Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζένη θυμάσαι αν είχε στο ΙΚΕΑ καρεκλίτσες παιδικές αλλά πιο συμμαζεμένες από αυτες τις γνωστές τις κόκκινες και μπλε τις πλαστικές? Κατι σε μικρότερο εννοω...

Τζενη εχει αρκετες καρεκλες! Περα απο τις χρωματιστες ( που έχει κ μικρες αλλα κ λιγο μεγαλύτερες)εμενα μου αρεσαν πολυ κατι ξυλινες που ειχε (ανοιχτο χρωμα το φυσικο). Ειναι μικρα καρεκλακια στην ουσια κ μετα τα σκαμπουδακια.

Αντε Λεγκω εφτασε επιτελους η ωρα να ξεφυγετε κ εσεις! Καλα να περαστε! Τρεχουμε ομως τωρα !!

Να πουμε λοιπον Πικιώνη την Κυριακη απογευμα? απλα δεν ξερω τι ωρα κλεινει πρεπει να το τσεκαρουμε...

Δώστε οδηγίες που είναι αν πάμε εκεί!

αυτό το άλσος στρατού πού είναι? και είσοδο από που έχει? και πάρκινγκ?

και για αυτό θέλω ακριβής οδηγίες!

Εκτος αν βρεθουμε Κυριακη στη συναντηση με ροζι? Θα γινει???

Θα γίνει! ?ΘΑ γίνει! Μόνο πείτε που!!

Κρίμα που δεν θα έρθετε κάποιες, αλλά αν είναι να λείπετε δεν πειράζει! Καλά να περάσετε στις θαλασσίτσες!!!!

Εμείς μένουμε Μαρούσι. Αλλά θα πάμε όπου μας πείτε!

Άντρες θα είναι? Αν δεν είναι να μας αφήσει ο άντρας μου και να φύγει... αν γίνεται...

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Λέγκ καλά να περάσατε, εμείς κάναμε εξετάσεις αίματος και υπέρηχο στην κοιλιά του μικρού και δεν ήταν καλά τα νέα, ο σπλήνας είναι πολύ διογκωμένος θέλει απίστευτη προσοχή στο παραμικρό χτύπημα, μέχρι που μας είπαν και για εισαγωγή αλλά δε δεχτήκαμε. Εντομεταξύ είχαμε κανονίσει να πάμε Σάμο για το γάμο της κολλητής μου και το Γιωργάκο θα τον κρατούσε η μάνα μου και τώρα έχω κατααγχωθεί! Καλά να περάσετε όλες είτε φύγετε, είτε κανονίσετε συνάντηση, είτε κάνετε οτιδήποτε άλλο! Τζενάκι έτσι μου έρχεται να αρπάξω το Τζώρτζη μου και βουρ για ΙΚΕΑ γιατί τώρα που συνήλθε έχει απίστευτη ενέργεια κι εμείς όλα του τα απαγορεύουμε:cry::cry::cry:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε Μαρινακι αμαν πια ποσο ακομα θα ταλαιπωρηθητε/στεναχωρηθητε φετος? Αν ειναι δυνατον να μην μπορειται να ησυχασετε με τιποτα ομως! Ας ελπισουμε οτι αυτη την φορα θα σταματησει εκει. Φανταζομαι κ τον μικρο πως θα ειναι με τοση ταλαιπωρια αλλα κ σενα ψυχολογικα κ μονο ..... Υπομονη βρε κοριτσακι δεν ξερω τι αλλο να πω πραγματικα .... Ετσι ειμασταν κ εμεις με το Μητσο μετα το νοσοκομειο που ειχε απιστευτη ενεργεια ηθελε να κανει τα απιστευτα κ απο το φοβο μας ειμασταν συνεχεια μη κ μη κ φοβομασταν επειδη ειχαν αρχισει κ τα κρυα κ σποφευγαμε κ εξω να τον βγαλουμε. Σε καταλαβαινω απολυτα.... Παντος πρεπει να θελει πολυ προσοχη. Ας τον παντος στην μαμα σου σε καλα χερια θα ειναι εχεις εμπιστοσυνη. Τωρα το θεμα ειναι οτι θα εισαι Σαμο κ το μυαλο σου θα ειναι εδω κ δεν θα μπορεσεις να χαλαρωσεις οπως θα ηθελες.....

Να 'στε καλά ρε κορίτσια, υγεία, υγεία και πάλι υγεία, αυτή τη χρονια το ένιωσα στο πετσί μου, προσπαθώ όμως να σκέφτομαι ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, ίσως για να καταλάβω πόσο αχάριστη είμαι ώρες-ώρες που γκρινιάζω με το παραμικρό! Τέσπα, περαστικά να είναι! Αυτά τα συμπτώματα είναι συνέπεια της λοιμώδους μονοπυρήνωσης δε θέλουν κανένα φάρμακο θέλει όμως πολύ προσοχή και σιγά-σιγά θα επανέλθει μόνο του απλά τακτική παρακολούθηση να δούμε πού βρισκόμαστε! Έχω γίνει όμως υστερική ό,τι κι αν πάει να κάνει και δεν ξέρω πόσο θα αντέξει κι αυτός όλο όχι και μη, ούτε στην καρέκλα δεν τον αφήνω να ανέβει μόνος του έχουμε βγάλει το καρότσι και προσπαθώ να τον έχω όσο γίνεται εκεί για να βολτάρει αφού σωματικά νιώθει απόλυτα καλά και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί απαγορεύονται οι κούνιες, τα σκαρφαλώματα, το παιχνίδι με τα άλλα παιδάκια (μη τυχόν και τον χτυπήσει κανείς). Σάμο τελικά θα πάμε (αν και κάτι άκουσα για μια απεργία την Κυριακή οπότε πώς θα γυρίσουμε οέο?) αλλά όπως τα λες Τζενάκι το μυαλό μας θα είναι πίσω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Mαρινάκι, περαστικά! Θα περάσει μωρέ! Μην αγχώνεσαι! Προσέξτε τον όσο μπορείτε περισσότερο, τα παιδάκια έχουν πάρα πολλές αντοχές και δύναμη! (άσχετο, το χειμώνα που ο μεγάλος μου είχε περάσει μια ίωση βαρβάτη που του είχε προκαλέσει μεγάλη κόπωση και σερνόταν για 1 εβδομάδα, η παιδίατρος του έκανε εξετάσεις για μονοπυρήνωση και βγήκε ότι είχε περάσει, όμως παλιά και δεν το είχαμε πάρει καν χαμπάρι τότε! την είχε περάσει χωρίς συμπτώματα!)

Όσες φεύγετε, να περάσετε τέλεια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ααα έχω να πω επίσης ότι η ευτυχία είναι κουκλα!!! Και κακαρίζει συνέχεια το σκατο...

Και η τσουλιφίτσα έχει γίνει μεγάλο ανθρωπάκι και τι ανθρωπάκι κουκλί που σκάει υπέροχα χαμόγελα... και ο αλέκουκος επιτέλους ξεβούλωσε!!!

Μαρινάκι σωστό αυτό που λες... εγώ πάλι στα δύσκολα όπως ήταν η επέμβαση του θοδωράκου και το νοσοκομείο του νικόλα σκεφτόμουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι κάτι περαστικό και αυτό έχει σημασία... ξέρω μπορεί να σου ακούγεται κάπως αλλά εμένα μου έδινε μεγάλη δύναμη... Όταν απελπιζόμουν να βλέπω έτσι το πλάσμα μου ελεγα συνέχεια στον εαυτό μου "είναι κάτι που περνάει" Φιλάκι στο γιωργάκο

Αλήθεια το άλλο το αρρωστούλι μας τι κάνει; Πάω να πάρω κανα τηλέφωνο Άφρο γιατί με ανησυχεί που δεν έχει γράψει τίποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...