Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζένη, είσαι ο άνθρωπός μου!

Πες μου πού να πάμε. Θέλουμε να είμαστε κάπου κεντρικά στην Β. Εύβοια. Θέλουμε να γυρίσουμε για να δούμε την περιοχή...

Η Λίμνη είναι καλά? Έχεις κάτι να μας προτείνεις?

Λιμνη ειναι απλα υπεροχα! Απλα δεν κανεις μπανιο εκει επειδη ειναι λιμανακι εχει καικια κλπ! Κανεις διπλα στις Ροβιες! Ειναι πολυ καλο σημειο γιατι μπορεις να γυρισεις ολη την περιοχη. Μεχρι Αγια Αννα ειναι γυρω στο 20λεπτο. Απο δωματια κ τετοια δεν ξερω να σου πω αλλα θα προτινα καλυτερα να κλεισετε Ροβιες εχει ερκετα δωματια κ κανετε μπανιο κατευθειαν εκει. Εγω μενω διπλα απο Αγια Αννα γυρω στα 3 λεπτα. Κ Αγια Αννα ειναι πολυ ωραια να μεινετε αλλα απο την μερια που ειναι οι Ροβιες εχει το πλεονεκτημα οτι κ να φυσαει που φυσαει συχνα σε εμας δεν το πιανει γιατι ειναι απο την πλευρα του Ευβοικου κ εχει παντα καλη θαλασσα. Ειναι κ πολυ κοντα με Ωραιους κλπ κ βρισκεις κ πολλα πραγματα. Με την Λιμνη στην ουσια ειναι σαν ενα χωριο ειναι πολυ κοντα.Θα το καταευχαριστηθητε! Για πες ποτε θα πατε? Εμεις θα ειμαστε εκει 6-22 Αυγουστου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ ξετρελάθηκα με Αγία Άννα, τέλεια παραλία, την πετύχαμε ευτυχως και ήρεμη και μας άρεσε πάρα πολύ. Γενικά νομίζω οτι οι παραλίες προς Αιγαίο είναι πιο κρύσταλλο σχ σχέση με τον Ευβοικό ε? Το θυμάμαι και από πέρσι που πήγαμε στον Κάλαμο Ευβοίας και τα παιξα από τη θάλασσα....

Τζένη είσαι πολύ τυχερή που πας ΣΚ στην Αγία Άννα!

Για Ροβιές μου είχαν πει ένα καλό με δωμάτια για παιδιά. Αν θέλεις Ελένη στο στέλνω.

Τζενάκι για το σκ θα πάμε!

Τζεν, στείλε το αν θες,....

Super! Κ εμεις μεχρι την αδεια θα πηγαινουμε καθε ΣΚ.Αρα αφου ειναι μονο για 2 μερες δεν θα μπορεσετε να γυρισετε κ πολυ αρα αρκει καπου να περασετε καλα κ να ευχαρηστηθητε μπανακι!

Διαφημίσεις

Ε εντάξει θέλουμε να δούμε την περιοχή γενικά, οπότε ότι προλάβουμε και γυρίσουμε καλό θα είναι... Και ξαναρχόμαστε πάλι...

Αυτό που μου έδωσες Ευγενία δεν έχει δωμάτια... Βρήκα κάτι λίγα διαθέσιμα...

Δεν έχω κάνει τίποτα σήμερα όλη μέρα... ντροπή!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεια σας κοριτσούδες μου... γιορτάζανε τα μαρινάκια και δεν το πήρα είδηση; Χρονια πολλά και ζαχαρωτα στο μικρό και αστεράτο Μαρινάκι και χρόνια πολλά και χωρίς άλλες ιώσεις στο μεγάλο Μαρινάκι! Συγνώμη που σας ξέχασα, είμαι λίγο στον κόσμο μου τελευταια.

Καλά Τζεν πολύ ωραίο φαίνεται το δωμάτιο! Πόσο πάει το μαλλι γνωρίζουμε; Πολύ όμορφες περιοχές...

Εμείς στον εξοτικό Βύρωνα είμασταν το σκ καταβρεχόμασταν με το λάστιχο και βλέπαμε τις στάχτες απ'τα πέριξ που καιγόντουσαν... αναρωτιεμαι υπάρχει τίποτ'αλλο να κάψουν;

Τα λοιπά νέα μας... ο νικόλας ξεκίνησε να σηκώνεται και είναι σε αλαλαγμό... σήμερα στις κούνιες ξεσάλωσε, μπουσούλαγε, σηκωνόταν, έτρωγε φύλα και ξύλα. Εντομεταξύ βγάζει το δεύτερο δόντι και δεν την παλεύει πολύ, ελπίζω μέχρι αύριο να έχει σκάσει μύτη. Ο θοδωρίκος ξεπέρασε την περίοδο της γκρίνιας ευτυχώς, κάνει και μπάνιο μόνος του, βέβαια χαλάει ένα μπουκάλι σαπουνι κάθε φορά αλλά τουλάχιστον αυτό βοηθάει για να κοιμίζω την ίδια ώρα νικόλα. Τελευταία όμως ο σόζω κοιμάται απελπιστικά λιγότερο, ελπίζω να φταίει η ζέστη.

Εγώ κυριακή ελπίζω να είμαι επιτέλους κάπου αλλού αν πάντως είμαστε πάλι αθήνα θα έρθουμε οπωσδήποτε στη συνάντηση... φιλώ σας μπας και πείσω τον σόζω να κοιμηθεί

H πρότασή σου Τζεν ήταν πάρα πολύ καλή!! ήδη έφυγε πρόταση για εκείνο το μέρος προς φίλους/ες με παιδιά!

O δρόμος για τις Ροβιές είναι καλός? έχει στροφές πολλές? πόση ώρα είναι από Αθήνα?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λεγκολάκι, καλή η λύση με το να κάνει μπάνιο μόνος του ο Σοζ. Το ίδιο κάνω κι εγώ με τη Μαρίνα, δεν της δίνω όμως σαπούνι, απλά τα κουβαδάκια της και ό,τι άλλο πλένεται (:tongue: )κι εγώ κάνω κάποια άλλη δουλίτσα του μισάωρου! είναι ό,τι πρέπει με τη ζέστη!

Ο μικρός ασυγκράτητος...:)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Πρέπει να κλείσετε νωρίς σε αυτά τα δωμάτια γιατί απότι φαίνεται έχουν πολύ κόσμο..

Για Ροβιές πρώτη φορά θα θέλει περίπου 3 ώρες...

Εγώ τελικά στα μόνα που βρήκα είναι

http://portoxronia.gr/photos/large/20090114195701.jpg

και αυτό

http://www.livaditisbeach.com/index-gr.html

Διαφημίσεις

Καλά ο Νικόλας πρώτος!!!!! Πότε θα συναντηθούμε να κάνει κανένα ιδιαίτερο στην τσουλουφίτσα η οποία ναι μεν ξεφράκαρε το πόδι και μπορεί από καθιστή να γυρίσει μπρούμυτα αλλά δεν έχει βρει ακόμα το κόλπο του κουνάω προς τα μπρος τα λυγισμένα μου γόνατα! Αποτέλεσμα??? Η τσουλουφίτσα μεταμφιέζεται σε τσιριδίτσα!

Χμμ ο θοδωρής έχει κόψει τον μεσημεριανό ύπνο, γιατί;

Ντουντούκι τα σαπούνια τα έχεις ψηλά ή της έχεις πει ότι να μην τα ανοίγει; Βασικά δεν με πειράζει που σαπουνίζεται, η ποσότητα είναι το πρόβλημα... και αφού σαπουνιστεί, σαπουνίζει την μπανιέρα, το μπανιεράκι του νικόλα, τον τοίχο κλπ Εντάξει μην είμαι αχάριστη παιδάκι είναι ο έρμος...

Δεν τα μαζεύετε όσες έχετε ξεμείνει να ρθειτε στις ωραίες κούνιες μας; ή να πάμε στο σοφούκι στο σκοπευτήριο;

Χμμ ο νικόλας στο βυζί και μέσα ακούω ηχους απο αλάτι... τι σκαρώνει πάλι το σκατό... αουτς και ήχο από κουνάλια... μάμησε τα

Σοφούκα ζηλευτά τα βράδια σας... μπράβο κοριτσάρα μου... δώστε του να καταλάβει! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...