Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι να σχολιάσεις ρε Μαρίνα; Πλάκα μας κάνεις; Πάλι καλα που βρήσκεις το κουράγιο και μας ενημερώνεις... Οι επόμενες εξετάξεις θα είναι σούπερ γλυκούλα μου, είμαι σίγουρη...

Μπανάκι στη θάλασσα μπορείτε να κάνετε; Μπας και ξεδώσετε λίγο... Η μικρούλα καλα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η θάλασσα από μόνη της δε θα του έκανε κακό αλλά μέχρι να φτιάξει η πήξη η παιδίατρος μας συνέστησε να μη φύγουμε μακρυά από Αθήνα, οπότε ας ελπίσουμε την επόμενη εβδομάδα να έχει φτιάξει κι αυτό μήπως και χαλαρώσουμε μετά. Επιτελους ησύχασαν τα βλαστάρια μου πάω να την πέσω κι εγώ αν προλάβω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι, ένα φιλί κι από μένα....δεν έχω να προσθέσω τίποτα, μόνο να τελειώσει η ταλαιπωρία σας!

Βάσω!!!!Μην πάρεις σεντονάκια, έχω άπειρα, για λίκνο, που τώρα δεν το χρησιμοποιούμε! Εσωρουχάκια άπειρα επίσης! Αν έρθεις το απόγευμα πάρε με τηλ να στα φέρω!!!!!

Μαρίνα κουράγιο κοπελιά και καλή δύναμη...όλα πάνε καλά!

Καλά να περάσετε στο πάρκο. Εμείς δεν μπορούμε να έρθουμε γιατί αυριο πρωι φεύγουμε για τετραήμερο στον Τυρό και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα και έχω άπειρο σίδερο!

Ελένη σου στέλω το τηλ μου με πμ αν ειστε εκει ρίχτε κανένα τηλ!

Φιλιά καλά να περάσετε!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Μαρινακι, ολα καλα θα πανε, περιμενετε να στρωσει το παιδι απο την λοιμωδη και τα παρελκομενά της και να ξεκουραστειτε! Και απο Φθινωπορο όπως λες το βλέπεις και το θεμα της ενισχυσης του ανοσοποιητικού του. Ενα τεραστιο φιλι στον μικρουλι αλλα και στην ταλαιπωρημένη οικογένεια!

Κοριτσακι, πηγατε χτες; Περασατε καλα; Εμεις δεν τα καταφεραμε, η Δαναη κατα της 6 κοιμήθηκε στο χαλι, ενω μου ελεγε «δεν νυσταζω, δεν θελω να κοιμηθω». ΚΑι μεχρι τοτε ειχε γκρινια αρκετη. Προσπαθησα στο μισαωρο να την ξυπνησω και δεν καταλαβαινε απολυτως τιποτα, μετα απο μια ωρα τα ιδια, στη μιαμιση ωρα γυρισε πλευρο, στις 2 μου ειπε οτι θελει να σηκωθει να παιξει και τελικα ξυπνησε στις 2,30 ωρες, εκει που ειχα αποφασισει να την αφησω να κοιμηθει σερι! Καλα το βραδυ ξανακοιμηθηκε κατα τις 12,30, αλλα ευτυχως ξερη πάλι. Οσο ελαφρα κοιμοταν οταν ηταν μωρο, τοσο δεν καταλαβαινει τιποτα τωρα!

Ο Αγγελος παντως ειναι ειναι απιστευτα τελειο παιδακι οταν κοιμαται η Δαναη! Οταν ειναι και τα δυο μαζι τον πιανει και αυτον γκρινιαση. Να ηταν η ζηλια ψωρα....

Αντε για πειτε λεπτομεριες να σκασω απ΄το κακό μου

πείτε πείτε, αν και δε ζηλεύω πολύ μιας και η θάλασσα ήταν όνειρο..να μη σου κάνει καρδιά να βγεις έξω. Πολύ ευχαρίστως θα κοιμόμουν εκεί στην παραλία για βράδυ :tongue:

Α, Άφρο, πήγα στο ποδηλατάδικο της Πίνδου, έχει ποδήλατα από 70 μέχρι 110 ευρώ. Θα της πάρουμε 12άρι, αν και μπορεί στο 14άρι, για να της είναι πιο ελαφρύ και να το κουμαντάρει πιο εύκολα (άλλο ένα που μπορείτε να ελέγξετε: το βάρος, μιας και το περισσότερο κουβάλημα του ποδηλάτου θα το κάνουμε εμείς :P ). Αυτό που λέμε να πάρουμε έχει 80 ευρώ. Πήγαμε επίσης στο Πράκτικερ, μακρυά κι αγαπημένοι, 76!! ευρώ το 12άρι ποδηλατάκι, και πολύ βαρύ!!! Δεν αξίζει για 4 ευρώ λιγότερα! Το άλλο μαγαζί κοντά στο Πράκτικερ δε το βρήκαμε.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλά η Αθήνα έχει ΤΕΛΕΙΑ κοιλουμπίτσα... τι ωραία θα έχουμε σε λίγο νέα μωράκια στο καφε!

Ωραία ήταν χθες αλλά εμείς φύγαμε λίγο γρήγορα γιατί χτύπησε (κλασσικα) ο σοζω και πήγαμε στο κέντρο υγείας βύρωνα, ήθελε ένα ραμματάκι αλλά επειδή δεν θα έπιανε του βάλανε αυτοκολητάκι.

Πάμε να ξηλώσουμε το γεράνι και τα λέμε μετα φιλιαααααααααααααααααααααααααααα

Ωραία περάσαμε χθες αλλά είχαμε και τους τραυματισμούς μας. Έπεσε ο μποζορίκος και χτύπησε το πηγούνι του με ένα αρκετά βαθύ τραυματάκι, ήρθε ο Κολέτσος και μάζεψε τη λεγκωοικογένεια και θα πήγαιναν για Παίδων. Αλήθεια τί έγινε? Γλίτωσε τα ράμματα? Μια επίσκεψη το μήνα είναι στο πρόγραμμα!

κατά τα άλλα ήρθε ηΜυρτώ και η Αθηνούλα και περάσαμε ωραία! Ο Αλέκος φίλησε στο στόμα την Ειρήνη για καληνύχτα και έτσι ξεχάστηκαν και μερικές σφαλιαρίτσες που έπεσαν προηγουμένως!

Ο πιο ωραίος από όλους βέβαια ήταν ο λουκουμάριος ο οποίος αράζει στην καροτσαρία του και παρατηρεί τα πάντα! Και αν περάσεις από μπροστά του σου σκάει και ένα χαμόγελο! Ο Νικόλας ενεργητικότατος την έπεφτε στην τσουλουφίτσα για να της δείξει πώς μπουσουλάνε τα μωρά που σέβονται τον εαυτό τους αλλά αυτή τσαντιζόταν! Και βέβαια ο μπέμπης της Αθηνάς ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Ωραία η παιδική χαρά της Λενιώς...Ο Θοδωρίκος χτύπησε λίγο στο σαγονάκι του, οι υπόλοιποι σώοι!

Πρώην συμπεθέρααααα, το σιντί της άρεσε πολύ της Λήδας, το ακούγαμε στο αυτοκίνητο!

Να σας πω, σχετικά με το ποδήλατο, δεν ξέρω τι είναι αυτά τα 12άρια και 14άρια που λέτε, πάντως εγώ έχω ερωτευθεί αυτό:

http://www.imaginarium.ie/48034/ecommerce_1/48034

Αθηνάααα, τι γυφτάκι λες παιδί μου, γιατί να το έχω να κάθεται;;;

Λοιπόν, ακούστε :Έχω σεντονάκια, κουβερτάκια, φορμάκια μακρυμάνικα 0-3, φορμάκια μακρυμάνικα 3-6, εσωρουχάκια 0-3 και 0-6 ΑΠΕΙΡΑ!!! Πάρτε με τηλ και κάντε μου παραγγελίες! Και διάφορα άλλα πράγματα. Κρίμα είναι ρε παιδιά να πηγαίνουν χαμένα καινούρια ρουχαλάκια....

Τώρα θέλω να μου πείτε το μυστικό για ένα επιτυχημένο μπριάμ, εντάξει;

Διαφημίσεις

Πολλες καλημερες κυριες μου! Τι κανετε ολα καλα?

Για πειτε πως περασατε χτες να ζηλεψουμε λιγακι.

Ολα θα πανε καλα Μαρινάκι κ θα πατε διακοπουλες και θα περάσετε τέλεια!

Λεγκω τι ειχες Γιαννη τι είχα παντα ε? Παλι καλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο! Ενα υπερφιλι στο Σοζωρικο!

Το μυστικό του επιτυχημένου μπριάμ είναι το εξής ένα:

κολοκυθάκια,πατατούλες,ντοματούλα, μαϊντανό, κρεμμύδι, ρίγανη ΟΛΑ από το κήπο σου :D:D:D

και χαμηλή θερμοκρασία στον φούρνο, να γίνεται σγα σγα :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Περαστικά στον Σοζ, το παληκαράκι μας!

Ωραία περάσατε κυρίες μου, να επαναληφθεί περικαλώ την επόμενη εβδομάδα! (πολύ εύκολη η πρόσβαση Λενίτο, είδα τον χάρτη).

Επίσης μου αρέσει πολύ το λουκουμάριος :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τώρα θέλω να μου πείτε το μυστικό για ένα επιτυχημένο μπριάμ, εντάξει;

Ολα κομμενα σε μικρα κομματια και το λαδι σπάταλα! Να το βαλεις σε σχετικα δυνατη φωτια!

Κριμα που χτυπησε παλι το μαναρακι μου... Ο σημαδεμένος εχει καταλήξει!

Εγω στη δουλεια, κανω ασκησεις αναπνοης να ηρεμισω. Μα ποτε θα μαθω να μην εκνευριζομαι μα τους ανεγκέφαλους;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...