Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κολοκυθάκια,πατατούλες,ντοματούλα, μαϊντανό, κρεμμύδι, ρίγανη ΟΛΑ από το κήπο σου :D:D:D

και χαμηλή θερμοκρασία στον φούρνο, να γίνεται σγα σγα :)

εγω βαζω και καροτα και μελιτζανα που ξεροψημμενη δινει καλη γευση. Εμενα μου αρεσουν αν εχουν ολα κρουστα ξεροψημμενου γιαυτο κ η δυνατη φωτια. Αν το γουστο σου ειναι να ειναι πολυ βρασμενα, να λιωνουν δλδ στο στομα, βαλτο σε χαμηλη φωτια πολυ ωρα.

ΑΑΑ Μυρτούλι, το ποδήλατο του ιματζινάριουμ, είναι όντως γλύκα αλλά έχει τα πετάλια μπροστά. Το κανονικό ποδηλατάκι θα το χρησιμοποιεί για περισσότερα χρόνια. Το 12άρι, 14άρι είναι η διάμετρος της ρόδας σε ίντσες.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Περστικά στο Θοδωρίκο!

Καλοπεράσατε εχθές ε? Άντε να δω αν θα καταφέρω να σας δω κι εγώ πριν εξαφανιστείτε όλες. Αλήθεια πότε φεύγετε?

Εγώ θα συμφωνήσω με Άφρο για το μπριάμ!

Επίσης Μυρτώ, ο Κωστής ουδέποτε κατάφερε να κάνει σε ποδήλατο με τα πετάλια μπροστά. Στο κανονικό έκανε με τη μία...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

...και χαμηλή θερμοκρασία στον φούρνο, να γίνεται σγα σγα :)
...Να το βαλεις σε σχετικα δυνατη φωτια!

Μάλιστα....μάλλον να φτιάξω μια μακαρονάδα που δε χρειάζεται και τίποτα απ'τον κήπο μου!

Κουμπαρούλα τα'χωσες πρωί πρωί;;; :)

δεν υπάρχει...έκλεισα ραντεβού την άλλη εβδομάδα για κερί, τι ώρα λέτε??????

7.30 το πρωΐ :lol: :lol:

(by the way, έχω βρει μια πολύ πολύ καλή στο Μαρούσι, αν κάποια τη βολεύει και ψάχνεται για μια τριχοlady, να μου πει).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εγώ τα έχω βρει με μια πολύ καλή τριχοκυρία στο Χαλάνδρι! Μα τι πρόβλημα και αυτό! Δεν μας φτάναν όλα πρέπει να βγάλουμε και τις τρίχες μας!

Μπριάμ μμμμ!!! Αλλά και μακαρονάδα ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

Βαριέμαι σήμερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κ εγω σε δυνατη φωτια το ψηνω να ροδισει κ γινεται σουπερ! Μυρτω αν θες μπορεις να το κανεις κ σε κατσαρολα να μην εχεις τετοια θεματα χαμηλη η υψηλη θερμοκρασια. Το βαζεις σε μεσαια θερμοκρασια ( αν ειναι μεχρι 3 οι ενδειξεις στο 2 η αν ειναι μεχρι το 9 στο 6).

Ασχετο αλλα χτες αποφασισα να φτιαξω μαρμελαδα κερασι - ναι το ξερω τωρα που τελειωνουν τα κερασια το θυμηθηκα ετσι εκανα κ με τις φραουλες- κ βγηκε τελεια! Πραγματικα πολυ νοστιμη κ πανευκολη. Συνιστω ανεπιφυλακτα!

Διαφημίσεις

Κουμπαρούλα τα'χωσες πρωί πρωί;;; :)

ασε με ασε με.... Ειπα απλα ενα πολιτισμενο ‘αει γαμησου‘ και ‘κανε μου τη χαρη να σταματησεις να μιλας‘! Πειτε μου οτι εχω ελπιδα να γινω ηρεμος ανθρωπος καποτε στη ζωη μου, πλιιιιζ!

δεν υπάρχει...έκλεισα ραντεβού την άλλη εβδομάδα για κερί, τι ώρα λέτε??????

7.30 το πρωΐ :lol: :lol:

(by the way, έχω βρει μια πολύ πολύ καλή στο Μαρούσι, αν κάποια τη βολεύει και ψάχνεται για μια τριχοlady, να μου πει).

φιλενας, ειναι επαγγελματα με προοπτικη αυτα, σας το ξαναπα. Χτες εκανα νυχι στα ποδια με ραντεβου που εχω κλεισει εδω και ενα μηνα και δεν μπορουσε με τιποτα να μου προλαβει και χερια... Της μουρλης γινοταν, χτες εκλεινε ραντεβου για σεπτεβρη... σε ενα συνοικειακο στον κοκκινο μυλο, κοριτσακι 23 χρονων παιδια μου! Εκανε τη σωστη κινηση η μικρη!!!

ασε με ασε με.... Ειπα απλα ενα πολιτισμενο ʽαει γαμησουʽ και ʽκανε μου τη χαρη να σταματησεις να μιλαςʽ! Πειτε μου οτι εχω ελπιδα να γινω ηρεμος ανθρωπος καποτε στη ζωη μου, πλιιιιζ!

:lol::lol::lol: καμία ελπίδα όμως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...