Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τοστάκι;;;;;;

Μπαααα που να τρέχεις τώρα να αρμέξεις την κατσίκα να πήξεις τυράκι και μετά να πιάσεις τη γαλοπούλα να τη μαδήσεις για να κάνεις το ζαμπόνι... άσε που αν θες και ντοματούλα την επίσκεψη στο λαχανόκηπο δεν το γλυτώνεις:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά όντως επάγγελμα του μέλλοντος! Και εμένα η δικιά μου είναι φουλ κλεισμένη.. Αφού ζητάει να κλείνεις τα ραντεβού για όλο το χρόνο!!!!!!!

Μαρή Τζένη πώς τα ξεκουκούτσιασες τα κεράσια????? Θα με τρελάνετε εδώ μέσα??? Η μυρτώ μπριάμ, η Ντου βιολογική μαγείρισσα και η Τζένη δίνει και οδηγίες για όλες τις κουζίνες σε ποια θερμοκρασία να ψήνουμε....

Εγώ πάντως ζήτησα από την πεθερούκλα μου να κάνει μπιφτέκια σήμερα να φάει ο Αλέκος! Ανεπρόκοπη! Δεν μπορούσα να μαγειερέψω χθες βράδυ! Και ο Χαβιέ το έριξε στην κρεπάλη χθες και έτρωγε κάτι αηδίες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημεραααααα

Μαρινάκι ολα καλα ευχομαι κοριτσι μου ! Να ναι γρηγορα περαστικά και αγυριστα ολα !!!!

Καλα λε , την τρελανατε την κοπελα , νερο θα πιουνε σημερα !!!

Μυρτουλι χτες ειδα αυτο το ποδηλατακι , το ειχε ενα κοριτσάκια και το ΛΑΤΡΕΨΑ !!!! Μα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαριτωμενο ειναι .

Μια φιλη μου εφερε στη Χριστιάννα ενα ποδηλατάκι χωρις πετάλια για τα γενεθλια της . Το προβλημα ειναι οτι ειναι απο τα ψηλά και ο στουμπακος μου ακομα δεν πατάει καλα για να φευγει σφαιρα . Μεχρι στιγμης το δοκιμαζουμε σπιτι γιατι δεν εχουμε παρει και κράνος .

Ντουντουκι κράνος πηρατε ???

Αχ αυτες τις συναντησεις σας ποσο τις ζηλευω ! Περαστικά μωλε του Θοδωρικου .

Εμεις πηγαμε πισινα χτες , η φακη ειναι δελφινι δεν το συζητώ . Παιρνει φορα απο εξω και σκάει μεσα στην πισινα .

Και μια φιλη μου ειχε παρει ποδηλατακι χωρις πεταλια απο το Βερολινο και εχω πολυ περιεργια να το δω... Και πως το κουμανταρει, παταει τα ποδια κατω κ παίρνει φορα, όπως το πατινι;

Οντως πολυ κουκλιστικο αυτο απο το ιμαντζιναριουμ!

Σούπερ το ποδηλατάκι αλλά νομίζω ότι είναι για να έχεις ένα κανονικό και δεύτερο αυτό. Αλλά όντως είναι εντελώς φετιχιστικό!

Λαμπρινάκο θα έρθεις καθόλου Ελλάδα το επόμενο διάστημα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τρεχουμε να προλάβουμε να φύγουμε πριν μας βρει η νύχτα!

ήθελα να πω ότι μετά από έρευνα λόγω περιέργειας τα ποδηλατάκια χωρίς πηδάλια ειναι ιδανικά για να μάθει το παιδί ισορροπία από νωρίς χωρίς να περάσει το στάδιο των βοηθητικών ροδών! Το πήραν οι κουμπάροι μας περσι στην τοτε 2 χρονων κορη τους και τωρα ξερει μια χαρα ισορροπία. Οπότε τελικά ενδύκνειται σε σχέση με τα άλλα.

Αφροδιτάκι ναι , οπως το πατίνι . Απλα σε λιγο καιρο μαθαινουν απο μονα τους να ισορροπουν , να γερνουν στις στροφές και σηκωνουν τα ποδια και οσο παει με την ωθηση που εχουν δωσει . Μετα ειναι ετοιμα για το κανονικο ποδηλατο χωρις βοηθητικες .

Τρελέγκουλι μου δεν το βλεπω στο αμεσο μελλον ειδικά για Αθηνα :(

Μπαααα που να τρέχεις τώρα να αρμέξεις την κατσίκα να πήξεις τυράκι και μετά να πιάσεις τη γαλοπούλα να τη μαδήσεις για να κάνεις το ζαμπόνι... άσε που αν θες και ντοματούλα την επίσκεψη στο λαχανόκηπο δεν το γλυτώνεις:cool:

μη πας μακρυά.

Σιτάρι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλά τα ποδήλατα χωρίς πετάλια πρώτη φορά τα ακουω!!! ε ρε τούμπες που θα έτρωγε η Μαρίνα!! :D:D:D

κράνος δεν πήραμε ακόμα, ούτε ποδήλατο πήραμε ακόμα, έρευνα αγοράς κάναμε :) (τη χρωστούσα στην Άφρο).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Κοιταξτε αυτο , δεν ειναι πολυ γλυκουλι ?? http://www.laufrad.net/images/product_images/popup_images/35_0.jpg

Εμεις εχουμε αυτο

http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=8715-600&artdid=A013822&source=froogle&campaign=froogle&ls=d

Ντουντουκι μην νομιζεις , δεν πεφτουν γιατι βαζουν αμεσως το ποδι κατω . Βεβαια επειδη παιδια ειναι , ποτε μα ποτε χωρις κράνος .

Αλο!!!! Δεν ξερω για φαγητα, ουτε να δινω συμβουλες, ουτε και να φτιάχνω εξάλλου, αλλα απο υπολογιστες???

Μυρτουλιιιιι τον εφτιαξα μονη μου! μπουαχαχαχαχαχα τον ανοιξα και ειχε ξεκουμπώσει η μνηνη...

και ενταξει για να μην το παιζω εξυπνάκιας, χιχιχι το ειχα ξαναπαει παλια στο σερβις με το ιδιο προβλημα(βεβαια τοτε ειχε εγγυηση) και το ειδα στις σημειωσεις του μηχανικου χαχαχαχαχαχα)

Οποτε ενα κλικ και ηρθα!

Χθες ηταν πολυ ωραία, να πω οτι Μυρτω και Λεγκω και Ελεν εχουν γινει κορμάρες και εγω ημουν και οι 3 μαζι χαχαχαχαχ αλλα δεν πειραζει θα τα χασουμε μετα!

Ο λουκουμαριος ειανι το πιο ησυχο και γελαστο μωρακι!!!!! επενρχομαι με φωναζει η Ρηνιώ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κουκλι κ το πρωτο Λαμπρινουλα, αλλα το δευτερο φαινεται πιο πρακιτκο. Καλε μονο 29 ευρβ κανει ή βλεπω κατι αλλο με τα φοβερα γερμανικά μου; Πιο ακριβο ειναι το κράνος.

Ντου, ευχαριστω για την ερευνα! Επειδη κ εκεινη η φιλη μου παντως μου ειχε πει οτι χωρις πεταλια ειναι πιο καλο για την ισορροπια κ ειναι κ σχετικα οικονομικο, μηπως να ξεκιναγαμε απο κανα τετοιο;

καλημερα!

τελικα εμεις δεν ηρθαμε λογω βενζινης ,εχει λιγη που χρειαζεται για να πηγαινοερχεται στη δουλεια

τωρα αν δεν κανονισουμε κατι προς κεντρο μεχρι να γενησω θα σας δω μετα με το μπεμπη

ο οποιος μπεμπης χθες εκανε μεγαλες τουμπες και νιωθω πως αναπνεω καλυτερα υποψιαζομαι πως ξαναγυρισε με το κεφαλι κατω

και εγω ψαχνω για ποδηλατακι ενα σαν το ξυλινο που εβαλε η λαμπρινη το ειχα δει στον εθνικο κηπο και μου ειχε αρεσει αληθεια που το βρισκουμε?

και αυτο της μυρτως μου αρεσε αλλα πρεπει να τα δοκιμασουμε να δω αν φτανει τα πεταλια και αν την βολευει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Η Ιφι τσαντιζεται που εβλεπε τον Νικολα να μπουσουλαει χωρις να μασει αν κατω ειχε χαλικι, η Ειρηνη επαιζε με τη Ληδα, αλλα τον Αλεκο τον περασε για μπαλα και του ερθξε μια κλωτσια, τα βρηκαν ομως με αγκαλια και φιλι...

Ο μποζωρικος ο ερμος πολυ στεναχωρηθηκε με τα απανωτα χτυπηματα της μοιρας του, και με παίρνουν απο το παιχνιδι(δεν θελωωωω) και με πανε στο γιατρο (οχι γιατροοοοοοοο)

Αυτα... να το κανακανουμε μεχρι να αριβαρετε για διακοπες ρε κορίτσια, αντε κι εσεις Τζενη και Βασω !

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...