Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ροζάκο συγχαρητήρια... να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε οχτώ μήνες αγκαλιά ένα σούπερ νέο ανθρωπάκι!!! :D

Εγώ με αργο και σταθερό βηματισμό ακολουθώ την πρώην συμπεθέρα μου στο φόρουμ ποίησης και λογοτεχνίας... Έχουμε δώσει όρκο σκαμπιλίων σε περίπτωση νέας εγκυμοσύνης:tongue:

Τζένη ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια με την γκρίνια έχω με τον θοδωρίκο τον τελευταίο καιρό... απο χθες έχει αρχίσει λίγο να στρώνει... αυτό που με βοήθησε πολύ είναι το "δεν καταλαβαίνω τι μου λες, όταν μου μιλάς κλαίγοντας ή γρινιάζοντας δεν καταλαβαίνω τι μου λες" Στην αρχή βέβαια μπορεί να συνεχίσει να κοπανιέται πολύ ώρα αλλά εγώ συνεχίζω και του λέω δεν καταλαβαίνω ενώ παράλληλα κάνω επανάλληψη τα μαθήματα ανώδυνου, μετράω μέχρι το χίλια, πέρνω τον γιώργο και τον πλακώνω στα μπινελίκια... βέβαια επειδή έχω δρόμο μέχρι την αγιοποίηση υπήρξαν φορές μου έβαλα τις φωνές ή χρησιμοποίησα το αδιάσειστο επιχειρημα "τι γιατί; γιατί το λέω εγώ!"... Έεεεεετσι παλια κλασική διαπαιδαγώγιση:rolleyes:

Σχετικά με τις κυρίες που έχουν άποψη για όλα... Το πιο θεαματικό ήταν την ημέρα που ο νικόλας είχε εντελώς τα χάλια του στο παίδων και του είχαν βάλει τον ορό... Είμαι ψόφια στην κούραση με τον νικόλα στο μάρσιπο να κλαίει, με το ένα χέρι να κρατάω ψηλά τον ορό και το άλλο να πιέζω τη φλέβα για να τρέχει ο ορός ενώ παράλληλα είμαι με το βυζί έξω και πηγαίνω πέρα δώθε τους διαδρόμους με χοροπηδηχτώ βήμα τραγουδώντας όλο το νέο κύμα... τσουπππππ να σου η κυρία "δεν είναι καθόλου σωστό να θηλάζεις έτσι γιατί θα σε ματιάσουν και θα κοπεί το γάλα"!

"καλα καλα" και την κάνω... μετά από λίγο τσουουουουπ να σου πάλι η ίδια "το ξέρεις ότι ο μάρσιπος είναι εγκληματικός" και αρχίζει η ανάλυση για τις βλαβερές συνέπιες του μάρσιπου στην σπονδυλική στήλη του παιδιού... εκεί όπως καταλαβαίνετε ξέχασα την γαλλική καταγωγή μου και το τένις, μπαλέτο που έκανα μικρή...

Πωπω ξέφυγα πάλι τα άπειρα έγραψα...

Σήμερα ο νικολάκης τσίμπησε το αερολίν και την αντιβίωση χωρίς πολύ σκέψη και συνεχίζουμε ακάθεχτοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Λεγκωλίν τι τραβάς κι εσύ με τις αρρώστιες! Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι μετά από τόσα που τραβήξαμε φέτος τα βλαστάτια μας έχουν αποκτήσει τόσα αντισώματα που πρέπει να ξαναρωστήσουν στο γυμνάσιο.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Γιατί πάλι θα διαψευστώ την άλλη εβδομάδα όπου θα ξανααρρωστήσουμε δεν ξέρω. Εμείς ακάθεκτοι με τον πυρετό μας, μπαίνουμε στο 6ο 24ωρο σε λίγο, μου είπε μέχρι 7 μέρες και θα υποχωρήσει για να δούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμείς ακάθεκτοι με τον πυρετό μας, μπαίνουμε στο 6ο 24ωρο σε λίγο, μου είπε μέχρι 7 μέρες και θα υποχωρήσει για να δούμε!

Πωπω έχει λιώσει το μανάρι μου:( Τουλάχιστον να σταματήσει να ψήνεται... και μετά τι κάνετε, τι σας είπαν; θα μπορέσει να κάνει κανα μπανάκι ή πρέπει να μείνει καραντίνα; Η μικρούλα πως είναι;

Λενιώ και Τζενάκο να περάσετε υπέροχα και να κάνετε πολλά μακροβούτια!

ο Θεοδωροπουλος, το Ιασω ειναι Μαρουσι.

Το Μητερα ειναι επισης Μαρρουσι.

Αλλα για οτν πρωτο κολπικο δεν χρειαζεσαι πιστοποιημενο, σιγα! Εκει απλα βλεπουν αν ειναι ενδομητριος, ακουει την καρδια και μετραει σακο κλπ.

Πιστοποιημενο χρειαζεσαι στην αυχενικη και στην Β επιπεδπου σιγουρα.

Δηλαδη και σε καποιον γυναικολογο να πας στο ιατρειςο παλι ΟΚ θα εισαι.

Βασικά επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ ψείρας θα ήθελα οι μετρήσεις να είναι σοβαρές, γιατί απο εκεί κρίνει την ηλικία του παιδιού... Για να πάω στο Ιασώ παίρνω τηλέφωνο και λέω ότι θέλω ραντεβού για κολπικό υπέρηχο? Πρέπει να πω και με ποιον γιατρό?

Μαρίνα, κουράγιο!! Το καημένο το Γιωργάκι έχει λιώσει το πουλάκι μου!!

Λέγκω, περαστικά και στον Νικολάκο! Και για 3ο, μην το λέτε, μην το λέτε,... συνήθως αυτά έρχονται από εκεί που δεν το περιμένουμε και στο τέλος τα απολαμβάνουμε κιόλας! Η αδερφή μου που της έτυχε 3ο, τώρα δεν θέλει να μεγαλώσει... το έχει κατευχαριστηθεί!! Βέβαια τα μεγάλα της είναι 6 και 5..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Ροζαλίτα λες να παρακαλάμε κι εμείς για 3ο???Χλωμό το κόβω!

Λεγκ τώρα μου ήρθε αναλαμπή! Δεν τον κρατήσαμε καθόλου στην απομόνωση, κάθε μέρα τον βγάζουμε αφού του έχει πέσει ο πυρετός (όχι στον ήλιο) με το κααρότσι ή με το αυτοκίνητο! Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω η παιδίατρος μου είπε να τον βγάζω αρκεί να μην κουράζεται. Λέτε να κάνω πατάτα πάλι?

Σήμερα δοκίμασα να δώσω μήλο στη μπουμπού, φυσικά δε μπορούσα να το αλέσω με τίποτα έβαλα και λίγο γάλα αλλά και πάλι είχε κομματάκια και εβγαζε η σουσουράδα τη γλώσσα της έξω! Τα 'χουμε τα λεφτά μας και με δαύτη!

Ο Νικολάκος πώς είναι? Εμείς σήμερα τον αφήσαμε από τη 1.30 το μεσημέρι μέχρι τις 9 χωρίς αντιπυρετικό, γιατί ήταν σχετικά καλά αλλά κατά τις 8,30 άρχισε να ανεβάζει και πάλι και τελικά φτάσαμε 38,7. Κάθε μέρα είναι 3 δέκατα λιγότερος ο βραδινός πυρετός, για να υπολογίσω για να φτάσουμε 36,6 πόσο θέλουμε χμμμ 4 μερούλες. Φεύγω πάω να χτυπήσω κανένα πιττόγυρο βραδυάτικα να φτιάξει και η διάθεσή μου!:mrgreen:

mGKop3.png60Jvp3.png

rosalita με το καλο να δεχτεις σε 8 μηνες το τριτο σου μωρακι! να εχεις μια γλυκια γλυκια εγκυμοσυνη:D:D

κοριτσια θελω τη συμβουλη σας.....

η μικρη μου, ειχε δειξει αρκετο καιρο τωρα(απο τα χριστουγεννα-τον φλεβαρη καπου εκει:rolleyes:) σημαδια μαμακιασης, νομιζω σε φυσιολογικα πλαισια ομως. τον τελευταιο καιρο(απο το μαιο) που λειπει ο μπαμπας μας εχει κολλησει εντελως, γενικα ειμαστε στο σπιτι οι δυο μας και μαλλον εχει μαθει τωρα ετσι και οταν ειναι καποιος αλλος εδω, πχ οταν ερχεται ο μπαμπας μας ή οταν ειχε ερθει για μια εβδομαδα η αδερφη μου, δε με αφηνει ουτε στο μπανιο να παω στην κυριολεξια, κλαιει με λυγμους τοσο που κοντευει να κανει εμετο, νιωθω πως αισθανεται οτι απειλειται απο το αλλο ατομο και νιωθει πως με χανει, αν μας δει και αγκαλια με το ετερον ημισι την ακουει ολο το τετραγωνο:(:(:(:(τον σπρωχνει να με αφησει:(:(

προσπαθουμε να της εξηγησουμε οσο μπορουμε αλλα νομιζω πως δεν εχει ιδιαιτερο αποτελεσμα....

εχω και ολους να μου λενε "πως εχεις καταντησει ετσι το παιδι???" (μερικες φορες και ο μπαμπας μας:() και ειμαι πολυ στενοχωρημενη :(:( τι κανω λαθος??????????????

και πως να την αντιμετωπιζω οταν κλαιει με λυγμους για κατι τετοιο? πρεπει να την αφηνω ή οχι??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

τι κανω λαθος??????????????

και πως να την αντιμετωπιζω οταν κλαιει με λυγμους για κατι τετοιο? πρεπει να την αφηνω ή οχι??

Τίποτα δεν κάνεις λάθος! Είναι απόλυτα φυσιολογικά αυτά και πάνε πακέτο με την ηλικία! Αν δεις παλιότερα ποστ, όλες οι κοπέλες έχουμε γράψει παρόμοια πράγματα για τη συμπεριφορά των παιδιών μας! Ακόμη περισσότερο που είσαστε για μεγάλο διάστημα μόνο οι δύο σας!

Φυσικά και θα την παίρνεις αγκαλιά όποτε το ζητάει (και όποτε δεν το ζητάει), στο μπάνιο θα την παίρνεις μαζί σου μέσα, δεν είν κακό!:) Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται το παιδί για τους τύπους που αφορούν στους ενήλικες! Η δικιά μου τον μπαμπά της ακόμα τον διώχνει (και τον βλέπει συνέχεια), του ρίχνει πολύ φτύσιμο, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... περιμένω εκεί κοντά στα 3 να φτύσει εμένα και να κολλήσει στον μπαμπά!:mrgreen:

Όσο πιο καλά ανταποκριθείς τώρα στην ανάγκη του μωρού να είναι μαζί σου και το κάνεις να αισθανθεί σιγουριά πως δεν θα σε χάσει, τόσο πιο ανεξάρτητο θα γίνει μεγαλώνοντας, trust me!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες...:)

αλλη ερωτηση...:

εχω πυρετο ο οποιος δειχνει να μην πεφτει εχω παρει depon γυρω στις 22,30 ποτε μπορω να ξαναπαρω??

μαλλον με κολλησε η μικρη η οποια το μονο που ειχε ηταν λιγες μυξες προχτες:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...