Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδιτάκι σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατη!!! θα πάμε μέσα στην εβδομάδα πιστεύω, ειναι όλα πολύ κοντινά, οπότε και θα σου πω. Εσείς ενδιαφέρεστε για το μικρο-μικρό με βοηθητικές, ή το αμέσως μεγαλύτερο?

Αλήθεια, ποια διάμετρο ρόδας θα παίρνατε για τρίχρονο?:tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, και τωρα που μου ηρθε παλι, εμενα πολλες φορες μπου φαινεται οτι ο Αγγελος αληθωριζει και αρκεκτα μαλιστα., Τον ειχαμε παει σε οφθαλμιατρο οταν ηταν μικρος (4 μηνων αν θυμαμαι καλα) κ ειχε πει οτι δεν.... Υπαρχει περιπτωση να στραβωσε τωρα; Ξερετε καθολου;

Μυρτω πως ειναι το δοντακι της Λήδας;

Στον χρόνο πάνω είναι η πρώτη ρουτινιάρικη οφθαλμολογική εξέταση. Για κλείσε ένα ραντεβού σγα σγα. (μετά κι εφόσον όλα είναι καλά, η επόμενη εξέταση είναι στα 3).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

http://s243.photobucket.com/albums/ff255/myrto_photos/Pikionis/

Να και οι δικές μας φωτογραφίες!

Πολύ ωραία ήταν χθες, συνεχίσαμε κιόλας μερικές....

Η Λήδα ήθελε να μείνουμε να κοιμηθούμε στις δεύτερες κούνιες και δεν είχε και άδικο, ψηνόμαστε στο σπίτι μας!

12 και κοιμήθηκαν τα βλαστάρια μου χθες, τα έχω βάλει στο ίδιο δωμάτιο και η προσπάθεια έχει στεφθεί με πλήρη αποτυχία μέχρι τώρα!!!Μμμμ....θα δούμε....κάτι θα σκεφτώ, που θα πάει...

Αφροδίτη το δοντάκι φαίνεται καλά, θα το δει και αύριο η παιδοδοντίατρος...

Φιλάκια!!!

Υ.Γ. Λαμπρινή, τι γίνεται στην εξωτική Γερμανία; Έχουν λειώσει λέει οι Γερμανοί από τη ζέστη;;;;

12 και κοιμήθηκαν τα βλαστάρια μου χθες, τα έχω βάλει στο ίδιο δωμάτιο και η προσπάθεια έχει στεφθεί με πλήρη αποτυχία μέχρι τώρα!!!Μμμμ....θα δούμε....κάτι θα σκεφτώ, που θα πάει...

να σου πω εγώ????????????

..

... να κάθεσαι από πάνω τους με δύο μεγάλες βεντάλιες να τους κάνεις αέρα! :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

http://s243.photobucket.com/albums/ff255/myrto_photos/Pikionis/

Να και οι δικές μας φωτογραφίες!

Πολύ ωραία ήταν χθες, συνεχίσαμε κιόλας μερικές....

Η Λήδα ήθελε να μείνουμε να κοιμηθούμε στις δεύτερες κούνιες και δεν είχε και άδικο, ψηνόμαστε στο σπίτι μας!

Αφροδίτη το δοντάκι φαίνεται καλά, θα το δει και αύριο η παιδοδοντίατρος...

Φιλάκια!!!

Υ.Γ. Λαμπρινή, τι γίνεται στην εξωτική Γερμανία; Έχουν λειώσει λέει οι Γερμανοί από τη ζέστη;;;;

Καλά τέλειο το Λουκουμάριος!!!!!!!!

Μυρτούλι, επιμονή με το κοινό δωάτιο... Εμείς ακόμα και τώρα μπορεί να κοιμίζουμε την τσουλούφο στο καρότσι και να τη μεταφέρουμε αφού έχει κοιμηθεί ο Αλέκος στο δωμάτιο γιατί ξυπνάει με τις φωνές του... Ενώ το αντίθετο δεν γίνεται με τίποτα... Θα ρθει η ώρα όμως που θα τους βάζουμε και τους 2 ξύπνιους και θα κοιμούνται μόνοι τους εεε?

μα τί έπαθε πάλι το δόντι της Λήδας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πήγε και κοπανήθηκε πάλι....σε αυτά τα μηχανάκια που πήγαιναν μπρος πίσω...

Ντου, αυτό με τις βεντάλιες...μην το γελάς, έτσι κοιμήθηκαν, ανεμιστήρας κι από πάνω ο σούπερμαν να τους κάνει αέρα!!!!

Πάντως δεν είναι μονο η ζέστη, αν και θέλω να ελπίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο...

Πολύ ωραίες φωτογραφιές! Τέλεια τα παιδάκια σας. Ο δικός μου ξεράθηκε στο αυτοκίνητο όταν φύγαμε. Αλλά τον αναζωογόνησε το μπανιο και ξανακοιμήθηκε τα μεσάνυχτα.

Ντου κάτι έγραψες για ρουτινιάρικη οφθαλμολογική εξέταση στον χρόνο. Σε παιδοφθαλμίατρο γίνεται ή στον παιδίατρο; Ο παιδίατρος μας μας είπε μόνο για το μαντού στους 11 μήνες, αλλά δεν ξέρει ότι δεν θα πάμε. Να υποθέσω ότι τότε σκόπευε να μας το πει. Μετά το χρόνο πόσο συχνά πηγαίνουμε στον παιδιατρο;

hbq4wm5iyn1hmi7g.png

Καλημέρα!

Τέλειες οι φωτό από τη συνάντηση. Τώρα που η καθεμιά έχει και από 2 έχει φοβερή πλάκα.

Ζήλεψα, το δηλώνω!

(ο Παναγιώτης ποιός είναι?)

Ντου, ποδήλατο στον Κωστή πήραμε το 2ο μέγεθος -δεν θυμάμαι πόσο είναι η ρόδα. Εμένα μου φαινόταν ότι θα μπορούσε να πάρει και το 3ο αλλά ο ποδηλατάς μας αποθάρρυνε. Έφαγε κόλλημα και ο Κωστής με ένα συγκεκριμένο που δεν υπήρχε ακριβώς ίδιο στη μεγαλύτερη κατηγορία, οπότε το πήραμε

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ντου κάτι έγραψες για ρουτινιάρικη οφθαλμολογική εξέταση στον χρόνο. Σε παιδοφθαλμίατρο γίνεται ή στον παιδίατρο; Ο παιδίατρος μας μας είπε μόνο για το μαντού στους 11 μήνες, αλλά δεν ξέρει ότι δεν θα πάμε. Να υποθέσω ότι τότε σκόπευε να μας το πει. Μετά το χρόνο πόσο συχνά πηγαίνουμε στον παιδιατρο;

Για τα μάτια σε οφθαλμίατρο (αν είναι και παιδο- ακόμα καλύτερα).

Μετά τον χρόνο εγώ συνέχισα να είμαι πιστή στα ραντεβού με τη παιδίατρο, στα 2 χρόνια αφέθηκα και αν χρειαζόμουν κάτι την έπαιρνα τηλ. Και η ίδια βέβαια μετά τα 2 έτη άντε να βάλει μια ρουτινιάρικη εξέταση το εξάμηνο.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημέρα τι κανετε κοπελίες?

Εμεις γυρισαμε χτες το βραδυ απο χωριο καναμε τα μπανακια μας τις βολτιτσες μας σουπερ! Ζουλεψα με την χτεσινη βολτιτσα αλλα αργησαμε να φτασουμε κ δεν θα σας προλαβαιναμε! Ας ελπισουμε την επομενη φορα να τα καταφερουμε να βρεθουμε! Ολα τα παιδακια τελεια μεγαλωσανε παρα πολυ !! Ντουντουκι νομιζω η Μαρινα οσο μεγαλωνει ειναι ιδια ο Νικ !! Κ ο Αγγελος εχει ψηλωσει πολυ κ δεν ειναι πλεον ζυμαρουλης!

Εμας η γκρινια καλα κρατει ειδικα χτες που ξυπνησε οταν φτασαμε λυσαξε ηθελε να ξαναγυρισουμε πισω. Περα απο αυτο εδω κ 4 μερες κοιμαται για βραδυ 11:30 12 παρα κ ξυπναει απο τις 6 παρα ...... αλλο παλι κ τουτο

Εσείς ενδιαφέρεστε για το μικρο-μικρό με βοηθητικές, ή το αμέσως μεγαλύτερο?

Αλήθεια, ποια διάμετρο ρόδας θα παίρνατε για τρίχρονο?:tongue:

σε κατιο δοκιμες που καναμε λεμε να παμε για 14αρι. Το δεκαρι ειναι πολυ μικρο, το δωδεκαρι ειναι οκ, αλλα κ στο δεκατεσσαρι φτανει αρκετα καλα. Βεβαια ετσι οπως ποαμε με το θεμα θα της παρουμε κατευθειαν mountainbike στα 16 της κατευθειαν:rolleyes:!

αχ, πολυ στεναχωριθηκα για το συμβαν στο φεστιβαλ.... εχω ενα θεμα με την κοσμοσυρροη και με αγχωσε μπορω να πω...:(

Σε παιδοοφθαλμιατρο τον ειχα παει, γιατι μας το ειχε πει ο παιδιατρος, και αυτη ηταν πολυ καθησηχαστικη τοτε, αλλα ηταν πολυ μωρο τοτε. Αλλα εμενα μου φαινεται οτι φευγει πολυ ρε παιδια ωρες ωρες. Ισως κοιταξω να τον παω πουθενα αλλου σιγα σιγα.

Α, Λαμπρινουλα, το Σαββατο (αν εχω βενζινη να παω Αγρινο) θα γινω νονα σε νια μπουμπουκα, γιαυο και τα ψωνια και οι χειροτεχνιες! Τον Αγγελο τον βαφτισαμε αρχες Ιουνη!

Καλε ναι, η Μαρινα με τον Νικ ειναι ολόιδιοι!!!! εχουν κ το ιδιο μαλλι και το ιδιο μαυροκκόνικο εξωτικο χρωματακι! Μιλαμε καρμπον!

Οριστε ειδατε στις φωτο της Μυρτους ο Αγγελος ειναι Β. Αυλωνίτης τελειως! Θα κλεισω ραντεβου με αλλον οφθαλμίατρο, το αποφάσισα!

σε κατιο δοκιμες που καναμε λεμε να παμε για 14αρι. Το δεκαρι ειναι πολυ μικρο, το δωδεκαρι ειναι οκ, αλλα κ στο δεκατεσσαρι φτανει αρκετα καλα. Βεβαια ετσι οπως ποαμε με το θεμα θα της παρουμε κατευθειαν mountainbike στα 16 της κατευθειαν:rolleyes:!

http://www.paidorama.com/%CE%94%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85/%CE%A4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF.html

για δες εδώ...κι εγώ για 14αρι μάλλον θα την πάω, αρκεί να πατά το πόδι της κάτω.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...