Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

εμενα μου αρεσει αυτο παντως http://www.mytoys.de/Eichhorn-Laufrad-Holz-My-first-bike/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.06/1682932 αν και εχουμε ποδηλατο και δεν παιρνω, αλλα ειανι ομορφο και πολυ καλη τιμη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουιιιι αχρηστη μανα ειμαι! 6 μηνες ο Μητσους κανει ποδηλατο χωρις κρανος ....... δεν υπαρχει περιπτωση να το φορεσει με την καμια ομως....

Με το χερι τα εβγαλα τα κουκουτσια σιγα το πραγμα, δεν με ενδιεφερε αν λιωσουνε αφου για μαρμελαδα πηγαινανε. Το γλυκο κουταλιου που τα θελει ολοκληρα ειναι το δυσκολο....

Μυρτω αυγα βραστα εγω θα φαω σημερα ( γεννησε η κοτα μου χτες) .....

ποιο, αυτο; http://www.mytoys.de/Eichhorn-Laufrad-Holz-My-first-bike/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.06/1682932

Το θεμα μου είναι, οτι δεν θελω ουτε ροζ, ουτε γαλαζιο, θελω ενα ουδετερο για να μπορει να το χρησιμοποιησει κ ο Αγγελος αργοτερα. Θελω και το ελαχιστο 12αρι γιατι το 10αρι για την Δαναη ειναι πάρα πολυ μικρο. Με αυτα τα κριτηρα δεν βλεπω τίποτα στο mytoys...

ναι αυτο λεω και ειναι και ουδετερο για τα αγορια μας !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μυρτω αυγα βραστα εγω θα φαω σημερα ( γεννησε η κοτα μου χτες) .....

μπορεί οι άλλες να την προσπέρασαν αυτή τη δήλωση, αλλά εγώ τολμώ:

πού την έχεις την κότα καλέ? :tongue::tongue::tongue::tongue:

πωωωωωωω τσουνάμι ποδηλάτων!!!!!!!!!!!

εγώ λέω να πάρουμε ένα 5-6 θέσεων και να τα βάζουμε επάνω :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και ο ειδικός απεφάνθει για το ποδηλατάκι στο μάι τόυς!

"ααααα ayto einai allo style - DEN einai mixanaki.........

kalo einai na to parete"

αυτο το σχόλιο πηγαινε για το ξυλινο; Γμτ ειναι πολύ μικρο για την Δαναη.... εγω θελω τουλαχιστον 12αρι.

Αυτα που ειπε ο φιλος σου ειναι ωραια, αλλα ειναι μηχανακια, σωστα; Δεν νομιζω οτι θελω να την μαθω να ανεβαινει σε μηχανακια, εδω της κανω απο τωρα πλυση εγκεφαλου για τα ανεγκεφαλα που κανουν σουζες κτλ, αμα της παρω αυτο, σε λιγο θα μου ζητησει αληθινο εντούρο.:roll: Οντως λιγο ακριβουτσικα...

Διαφημίσεις

Αχου κακούργες με βάζετε στο τρυπάκι του ποδηλάτου χωρις ρόδες... στην έκθεση του ζαπείου στο περίπτερο του πάρεντς είχε ένα τέτοιο και ο θοδωρής του είχε αλλάξει τον αδόξαστο... εμένα αυτό μ'αρέσει http://www.mytoys.de/Hudora-Laufrad-Ratzfratz-EVA-Bereifung/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.06/1811701

Και θέλω και ένα κρανάκι οπωσδήποτε γιατί κι εμείς το χουμε καθυστερήσει και είναι μλκ

Να ρωτήσω κάτι... αν βγάλουμε τις βοητικές απ'το κανονικό δεν είναι το ίδιο; Όχι μάλλον εεε; Πρέπει να μην έχει πετάλι ε;

Καλά δεν υπάρχει η σημερινή συζήτηση απ'τα ποδήλατα στις κότες, απ'τις κότες στα μπριαμ κλπ:lol:

Να ρωτήσω κάτι... αν βγάλουμε τις βοητικές απ'το κανονικό δεν είναι το ίδιο; Όχι μάλλον εεε; Πρέπει να μην έχει πετάλι ε;

νομίζω ότι μπορείς να ξεβιδώσεις όλο το πετάλι. Για δες αν γίνεται στο δικό σου.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θελω απελπισμενα γλυκο και το νικολα να κοιμηθει!!!

Το ατομο κοιμαται κστα τις 11,00 μεχρι τις 7 το αργότερο, ξυπνάει κάθε μια δύο ώρες και κατα τη διάρκεια της ημέρας άντε να κοιμηθεί καμια ώρα ακόμα... τις περισσότερες ώρες γκρινιάζει ή κλαίει γιατί βαριέται... μυρτώ θες να ανταλλάξουμε λιγουλάκι;;; εεεεεε φανταστική φιλενάδα; Άσε που έπεσε βαρδια πλατια μέσα στον κήπο πάνω στις φασολιές που φύτεψε ο θοδωρής και τις έκανε μην πω πως και τις έχω στερεώσει με κάτι τούβλα:roll:

πωωωωωωω τσουνάμι ποδηλάτων!!!!!!!!!!!

εγώ λέω να πάρουμε ένα 5-6 θέσεων και να τα βάζουμε επάνω :P

Στο παιδικο δωματιο! Ο Δημητρης κοιμαται στο κρεββατακι κ η κοτα στην κουνια!

Καλα Θεος ο Νικ! Ακους εκει μην σπασουν τα πλακακια! Αντρες σου λεει μετα ......

Λενιω ειναι εγκυος η κοτα μου οταν γεννησει θες κοτοπουλακι ?

Λεγκ να σου στειλω λιγη μαρμελαδα αφου θες γλυκακι? Μαζι με ψωμι η γιαουρτι ειναι ζουπερ!

Ποια κότα; ποια κουνια; ποιο αυγό; τι λέμε; τι σουρεαλισμός είναι αυτός καλοκαιριάτικο; έφυγα να ξεσκατήσω... δεν θέλω να ξέρω τι θα βρω πάλι στην πάνα... απ'τη στιγμή που ξεκινάει το μπουσούλημα, κάθε αλλαγή πάνας κρύβει και μία έκπληξη "ουπς κοίτα αγάπη μου βρήκα τα κλειδιά σου"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...