Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Στα βόρεια εχει το Πικιωνη που ειναι κλασσικη αξια, εχει στον χολαργο το αλσος το βερντε, εχει εκεινο στο παλαιο ψυχικο, εχει διαφορα, αλλα δεν ξερω αν σας βολευουν!

Εμεις και εθνικο κηπο ερχομαστε παντως νο προμπ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντι ες, σου περασε;

kala ειμαι thx!!:)

μου εχει μεινει μονο λιγος πονολαιμος και μια μικρη ενοχληση ακομα στη μυτη....:rolleyes:

παντως εχω να πω αγιος ο θηλασμος και παλι αγιος, γιατι πειτε μου βρε κοριτσια ξερετε πολλα παιδακια που δε θηλαζουν και να μην εχουν αρρωστησει μεχρι 18 μηνων ???!!!! δεν της εχω δωσει ποτε depon παιρνω το σιροπι το βαζω στο ψυγειο να υπαρχει και το πεταω σφραγισμενο μετα την ημερομηνια ληξης:):):) εχει τυχει (2-3φορες)να μου κανει μυξουλες και δεκατακια για 1-2 μερες και αυτο ηταν.....

βεβαια παλι θα μου πεις εδω μεσα ολες θηλαζετε και παρ ολα αυτα υπαρχουν ζουζουνια που ειναι αρρωστα πολυ συχνα, τι να πω???:rolleyes:

παντως εμενα ολα τα γνωστα μου παιδακια που δε θηλαζουν, στο πρωτο εξαμηνο κιολας εχουν αρρωστησει σιγουρα:(:(

χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζαν....:D:D:D

βρε κοριτσια δεν παιζει με τιποτα να κανονισουμε καμια συναντηση πιο νοτια να σας ερθουμε και εμεις??????:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα κοπελιες!

Τι κανετε? Εγω ειμαι οριακα δεν την πολυπαλευω ... η γκρινια του Μητσου δεν υπαρχει απλα δεν παιζεται με τιποτα.....

Μαρινακι χροινια πολλα πολυχρονη κ με λιγοτερες αρρωστιες! Να τελειωσουν ολα εδω κ να μην μας ξαναβρει τιποτα!

Χρονια πολλα κ σε Ηλιες Ηλιαννες αν εχουμε!!

Εγω Σκ για συναντηση χλωμο το κοβω μιας κ λεμε να φυγουμε παλι για Ευβοια να κανουμε κανα μπανακι...

ΚΑλημερα!!! Νυστα νυστα κ ξανα νυστα απο δω!

Χρονια πολλα στη Μαρινα και στο Μαρινακι! Το ξεχασα βρε κοριτσακια :oops::oops::oops:

Ρόζι και εγώ για απόγευμα λογικά θα μπορώ! Μετά οικογενείας φυσικά!

Κανένα πάρκο στα βόρεια?

Εγώ είμαι κοντά στο άλσος Ν. Φιλαδέλφειας αλλά δεν είναι και κανένα σπουδαίο...έχω ακούσει καλά λόγια και για αυτό του Τρίτση αλλά με χαμηλά δέντρα άρα λίγη σκιά. Εχουμε πάει και στο πάρκο Στράτου που ειναι φοβερό και σε κεντρικό σημείο. Διαλέχτε ή πρετείνετε κάτι άλλο!;)

Ποιο ειναι αυτο το Στρατου και που ειναι;

Οποτε κυραδες μου να το κλεισουμε για Κυριακή απόγευμα;;;; Το Πικιωνη με βολευει κ μενα σχετικα.

Χτες που πηγαμε τριτση ειχε ξεκινησει ενα διεθνες συμποσιο ξυλογλυπτικης εξω σε ενα σημειο με σκια. Εχουν παρει τους καμμενους κορμους απο την παρνηθα και θα κανουν εργα. Ειχε καμια 10ρια γλυπτες! Ειναι σε αρχικο σταδιο αλλα μου φανηκε πολυ ομορφο!

Το Τριτση δεν ειναι κακο για βολτα, αλλα θα πρεπει να εχει πεσει ο ηλιος και να μην ειναι ΣΚ, εχει παρα πολυ κοσμο, τις καθημερινες ειναι πολυ πιο ωραια. Τα παιδακια ξετρελλενονται με τα παπακια και με τα 4κιλα-πλεον βρωμοψαρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ωραία για να δούμε για συνάντηση... Μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς...

Τζεν, μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία για τα δωμάτια στην Εύβοια???

Τζενάκι πού στην Εύβοια θα πάτε?

Βγήκαν τα αποτελέσματα του παιδικού και δεν μας πήρανε... Λόγω εισοδήματος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Eλένη εμείς μείναμε εδώ http://www.eviaholidays.gr/

Τα θετικά είναι οι πολύ ζεστοί άνθρωποι, ο κήπος, η φύση, το καλό σημείο.

Τα αρνητικά είναι η έλλειψη κανονικής σίτας, το παλιό wc και τα σαμιαμίδια που κάναν βόλτα στο ταβάνι. Αλλά αυτά μόνο εμείς τα είχαμε γιατί κανείς άλλος ένοικος δεν είχε.

Διαφημίσεις

Τζένη, είσαι ο άνθρωπός μου!

Πες μου πού να πάμε. Θέλουμε να είμαστε κάπου κεντρικά στην Β. Εύβοια. Θέλουμε να γυρίσουμε για να δούμε την περιοχή...

Η Λίμνη είναι καλά? Έχεις κάτι να μας προτείνεις?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωραία για να δούμε για συνάντηση... Μακάρι να τα καταφέρουμε κι εμείς...

Τζεν, μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία για τα δωμάτια στην Εύβοια???

Τζενάκι πού στην Εύβοια θα πάτε?

Βγήκαν τα αποτελέσματα του παιδικού και δεν μας πήρανε... Λόγω εισοδήματος...

Κρίμα ρε Λενιώ...και σημερα το συζητούσα με την κοπελα που καθαριζει το σπιτι, και σε αυτον τον σταθμο πολυ δυσκολα φέτος....

Να πουμε λοιπον Πικιώνη την Κυριακη απογευμα? απλα δεν ξερω τι ωρα κλεινει πρεπει να το τσεκαρουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...