Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χαχαχα! All time classic ο Στεφανάκος.:tongue:. Τα ίδια και ο Κωστής μικρότερος και η Σοφία τώρα:)

Λοιπόν, τον μαθαίνεις ή να κάνει το κεφάλι πολύ πίσω -όπως οι μεγάλοι ή πολύ μπροστά, ώστε τα νερα να τρέχουν κατεθείαν κάτω και οχι στα μάτια του. Μπορείς να του δώσεις και ένα μικρό πετσετάκι να το κρατάει στα μάτια του. Υπάρχουν κι αυτά τα κασκέτα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ άβολα.

Βάλτον να σκύψει ΠΡΙΝ αρχίσεις να του ρίχνεις το νερό και λέγε του τι θα κάνεις πριν το κάνεις. Εννοείται ότι δεν θα πιάσει με την πρώτη και δεν θα πιάνει πάντα αλλά μπορέις να προσπαθήσεις.

Αυτό το προσπαθώ εδώ και καιρό αλλά δεν πιάνει...δεν μπορεί κάποτε θα το κάνει ε? ελπίζω...

χαχα Λέγκω ναι στο μπαλκόνι είναι μια πολύ καλή ιδέα!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jen μπες μπροστά του και εμπόδιζέ τον με το σώμα σου να σκύψει προς τα έξω... κι εγώ αυτό κάνω και παράλληλα της λέω να κοιτάξει ψηλά να βρούμε μυγούλες ή κουνουπάκια, που μπήκαν λαθραία!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

jen μπες μπροστά του και εμπόδιζέ τον με το σώμα σου να σκύψει προς τα έξω... κι εγώ αυτό κάνω και παράλληλα της λέω να κοιτάξει ψηλά να βρούμε μυγούλες ή κουνουπάκια, που μπήκαν λαθραία!

όσο και να μπω μπροστά θα πηγαίνει από δίπλα γιατί έχει μήκος και θα παιζουμε κρυφτούλι...και εγώ του λέω να δει πάνω το φεγγαρι τα φώτα κλπ αλλά το έχει καταλάβει το κόλπο και δεν ψαρώνει πια...:(

Άλλη ιδέα, το έκανε η μάνα μου και περιέργως έπιανε. ΔΕΝ βγάζεις το ντους έξω από τη μπανιέρα και του λές ότι "το νερό είναι εδώ και έλα να ξεβγαλθείς, δεν μπορούμε να ρίχνουμε τα νερά έξω" :cool::roll::shock:

DPYUp2.png EYukp3.png

Άλλη ιδέα, το έκανε η μάνα μου και περιέργως έπιανε. ΔΕΝ βγάζεις το ντους έξω από τη μπανιέρα και του λές ότι "το νερό είναι εδώ και έλα να ξεβγαλθείς, δεν μπορούμε να ρίχνουμε τα νερά έξω" :cool::roll::shock:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λες ε?

νομιζω οτι θα διαλέξει να μείνει με τη σαπουνάδα...:D

Διαφημίσεις

Λενίτο αυριο θα ειστε κουνιες?Αλλιως αν δεν το βιαζεσαι το σλινγκ(στα αληθεια ομως) να πουμε την αλλη εβδομαδα? Εκτος αν βρεθουμε Κυριακη στη συναντηση με ροζι? Θα γινει???

Σημερα πηγα για επαναληπτικο ντοπλερ, ο μικρος ειναι κομψος, αλλα ολα μια χαρα. Μολις 2 κιλακια ο κυριος τον βλεπω να βγαινει σκαρτα 2,5 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Η ρηνουλα εβγαλε και το τελευταιο δοντι και νιωθω απιστευτη χαρ θελω να κανω περτυυυυυυυυυυυυυυυυυ εχει φουλ γκρινιαση σημερα, αλλα δικαιολογειται, και ελπιζω και απο τις τελευταιες(τουλαχιστον θα κερω οτι δεν ειναι δοντια χαχαχαχαχα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνούλα δεν ξέρω για αύριο! Αλλά μην ανησυχείς δεν το χρειάζομαι! Και την άλλη βδομάδα θα είναι μια χαρά!

Άντε όντως κομψος ο μικρός! Δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου! Αλλά σου είπα μην τις εμπιστεύεσαι αυτές τις μετρήσεις... Την τσουλούφο την έβγαζε 4.500 κιλά λίγο πριν γεννήσω και ήταν 3.900.

Οπότε μπορεί και ο δικός σου να είναι 2500 και να βγάζει 2000!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κανετε κοπλειες πως παν τα κεφια?

Εγω λεω αυριο να παρω αδεια κ να την κανουμε για χωριο μιας κ ειπανε για καυσωνα.

Χτες καλυτερα ο Μητσος απο θεμα γκρινιας ελπιζω να συνεχισει ετσι!

Πηγαμε κ ΙΚΕΑ κ του πηραμε παιδικο κρεββατακι για το χωριο γιατι την κουνια την σνομπαρει εδω κ κανα χρονο κ 3 ατομα σε διπλο μικρο κρεββατι ειναι λιγο στριμωξιδι ειδικα τωρα με την ζεστη. Μια χαρα συμπαθητικο ειναι. 140 Ευρω μαζι με το στρωμα. Αργοτερα αν δουμε οτι με αυτο το στωμα δυκολευεται θα παρουμε κανα καινουριο απο μαγαζι με στρωματα πιο καλο κ θα κρατησουμε το κρεββατι. Ο Μητσος ξετρελαθηκε στο τμημα με τα παιδικα ειδη καθησε πανω απο μιαμιση ωρα στα τραπεζακια κ επαιζε κ ζωγραφιζε με αλλα πιτσιρικια! κατενθουσιαστηκε με τα ξυλινα παιχνιδια που λατρευει κ τις μικρες καρεκλιτσες. Γυρισαμε σπιτι 9:30 εφαγε κ 10:30 κοιμηθηκε!! Πρωτοφανες για Μητσο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...