Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Αθηνά, κρίμα που δεν σε πρόλαβα! Next time! Και θα είμαστε και περισσότεροι!!;)

Εμενα τα παιδιά μου δεν έχουν δυστυχώς τέτοιες κρίσεις αγάπης (αγόρια, τι να πεις) και ο Γιάννης ειδικά ήταν γκρινιάρης και κολλημένος με την ξαδέρφη του! Ο Μάνος μόνο έκανε κάτι δημόσιες σχέσεις με Ευτυχάκι και Μαρινούλα! Τις έβγαλε και φωτογραφία και μετά τις κοιτάγαμε και έλεγε: "Τιχία!!!!!!! Μανίνα!!!!"

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όσες δεν ήξερα και που ξαναείδα κάποιες που είχα γνωρίσει πέρυσι!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Τί ωραία που περάσαμεεε!!!!!!! Και επίσης έχω να πω ότι η Ευτυχία είναι το πιο γλυκό, ναζιάρικό, χαμογελαστό και κοινωνικό παιδάκι! Φτου φτου!

Μάγκι, θυμήθηκα πηγαίνοντας σπίτι ότι είμασταν έγγυες μαζί πέρυσι!

Η Μαρίνα επίσης ψήλωσε πολύ! Γιάννης και Μάνος κουκλιά!

Και το ντουέτο Λήδα και Δανάη τρομερό! Γίναν κολλητάκια τα κοριτσάκια!

Καλή βδομάδα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Η τελευταια φωτο ειναι αφου ειχε παρει τα ναρακωτικα το παιδι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χμμ, ποδηλαταδικο.... Εχει ενα πανω στην Εθνικη, γκατζουλας νομιζω, ενα πανω στην πινδου, κοντα στο αστυνομικο τμημα και ενα στα φαναρια του Βλαχου κοντα στο πρακτικερ. Μεσα στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο (της Αχαρνων) εχει επισης παιδικα ποδηλατα, και νομιζω σε καλυτερες τιμες. Για την ΜΑρινα θες;

Αχ, ωραια ηταν χτες, ωραιες και οι δυο παιδικες χαρες, και πρωτη φορα τα παιδακια μας (τα μργαλα) παιζανε τοσο καλα μαζι, ομαδικα και χωρις τσακωμους. Το ευχαριστηθηκα. Εχω και γω λιγες φωτο, θα τις βαλω σε λιγο.

Σημειωνω οτι ο γαμπρος μου και ο αδερφος του, ειναι οσο κουκλια δειχνουν στις φωτογραφιες, και ακόμα παραπανω! Εχουν γονεις να μοιασουν!

Και να επαναλαβω οτι η ευτυχια ειναι το πιο γελαστο μαμουνι που ξερω! Σου φτιαχνει το κεφι αυτο το παιδι!

Όντως θα πω μεγάλη κουβέντα αλλά και ο Αλέκος δεν τη σβούριξε σε κανένα παιδί! και δεν είχαμε και τραβήγματα δικό μου, δικό σου κτλ,.... τί ωραία! Μέχρι να αρχίσει η δεύτερη γενιά!

Χμμ, ποδηλαταδικο.... Εχει ενα πανω στην Εθνικη, γκατζουλας νομιζω, ενα πανω στην πινδου, κοντα στο αστυνομικο τμημα και ενα στα φαναρια του Βλαχου κοντα στο πρακτικερ. Μεσα στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο (της Αχαρνων) εχει επισης παιδικα ποδηλατα, και νομιζω σε καλυτερες τιμες. Για την ΜΑρινα θες;

ναι, για τη Μαρίνα..θέλω να αποφύγω τον Σκλαβενίτη γιατί έχει όλο ποδήλατα με πριγκήπισσες και η Μαρίνα θα τα προτιμήσει από ένα απλό μονόχρωμο ποδήλατο με άσπρο καλαθάκι :tongue:

Βέβαια από όσα είπες, δεν κατάλαβα καν πού είναι.

1. Στην Εθνική σε ποιο ύψος? και σε ποια κατεύθυνση?

2. Πίνδου? πού βρίσκεται αυτή η οδός? καλά ξέρω ξέρω, googlemap.

3. Πράκτικερ στη Μεταμόρφωση?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Όντως θα πω μεγάλη κουβέντα αλλά και ο Αλέκος δεν τη σβούριξε σε κανένα παιδί! και δεν είχαμε και τραβήγματα δικό μου, δικό σου κτλ,.... τί ωραία! Μέχρι να αρχίσει η δεύτερη γενιά!

πιστεύω ότι όταν είναι σε άπλα, δύσκολα απλώνουν χέρι..όταν περιορίζονται, η σφαλιάρα πάει σύννεφο:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

πιστεύω ότι όταν είναι σε άπλα, δύσκολα απλώνουν χέρι..όταν περιορίζονται, η σφαλιάρα πάει σύννεφο:D

Μην το λες, μην το λες....

Έχουν πέσει κάτι σφαλιαρίτσες σε άπλες! Άλλο πράγμα!

Καλημεραααααααααα

Αχχχ ποσο ζηλεψαααααα !!!!

Τελειες οι συναντησεις και ολο με περισσοτερα παιδακια !

Η νεα γενια παντως ετοιμη για εφοδο ! Αγγελος , Ιφιγενεια , Παναγιωτης , Μάριος , κουκλιά ολα ! Μυρτω μου επιτέλους θα πιανεις και συ μωρομπουτακια και μαγουλάκια !!!

Η παλια γενια βεβαια ξεσαλωνει πλεον , με τα Κρητικοπουλάκια σε δράση- αν και ο Γιαννης δεν φαινετε να περναει πολυ καλα , αντιθετως με το Μανο που κανει τις γνωριμιες του με το αλλο φυλλο - , τη Δαναη που ψηλωσε σαν κυπαρρισι , το ντελικάτο Ληδάκι , το πολυχρωμο Μαρινάκι , τον Αλεκουκο με το τελειο μαλλι , την Ευτυχουλα με την λατρεμένη κοιλουμπιτσα , τον Στεφανάκο τον ιπποτη !

Ετσι ωραια να περνατε παντα και τις επομενες φορες ακομα περισσοτερα μωρα και μαμαδες !!!

.......

Και με την ευκαιρία σας βαζω και τα της βαφτισης να μου πειτε γνώμες!!!

Λοιπον, Στην εθνικη οπως πας για Λαμια, στο δεξι σου χέρι, στο υψος της Φιλαδελφειας, λιγο πριν την εξοδο του κοκκινου μύλου φαινεται ενα τεραστιο Gatzoulas ή καπως ετσι. Αυτο ειναι ποδηλαταδικο! Στο ιντερνετ που ειχα δει, μου φανηκε τσουχτερο!

Η πινδου ειναι η συνεχεια της φιλαδελφειας προς αθηνα, αναμεσα στο νεκροταφειο, πριν μπεις στην Δεκελειας. Πρεπει να εχει περασει απειρες φορες αυτον τον δρομο. Περνας το σουπερ μαρκετ, και το αστυνομικο τμημα και απεναντι (αριστερα οπως πας για αθηνα) καπου εχει ενα ποδηλαταδικο, δεν θυμαμαι ακριβως το υψος, θα το προσεξω αταν ξαναπερασω.

Οπως πας απο φιλαδελφεια για το πρακτικερ, που περνας κατω απο την εθνικη -ο δρομος λεγεται αναγεννησεως αν θυμαμαι καλα-΄λιγο πριν το φαναρι που συνανταει την Δεκελειας (που σε αυτο υψος αλλαζει ονομα κ γινεται Τατοϊου) στο δεξι σου χερι εχει κ αλλο ποδηλαταδικο.

Για τα δυο τελέυταια, δεν ξερω για ποικιλια-τιμες και γω θελω να παω να κοιταξω, αλλα δεν εχω ευκαιρεσει. Για καμε μια ερευνα αγορας επρικαλω κ πε κ σε μενα!

Αμα δεν σε φωτισα πάλι, παρε με τηλ να σου πω!

α, και τωρα που μου ηρθε παλι, εμενα πολλες φορες μπου φαινεται οτι ο Αγγελος αληθωριζει και αρκεκτα μαλιστα., Τον ειχαμε παει σε οφθαλμιατρο οταν ηταν μικρος (4 μηνων αν θυμαμαι καλα) κ ειχε πει οτι δεν.... Υπαρχει περιπτωση να στραβωσε τωρα; Ξερετε καθολου;

Μυρτω πως ειναι το δοντακι της Λήδας;

Αφροδιτακι ...για ποια βαφτιση ειναι αυτα λε ???? Περιμενα και γω για του Αγγελου και πνιγηκα στο ροζουλι !!!

Τη Χριστιάννα οταν ηταν 7 μηνων την πηγαμε για τα ματακια της και μας ειχε πει να την ξαναπαμε οταν θα ηταν 15 . Ολα καλα ηταν , ειναι φυσικο να φευγει λιγο το ματακι σ΄αυτες τις ηλικιες γιατι το κοκκαλακι της μυτης δεν εχει δημιουργηθει καλα ακομα . Αν σε αγχωνει πηγαινε τον , αλλα αυτη μας ειχε πει πως ειναι φυσιολογικό να γινετε μερικες φορες , αν παρατηρησουμε οτι γινετε πολλες φορες μεσα στη μερα τοτε να την επισκεφτουμε .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...