Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωχ μωρε αφροδιτηηη

Περαστικα στο ζουζουνι σου!!

Μερσι τρελελέγκ!!!!

Βρηκα αυτο :

Ο Πολωνός πρωθυπουργός δέχεται

ισχυρές πιέσεις για να αγοράσει

εμβόλια για τη νέα γρίπη, αλλά δεν τα

αγοράζει επειδή οι φαρμακοβιομηχανίες

δεν δέχονται να είναι υπεύθυνες για

τυχόν παρενέργειες(!) ζητώντας από την

πολωνική κυβέρνηση να πληρώσει εκείνη

για τις τυχόν παρενέργειες.

Εδώ οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού:

http://www.metronews.ca/ottawa/live/article/361921--polish-pm-poland-not-buying-swine-flu-vaccination-unless-it-has-been-properly-tested

Κι εδώ σε βίντεο με αγγλικούς

υποτίτλους η ομιλία τής υπουργού

υγείας τής Πολωνίας στο Κοινοβούλιο,

εξαπολύοντας μύδρους εναντίον των

φαρμακοβιομηχανιών και τού

υποτιθέμενου ασφαλούς εμβολίου τους.

Άραγε τι θα πουν για αυτη την

κατάστασση οι αρμόδιοι εδώ στην

Ελλάδα, ή θα το φάει το μαύρο σκοτάδι το

ζήτημα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ ντιες θα περασω σημερα η αυριο να παρω κ για μας πραγματακια κ θα στο παρω.αν θες κ τιποτα αλλο πες μου.

ελιζα στην ακαδημιας παμε , οπως κατεβαινεις τη μπενακη δεξια.

για το μαγαζακι θα κανονισουμε, το μονο προβλημα ειναι οτι αλλαζει συνεχως φαγητα, ειναι σε στυλ ισπανικου μαγειρειου!οποτε απλα θα ελπιζω στην φυτικη πιτσα.

γιουπι για τα εμβολια ο αντρας μου εχει αμφιβολιες καθοτι τεκνο μικροβιολογου....εγω δεν τα θεωρω καθολου σημαντικα κ μαλιστα πολυ βλαβερα. ουτε κ προστατευουν απο ολους τους τυπους ασθενειων. ασε που πιστευω οτι η ταση που εχω για αυτονοσα προερχεται απο εκει -χασιμοτο, διαβητης- μαζι φυσικα με την ψυχοσυνθεση μου...αλλα επειδη θελω να τα βλεπω ολιστικα τα πραγματα, θεωρω οτι τα εμβολια μπορουν να σου ξυπνησουν κ τασεις για ψυχολογικες ανισσοροπιες ή αν θες, βλαβες....ασε, εχω χασει πληρως την εμπιστοσυνη μου στη δυτ.ιατρικη.....:rolleyes: τη μικρη μου θελω να την προστατευσω απο ολα αυτα, να μειωσω τις πιθανοτητες να περασει οτι περασα εγω.....:roll:

ρε παιδια η ερατω εχει ξεσαλωσει......ολη μερα τσιριζει κ σπαραζει , θελει να ειναι μονο ορθια, αγκαλια, αλλα αφου φυσικα δεν σηκωνεται ακομα, να τη σηκωνω εγω. δεν θελει τιποτα αλλο!!:shock: βαριεται οικτρα που δεν μπορει να κινηθει πολυ μονη της πχ μπουσουλημα αλλα τι να την κανω;στρατα επουδενι......επισης ολη μερα λεει μπα με ολους τους τροπους αλλα περισσοτερο με υστερια!τι ναι τουτο;;δοντια ΚΑΙ αυτο;:confused: την αφησα κατω μπροστα στο καναπε αλλα ολο παει κ ψαχνει το τραπεζακι για να σηκωθει....βεβαια τζιφος....πολυ τσαντιλα:(

Καλά μιλάμε είμαι φοβερά εκνευρισμένη και σιχτιρίζω τον εαυτό μου και τις %^&@δημοτικές υπηρεσίες της ηλίθιας χώρας που ζούμε (έτσι όπως την έχουμε καταντήσει δηλ. :mad:

μου'σπασε θερμόμετρο υδραργύρου (ευτυχώς ο Ιάσονας έλειπε), από τον πανικό μου να το μαζέψω γρήγορα έβαλα ηλεκτρική σκούπα:confused: (νταξ έκανα μακακία) και μετά την έκλεισα τη σκούπα σε μια σακούλα πλαστική σκουπιδιών και προσπάθησα να πιάσω γραμμή στον Δήμο Αθηναίων και έπειτα στη γραμμή για τα τοξικά απόβλητα. Οι άνθρωποι -αυτοί που δουλεύουν στο τηλεφωνικό κέντρο των τοξικών αποβλήτων- είναι παντελώς άσχετη. Η πρώτη κυρία μου είπε γιατί πέταξα τη σκούπα "χάλασε;" μου είπε...:confused: και η άλλη μου είπε να τη φυλάξω και θα έρθουν από την ανακύκλωση οικιακών συσκευών μετά τον Δεκέμβρη που θα κλείσουμε ραντεβού. Της είπα πως είναι επείγον, η σκούπα έχει απορρηφήσει τοξικά απόβλητα, έχω μικρό παιδί στο σπίτι και πρέπει να την απομακρύνω γρήγορα και αυτή μου απάντησε πως είμαι πολύ βιαστική (ειρωνικά) και πως δεν υπάρχει ραντεβού, είναι όλα κλεισμένα. Επέμεινα ρωτώντας την, πως δεν υπάρχει περίπτωση για κάποιο επείγον περιστατικό να έρθουν να συλλέξουν, πρόκειται για τοξικό απόβλητο... αλλά στου κουφού την πόρτα....

:confused::confused::twisted::evil:

Διαφημίσεις

Θοδωράκι να χαίρεσαι το σύζηξ!

Αφροδίτη περστικά στο Αγγελούκο σου!

Ρε τέρας ψυχραιμίας-ξέρεις εσύ ποια είσαι- τα γράφεις και τόσο γλαφυρά που ήδη τα έχω κάνει πάνω μου! Σε πειράζει να γράψω το τηλ του σπιτιού σου στο ψυγείο μου και ο,τιδήποτε μας συμβεί να παίρνω πρώτα εσάς για οδηγίες? Εντάξει, το παραδέχομαι είμαι η μις χεθμεντέν! Όσο για τις εγκυμοσύνες η πρώτη σούπερ΄, από τις 6.37 30 στο πόδι και στη δουλειά μέχρι τις 37 εβδομάδες! Αυτή τη φορά το βραβείο σας δεν το διεκδίκώ αλλά η μπουμπού με ζόρισε και με ζορίζει ακόμα δηλαδή κάπως περισσότερο!

Μάμα μία ετοιμάζεστε για εκδρομή στα μέρη μου?Πάρτε με κι εμένα καλέ! Αν δε με πάρετε θα πάω με την Ελένη που θα πάει στις γιορτές! Αμέ!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

που ειναι η φελινι;;;;θα μπορεσειν ναου πει για την ηκετρικη!καλυτερα να τα μαζευες με απλη κ να τα πετουσες ολα ΜΑΖΙ....ΓΡαφω μρε τερατω αγκαλκλια!!!

κανονικά πρέπει να τα μαζεύεις με γάντια και να συγκεντρώνεις τις μπίλιες με χαρτί, εγώ προσπάθησα να τα μαζέψω με χαρτί αλλά αδύνατον κι έβαλα την ηλεκτρική, η οποία τώρα πάει για πέταμα βέβαια...

τα παράθυρα τα άνοιξα αμέσως και ο Ιάσονας είχε φύγει από το σπίτι...

Άλλη μία περίπτωση στην οποία δε θα ήξερα τι να κάνω! Βρε Marle άλλο κι αυτό! Θα πάω να μαζέψω κανά δυο τέτοια θερμόμετρα που μου έχουν ξεμείνει και θα τα πάω στο φαρμακείο. Νομίζω εκεί τα δέχονται, ισχύει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλά μιλάμε είμαι φοβερά εκνευρισμένη και σιχτιρίζω τον εαυτό μου και τις %^&@δημοτικές υπηρεσίες της ηλίθιας χώρας που ζούμε (έτσι όπως την έχουμε καταντήσει δηλ. :mad:

μου'σπασε θερμόμετρο υδραργύρου (ευτυχώς ο Ιάσονας έλειπε), από τον πανικό μου να το μαζέψω γρήγορα έβαλα ηλεκτρική σκούπα:confused: (νταξ έκανα μακακία) και μετά την έκλεισα τη σκούπα σε μια σακούλα πλαστική σκουπιδιών και προσπάθησα να πιάσω γραμμή στον Δήμο Αθηναίων και έπειτα στη γραμμή για τα τοξικά απόβλητα. Οι άνθρωποι -αυτοί που δουλεύουν στο τηλεφωνικό κέντρο των τοξικών αποβλήτων- είναι παντελώς άσχετη. Η πρώτη κυρία μου είπε γιατί πέταξα τη σκούπα "χάλασε;" μου είπε...:confused: και η άλλη μου είπε να τη φυλάξω και θα έρθουν από την ανακύκλωση οικιακών συσκευών μετά τον Δεκέμβρη που θα κλείσουμε ραντεβού. Της είπα πως είναι επείγον, η σκούπα έχει απορρηφήσει τοξικά απόβλητα, έχω μικρό παιδί στο σπίτι και πρέπει να την απομακρύνω γρήγορα και αυτή μου απάντησε πως είμαι πολύ βιαστική (ειρωνικά) και πως δεν υπάρχει ραντεβού, είναι όλα κλεισμένα. Επέμεινα ρωτώντας την, πως δεν υπάρχει περίπτωση για κάποιο επείγον περιστατικό να έρθουν να συλλέξουν, πρόκειται για τοξικό απόβλητο... αλλά στου κουφού την πόρτα....

:confused::confused::twisted::evil:

παρε το 195.

Αν εισαι στο 1ο διαμερισμα πάρε το 2105277953. Ειναι του πρασινου αλλά είναι μεσοτοιχια με καθαριότητα κ θα σε συνδεσουν. Γενικα ειναι τσακαλια εκει. αν πεσεις κ στη Βασω εισαι τυχερη

παρε το 195.

Αν εισαι στο 1ο διαμερισμα πάρε το 2105277953. Ειναι του πρασινου αλλά είναι μεσοτοιχια με καθαριότητα κ θα σε συνδεσουν. Γενικα ειναι τσακαλια εκει. αν πεσεις κ στη Βασω εισαι τυχερη

στο 195 πήρα και μου τα είπαν αυτά... τεσπα θα ξαναπροσπαθήσω...

δυστυχως αυτο που θα λειτουργησει τοτε ειναι να παρεις τηλ το γραφειο αντιδημαρχου καθαριοτητας... να απαιτησεις να μιλησεις με γραματεια αντιδημαρχου. αυτες πάντα πιεζουν μετα τις αρμοδιες υπηρεσιες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...