Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ααα έχω να πω επίσης ότι η ευτυχία είναι κουκλα!!! Και κακαρίζει συνέχεια το σκατο...

Και η τσουλιφίτσα έχει γίνει μεγάλο ανθρωπάκι και τι ανθρωπάκι κουκλί που σκάει υπέροχα χαμόγελα... και ο αλέκουκος επιτέλους ξεβούλωσε!!!

...

Πώς να μην κακαρίζει το θκατό, αφού την είχε αναλάβει ο Γιώργος (είχε αναλάβει όλα τα μωρά δηλαδή, τα πρόσεχε, τα ψυχαγωγούσε κι εμείς το είχαμε ρίξει στην κουβέντα και στο θηλασμό!) Η Ευτυχία μέχρι που τον καβάλησε τον άνθρωπο, στο σβέρκο του έκατσε!:lol::lol:

Πάντως, ένα έχω να πω! Είναι μύθος ότι ο Θοδωρής είναι άγριο νιάτο και πειραχτήρι! Μια χαρά ήσυχος ήταν, δεν ενόχλησε κανέναν, είχε στο νου του και τον αδελφό του, άψογος! Ο Αλεκούκος πολύ γλύκας! Τα δε μωρά πολύ λαχταριστά και ζουμερά, για τσίμπημα! Η τσουλούφω σοβαρή, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στα αγόρια για βλακείες και ο Νικόλας πολύ πλακατζής μου φαίνεται θα γίνει, πολύ γελαστό μωρό!

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, γιατί ο Εκτοράκος μου δήλωσε ότι περνάει τέλεια στην κατασκήνωση και πως έχει γίνει φίλος με τα παιδιά από τη διπλανή σκηνή (αφού τα παιδιά της δικής του αποδείχτηκαν κατώτεροι της περίστασης :mrgreen:). Βρήκε την άκρη το παιδάκι μου και γύρισε την κατάσταση προς όφελός του!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, γιατί ο Εκτοράκος μου δήλωσε ότι περνάει τέλεια στην κατασκήνωση και πως έχει γίνει φίλος με τα παιδιά από τη διπλανή σκηνή (αφού τα παιδιά της δικής του αποδείχτηκαν κατώτεροι της περίστασης :mrgreen:). Βρήκε την άκρη το παιδάκι μου και γύρισε την κατάσταση προς όφελός του!:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Χάρηκα πάρα πολυ, μπράβο το μωρό μου! Σοφούκα το χειρίστηκες πολυ καλά ευγε!

Το γιογιο που σκατα να το βάλω; Ρε Μαριλένα πως μεταφέρατε καρεκλάκια και τραπεζάκια δεν μπορώ να καταλάβω... εμείς τα απολύτως βασικά και προσπαθώ να τα στριμώξω στα δύο μπακ πακ:tongue: Πάω να παλέψω με το παλιογιογιο

Ένα μεγάλο μπράβο στον Έκτορα! Και σε σένα Σοφάκι που περίμενες και έκανες το σωστό! Είδες το ένστικτο της μάνας?

Όντως περάσαμε ωραία χθες, το Σκοπευτήριο είναι πολύ ωραίο πάρκο, η Ευτυχία κούκλα και έπινε ΓΑΛΑΑΑΑ!!!!!! Με μεγάλη χαρά! ΄Φεύγοντας ήθελε να έρθει να κοιμηθεί με τον Αλέκο αλλά τους το χαλάσαμε οι άσπλαχνες μάνες!

Για τα φακοκολετσακια τί να πω! Περιττεύουν τα λόγια! Να περάσετε τέλεια αύριο!

έφτιαξα σαλάμι γλυκό να πάρει αύριο ο Αλέκος στο σταθμό να σβήσει και αυτός κανένα κεράκι μια και είναι η τελευταία μέρα!

Σήμερα τους βάλαμε νωρίς, κοιμούνται από τις 10 και!

μαρινάκι περαστικά κοριτσάρα! Θα γίνει γρήγορα! Να σου πω καλύτερα από μια πλευρά που θα κάτσει με τη γιαγιά, θα είναι σε πιο κουλ ρυθμούς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Το γιογιο που σκατα να το βάλω; Ρε Μαριλένα πως μεταφέρατε καρεκλάκια και τραπεζάκια δεν μπορώ να καταλάβω... εμείς τα απολύτως βασικά και προσπαθώ να τα στριμώξω στα δύο μπακ πακ Πάω να παλέψω με το παλιογιογιο

Χαχαχαχ Το γιογιό να το κρεμάσεις έξω από τον σάκο, μαζί με την καραβάνα και τις κουτάλες!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

πηγαμε κι εμεις μπανακι σημερα, ηταν υπεροχα, πηγαμε στην παραλία μαραθωνα κατα λαθος αφου πηγαιναμε προς σχινιά αλλα δεν ξέραμε τον δρόμο, τελικά εκει ηταν πολυ καλύτερα και πιο καθαρα.... ειχε ζεστηηηηη θαλασσα, σκια, δεν λεγαμε να την αποχωριστουμε, μετα φαγαμε εκει σε μια ψαροταβερνα, ειχε και κατι κουθνιες και ξεκαπνισε η Ειρηνη, καναμε την τσαρκα μας παλι πλατσουριζοντας και πριν λιγο μπηκαμε...

Μαρινα ευχομαι περαστικα και παλι στον Γωγούλη σου, να μην σκεφτεσαι οτι εισι αχαριστη που γκρινιαζεις κλπκλπ αυτα συμβαινουν, απλα εσενα σου συνεβησαν ολα μαζι απο του χρονου θα ειστε καλυτερα μην ανησυχεις!!! Σου στελνω παντως ολη τη θετικη ενεργεια, γρηγορη αναρρωση στο παιδακι!!!!

Λεγκούλι να περάσετε τέλεια και να ξεκουραστειτε οσο γίνεται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Περαστικά στον γιωργάκη...αχ άμα ακούω τέτοια στενοχωριέμαι πολύ ρε γμτ..

Εμείς πάλι οκ..συνεχίζουμε τις εξορμήσεις στις παραλίες εδώ τριγύρω αλλά δυστυχώς η μάνα μου επέστρεψε στη βάση της και έτσι ξαναμπαίνω στη ρουτίνα του να τα προλάβω όλα και να έχω και ενέργεια να παίζω με τη μικρή ατελείωτες ώρες...αχ..μου λείπουν τα κεφτεδάκια της μάνας μου!!!!:(

Επίσης όσες μέρες ήταν εδώ δε σιδέρωσα ούτε ένα ρουχο...δεν έπλυνα τίποτα, δεν πότισα λουλούδια, δεν σκούπισα,δε σφουγγάρισα δε μαγείρεψα...Τι σου είναι οι μαναδες τελικά!

age.png

Χαχαχαχ Το γιογιό να το κρεμάσεις έξω από τον σάκο, μαζί με την καραβάνα και τις κουτάλες!:tongue::tongue:

Είδες το μέλλον κοπελιάααα:lol: έτσι το βάλαμε! αυριο όταν ζελωθούμε παιδια και μπακ πακ θα βγάλω φωτο να σας δείξω.

Λενολικ κι εγώ το σκέφτηκα να του σκάψω ένα λαγούμι να χέζει εκεί αλλά δεν νομίζω να το εκτιμήσουν στο οργανωμένο κάμπινγκ... τις τουαλέτες μέσα για να κάθεται λέω να τις αποφύγω. Πάντως το δέσαμε ωραιότατα!

Εγώ αυτό με το να κοιμηθούν μαζί πως το έχασα; Πότε τα ψήσατε, πότε τα συμφωνήσατε μήτε που το κατάλαβα άτιμα θηλυκα:tongue:

Πάνω να ελένξω αν χρειάζομαι αποτρίχωση και πάω να τεζαρω γιατί 6 αναχωρούμε

Τα λέμε Δευτέρα!!!

Hello να και εγώ

Λέγκω να περάσετε τέλεια!!!!(που θα περάσετε γιατί η διάθεση μετράει)

Sofuka δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα βρει την άκρη του (ουσιαστικά ούτε και εσύ) χάρηκα πολύ πολύ πολύ

Μαρινάκι γμτ.........στεναχωρήθηκα μωρέ είναι όντως δύσκολο να περιορίσεις ενα παιδάκι έτσι αλλά τι να κάνεις....

Εγώ λοιπόν προσπαθώ πολύ αυτές τις μέρες να συμμαζέψω το τσαρδάκι μου με έπιασε προκοπή (για να λέμε την αλήθεια φοβήθηκα το υγειονομικό:mrgreen:) με τις αποδράσεις του ΣΚ δεν προλαβαίνω τίποτα έχω γίνει κουρέλι. Έφτιαξα και νύχι τρομάρα μου και εχθές βούτηξα να πλύνω τα παντζούρια σχολαστικά οπότε τσάμπα τα λεφτά. Η μικρούλα μου, το φως μου κάνει σημαντική πρόοδο, με τις πάνες την ημέρα φοράμε βρακάκι παρακαλώ λέμε τα τσίσα (όλα κακά τα λεει αλλά δεν πειράζει) και τρέχουμε γρήγορα να προλάβουμε. Λίγο με τα κακά της βλέπω θεματάκι γιατί μου τα κάνει μέρα παρα μέρα ενώ πριν το βρακάκι είχαμε στάνταρ μια κένωση την ημέρα. Θα το παρακολουθήσω όμως γιατί τα λεει όταν είναι αλλά μου κάνει εντύπωση η αλλαγή. Εχθές γέλαγα με τον εαυτό μου......... δάγκωσε την ξαδέρφη της πάνω στον τσακωμό και την έβαλα τιμωρία (δυο λεπτά αποχή απο το παιχνίδι ....) οπότε στο λεπτό αρχίζει και φωνάζει μαμά κακά!!!!!!!!! Την κοιτάω εξερευνητικά (μήπως το κάνει για να ξεφύγει) φωνάζει πάλι μαμά!!!!!!!κακά!!!!!!!! οκ της λεω θα πάμε να κάνουμε κακά αλλά μετά θα πας πάλι τιμωρία γιατί δεν τελειώσαμε......... ε πάμε τουαλέτα κάνει τσίσα εγώ φυσικά ξεχνάω τι είχα πει και βλέπω τη Χαρά πάει στο σημείο που την είχα βάλει τιμωρία από μόνη της με κοιτάει με αποφασιστικότητα και λεει «τιμωρία τώρα μαμά». ...... έμεινα βλάκας φυσικά:rolleyes:

Φιλώ σας όλες.......

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας!

Σούρνομαι σήμερα! 1.30 με 5 η τσουλουφίτσα ξύπνια και να μην μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα... Την έπαιρνε ο ύπνος και μετά από λίγο πάλι κλαψούρισμα... Είναι και κρυωμένη και ίσως την ενοχλεί ο λαιμός της ή είναι τα δόντια ή όλα μαζί!

Μάλλον ακυρώνουμε την Εύβοια για να μην την επιβαρύνουμε μια και το πλάνο ήταν να γυρνάμε συνέχεια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...