Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χμμ ο θοδωρής έχει κόψει τον μεσημεριανό ύπνο, γιατί;

Ντουντούκι τα σαπούνια τα έχεις ψηλά ή της έχεις πει ότι να μην τα ανοίγει;

όπως λες κι εσύ, παιδάκι είναι... όχι η δικιά μου δεν τα πειράζει, δεν την ενδιαφέρουν. Τη νοιάζει μόνο να γεμίζει το κουβαδάκι με το νερό, να παραλείπει το σπίρτο (ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ) και να ρίχνει τον κουβά με το νερό πάνω της, για να σβήσει τη φωτιά :tongue:

Επίσης μεταφέρει το νερό από το κουβαδάκι σε ένα πλαστικό ποτηράκι και τούμπαλιν.

Όπως τη βρίσκει κανείς :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχιχι κι εμενα της αρεσει να βρεχει τον πωπο της στην βρυση, μετα να το γυρναει στο ντους μετα στη βρυση κλπκλπκλπ επισης της αρεσει να κανει βημα παρελασης οταν γεμιζει λιγο νερο η μπανιερα, γιατι εμαθε και κλεινει και το καπακι βλεπεις....

το πιο αστειο ειναι οταν παιρνει το τηλεφωνο του ντους και πλενει το πιπι της ανοιγει τα ποδαρια και ριχνει κατα κυματα το νερο να πλυθει καλα! χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν τα μαζεύετε όσες έχετε ξεμείνει να ρθειτε στις ωραίες κούνιες μας; ή να πάμε στο σοφούκι στο σκοπευτήριο;

Χμμ ο νικόλας στο βυζί και μέσα ακούω ηχους απο αλάτι... τι σκαρώνει πάλι το σκατό... αουτς και ήχο από κουνάλια... μάμησε τα

Σοφούκα ζηλευτά τα βράδια σας... μπράβο κοριτσάρα μου... δώστε του να καταλάβει! :)

:confused::confused: Τι είναι πάλι τα κουνάλια;:tongue::tongue:

Τώρα που λείπουν οι μεγάλοι δεν πάω Σκοπευτήριο, γιατί πρέπει να είμαι από πάνω απ' τη μικρή, έχει πολύ κόσμο και ποδήλατα κλπ και η παιδική του είναι αρκετά ζόρικη από άποψη ασφάλειας. Πάω στα Ξύλινα, στην παιδική χαρά που έχει χαλικάκι κάτω και αμολάω τα κουβαδάκια, οπότε η Ευτυχία παίζει εκεί τρισευτυχισμένη. Εκεί πάνε κυρίως μικρά παιδάκια, μέχρι 4 ετών και τα περισσότερα είναι κοριτσάκια, οπότε είναι μια ωραία κοριτσοπαρέα και γίνεται χαμός!

Το άλσος στρατού θα με βόλευε κι εμένα αν κανονίσετε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

αυτό το άλσος στρατού πού είναι? και είσοδο από που έχει? και πάρκινγκ?

κουνάλια = κουτάλια, ουχί κουνέλια. Στα κουνέλια πήγε ο νους μου και μένα στην αρχή, και αναρωτιόμουν τι ήχο βγάζουν τα κουνέλια όταν τα τσουγκρίζεις μεταξύ τους :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Ασε λεγκω οικονομικη καταστροφη τα τεκνα μας! Κ εμενα στην ιδια φαση ειναι. Εδω κ πολυ καιρο κανει μπανιο μονος του γεμιζουμε την μπανιερα νερο κ σαπουνιζεται κ ξεπλενεται μονος του. Μονο στα μαλλια δεν θελει να βρεχεται. Κ λεει κ ολα τα μελη του σωματος που σαπουνιζει ξεκιναει τσουτσουνα μου, χρακι μου, κορμακι μου , ποδαρακι μου δαχτυλα κλπ κλπ. Προχτες 1 λεπτο βγηκα να κατεβασω το φαγητο απο το ματι της κουζινας κ ειχε αδειασει 1 αφρολουτρο δικο μας , 1 δικο του κ το μισο απο το 2ο δικο του! Το τι γινοταν μεσα απο αφρους δεν λεγεται! Αλλα γενικα πρωτη φορα πηρε το δικο μας αφρολουτρο συνηθως δεν τα πλησιαζει αυτα μονο το δικο του θελει. Ριχνει μεσα κ παπια ψαρια αποχη κλπ αλλα το τελευταιο που εχει εκστασιαστει ειναι ενα δυο τρια οχτω εννεα δεκα κ μπλουμμμμ ( εδω εχει βουτια)! Κ καλα κανει μπανιο οπως στην θαλασσα! Μετα περνει ντουζ ριχνει εκει γυρω κ οταν βγαινει ειναι σαν λιμνη το μπανιο. Ολα αυτα κρατουν τουλαχιστον μια ωρα ευτυχιας γιατι ξετρελενεται!

Η κριση γκρινιας δεν ξερω τι θελω τι μου γινεται απλα κλαιω συνεχιστηκε κ χτες ! Απιστευτες καταστασεις κοριτσια δεν παλευεται!!! Χτες ηταν λεει αρρωστος τον ποναγε το δοντι του κ ηθελε ντεπον. Πηρε ενα σφινοποτηρο κ ζητησε ντεπον.Του εβαλα λιγο το ηπιε μονορουφι κ ηθελε κ αλλο. Που να του δωσω θα παθενε κ τπτ κ εγινε το ελα να δεις! Ωσπου αναγκαστηκα κ πεταξα το ντεπον κ γεμισα το μουκαλι νερο κ το ηπιε ΟΛΟ σφηνακια.......Θεε μου τι παιδι εβγαλα ....

Διαφημίσεις

κουνάλια = κουτάλια, ουχί κουνέλια. Στα κουνέλια πήγε ο νους μου και μένα στην αρχή, και αναρωτιόμουν τι ήχο βγάζουν τα κουνέλια όταν τα τσουγκρίζεις μεταξύ τους :P

Μπαίνεις από Κατεχάκη σε ένα σημείο. Είναι η είσοδος για το θέατρο απλά το περνάς και προχωράς πιο κάτω. Έχει τεράστια παιδική χαρά, μια καλή καφετέρια και πολύ χώρο για σουλάτσο. Συνήθως τα ΣΚ γίνεται πανικός όμως. Επίσης έχει κοντα την αυλή ενός βρεφικού σταθμού στην οποία έχει ωραία παιχνίδια για πιο μωράκια.

Εμείς πήγαμε χθες στα γκαζόνια της πανεπιστημιουπολης με φιλαράκια και ήταν πολύ ωραία υπήρχαν πολλά παιδάκια με ποδήλατα και μπάλες... πολύ όμορφα ήταν.

Και ναι λοιπόν κουταλια ήταν αλλά άμα το σκεφτείς και τα κουνέλια έναν ήχο αν τα πιάσει ο θοδωράκης στα χέρια του θα τον κάνουν, θα είναι ο επιθανάτιος ρόγχος :tongue:

Καλημέρα είπα; Δεν είπα... καλημέραααααα

Καλημερα!!!

Μα τι πηξιμο καλοκαιριατικα στο γραφειο, δεν το περιμενα κ μου κακοφαινεται!

Ο Αγγελος με πυρετο, ότι πρεπει με την ζέστη! Ασε που προγραμματιζα εκδρομη για αυριο μεθαυριο στο Αγκιστι και παει μούτη με τις κωλοιώσεις!

Και μενα στο μπανιο ο χαμος γινεται, οπως και στην πισινουλα που τους βγαζω στην αυλη. Η ΕΥΔΑΠ μας ηρθε 100 ευρω την τελευταια φορα, οποτε αναμενω τα διπλάσια την επόμενη, αλλα δεν ειναι οικονομικο το θεμα οσο περιβαντολογικο... Ασε που αγγελος το πινει το νερο ειτε της μπανιερας, ειτε της πισινας, ειτε του κουβα που σφουγγαριζουμε....

Αχ αυτό το μπάνιο!! Έχω πρόβλημα! Ο Στέφανος με το που του ρίχνω νερό στο κεφάλι για να του ξεπλύνω τη σαπουνάδα σηκώνεται απο το σκαμνάκι του και σκύβει το κεφάλι έξω από την μπανιέρα! Τα νερά τρέχουν στο πάτωμα....χτες του έριχνα νερό έτσι όπως είχε το κεφάλι έξω από την μπανιέρα γιατι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να φύγουν οι σαπουνάδες. Το αποτέλεσμα είναι να πλημμυρίσουμε στο μπάνιο...

ρίχτε καμιά ιδέα πως να τον ξεπλένω????

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Παραδόσαμε! Και μπορώ να επιστρέψω στην παρέα:)

Χρόνια πολλά σε Μαρίνα και Μαρινάκι!

Περαστικά σε όοοοολα τα αρρωστούλικα. Αλήθεια τι νέα από το μέτωπο?

Ούτε κι εμείς τη γλιτώσαμε πάντως. Ο Κωστής έκανε ένα 3ήμερο 37.5 με βήχα και τώρα του έμεινε ο βήχας. Η Σοφία προχθές 37.5 εχθές όλη μέρα με 38-38.8, σήμερα προς το παρόν 37.5 και ζαβλακωμένη.

Λέγκω και ο Κωστής τρελλαίνεται να αδειάζει τα μπουκάλια με τα σαμπουάν και να πλένει μπανιέρα, πλακάκια κλπ. Τον εαυτό του προτιμά να μην τον πλένει:mrgreen:

Από Κατεχάκη εκεί που στρίβεις για το Μπατμιγκτον. Από Μεσογείων στο φανάρι που είναι η Σχολή της Αστυνομίας (μετά το άλσος Χωροφυλακής).

Πάρκινγκ άπλετο αλλά στον ντάλα ήλιο.:?

Κυριακή μάλλον θα είμαστε εκτός εμείς...

DPYUp2.png EYukp3.png

Αχ αυτό το μπάνιο!! Έχω πρόβλημα! Ο Στέφανος με το που του ρίχνω νερό στο κεφάλι για να του ξεπλύνω τη σαπουνάδα σηκώνεται απο το σκαμνάκι του και σκύβει το κεφάλι έξω από την μπανιέρα! Τα νερά τρέχουν στο πάτωμα....χτες του έριχνα νερό έτσι όπως είχε το κεφάλι έξω από την μπανιέρα γιατι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να φύγουν οι σαπουνάδες. Το αποτέλεσμα είναι να πλημμυρίσουμε στο μπάνιο...

χαχαχα! All time classic ο Στεφανάκος.:tongue:. Τα ίδια και ο Κωστής μικρότερος και η Σοφία τώρα:)

Λοιπόν, τον μαθαίνεις ή να κάνει το κεφάλι πολύ πίσω -όπως οι μεγάλοι ή πολύ μπροστά, ώστε τα νερα να τρέχουν κατεθείαν κάτω και οχι στα μάτια του. Μπορείς να του δώσεις και ένα μικρό πετσετάκι να το κρατάει στα μάτια του. Υπάρχουν κι αυτά τα κασκέτα αλλά εγώ τα βρίσκω πολύ άβολα.

Βάλτον να σκύψει ΠΡΙΝ αρχίσεις να του ρίχνεις το νερό και λέγε του τι θα κάνεις πριν το κάνεις. Εννοείται ότι δεν θα πιάσει με την πρώτη και δεν θα πιάνει πάντα αλλά μπορέις να προσπαθήσεις.

DPYUp2.png EYukp3.png

Έξω στο μπαλκόνι με τη μάνικα;;;:mrgreen:

έντιτ: Περαστικά στα νέα αρρωστούλια... πάντως φέτος οι ιώσεις δεν λένε να περάσουν, στις κούνιες τα περισσότερα πιτσιρίκια έχουν κρεββατωθεί με πολύ πυρετο τις τελευταίες μέρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...