Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν θα είμαστε

Ρόζι, Άφρο, Αθηνά, Σοφούκα, Ντου, Μυρτώ (???) Ελένη. Θα στείλω σμς στη Χλόη και μου δαιφέυγει καμία???

Να μείνουμε στου Πικιώνη για να μην μπερδευόμαστε? Και το πολύ πολύ πάμε στο αλσάκι από πάνω...

Έντιτ, δεν τα καταφέρνω να βάλω το παλιόλινκ... Αυτό το γκουγκλ μαπς δεν μου πάει...

Αν το απόφασίσουμε θα σας δώσω σαφείς οδηγίες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χελοόυ, μπήκα για να δω τι κανονίζετε, θα έρθω....ήθελα να προτείνω την παιδική χαρά του Ζαππείου αλλά τώρα είναι αργά, θα τα πούμε στον Πικιώνη κι όταν κλείσει μπορούμε να πάμε στο άλσος της τεμαχισμένης για ατμόσφαιρα!

Φιλάκια, ανυπομονώ να σας δω!

Μπήκα και εγώ να δω τι κανονίσατε τελικά! Λοιπόν, θα τα πούμε στο πάρκο. Άντρες θα υπάρχουν καθόλου? Δεν ξέρω τι θα κανει ο δικός μου. Ίσως μας φέρει και φύγει αλλά φοβάμαι μην ζοριστώ με τον Μάνο γιατί δεν θέλει να κοιμηθεί για μεσημέρι και θα έχουμε γκρίνια και υπερένταση!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη Τζενάκι! Μα δεν ήταν να πάτε στον Τυρό?

Εγώ θα έρθω σόλο.... Και ο θεός βοηθός...

Όχι το άλλο ΣΚ ήταν να πάμε.

Τελικά και εμάς θα μας φέρει μόνο ο Νικ. και θα φύγει.

Γεια σας!!!! Ροζμαρι, δεν σε προλαβα ηρθα τελευταια, 8.30 .... δυστυχως η μικρη μου σεν συνεργαζοταν με τιποτα, δεν ηθελε βολτα ηθελε σπιτι κλπκλπκλπ μεχρι που ακουσε που ειπα στον βαγγελη οτι θα παω μονη μου να δω τα κοριτσια, και αποφασισε να ερθει... ε μεχρι να ντυθουμε κλπκλκλπ... πετυχα στην πορτα τζεν και ντου και με τα αλλα κοριτσια προλαβα να τα πω λιγο, μιας και πηγαμε σε μια αλλη παιδικη χαρα εκει κοντα (εκλεινε 8.30 ο πινοκιο)

Χαρηκα πολυ που σας ειδα, ιδιως το Σοφακι που το βλεπουμε σπανιως, να πω οτι μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσο μεγαλωσανε ολα...η Δαναη κοτζαμ κοπελαρα!!!!!

Κανανε αγκαλιτσες με την Ειρηνη , οπως και με την ευτυχούλα... περνει φαση αγαπης η δικια μου με ολα τα παιδακια! Πιαστηκαν χερακι χερακι και με τη Ληδα, τι γλυκες που ηταν μωρε...

Ελπίζω να καταφερω να σας ξαναδω πριν γεννησω,ε! Φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για σας κοριτσάρες μου γυρίσαμε από Σάμο πολύ σούπερρρρ το καταπράσινο νησί κι ακόμα πιο σούπερ οι ντόπιοι που προς το παρόν (ειδικά στα μη τουριστικά μέρη) δεν έχουν αλλοτριωθεί καθόλου! Το καλύτερο βέβαια είναι ότι πέρασε πολύ καλά και ο Τζώρτζης μου με τη γιαγιά του αν και αύριο έχουμε ραντεβού πάλι για εξετάσεις να δούμε τι κάνουμε! Καλό ξημέρωμα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...