είναι στην Ευβοια... Αντε Ντου εσυ που εισαι κ θαρραλεα αναλαμβανεις τα σχετικα !!

Kαλημέρα! Τις προηγούμενες μέρες δεν καταφερα να μπω! Δεν σας έχω διαβάσει αναλυτικά... μόνο για κάτι μπριάμ και κάτι κότες!! χαχαχ

Λοιπόν, τα νέα μας! Πήγαμε για υπέρηχο και το σπορίδιο είναι μια χαρά!!! Πηγαμε και ενδοκρινολόγο και παίρνουμε τα χαπάκια μας για τον θυροειδή μας!! Το κακό, πήρα τον γυναικολόγο που μου είχε πάρει κολπικό υγρό και μου βρήκα στρεπτόκοκκο τύπου Β. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω αμοξίλ των 500 για 10 μέρες άμεσα!! Επέμενε μάλιστα... και στον Μάνο τα ίδια είχα και την πήρα...τώρα δεν θέλω αλλά επειμένει πολύ! Το θεωρεί πολύ επικίνδυνο σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια οποιαδήποτε επέμβαση... τα νεύρα μου............

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Αντε Ντου εσυ που εισαι κ θαρραλεα αναλαμβανεις τα σχετικα !!

ξέρεις τωρα, την πιάνεις, της στιβεις το λαρυγγι κ μέσα στο τσουβάλι....:mrgreen::mrgreen:. Ε, και αφου θα πας, παρε κ κανενα αυγουλάκι να κανουμε κ μια σουπιτσα αυγολέμονο (λεμονι, απο την αυλη της Λέγκως) για τα παιδια.

Το νομο του Μερφι τον ξερετε; Ηθελα κ γω μια φορα ο δημοσιος υπαλληλος να φυγω λιγο νωριτερα για να ταξιδεψουμε μπας κ γλιτωσουμε την τρελλη κινηση κ προεκυψαν 15 εργασιες τελευταια στιγμη... Και δεν ειναι θεμα, μπορω να βαλω τουρμπο κ να τις προλαβω, η αβεβαιοτητα μου την σπαει, θα γινει δε θα γινει... τι σας λεω τωρα κ σας....

Λοιπόν, τα νέα μας! Πήγαμε για υπέρηχο και το σπορίδιο είναι μια χαρά!!! Πηγαμε και ενδοκρινολόγο και παίρνουμε τα χαπάκια μας για τον θυροειδή μας!! Το κακό, πήρα τον γυναικολόγο που μου είχε πάρει κολπικό υγρό και μου βρήκα στρεπτόκοκκο τύπου Β. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω αμοξίλ των 500 για 10 μέρες άμεσα!! Επέμενε μάλιστα... και στον Μάνο τα ίδια είχα και την πήρα...τώρα δεν θέλω αλλά επειμένει πολύ! Το θεωρεί πολύ επικίνδυνο σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια οποιαδήποτε επέμβαση... τα νεύρα μου............

δεν ρωτας και κανενα αλλο γυναικολογο για να μην εχεις αγχος;

Και γω ειχα παρει αμοξιλ στον Αγγελο γιατι ειχα στεπτοκοκο στον λαιμο, αλλα ημουν σε μεγαλυτερο μηνα.

Ρωτα καλυτερα κ καποιον αλλο και αμα σου πει κ αυτος οτι πρεπει, θα ειναι για καλο,ε;

Μεραααα... με έχει διαλύσει το τσογλάνι, μα και το μωρό της ροουζμαρι κοιμότανε και ήταν χαλαρό, το δικό μου γουαϊ νοτ; γουατ δε φακ; Απ'την κούραση και την αυπνία βλέπω όνειρα την ώρα που θηλάζω... κάτα που κάνει ποδήλατο, χωρις πετάλια, φορωντας birkenstock, έχοντας σε σληνγκ το αυγό, προσπαθεί παράλληλα να αποφύγει αλαλαγμένες νοικοκυρές με μπαλτάδες που τις πετουν ζαρζαβατικά για να την ρίξουν κάτω ενώ εκείνη με απίστευτους ελιγμους αλα ματριξ τα αποφεύγει και συνεχίζει να κάνει ποδήλατο χωρίς πετάλια... ααα και τιμονι... κάπου, κάπως εξαφανίζεται και το τιμόνι

Πάω να ψοφήσω σε μια γωνίτσα παρέα με την κότα...

Καλημέρα!!!!!

Αφροδιτάκι υπομονή!!!!! Με το καλό να πάτε και να είναι σούπερ όλα! Και πάντα άξια! Αλήθεια πώς θα τη βγάλετε τη μικρή?

Τζενάκι πάντως τώρα ξέρουμε τί δώρο θα σου κάνουμε! Ένα ολοκληρωμένο κοτέτσι! Ο Μήτσους θα ξετρελαθεί!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...