Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα !

πολυ θελω να ρθω στην παιδικη χαρα δεν ξερω ομως ακομα αν μπορει να μας φερει ο μπαμπας γιατι οπως μπηκε την δευτερα στη δουλεια σημερα θα βγει και δεν ξερω καν τι ωρα και τι κουραγια θα χει ...μακαρι ομως γιατι θελω και να δωσω το υφασμα στην γαλατουλα για το σλινγκ που δεν καταφερα ακομα να δωσω

τζενη 10 αυγουστου 9-10 η ωρα θα χω τον κλωτσουλη αγκαλια!

και δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα ,σημερα λεω να ξεκινησω πλυντηρια τα ρουχα ,αλλα μου χουν μεινει ακομα κατι τελευταια ψωνια..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω !! Πως περασε ετσι γρηγορα ο καιρος! Ποτε μας ειπες πως εισαι εγκυος ποτε γεννας ουτε που το καταλαβα!! Εσυ φανταζομαι θα εχεις αντιθετη αποψη .... Ετσι οπως παμε δεν μας βλεπω να συναντιομαστε πριν γεννησεις! Καλο κουραγιο με τα ψωνια κ τις ετοιμασιες! Τουλαχιστον εχει εκπτωσεις κ θα γλιτωσεις χρηματα. Αν θες τπτ παρε τηλ ε?

έχουμε βάλει χάρτη της παιδικής χαράς? όχι? σβέλτα σβέλτα! (καλά εγώ σήμερα πάω για μπάνιο, αλλά να το ξέρω βρε αδερφέ! :tongue: )

Μαρινάκι εύχομαι καλή ανάρρωση στον Γώγο σου και θα σου πρότεινα κι εγώ με τη σειρά μου να δείτε έναν ομοιοπαθητικό. Δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ναι γρηγορα περασε ο καιρος μεχρι τωρα ..ο τελευταιος μηνας ομως δεν περναει με τιποτα !με τις ζεστες κ τους πονους στα ποδια, τα πρηξιματα ,με τις καουρες ειλικρινα θελω να τελειωνω

με τη στεφανια ηταν χειμωνας και δεν μου ειχε φανει τιποτα κοιταξε φιλεναδα οταν ξαναμεινεις εγκυος να φροντισεις να ειναι χειμωνας παλι :lol:

α οσο για τις εκπτωσεις δυστυχως σε αυτα δεν εχουν καθολου

Διαφημίσεις

ναι γρηγορα περασε ο καιρος μεχρι τωρα ..ο τελευταιος μηνας ομως δεν περναει με τιποτα !με τις ζεστες κ τους πονους στα ποδια, τα πρηξιματα ,με τις καουρες ειλικρινα θελω να τελειωνω

με τη στεφανια ηταν χειμωνας και δεν μου ειχε φανει τιποτα κοιταξε φιλεναδα οταν ξαναμεινεις εγκυος να φροντισεις να ειναι χειμωνας παλι :lol:

α οσο για τις εκπτωσεις δυστυχως σε αυτα δεν εχουν καθολου

Εισαι σιγουρη για τις εκπτωσεις? Σου το λεω γιατι για τον Δημητρη ειχα ψωνισει στις εκπτωσεις του χειμωνα απο κουνια μεχρι ρουχαλακια δεν ειχα παρι απολυτος τιποτα πριν κ ειχε απο 10% -30% εκπτωση. Μαλιστα ειχαμε παει θυμαμαι πριν τα Χριστουγεννα κ ειδαμε τα πραγματα κ μια πωλητρια μας ειπε μονη της να τα αφησουμε να τα παραγγειλουμε στις εκπτωσεις αφου ειχαμε καιρο για να πετυχουμε καλυτερη τιμη. Κ στο Λητω που πηραμε προικα κ ρουχα κ ολα τα λοιπα περα απο κουνια κ αλλαξιερα ειχε πολυ καλες εκπτωσεις. Σε ορισμενα φορμακια-ρουχαλακια μαλιστα φτανανε το 50%! Αν χρειαστεις κατι πες μου παντος εχω πολλα πραγματα απο το Δημητρη.

να σου πω δεν κοιταξα τωρα με τις εκπτωσεις απο οτι θυμαμαι και εγω απτη στεφανια στα μαδερ και πρεναταλ δεν ειχαν τοτε στα μωρουδιακα εκπτωσεις (φορμακια ,ζιπουνακια ,σεντονακια )

τα εχω ολα σχεδον ,θελω να παρω για μενα μονο σουτιεν θηλασμου και ενα ζευγαρι ακομα πυτζαμες και για το μωρο τα σεντονακια τα μικρα που βαζουμε στην καλαθουνα γιατι της στεφανιας ηταν χειμωνας κ τα ειχα τα περισσοτερα ζεστα (και ολα ροζ !) και κανα δυο ακομα φορμακια

αληθεια για σουτιεν θηλασμου τι προτεινεται ?τα μαδερ εχουν καλα?

Διαφημίσεις

Από Πεντέλης η Κύπρου δεν στρίβει. Να στρίψετε στην Πίνδου και μετά δεξιά στην Ε. Αντιστάσεως και μετά αριστερά στην Κύπρου. Τώρα επειδή μπορεί να έχουν έργα στην Ε. Αντιστάσεως κάνετε δεξιά στη Φλωρίνης και αριστερά μετά στην Κύπρου.

Βάσω το δικό μου σπίτι είναι στην Ε. Αντιστάσεως πιο πάνω και εσείς στρίψατε στην Υμηττού. Είναι 3 στανά πιο πάνω από την Κύπρου.

Αν κάτι δεν καταλάβατε λετ μι νόου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κι εγώ μέσα για παιδική χαρα... άντε ρε Βασούλι προσπάθησε μπας και έρθεις!

Αχ σας είπα ότι ήταν τέλεια στο κάμπινγκ; Ξεσαλώσανε τα σκατούλια... ο νικόλας ούρλιαζε όταν τον βγάζαμε απ'τη θάλασσα ενώ ο θοδωρής, το μικρό μου άβαταρ συνέχεια είχε ένα υπέροχο μπλε χρώμα... έμενε μέσα μέχρι τελικής πτώσης. Δεν χρειάζεται να αναφέρω σε τι βρωμερή κατάσταση τα επιστρέψαμε... τέσσερις μέρες σαπούνι δεν τα άγγιξε... προνεια... προνεια;:tongue:

Πάντως το πιο τέλειο με τα κάμπινγκ είναι ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο και τα πιτσιρίκια κάνουν αβέρτα παρέες.

Σοφουκα σας έχουμε βρει φουλ εξοπλησμό τι χρειάζεστε, που θα πάτε, με τι διάταξη θα κοιμάστε κλπ:mrgreen:

Τι ώρα λέμε για κουνιες;

Καλησπέρα!

Εγώ δεν θα τα καταφέρω να έρθω σήμερα, περιμένω επισκέψεις στο σπίτι και μετά θα βγούμε εδώ (τελευταίες μέρες πριν γυρίσουν τα αγόρια:wink:)

Ayla, μην αγχώνεσαι μωρέ! Σκέψου μια μέρα από το πρωί ως το βράδυ και γράψε σ' ένα χαρτί τα αντικείμενα που χρειάζεσαι για να περάσει η μέρα αυτή. Μετά σκέψου αν ανεβάσει πχ πυρετό τι χρειάζεται να έχεις μαζί, τα κουνούπια και υγρό για τυχόν τσιμπήματα, οξυζενέ ή μπεταντίν, και έχεις έτοιμο το φαρμακείο. Λίγα αγαπημένα παιχνιδάκια και βιβλία (ή παιχνίδια που δεν πολυχρησιμοποιεί εκεί αλλά θα βόλευε περισσότερο να χρησιμοποιηθούν στο χωριό), τα διάφορα για τη θάλασσα, ένα δυο μπολάκια, το κουτάλι της, το ποτηράκι της, σαλιάρες, μπλέντερ αν δεν έχει η μαμά σου, μερικά πιο ζεστά ρούχα, σεντονάκια και πετσέτες (2 σετ, δεν χρειάζεται πιο πολλά, τα πλένεις) και έτοιμη η βαλιτσούλα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Σοφουκα σας έχουμε βρει φουλ εξοπλησμό τι χρειάζεστε, που θα πάτε, με τι διάταξη θα κοιμάστε κλπ:mrgreen:

Αχαχαχχχ! Εγώ κοιμάμαι κι η τύχη μου δουλεύει! Αν έρθετε και να μας στήσετε τη σκηνή θα είναι σούπερ!:tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γράψτε τα μόνο κάπου μην τα ξεχάσουμε, γιατί για του χρόνου λέμε για κάμπινγκ κοπελιά!:lol::lol: Σμουτς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπέρα, νιώθω εξουθενωμένη κυρίως ψυχολογικά. Πήγαμε παιδίατρο βγήκε η εξέταση που επιβεβαιώνει τη λοιμώδη, ευτυχώς επιτέλους είδε κάποιος αναλυτικά τις εξετάσεις και μου εξήγησε κι εμένα πολλά. Σπλήνα και ήπαρ θα πάρει ακόμα καιρό να ξεπρηστούν και είμαστε ήδη στην 3η εβδομάδα για πόσο ακόμα θα τον προσέχουμε σαν αυγό όπως μας λένε??? (Φυσικά άκυρη η παιδική αφού εκεί πώς θα προσέξω το αυγό μου?Πηγαίνουμε μόνο σε πάρκα χωρίς κούνιες και δεν τον αφήνουμε να παίξει με άλλα παιδάκια μη τυχόν χτυπήσει κατά λάθος,τέλεια?) Όσο για τις εξετάσεις ενώ τα άλλα έχουν ψιλοφτιάξει μας ανησυχεί μόνο η πήξη που κάποιος παράγοντας δεν έχει βελτιωθεί και αν συνεχίσει τότε θα πρέπει να ψαχτούμε κι άλλο. Τον μικρό τον τελευταίο χρόνο τον έχουν δει αρκετοί γιατροί, όλοι λένε ότι παρά τη συχνότητα (πριν από τη λοιμώδη βέβαια) αφού τα περνάει εύκολα σχετικά (χωρίς αντιβίωση μέχρι σήμερα) οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εξασθενημένος ο οργανισμός και τα τσιμπάει εύκολα, στην παρούσα φάση δε σκέφτομαι να το ψάξω περισσότερο, ούτε και τον ομοιοπαθητικό, από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Θέλω μόνο να φτιάξουν σύντομα οι εξετάσεις με το αίμα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα...Ευχαριστώ πολύ όμως που το σκεφτήκατε, ίσως αργότερα σας ζητήσω κανένα τηλ για να το ψάξουμε! Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τίποτα, φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...