Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δε με λες, εσείς πού ακριβώς συναντιέστε εκεί; γιατί φαίνεται αρκετά μεγάλο! προς την πλευρά της Ελ. Βενιζέλου που έβαλες στο χάρτη;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

η είσοδος είναι απο τη Βενιζέλου. Συναντιόμαστε μέσα. Έχει 3 χώρους, όλοι συνδέονται μεταξύ τους, θα μας βρεις οπωσδήποτε! Ή στο σκάμμα/τσουλήθρα, ή στη λίμνη ή στο χώρο για μικρότερα παιδάκια.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία! Εμείς από Μαρούσι, σύνορο Μελίσσια, θα έρθουμε από Κηφισίας, έ? Και στρίβουμε Καποδιστρίου και μετά Ελευθερίου Βενιζέλου. Πάρκινγκ έχει ή παρκάρουμε στο δρόμο?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ποιες έχουν δηλώσει ότι θα έρθουν????? Ελπίζω να σας γνωρίσω όλες, αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο... Δύσκολο θα είναι και να σας αναγνωρίσω...μερικές έχω να τις δω πολύ καιρό σε φώτο!!!

Κορίτσια, θέλω τη βοήθεια σας!! Θέλω κάποια καλό ενδοκρινολόγο που να μπορεί να με δει την επόμενη βδομάδα και κατά προτίμηση κοντά στο Μαρούσι... Ξέρετε κανένα??? Έχω πάρει τηλέφωνα από μία στο Ιατρικό, αλλά δεν την βρίσκω.

γεια σας βρε κοριτσια.

χαθηκα, τρεχω σαν τον βεγγο αυτες τις μερες, εχω τη βαφτιση το αλλο σαββατο κ το εχω ριξει στα ψωνια κ στις χειτοτεχνιες. Εχω κ τον Αγγελο με απιστευτη γκρινιαση, αυπνια κ αφαγια.... μαλλον δοντι, ισως ιωση.... ουφ!

Κ γω μεσα γιΑ αυριο, αλλα να ελεργξουμε μην κ κλεινει το παρκο το απόγευμα...

Διαφημίσεις

εχω να δηλωσω με μεγαλη συγκινηση οτι μετα απο 2 μηνες, με διαλλειματα βεβαια η Ειρηνη εκπαιδευτηκε στο γιογιο... δηλαδη τα λεει πλεον πριν και παει μονη της....βεβαια κι εγω της το θυμιζω και την βαζω τακτικα και το βραδυ ακομα φοραμε αλλα την ημερα ειμαστε σε σουπερ δρομο....ουφ αντε μπας και γλιτωσουμε τα αλλαγματα 2 παιδιών!

Επισης τελικά αυριο Πικιώνη? Αν δεν θελετε εκει, να παμε στην παιδική της ΕΛενης είναι λίγο μικρή αλλα πολυ σουπερ!!!!

Ελενη εφυγες αληθεια? θα ερθεις αυριο?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Κοιμήθηκα στις 4 και ξύπνησα στις 8... Ουφ νυστάζω!

Λοιπόν νομίζω ότι 8.30 είναι νωρίς. Μπορούμε βεβαίως να πάμε στην παιδική χαρά εδώ κοντά και έχει και άλλες παρόμοιες! Αλλά δεν ξέρω αν βολεύει όλες. Ας δούμε ποιες θα ρθούνε και αν είαν όλες με αυτοκίνητα ελάτε εδώ αλλιώς μπορούμε και στην παιδική χαρά του Ζαπείου? Ή είναι πολύ μακριά?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...