Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κουκλι κ το πρωτο Λαμπρινουλα, αλλα το δευτερο φαινεται πιο πρακιτκο. Καλε μονο 29 ευρβ κανει ή βλεπω κατι αλλο με τα φοβερα γερμανικά μου; Πιο ακριβο ειναι το κράνος.

Ντου, ευχαριστω για την ερευνα! Επειδη κ εκεινη η φιλη μου παντως μου ειχε πει οτι χωρις πεταλια ειναι πιο καλο για την ισορροπια κ ειναι κ σχετικα οικονομικο, μηπως να ξεκιναγαμε απο κανα τετοιο;

Ναι ναι τοσο εχουν , αντε μεχρι 35 ευρω . Βεβαια εχει και αλλα πιο ακριβά αλλα δεν υπάρχει λογος , το συγκεκριμενο εχει και πιστοποιησεις .

Για δες εδω αν σε ενδιαφέρει . http://www.mytoys.de/catalog/search?query=lauffarrad&productsPerPage=20

Ασε , για ενα καλο σχετικα κρανος θες τουλάχιστον 50 ευρω !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φακή Δελφίνι!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχα!

Πολύ μου άρεσε! Φιλάκια Λαμρπινάκι μου! Εμείς έχουμε σαν το 1ο που έβαλε η Λαμπρινή... Αλλά δεν το έχω πάρει μαζί ποτέ! Μάλλον πρέπει να αρχίσω εεε? Μας το έχει φέρει έναςφίλος μας που κάνει ποδήλατο και ασχολείται! Άφρο, να τον ρωτήσω αν θες να μας φέρει και για τη Δανάη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

το εστειλα στον Νικ γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Εμείς όμως έχουμε 2 περιορισμούς: το θέλουμε άμεσα, και στο χωριό που θα κάνει η Μαρίνα (θα προσπαθήσει να κάνει τέλοσπάντων), θα είναι και άλλα παιδάκια με ποδήλατα κι ελπίζω να επηρεαστεί θετικά, στο να μάθει πετάλι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Φιλακια πολλα Λενάκι !!! Καλα ε , πολυ μουρη η Ιφιγενεια !!!

Λε τους γυφτους στο μαι τους , ακριβα το εχουν ! Αφρουλι θελεις και 16 οιρο μεταφορικα ....

Η Ιφιγένεια είναι πολύ τσούπρα όπως λέει και ο Αλέκος! να μου το θυμηθείτε όταν μεγαλώσει... Εδώ θα σας τα λέω!

Ο φίλος μου έχει άκρε γενικά θα ανοίξει και ποδηλατάδικο στο Καλαμάκι τώρα... Θα τον πάρω κανένα τηλ να τον ρωτήσω..

αφροδιτη επειδη θελω κ εγω το ξυλινο απο mytoys αν ειναι να παραγγειλουμε μαζι

ποιο, αυτο; http://www.mytoys.de/Eichhorn-Laufrad-Holz-My-first-bike/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.06/1682932

Το θεμα μου είναι, οτι δεν θελω ουτε ροζ, ουτε γαλαζιο, θελω ενα ουδετερο για να μπορει να το χρησιμοποιησει κ ο Αγγελος αργοτερα. Θελω και το ελαχιστο 12αρι γιατι το 10αρι για την Δαναη ειναι πάρα πολυ μικρο. Με αυτα τα κριτηρα δεν βλεπω τίποτα στο mytoys...

Και οσο περιμένω δεν μπορούσα να μη σας περιγράψω την εικόνα της επόμενης συνάντησης...

Μωρά βρέφη και πιο μεγάλα να θηλάζουν τις μαμάδες που φοράνε μπίρκις σε διάφορες αποχρώσεις, και άλλες που τα κουβαλάνε σε σλινγκς, ρινγκς, μει ταις, εργομωρά. Και τα μεγαλύτερα μωρά τους κάνουνε ποδήλατο χωρίς πετάλια και πίνουνε νερό από σιγκς!!!!!!

Η παρέα των ιγκς θα γίνουμε!!!!

Διαφημίσεις

γα πατίνια ξερετε τιποτα? Εχει μεγαλη αγαπη στα πατινια η μικρη, και κανει και ο,τι αντικειμενο μπορει παιτίνι στο σπίτι...

λεωνα παρω αυτο http://www.mytoys.de/Hudora-Kiddy-Scooter-joey-grau-gr%C3%BCn/Kinderfahrzeuge/Spielen-im-Freien/KID/de-mt.to.ca02.17.04.08/1641381

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και οσο περιμένω δεν μπορούσα να μη σας περιγράψω την εικόνα της επόμενης συνάντησης...

Μωρά βρέφη και πιο μεγάλα να θηλάζουν τις μαμάδες που φοράνε μπίρκις σε διάφορες αποχρώσεις, και άλλες που τα κουβαλάνε σε σλινγκς, ρινγκς, μει ταις, εργομωρά. Και τα μεγαλύτερα μωρά τους κάνουνε ποδήλατο χωρίς πετάλια και πίνουνε νερό από σιγκς!!!!!!

Η παρέα των ιγκς θα γίνουμε!!!!

χαχαχαχα τελειο!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

epeidi einai SOLD out yparxei mono ena SUPERBIKE:

http://www.kiddimoto.co.uk/superbikes/red-and-silver-superbike

130 eyro - alla epeidi einai se ekuesi tha to paroyn 100 - einai san kainoyrgio

kai episis yparxei ena endurokai episis yparxei ena enduro:

http://www.kiddimoto.co.uk/scramblers/riders-for-health-scrambler

130 eyro - tha to paroyn 120!! (xodeytikame...)

distixos einai ligo akriboutsika......

ean einai gia sena dont worry tha pliroseis se eidos...........se perimeno stin Kriti.

xx

ean thes sta stelno spiti sou...

οκ?

Sent at 1:58 PM on Thursday

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...