Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σήμερα ειμαι σκ@τα χάλια, βγήκε ο γιος μου να παίξει στην αυλη με την ανηψιά μου την οποια ειχε ερθει η πεθερά μου να την κρατηση γιατι η μαμα της ελειπε, οκ ως εδω, κάποια στιγμη η κατασταση ξεφυγε και οτι εκανε η μικρη 2 ετων εκανε και ο δικός μου 3,5 ετων ηρθε ο ανηψιός μου και η μικρή αρχησε να τον βαραει στη μουρη με το καλησπέρα σας απο πίσω και ο δικός μου, ε δεν κρατήθηκα τον απομάκρηνα και του φώναξα οτι δεν ειναι σωστο να βαραει και οτι δεν μου αρεσει να κάνει οτι βλεπει σε αλλα παιδια αυτο το ειπα γιατι μονίμος ο δικος μου κανει οτι και τα αλλα, καλα ειναι η ηλικία αλλα οφειλω νομίζω να το πώ, καποια στιγμη ηθελε απο τον σύζηξ η μικρη να την τραβήξη με το ποδήλατο και επειδη πήγα εγω ουρλιαζε και εκανε πίσω για να πάει ο θειος της να την πάρει, και ειπα οτι την εχουμε κακομάθη λίγο παρενθεση εχω ακουσει για τον γιο μου τα χίλια μοιρια οσο ηταν πιο μικρη η ανηψιά μου τι κακομαθημενο τι εγωιστή και τι αλλο δεν λέγεται, το τελειωμα του παιχνιδιου ήταν οταν κατι εκανε η μικρη και την πήρε σηκωτή η πεθερα μου για το σπιτη εκεινη απο τον θυμό της βρήκε ευκαιρο το γιο μου και τον δάγκωσε δεν ειπα κατι την δαγκωσε αμεσως και ο δικος μου αλλα μετα αφου ηρθε η μαμα της μικρης και κατεβηκε η πεθερά μου δεχτηκα μια επίθεση ανευ' προηγουμενου μου λεει καλα οταν μεγαλωση το μωρο σου για τον μπεμπη λεει θα δεις που ολη την ωρα τα βαζεις με την μικρη εμεινα καγκελο τι?? τι λες τωρα της λεω δεν καταλαβαίνω?? και δωστου επιθεση που τα χωνεις συνεχεια στην μικρη και λες του γιου σου να μην κανει οτι εκεινη, δηλαδη της λεω θα βαραει ο γιος μου στα καλα καθουμενα παιδια και θα τον κοιταω? και εσυ της λεω ηρθες τωρα να μου πεις τι? οτι σε πηραξε που σου βγάλαμε ζωηρη την μικρη? και οταν σαλταρα και δεν ηξερα τι ελεγα μου τα γύρησε οτι δεν πρεπει συνεχεια να λεμε στα παιδια οχι το ενα οχι το αλλο γιατι ειναι χειροτερα και στεναχωριεται να τα μαλώνουμε. Καλα το τι κανω τις λεω εγω με τα παιδια μου δεν αφορά κανεναν και δεν μαλωσα αλλο παιδι απλα του ελεγα να μην κανει οτι βλεπει γιατι δεν ειναι ωραιο, δηλαδη ποναει οπως και τις το ειπα πιο πολυ εκεινη απο εμενα? ε μην τρελαθω μηλαμε σκ@τ@ ο αντρας μου δεν προλαβε να πει λεξη μονο οτι δεν μας αρεσει να ακολουθει οτι βλεπει και οτι εμεις ξερουμε τα ορια του παιδιου και οχι εκεινη μηλαμε απο τα νευρα ημουν ετοιμη να κλαψω.

Οχι πείτε μου δεν εχω καταλάβει τι την πήραξε? δεν της αρεσε που η μικρη ηταν αγρίμη σημερα και ακολουθουσε ο γιος μου?? την προσβάλαμε την μικρη που ελεγα στον γιο μου μην κανεις ετσι εσυ? δηλαδη να αφηνω το γιο μου να τρεχει σαν χαζό να λεει ασυναρτησιες και να βαραει οποιον βρει μπροστά του τον ανηψιό μου το μωρο και τα αμάξια??

σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλα ειμαι χαλια και μου μεταφέρει και το μην μαλωνης το παιδι τοσο συχνά, οταν ομως τα εχει σπιτη της και τα δυο ουρλιάζη σαν τρελή εεεεε???????

Λεγκώ μου νομιζω δεν ειναι κατι εμενα οποτε πριζεται το πουλακι του γιοργακη του βάζω λίγη αληφουλα που μου εχει πει η παιδιατρος μπορει να τον ποναει λίγο πάρε τον γιατρό ισως το επιασε και μολύνθηκε παντως το παθαινε και ο δικός μου την betnovate -n του βάζω τωρα θυμήθηκα ασε γιατι εχω σύγχηση ακόμα!!!!!!

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και καλη εβδομάδα!

Ερημια στο καφε, οποτε να φανατστω οτι κανετε βολτες, μπανια κτλ, ε;

Συμπεθέρα, Τη κυριακη που μας ερχεται λες, ετσι; Μεσα και απο μενα! Αλλα να εννοεις αυτη την Κυριακη, γιατι αμα εννοεις την επόμενη....

Ιβετ, φανταζομαι θα εχεις ηρεμισει τωρα. Εσυ ξερεις καλυτερα την κατασταση, αλλα απο προσωπικες εμπειριες το μονο που μπορω να πω, ειναι να μην μπαινουμε σε διαδικασια συγκρισεων με τα πιτσιρικια και να μην κραταμε μανιατικο τι ειπε κ τι εκανε το καθενα. Αυτα τα κανουμε μονο εμεις οι μεγαλοι, τα παιδια λενε-ξελενε, αλλαζουν συμπεριφορα, αλλαζουν γνωμη, μια ειναι ησυχα, μια διαόλα κ.ο.κ. ΝΑ ξερεις οτι ειναι πολυυυ σημαντικο να εχουν τα παιδια αλλα παιδακια στο περιβαλλον τους, τα βοηθα να αναπτυχτουν καλυτερα, οποτε μπροστα σε αυτο, ας κανουμε υποχωρησεις!

Λεγκω πως ειναι ο Σοζω; Το πουλακι του;

Ντι ες, σου περασε;

Όσο πιο καλά ανταποκριθείς τώρα στην ανάγκη του μωρού να είναι μαζί σου και το κάνεις να αισθανθεί σιγουριά πως δεν θα σε χάσει, τόσο πιο ανεξάρτητο θα γίνει μεγαλώνοντας, trust me!

ποσο μεγαλώνοντας; Να φτασει που δλδ; Και γω αυτης της αποψης ειμαι, αλλα περιμενω να δω σημαδια ανεξαρτησιας και δεν ειναι κ τοσο εμφανη. Να περιμενω κιάλλο;

ποσο μεγαλώνοντας; Να φτασει που δλδ; Και γω αυτης της αποψης ειμαι, αλλα περιμενω να δω σημαδια ανεξαρτησιας και δεν ειναι κ τοσο εμφανη. Να περιμενω κιάλλο;

βιάζεσαι? :tongue::tongue::tongue:

το κάθε παιδί είναι διαφορετικό...

η Μαρίνα σταμάτησε να ξυπνά τη νύχτα στα 2.5 έτη (χωρίς να παρέμβω), ενώ άλλα παιδάκια πολύ πιο νωρίτερα. Σημάδια ανεξαρτησίας έχει ήδη δώσει όμως (εγώ δεν ξέρω αν χαίρομαι :tongue: θα μου πεις, να χαίρομαι, γιατί δεν θα ήθελα το αντίθετο... τεσπά, take it easy και όλα θα γίνουν).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Ντουντουκι αν και καθυστερημενα Χρονια πολλα για το Μαρινακι! Να την χαιρεστε κ με το καλο να της κανετε αδερφακι!

Εμεις Παρασκευη μετα το γαμο φυγαμε για χωριο. Φτασαμε 4 κ κατι κ 7:30 ειχαμε εγερτηριο απο Μητσο. Περασαμε πολυ ωραια καναμε μπανακια πηγαμε βολτουλες ξεσκασαμε λιγακι! Χτες μεσημερι γυρισαμε για να γλυτωσουμε την βραδινη κινηση κ απο σημερα στη καθημερινοτητα κ παλι. Αντε να ερθει το Σαββατο να ξαναφυγουμε!

Ιβετ, φανταζομαι θα εχεις ηρεμισει τωρα. Εσυ ξερεις καλυτερα την κατασταση, αλλα απο προσωπικες εμπειριες το μονο που μπορω να πω, ειναι να μην μπαινουμε σε διαδικασια συγκρισεων με τα πιτσιρικια και να μην κραταμε μανιατικο τι ειπε κ τι εκανε το καθενα. Αυτα τα κανουμε μονο εμεις οι μεγαλοι, τα παιδια λενε-ξελενε, αλλαζουν συμπεριφορα, αλλαζουν γνωμη, μια ειναι ησυχα, μια διαόλα κ.ο.κ. ΝΑ ξερεις οτι ειναι πολυυυ σημαντικο να εχουν τα παιδια αλλα παιδακια στο περιβαλλον τους, τα βοηθα να αναπτυχτουν καλυτερα, οποτε μπροστα σε αυτο, ας κανουμε υποχωρησεις!

Καλημέρα ναι οντως εχω ηρεμίσει αλλα μαλον δεν καταλαβες καλα τα εγραψα και εγω κάπως, δεν εγινε καμια συγκριση ουτε τα εβαλα με τα παιδια η πεθερα μου τα εβαλε με εμενα μαλον επειδη τα πήρε με την ολη κατασταση και οπως ειπε της μετεφερα με το μη αυτο και το μη το αλλα αγχος τελος παντων το θεμα τελειωσε και ειναι ολα οκ.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ivet, απλώς απ'ότι κατάλαβα το θέμα ήταν η σύγκριση που έκανε η πεθερά σου στο μυαλό της! Μην δίνεις σημασία! Συμβαίνουν αυτά. Όσο για την νύφη σου που σου ζήτησε το λόγο, αφού δεν ήταν μπροστά, ότι άκουσε από την πεθερά σου είπε...

Αφροδίτη, για αυτή την Κυριακή μιλάω, στις 25 Ιούλη! Κανονίστε για το που! Εγώ δεν ξέρω και πολλά από Αθήνα από πάρκα και τέτοια. Την άλλη φορά είχαμε πάει Εθνικό κήπο στην παιδική χαρά.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα σας!!!!

Επιστρέψαμε χθες το απογευματάκι, ετοιμαστήκαμε, πήγαμε στη βάφτιση και μετά για ποτό... Ημέρα υπερπαραγωγή!

Χρόνια Πολλά στις Μαρίνες! Μου ξέφυγε η γιορτή και δεν πήρα κανένα τηλέφωνο! Μαρινάκι να είσαι καλά και ντου να χαίρεσαι τη μαρινούλα!

περαστικά στο Γωγούλη, στο Νικολάκη και στο πουλάκι του Σοζώ!

Για τη συνάντηση τί να πω, λέμε να ξαναφύγουμε το σκ... Αν το κάνετε απόγευμα ίσως τα καταφέρουμε!

Ο Αλέκος κάνει σαν κοκοράκι τί σημαίνει??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γεια σας!γεια σας!!

επιτελους το ονειρο πραγματοποιηθηκε, απολαμβανω καθε μερα το φρεντο μου, με το βιβλιαρακι μου στην ξαπλωστρα με θεα το ιονιο..

εδω και μια βδομαδα εχουμε ερθει στο χωριο, η στεφανια εχει παθει τρελλη πορωση με το χωριο,δηλωνει καθημερινα πως δεν θελει να γυρισουμε αθηνα και εγω μαζι της το ιδιο θελω ,ξεκουραζομαι ,χαλαρωωωωωνω...μεχρι αηδιας

ευτυχως καταφερε και πηρε και ο δημ αδεια και κανουμε και τις εξορμησεις μας εδω τριγυρω

εσεις τι κανετε?δεν σας διαβασα γιατι δεν εχουμε ιντερνετ εχω ερθει στο ιντερνετ καφε για την απογραφη

το μονο που ειδα οτι η ροζι περιμενει το 3ο μωρακι !!!συγχαρητηρια με το καλο μια κορακλα !

φιλια σε ολες !!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

΄Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές να είστε όλες καλά κι ακόμα καλυτερα τα παιδάκια μας!

Ντουντουκάκι να το χαίρεσαι το Μαρινάκι σου, αυτές τις μέρες νόμισα ότι κάπου σας πήρε το μάτι μου αλλά μάλλον λάθος θα έκανα!

Είμαστε λίγο καλύτερα επιτέλους! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κυρία μου, να περιμένεις, όποιος βιάζεται σκοντάφτει, κάλλιο αργά παρά ποτέ και... ουπς! Πάτησες φιδάκι και ξεκινάς πάλι απ' την αρχή!:tongue::tongue::tongue:

Πού είναι η Λέγκω; Τι κάνετε Λεγκούλι μου; Τα αγοράκια παθαίνουν συχνά μολυνσούλες στο πουλάκι και κοκκινίζει! Ρώτα τον παιδίατρο για αλοιφούλα, συνήθως περνάει μετά από 1-2 χρήσεις!

Προχθές πήγαμε στην κατασκήνωση να δουμε τα πιτσιρίκια, ήταν πολύ κοντά στη φωτιά, αλλά ο αέρας φύσαγε αλλού και δεν είχαν ούτε καν καπνούς! Οι δύο μεγάλοι περνάνε τέλεια, ο μικρός ζορίζεται λίγο με κάποια παιδάκια που τον κοροϊδεύουνε όπως σας είχα πει, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και έμεινε.

Εμείς το έχουμε ρίξει έξω, είμαστε κάθε βράδυ βόλτα σε ταβέρνες και καπηλειά με τη μικρή μαζί, την έχουμε ξεκάνει γιατί ξυπνάει κάθε μέρα 6.30 για τον παιδικό και κοιμάται γύρω στις 11.00 όταν έχουμε έξοδο (τρώει κυρία μαζί μας, αν είναι και κανένα παιδάκι στα γύρω τραπέζια παίζει και τέλος έρχεται να θηλάσει και κοιμάται).

Εχθές πήγαμε παίδων γιατί ξύπνησε τα ξημερώματα με πόνο στο αυτί και μετά είδα υγρό στο αυτάκι της, έχει ωτίτιδα και τσιμπήσαμε αντιβίωση και απαγορευτικό για θάλασσα για 15 μέρες κλαψ!

Σήμερα πάλι θα βγούμε, είναι ευκαιρία τώρα που έχουμε μόνο τη μικρή, έχουμε δει όλους τους παλιούς μας φίλους!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρονια πολλα Μαρίνα, με λιγότερες αρρωστειες απο εδώ και πέρα!!!! Να σου πω που το σκεφοτμουνα, δινεις καθολου μητρικο στον γώγο? Μπορει να του κανει καλο τωρα που τσιμπησε τη λοιμωξη...

Μαρινακι γλυκο και ναζιαρικο να σε χαιρεται η χαμογελαστη μανουλα σου!!!!!!!!'

Λενίτο ετοιμα τα σλινκγ! Η συμβολη σου ητο καθοριστική! Θα κανονισω να περασω απο τις κουνιες να τα πουμε!

Ροζι θα μενεις μαρουσι? μμμ που να πουμε? Κανονιστε τσουπρες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ρόζι και εγώ για απόγευμα λογικά θα μπορώ! Μετά οικογενείας φυσικά!

Κανένα πάρκο στα βόρεια?

Εγώ είμαι κοντά στο άλσος Ν. Φιλαδέλφειας αλλά δεν είναι και κανένα σπουδαίο...έχω ακούσει καλά λόγια και για αυτό του Τρίτση αλλά με χαμηλά δέντρα άρα λίγη σκιά. Εχουμε πάει και στο πάρκο Στράτου που ειναι φοβερό και σε κεντρικό σημείο. Διαλέχτε ή πρετείνετε κάτι άλλο!;)

Κι εγώ θα ήθελα συνάντηση, αλλά πάλι δε μπορώ γιατί αν είμαστε καλά (χμμμμμ) θα πάμε Σάμο τριήμερο! Καλά να περάσετε αν συναντηθείτε!

Χτες το απόγευμα πήγαμε στο άλσος Βείκου και αφού πέσει ο ήλιος (μετά τις 6 και κάτι) είναι τέλεια με πολύ πράσινο να αλωνίζουν τα παιδιά μας και γρασίδι για να μην χτυπάνε!

Η Ευτυχούλα την τσίμπησε πάλι την ωττίτιδα? Κρίμα και ήταν ευκαιρία να κάνει κανένα μπανάκι! Δεν πειράζει όμως και οι βόλτες τώρα που έχει την αποκλειστικότητα είναι ευκαιρία!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...