Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαρίνα ας πιει ξένο δεν τρέχει τίποτα αφου ειναι για λιγες φορές! Αρκει να το πιει...ρωτα τον γιατρό για υποαλλεργικό όπως λεει και η Αφροδιτη...

Οσο μπορείς θα τη θηλάζεις και θα τρωει φρούτα αν δεν κατσει θηλασμος και φρουτα, ξενο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ βρε Μαρινάκι! Μια μεγάλη αγκαλίκτσα για σένα το Γιωργάκο και την τοσοδούλα σου!

Δώσε φρουτάκια, δώσε και λαχανικά θήλασε όσο μπορείς και μη σκας. Αν και για όσο χρειάζεται δώσε ξένο.

Κανένα συγγενικό ή φιλικό σπίτι πιο κοντά στο παίδων? Μήπως και κερδίζατε μερικά πήγαινε έλα?

Περαστικά και γρήγορα βρε...

DPYUp2.png EYukp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου... Μαρινάκι μου βάστα γερά να περάσετε κι αυτή την μπόρα καλή μου! Συμφωνώ με τα κορίτσια, ιεράρχησε τα γιατί θα πελαγώσεις... ζήτα βοήθεια από όποιον μπορείς... πες τους να σου φέρνουν την μικρή να την θηλάζεις κάτω για να μην έχεις πολύ ταλαιπωρία με τα θήλαστρα... στο νοσοκομείο έχει θήλαστρο, ζήτα το... με τις στερεές και λίγο ξένο αν χρειαστεί θα τα πάει μια χαρούλα η τοσοδούλα. Κι ο Γιωργάκος θα συνέλθει γρήγορα!

Εγώ μένω πολύ κοντά στο Παίδων, όταν χρειάζεσαι κάτι άμεσα να μου λες να στο φέρνω.

Στα βιολογικάδικα υπάρχει λέει κατσικίσιο γάλα σε σκόνη... το λέω για αν χρειαστείτε ξένο και έχει αλλεργία στο αγελαδινό.

Μια μεγάλη αγκαλιά στο ΓΙωργάκη!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες σας, τελικά υπογράψαμε και πήραμε το παιδί σπίτι αφού ήταν απύρετος, είχε μόνο το εξάνθημα στο χέρι που ακόμα και οι γιατροί δεν ήταν σίγουροι τι ακριβώς είναι και απλά θα το ψάχνανε. Το παιδί μια χαρά από διάθεση, 'εφαγε και αρκετά καλά και τελικά αφού μίλησα και με τη δική μας παιδίατρο αποφασίσαμε να φύγουμε γιατί το μόνο που θα γινόταν ήταν εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να είναι από τη λοιμώδη και για να υποχωρήσουν όλα τα συμπτώματα μπορεί να χρειαζόταν και εβδομάδες. Το απόγευμα θα πάρουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν εκεί και βλέπουμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι χαίρομαι που είστε όλοι μαζί στο τσαρδάκι σας! Πάντως συζήτα το λίγο με τη γιατρό σου, μήπως να το κοιτάξετε λίγο γιατί το παιδάκι είναι συνέχεια άρρωστο... μπορεί να του λείπει κάποια βιταμίνη και να χρειάζεται ειδική διατροφή, δεν ξέρω βλακίες λέω απλά να χαλαρώσει λίγο ο καψερός.

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο Μαρινάκι ησύχασα γιατί πολύ στεναχωρήθηκα που διάβασα τα νέα!

Υπομονή κοπελάρα μου και όλα θα πάνε καλά και δεν θα είναι τίποτα!

Φιλάκια πολλά! Σε όλους σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαρινακι γρηγορα περαστικα και καλα αποτελεσματα !(((( ))))

τι κανετε? ποιος εχει μεινει εδω ακομα ??

εμεις γυρισαμε χθες ,περασαμε πολυ πολυ ομορφα

και τωρα την εχω μια ψιλοκαταθλιψη, φταινε οι ορμονες μου ,φταιει που

η αθηνα μου φαινεται ερημη πολη,φταιει που βλεπω την στεφανια στενοχωρημενη που γυρισαμε κ ολο μου λεει να γυρισουμε παλι στο χωριο,φταιει που σκεφτομαι πως πλησιαζουν οι μερες που θα την αφησω 5 μερες κ θα της λειπω ειδικα τα βραδυα ...

τεσπα χθες ειχα γιατρο ειδα τον μπομπιρα ο οποιος ενω ειχε γυρισει με το κεφαλι κατω ξαναγινε ισχιακο ..μα κανει τοσες πολλες τουμπες ολη μερα αναμενομενο ηταν :lol: μου φαινεται θα μου βγει πολυ ζωηρουλης δεν ησυχαζει καθολου

παω να σας διαβασω ..μου εχετε μπολικες σελιδες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μαρίνα περαστικά στο μικρό σου..και κουράγιο σε σένα...

Τι να πω; Ευχομαι να βγει σύντομα το παιδάκι σου από το νοσοκομείο.

Κατα τα άλλα εδώ ηρεμία...εγώ ετοιμάζομαι τον αύγουστο να φύγω για το χωριό. Το αποφάσισα....(sofuka the place to be ερχομαιιιιι) και έχω αγχωθεί με τα συμπράγκαλα που πρέπει να κρατάω μαζί μου...Θα κάνω το αμάξι φορτηγό μου φαίνεται..αλλά είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε τέτοια "φυγή" από τη βάση μας και όσο να ναι αγχώνομαι..θα είμαστε και χωρίς το μπαμπά μας καταλαβαίνετε..διπλό το άγχος!!! :confused::confused:

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μαρινάκι κ γω χαιρομαι πανω απο ολα που το παιδι ειναι καλα,αλλα ενα ʽξεσκονισματακιʽ νομιζω το χρειαζεται γιατι αρρωστησε παρα πολλες φορες φετος. Σκεφτεσαι καθολου την ιδεα να δεις και κανεναν αλλο γιατρο ή/και κανεναν ομοιοπαθητικο να κανετε καμια ενισχυση του ανοσοποιητικού του; Γιατι ειναι τοσο φιλασθενος; μηπως καμια λανθανουσα αλλεργια, μηπως καμια ελλειψη βιταμινης... Μακαρι να λεω μπουρδες και να μην ξαναρρωστησει το παιδι....

Βασω, μπραβο που περασατε ωραια. Παντως ερημη πολη εγω δεν την λεω την αθηνα, ειδικα φετος...

Οσο για την Στεφανια, μην στεναχωριεσαι καθολου. Εμενα οταν ειχα παει στο μαιευτηριο ηταν η πρωτη φορα που κοιμηθηκε ολη την νυχτα χωρις να ξυπνησει! Μιλησέ της ομως για το θεμα για να ξερει οτι θα λειπεις και να στην φερνουν αν σε βλεπει τη μερα!

Αυλα, κατανοητο το αγχος σου. Και γω καθε φορα που ειναι να φυγουμε αγχωνομαι. Τις προαλλες που ειχαμε παει στην πλαστηρα δεν ειχα παρει καθολου ρουχα της Δαναης μαζι :oops:. Ας ειναι καλα ο Ζαρας όμως! Και να ξεχασεις κατι μην αγχωνεσαι θα βρεθει η άκρη.

Καλημέρα σας!

Βασούλα καλώς ήρθατε! Πάντε έτσι να περνάτε! Και με το καλό ο κλωτσούλης! Αυτό με τον Αύγουστο το είχα κι εγώ όταν είχα γεννήσει τον Αλέκο. Είχα που είχα την κατάθλιψή μου ήταν και ερημιά και γινόταν χειρότερο! Ευτυχώς ας είναι καλά τα πάρκα που βγαίναμε κάθε απόγευμα και το αντιμετώπιζα! Έτσι θα κάνεις κι εσύ. Με το που πέφτει ο ήλιος, Στεφανία, μπέμπη στο σλινγκ (με γειά!) και δρόμο!

Άυλα καλ΄να περάσετε και μην ανησυχείς η πρώτη φορά είναι. Μετά παίρνεις τα εντελώς απαραίτητα ή τίποτα όπως η Άφρο!

Λοιπόν τί λέτε για το απόγευμα να ρθείτε στην παιδική χαρά μας>????

Για πείτε ΝΑΙ!!!!!!!!!!

Μαρίνα, Βάσω κι εσείς που δεν σας είδαμε την Κυριακή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Μαρινάκι μπράβο που βγήκατε...αλλά πραγματικά για κοιτάξτε το το θέμα με τις αρρωστιες. Παραταλαιπωρήθηκε ο φουκαράκος φέτος

Βάσω καλώσήρθατε! Στην τελική ευθεία τώρα ε? Αντε μετο καλό.

Εγώ δεν σας είπα, έχω εγκαταστησει τον Ν. με τα παιδιά στη Ραφήνα και εγώ πηγαινοέρχομαι. Τα ψιλοπαίζει βέβαια ο φουκαράς όλη μέρα μόνος με τα 2 αλλά οκ!

Και έχουμε βενζίνη μόνο για ένα δρομολόγιο προς Αθήνα και μετά τέρμα...οπότε Λενάκο εμείς δεν παίζει να έρθουμε, αν και πολύ θα το ήθελα.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

Ωραια νεα ! Μπραβο Μαρινακι πολυ χαρηκα που γυρισατε σπιτι! Ολα να πανε τελεια σας ευχομαι κ να μην εχει τιποτα ο Γιωργακης!

Βασουλα καλως ηρθατε! τελεια στο χωριο ε? Μπηκες κ εσυ στην τελικη ευθεια πλεον στον μηνα σου! Αντε με το καλο να ερθει ο μπεμπης! Ξερεις ποτε γεννας η ειναι νωρις ακομη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...