Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Άλλη μία περίπτωση στην οποία δε θα ήξερα τι να κάνω! Βρε Marle άλλο κι αυτό! Θα πάω να μαζέψω κανά δυο τέτοια θερμόμετρα που μου έχουν ξεμείνει και θα τα πάω στο φαρμακείο. Νομίζω εκεί τα δέχονται, ισχύει?

εγώ ήξερα τι να κάνω Μαρίνα μου αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου (στο πολύ πίσω όμως)

Μπορείς να ρωτήσεις στο φαρμακείο σου, νομίζω πάντως πως δεν τα δέχονται, αλλά μπορεί να σου δώσουν μια ιδέα τι να κάνεις. εμείς πάντως πάει γλιτώσαμε από το παλιοθερμόμετρο:P:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eyυχαριστω για τα περαστικα κοριτσακια!Μακαρ να ειναι απο δοντια γιατι μια χαρα ειναι κατα τα αλλα!

Ελιζα εσας μια μερα κρατησε? ειχε αλλο τιποτα εκτος τον πυρετο?

2 μέρες κράτησε. Το πρωί σημερα δεν είχε πυρετό. Ελπίζω να μην ανεβασε μετά που έφυγα. Είχε και συνάχι+βήχα, αλλά αυτά τα έχει πολύ καιρό τώρα, δεν έχουμε καταφέρει να απαλλαγούμε:-(

Έφυγα, πάω να πάρω τον Κωστή απο τον παιδικό

DPYUp2.png EYukp3.png

τα νευρα μου!εχω την τερατουλα στο σλινγκ κκοιμηθηκε 10' κ τωρα παλι τα ιδια ΑΑΑΑΑΑΑ ~!!!!!!!! προσπαθει να μου βαλει κ την πιπιλα στο στομα, υπεροχα.

γιουπιωστελνω πμ

τι γαιδουρα....αχ!περαστικα σας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

γιουπι στην Παναγιώτα Συκιώτου πάμε εμεις τον Στεφανάκο και δεν του έχουμε ακόμη κανενα εμβόλιο. Γύρω στο έτος λέμε να του κανουμε το τριπλό του τετάνου αλλά το σκεφτόμαστε.

Πήγα χτες να παρω αυτο το μουσλι που λετε αλλα ειδα οτι εχει γλουτένη και επειδη ακομη δεν του εχω δωσει γλουτενη και εγω οταν θήλαζα την ειχα κόψει λόγω αλλεργιών φοβάμαι να του δώσω και δεν το πήρα.

Καλά για το Θεοδωράκο εκπλήσσομαι κάθε φορα με τα νέα του αλλα χαίρομαι πολύ που όλα τελικά πήγαν καλά! Αχ τι έχουμε να περάσουμε εμείς οι αγορομάνες ε?

Ηθελα να πω πολλά αλλα τα ξέχασα...:rolleyes:

Ηθελα να πω χρονια πολλα στους εορτάζοντες και περαστικά στα αρρωστουλικα...

ειμαστε και εμεις μερες τωρα με άπειρες μυξες που του βγηκαν σε βηχα, δουλευουμε συνεχεια οτρισαλιν για να τις μαζευουμε και καθε δυο μερες αλλαζουμε ομοιοπαθητικο μπας και κάποιο τον πιάσει...η παιδιατρος λεει ειναι οι μύξες απο τα δόντια.

Διαφημίσεις

Ντι ες!!!

Πρόσεξε κοπέλα μου μην τα λες απότομα αυτα οτι το χειρότερο ήταν η αποχή από το γουτσου γουτσου γιατι είμαι κ μεγαλη γυναικα κ δεν με βλεπω καλά!!!!:-P:-P

:D:D να σου πω την αληθεια ηταν το χειροτερο, αλλα μαζι με τα γυρω γυρω που ανεφερα....(και την[γλυκια] γκρινια του κου κοκοβικου....;)).

σε ηρεμησα καθολου?????:tongue::tongue:

Λοιπόν πειτε μου ρε κοριτσουδες εσεις που δεν κανετε εμβόλια, πηγαινετε σε ομοιοπαθητικους παιδιατρους?

Δεν θα κανετε καθόλου ή θα κανετε λιγότερες δόσεις σε μεγαλύτερη ηλικια?

Θα κανετε καποια κ ποια???

Ρωταω επειδή κ εγώ τώρα που αξιώθηκα:oops: να διαβασω λιγο περισσοτερο για το θεμα έχω αγχωθει κ θα ήθελα μαλλον να δοκιμασω άλλη προσεγγιση......

υπάρχει καποια ομοιοπαθητικος παιδίατρος στη ν. σμυρνη Παναγιωτα κατι... δεν θυμαμαι το ονομα της...αν πηγαινετε σε ομοιοπαθητικους πειτε καμμια γνωμη πλίτς....

εγω απλα συμβουλευομαι κανονικο ομοιοπαθητικο (οχι παιδιατρο),ο οποιος ομως ασχολειται και με παιδακια απλα δεν τα παρακολουθει σε μονιμη βαση, και η αποψη του ειναι καθολου εμβολια. εγω επειδη ειμαι και λιγο κοτα και επειδη και ο μπαμπας μας ηταν λιγο αρνητικος ειπαμε να κανουμε καποια, καπως...

και τον ρωτησα αν θελω να κανω καποια, ποια μου προτεινει ως "παντελως αχρηστα" ωστε να τα αποφυγω και φυσικα δεν τα εκανα 2,5 μηνων που προτεινουν, περιμενα οσο περισσοτερο θεωρησα σωστο....

δεν ξερω ειναι μεγαλο δίλημμα, και φυσικα δεν ειμαι καθολου σιγουρη πως κανω το σωστο....:(

DaFακι εσεις δεν εχετε κανει κανενα????

εχω πολυ ωραια νεα να σας πω... Ο μικρος μου εχει πυρεττο. χαρηκα κ γω η αχρηστη μανα οτι το παιδι μου κοιμηθηκε 3 ωρες το πρωι.... μολις ξυπνησε τον πηρα κ βγηκαμε βολτα αλλα στο 20λεπτο αρχισε να γκρινιαζει κ ξανακκοιμηθηκε. Ψιλιαστηκα κ τον κοιταξα κ ειδα οτι εκαιγε κ γυρισαμε αρον αρον. Τωρα εχει ενα 37.8 :-(.

περαστικουλια σας!!!!!!!δε θα ερθετε την κυριακη????:(

οκ ντιες θα περασω σημερα η αυριο να παρω κ για μας πραγματακια κ θα στο παρω.αν θες κ τιποτα αλλο πες μου.

ρε παιδια η ερατω εχει ξεσαλωσει......ολη μερα τσιριζει κ σπαραζει , θελει να ειναι μονο ορθια, αγκαλια, αλλα αφου φυσικα δεν σηκωνεται ακομα, να τη σηκωνω εγω. δεν θελει τιποτα αλλο!!:shock: βαριεται οικτρα που δεν μπορει να κινηθει πολυ μονη της πχ μπουσουλημα αλλα τι να την κανω;στρατα επουδενι......επισης ολη μερα λεει μπα με ολους τους τροπους αλλα περισσοτερο με υστερια!τι ναι τουτο;;δοντια ΚΑΙ αυτο;:confused: την αφησα κατω μπροστα στο καναπε αλλα ολο παει κ ψαχνει το τραπεζακι για να σηκωθει....βεβαια τζιφος....πολυ τσαντιλα:(

οκ thx !!!!!!!:D:D:D:D

κουραγιο με τη μικρη τερατω.....:tongue:

επισης ηθελα να ρωτησω, εγω ειχα παρει πριν γεννησω(που μυαλο για ερευνα αγορας;)) ενα μαρσιππο κανονικο τον οποιο χρισημοποιω συνεχεια, αλλα οσο η μικρη μεγαλωνει δε βολευει πολυ και σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη ενα sling, αλλα θα τη βολεψει τη μικρη τωρα που εχει ηδη μαθει να καθεται στο μαρσιππο ή θα το παρω αδικα???επισης εχετε κατι σχετικα φτηνο να προτεινετε, γιατι εχω δει και κατι τιμες σχετικα υψηλες??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds τωρα που εχει μεγαλωσει αρκετα θα σας βολέψει πιο πολύ νομίζω ένα mei tai...πήραμε εμείς και ειναι πολυ καλό (από τη Στέλλα)

το sling έχει πλέον παρα πολυ καιρό να το φορέσουμε γιατι κυρίως πλέον με πονάει στη μέση ενω το μει ται ειναι πιο ανετο μιας και στηριζεται και στους δυο ώμους.

ds τωρα που εχει μεγαλωσει αρκετα θα σας βολέψει πιο πολύ νομίζω ένα mei tai...πήραμε εμείς και ειναι πολυ καλό (από τη Στέλλα)

το sling έχει πλέον παρα πολυ καιρό να το φορέσουμε γιατι κυρίως πλέον με πονάει στη μέση ενω το μει ται ειναι πιο ανετο μιας και στηριζεται και στους δυο ώμους.

τι ειναι το mei tai??:rolleyes::rolleyes:(ασχετη)

Είσαι ο άγγελος μου!!

τα ειδα στο google καλα φαινονται, εχουν καποιο οριο στα κιλα οπως ο μαρσιππος???(απο οσο ξερω τα slings δεν εχουν)

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.rocknrollbabywear.com/MeitaiFLATOUTBlack.jpg&imgrefurl=http://www.rocknrollbabywear.com/babywearing_mei_tai.htm&usg=__4i46ZTrJ7pPfmUWFfIJ3DBiXAWY=&h=1674&w=2578&sz=255&hl=el&start=23&um=1&tbnid=s7pzj6zUQ18uvM:&tbnh=97&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmei%2Btai%2Bbaby%2Bcarrier%26ndsp%3D21%26hl%3Del%26sa%3DN%26start%3D21%26um%3D1

μονη μου ρωτω μονη μου απαντω....:D:D:D;););)

super

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...