Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα, καλησπέρα!!!

τι κάνετε κορίτσια!

Ελπίζω όλες καλά

Κι εμείς μεγαλώνουμε και σας έχουμε χάσει (ναι, ναι, εγώ φταίω, γι' αυτό και ελπίζω να καταφέρω να το αλλάξω)

Πολλά φιλιά σε όλες και στα καινούρια μέλη της παρέας (μικρά και μεγάλα)

(Και πάλι θα κάνω καιρό να μπω, γιατί φεύγουμε για το χωριό μας, όπου δεν έχουμε δίκτυο)

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!

Βαφτιστηκε μωλε ο Αγγελουκος ? Ημασταν Ελλαδα τοτε και δεν το πηρα χαμπαρι . Βαλε καμια φωτο μωλε Αφρουλι !!! Παντα αξια να εισαι , πολυ ομορφα ολα , η λαμπαδα ξεχωριστή και στυλάτη , μονη σου την εφτιαξες ??

Παιδια χαμος με το φεστιβαλ , κριμα , κριμα , κριμα :( Ετσι ακριβως ενιωσα και γω Αφροδιτουλι μου , το βλεπα στην τβ και ενιωθα να πνιγομαι .

Απο το Σαββατο η θερμοκρασια εχει πεσει στους 15 βαθμους και σημερα βρεχει ολη μερα ! Οτι να ναι ...

Διαφημίσεις

ο δικός μου. Αν και δεν γράφω στο καφέ γνωρίζω αρκετές κοπέλες από εδώ πήγα να γνωρίσω τη Ροζυ και από κοντά

OK!

Μια αποριούλα την είχα:D

Κι εσύ γιατί δε γράφεις καλέ? Να σε μάθουμε κι εμείς?:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλησπέρα!

Τι τέλεια που ήταν εχθές! Και το πάρκο καταπληκτικό! Με πολύ πράσινο και σκιά, και ωραία καλοσυντηρημένα παιχνίδια!

Τα μεγάλα μας πραγματικά παίξανε άψογα, ούτε ένας καβγάς, πολύ κυριλέ καταστάσεις! Η νέα γεννιά ακολουθεί επάξια τα μεγάλα αδελφάκια!

Η Λήδα με τη Δανάη σαν μεγαλύτερες και κολλητές έπαιζαν μεταξύ τους σνομπάροντας τα μικρά, η Μαρίνα μια γλύκα όπως πάντα και τρομερά ευγενής, όπως πάντα, ο Αλεκούκος με εντυπωσίασε με την ευφράδειά του! Ομιλητικότατος και κοινωνικότατος, τα είχανε βρει και με την Ευτυχία και πηγαίνανε χέρι χέρι και συζητούσανε (δηλαδή αυτός της μίλαγε κι αυτή έλεγε "ναι" ή "κι εβ(γ)ώ":lol::lol:). Τα παιδάκια της Ρόζι κουκλάκια! τα μωρά όλα τόσο ήσυχα! Είδαμε στο τέλος και Αθηνά με τεράστια κοιλιά και κούκλα Ειρηνούλα!

Α, και να πω ότι ο Σούπερμαν κρατάει επάξια τον τίτλο του Σούπερμαν! Στη δεύτερη παιδική χαρά που πήγαμε αφού έκλεισε η πρώτη απασχόλησε μόνος του όλα τα πιτσιρίκια, αναβιώνοντας το παραμύθι του λύκου με τα γουρουνάκια!:lol::lol: Άψογος! Η Ευτυχία το πρωί μου έλεγε για τον Λύκο! Αξέχαστος της έμεινε!:lol::lol: (η δικιά μου τρελαίνεται για τον κακό λύκο, μάλλον είναι ο πιο αγαπημένος της ήρωας μετά την Ντόρα:rolleyes::rolleyes:)

Εσείς παίρνετε ποδήλατα για τα παιδιά, εγώ σήμερα πήγα και πήρα δικό μου, mountain, και θα πηγαίνω μ' αυτό στη δουλειά! Είχα ξεχάσει 11 χρόνια που έχω να κυκλοφορήσω με ποδήλατο πόσο ωραία αίσθηση είναι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μπορεί να μην το έγραψα αλλά και εμείς περάσαμε τέλεια χτες! Φάγαμε κάτι τέλεια χώματα (μιαμ μιαμ) και ήπιαμε νερό από όποιο sigg βρίσκαμε ελεύθερο! :?:D

Φοβερές φωτογραφίες! Να το ξανακάνουμε.

Ωράιες φωτογραφίες!!! Καλά ο Γιάννης στην πρώτη φώτο της ντου έχει το κλασικά ύφος... "Καλά, τι θέλει τώρα αυτή... γιατί με φωτογραφίζει..."

Ο Μάνος είναι πιο ζαν μαν φου και φαίνεται νομίζω,ε? Και όλο τις κοπέλες περιτριγύριζε... ο Γιάννης όλο με κάποια ξαδέρφη βολοδέρνει... Την επόμενη φορά ελπίζω να έχει περισσότερο κέφι και να είναι πιο κοινώνικός με άλλα παιδακια...αν και χλωμό το βλέπω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, δε διάβασα τα νέα σας. Πριν λίγο γύρισα από το νοσοκομείο, κάναμε εισαγωγή στο Παίδων τελικά γιατί ο μικρός έχει αιμοραγικό εξάνθημα στο χεράκι και αλλοιωμένες ακόμη οι εξετάσεις του. Το θέμα είναι ότι το νοσοκομείο απέχει 1 ώρα από το σπίτι μου και η μικρή τώρα άρχισε να τρώει λίγα φρούτα αλλά και πάλι συμπληρώνει το γεύμα με γάλα, με το θήλαστρο πια δυσκολεύομαι πολύ να βγάλω γάλα και ευτυχώς είχα 5 ποτηράκια καβάντζα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, τώρα έμεινε ο Χ. και γύρισα εγώ να βγάλω γάλα που έφυγα από τις 6 το απόγευμα και ήπιε (ευτυχώς) από το μπιμπερό 2 γεύματα η μικρή, θα τη θηλάσω και κατά τις 7 και μετά θα πάω νοσοκομείο, από εδώ και πέρα τι κάνω? Έχει θολώσει το μυαλό μου και δε μπορώ να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω, πώς να το οργανώσω. Η μικρή θηλάζει στις 8, στις 10.30 τρώει φρούτα λίγα βέβαια τώρα ξεκίνησε αλλά στις 11.30 θηλάζει ξανά κανονικιά και πάλι στις 2.30 5.30 9.00 12.30 κι αν ξυπνήσει το βράδυ πάλι. Δε θέλω και δε μπορώ να κόψω το θηλασμό έτσι, αλλά από την άλλη δε μπορώ να νιώθω ότι το παιδί μου είναι στο νοσοκομείο κι εγώ σπίτι να φροντίζω το άλλο. Έχετε καμιά ιδέα?

mGKop3.png60Jvp3.png

(((Μαρινακι)))).... Δε ξερω τι να πω, κουραγιο κ σε σενα κ στον Γιωργακη που ταλαιπωριεται τοσο πολυ. Κοιτα να δεις, καλος και αγιος ο θηλασμος αλλα νομιζω ο Γιωργακης σε εχει περισσοτερη αναγκη αυτη τη στιγμη. Θηλασε την οσο εισαι εκει, πες να δινουν τα στερεα οσο λειπεις κ αν δεν εχεις καβατζα ας φαει ξενο. ΑΠλα δεν ξερω τι κανει κ αυτη με τις αλλεγριες της, μηπως πρεπει να παρει υποαλλεργικο ή εστω ΗΑ που ειναι για παιδια με ιστορικο σε αλλεγριες. Οταν με το καλο επιστερεψετε θα δεις πως θα αποκαταστησεις τον θηλασμο, τωρα προεχει να γινει γρηγορα καλα ο μικρος. Γιατι τον βαλανε μεσα, για να του κανουν εξετασεις ή εχει κατι; Με τον σπληνα του;

Μπραβο βρε Σοφακι, ωραια με το ποδηλατο! Με υγεια!

Καλημερα,

Μαρινακι μου κουραγιο δεν ξερω τι αλλο να πω. Γνωμη μου ειναι μην αγχωνεσαι τοσο πολυ με τον θηλασμο. Οταν εισαι σπιτι θηλαζε κανονικα κ αν μπορεις να βγαλεις γαλα να εχει για οσο διαστημα λειπεις εχει καλως. Η μικρη αν δεν εισαι σπιτι θα πεινασει κ θα φαει κ φρουτακια κ ισως κ λαχανικα. Κ εμενα ο μικρος δεν ετρωγε τιποτα απο στερεες κ οταν γυρισα δουλεια αφου πειναγε κ δεν ειχε βζ εφαγε κ παραεφαγε. Αυτη την στιγμη πρεπει να κοιταξεις τον Γιωργακο να γεινει καλα κ να σε εχει διπλα του. Σε χρειαζεται. Πηγαιντε εναλλαξ με τον Χ στο Παιδων κ ετσι θα εχεις κ ωρες να δεις κ να θηλασεις την τοσοδουλα σου. Δεν ειναι αναγκη να διακοψεις τον θηλασμο απλα για καποιες μερες ισως χασει καποια γευματα. Γυρνωντας σπιτι αυτη θα ξανασυνεχισει το προγραμμα της οπως πριν. Μακαρι να γινει καλα ο Γιωργακος να μην εχει τιποτα σοβαρο κ να γυρισετε οσο το δυνατον γρηγοροτερα σπιτι σας κ ολα θα φτιαξουν. Κουραγιο κ παλι βρε κοριτσακι κ δυναμη.Αν χρειαστεις οτιδηποτε μην διστασεις. Φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...