Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χελοου γκέρλς!!!

Ζεσταίνομαι....το μωρό το έχει πιάσει υπνηλία από τη ζέστη!

Τι να πρωτογράψω δεν ξέρω, έχω χάσει πολλά επεισόδια...Θα στείλω ένα διαδικτυακό ταπ-ταπ στη Μαρίνα που πέρασε μια δύσκολη σχολική χρονιά! Φιλί Μαρινάκι μου και όλα θα στώσουν, θα τα θυμάσαι σαν εφιάλτη!

Εμείς γυρίσαμε τη Δευτέρα από Σύρο, περάσαμε πολύ ωραία με πολλά πιτσιρίκια και φίλους, τι άλλο να επιθυμήσει κανείς!!! (χμμμ, τους φίλους χωρίς πιτσιρίκια ίσως...μπα...δε θα ξέραμε πως να περάσουμε την ώρα μας, έχουμε ξεμάθει....)

Μπακ το ριάλιτι στην καυτή Αθήνα, σούπερμαν στο γραφείο ολημερίς, αλλά δε μιλάω γιατί θα φύγω σε λίγες μέρες πάλι....

Σχετικά με τις γειτόνισσες, με έχουνε πρήξει με το μάρσιππο, άμα ξανα δω γιαγιά να με πλησιάζει θα τις πω ''άντε μαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου''....Τι ''ζουπιέται το παιδί'', τι ''παιδεύεται το παιδί'', τι ''θέλει να ισιώσει το κορμάκι του το παιδί'', τι ''ζεσταίνεται το παιδί'' έχω ακούσει δε λέγεται...Μια χαρά είναι το παιδί τους λέω, κλάιν οι γιαγιάδες, ακάθεκτες!!!

Επίσης η αλλεργία του Μάριου καλά κρατεί, έφαγα λίγη πίτσα στα γεννέθλια της Λήδας και εκεί που νόμιζα ότι θα τη γλυτώσω είδα λίγο αιματάκι πάλι....μπουουουουου, πάνε τα τυράκια, πάνε τα παγωτάκια, πάνε τα τυροπιτάαααααααακια!

Σας ξαναφιλώ και πάω να ταίσω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζαλίτααααααααααααα τι διαβάζω!!! Συγχαρητήρια, μια τέλεια εγκυμοσύνη σου εύχομαι με ένα υγιέστατο μωράκι!!! Πολύ χάρηκα, αρκεί η τριτεκνία να μην είναι κολητική!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Tι κακό και αυτό με τις αλλεργείες!! Ελπίζω σε 8 μήνες περίπου να μην έχω το ίδιο πρόβλημα με το καινούριο σπορίδιο...:tongue::tongue::tongue:

Καλέ, τι βλέπουν τα ματάκια μου, βραδιάτικα;;;;;Ροζαλιτάκι, συγχαρητήρια, όλα καλά να πάνε, να έχεις μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη!!!

(πάω τώρα να γκουγκλάρω, να βρω εκείνο το φόρουμ ποίησης, γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.....)

Διαφημίσεις

Ροοοοοοοοοοοζι αντε στην παραδιδω λοιπον τη σκυταλη και εδώ!!!! Χααχαχαχαχαχαχαχα τι καλα δεν εμεινε πολυ στα χερια μου!!! Αντε να τη δωσεις στη ντουντουκα τωρα!

Με το καλο!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ροοοοοοοοοοοζι αντε στην παραδιδω λοιπον τη σκυταλη και εδώ!!!! Χααχαχαχαχαχαχαχα τι καλα δεν εμεινε πολυ στα χερια μου!!! Αντε να τη δωσεις στη ντουντουκα τωρα!

Με το καλο!!

Με το καλό ρόοοοοοοοοοοζι (όπως όλες φωνάζουν εδώ).

Αχ..καλέ θέλω κι εγώ σκυτάλη!! Καλέ δώστε μου μια, λέμε δώστε !!:mrgreen::mrgreen:

age.png

Συμπεθέραααααααα! Τέλεια τα νέα σου! Συγχαρητηρια, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη, εναν τελειο τοκετο και μια τελεια κορακλα (το προχωράω) να μεγαλωνεις μαζι με τα τέλεια παληκάρια σου!

Μυρτω μη σκιάζεσε, εχουν αλλες προτεραιοτητα! Δεν βλεπεις την άλλη με το πενταμηνο κ θελει κ σκυταλη! Μωρη, αυλα, εισαι τρελλη; Δε σε ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο:mrgreen::tongue:...

Αντε Βασσουλα, δωσε κ συ τη δική σου, αλλα με προσοχη που θα στοχευσεις!

Α, ρε Μυρτουλι, θα ρεψεις ρε κοριτσακι... Τουλαχιστον ξερεις οτι ειναι μονο τα γαλακτοκομικα που ξεπερνιουνται με την ηλικια, οποτε ειναι θεμα χρονου. Αντε να μην ηξερες τι του το προκαλει... Ενταξει το ξερω δεν ειναι λογικη να κοιταμε τα χειροτερα, αλλα τι αλλο να πω;

Σημερα τελειωνει και το σχολειο της Δαναης. Θα μεινει 2 βδομαδες με την Νελα και μετα διακοπουλες οικογενειακως!

Λετε να ειναι απο τη ζεστη που κοιμαται κ ο αγγελος πολλες ωρες; Εχει απο τις 8 χτες βραδυ, με το που γυρισα, θηλασε και κοιμηθηκε, και το πρωι στις 7 τον αφησα παλι κοιμισμενο (εννοειται με τα ενδιαμεσα ξυπνηματα για θηλασμο). Δεν προλαβα να τον δω καθόλου χτες :cry:... Προχτες μου ειπε η Νελα οτι ξυπνησε 11,00 το πρωι:rolleyes::shock:. Απο τη ζεστη, ε, να μην προβληματιστω;

Δεν σας ειπα και καλημερα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καλημερααα

καλε τι νεα ειναι αυτα που διαβαζω!Παραδωθηκε η σκυταλη? Ροζαλιτακιιιιι με το καλο! Ολα να πανε καλα κ να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κ ενα υγειεστατο μωρακι!!!! Μπραβοοοο!!!

Μυρτω καλως ηρθες! Χεστες τις γριες! Μην μασας! Υπομονη με τις αλλεργιες μωρε αφου ειναι μονο απο γαλακτοκομικα σε λιγο καιρο θα εχει ξεπεραστει!

Μαρινακι τι κανει ο Γωγουλινος μας πως ειναι? Επεσε καθολου ο πυρετος?

Η τοσοδουλα καλυτερα με τα σπυρακια ε? Αστα 3-4 μερουλες τα φρουτακια κ μετα ξεκινα να εισαι σιγουρη αν την πειραξει κατι-που δεν σου το ευχομαι- τι ειναι αυτο γιατι τωρα θα μπερδευτεις που ηταν κ το ρυζαλευρο στην μεση. Παντως κ εμενα χτες ο Μητσακος μου στην πλατη κ πανω απο τον πωπω ηταν γεματος δροτσιλιτσες κ μετα το μπανακι του υποχωρησαν αρκετα.

Λεγκωπουλο τι κανει ο Νικολακης επεσε ο πυρετος? Ο φιλος μου καλα ?

Εγω δεν θα σας πω οτι ηταν λογω γκαντεμοσκονης απλα εντελως τυχαια χτες με την μηχανη του Μητσου ξαναχτυπησα το στραμπουληγμενο ποδι κ ο αστραγγαλος εγιωε σαν μελιτζανα αλλα παλι καλα σημερα ειναι οπως πριν. Πιναει λιγο βεβαια αλλα καλυτερα. Εντελως συμπτωματικα βρε παιδι μου !!! Κανα ξεματιασμα κανεις?

Η μεταμεσονυχτια γκρινια του Μητσου συνεχυστηκε κ χτες το βραδυ εις διπλουν .....Παλι καλα σημερα Παρασκευη ... Εχω να παω σε γαμο το βραδυ κ ακομα δεν εχω σιδερωσει τα ρουχα μας. Ο γαμος ειναι 9 ο αντρας μου γυρναει σπιτι 7 κ πρεπει 8 να εχουμε φυγει απο το σπιτι. Απο τις 5 που γυρναω ποτε θα κανω μπανιο λουσιμο εμενα κ Μητσο ποτε θα ετοιμασω πραγματα γιατι φευγουμε κατευθειαν μετα το τραπεζι για χωριο ποτε θα σιδερωσω δεν ξερω.... Θα δοκιμασω να κανω μπανιο μαζι με Μητσο κ ο Θεος βοηθος...

Αααα εκλεισα κ ραντεβου την Τριτη για μαλλι σουλουπωμα βαψιμο-κουρεμα γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση....

Μωρη, αυλα, εισαι τρελλη; Δε σε ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο:mrgreen::tongue:...

Για να είμαι ειλικρινής μια δόση τρέλας την έχω δε μπορώ να πω...:mrgreen::mrgreen:

Καλημερούδια σε όλες τις μικρές χαριτωμένες μπουτατσούλες (μάλλον με έπιασε λιγούρα τώρα)...:D

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα με φουσκώματα βλέπω εεε?

Συγχαρητήρια Ροζαλιτάκι! Άντε η κοράκλα έρχεται!!!!! Καλοκαιρινή!

όσο για την άυλα θέλει μωρό γιατί ταξιδεύει ο σύζυγος οπότε είναι λίγο απίθανο... Εκτός και αν... Πλάκα κάνω εεε??

Μακάρι να έρθει ένα αδερφάκι με την πρώτη ευκαιρία!

Εγώ πάλι χθες κατά τις 2 μούτζωνα τον εαυτό μου που σκέφτομαι 3ο παιδί, μια και η τσουλούφο έκανε πρόβες τα τσιριχτά της! Μυρτώ μαζί με την άλλη Ελένη να σφαλιαρώσεις κι εμένα αν σου πω τίποτα για 3ο!

Φεύγουμε το απόγευμα για Κοπανάκι κι εγώ είμαι δουλειά και μου έδωσε διορία ο Χαβιέ μέχρι τις 3.30 να φεύγουμε... Πώς θα προλάβω να φτιάξω και πράγματα??? Τζένη σε καταλαβαίνω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!

Άυλα, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την σκυτάλη γιατί δεν έχω σκοπό να την κρατάω για πολύ!

Εντομεταξύ το κακό είναι ότι θα έχω το ταξίδι την άλλη βδομάδα και ελπίζω να μην έχω συμπτώματα πολλά... ακόμα δεν έχω τίποτα περίεργο εκτός από κούραση και μια μικρή ζαλάδα... ίσως πάρω και το βραχιολάκι που πουλάνε για την ναυτία...αν κάνει δουλειά τελικά! Πρέπει να κάνω και τον πρώτο κολπικό υπέρηχο στην Αθήνα γιατί τότε θα είμαι στις 7η εβδομάδα... να δω που θα πάω. Ο γιατρός μου μου είπε να πάω σε κάνα μαιευτήριο. Εσείς που λέτε? Θέλω να είναι πιστοποιημένος για υπερήχους και να είναι σχετικά κοντά στο Μαρούσι... α, και να υπάρχουν βέβαια ραντεβού για τέλος του μήνα!

Ελένη, και εμάς το σπίτι τρελοκομείο είναι, αλλά δεν πτοούμαστε!! Ηθικόν ακμαιότατον!! Μου αρέσουν τα παιδιά και το φωνάζω! Βέβαια για 4ο δεν πάω, λόγω καισαρικών και ιστορικού, το πιθανότερο να μην με αφήσει ο γιατρός μου... όχι ότι θα ήθελα κιόλας!

Ε

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα με φουσκώματα βλέπω εεε?

Συγχαρητήρια Ροζαλιτάκι! Άντε η κοράκλα έρχεται!!!!! Καλοκαιρινή!

όσο για την άυλα θέλει μωρό γιατί ταξιδεύει ο σύζυγος οπότε είναι λίγο απίθανο... Εκτός και αν... Πλάκα κάνω εεε??

Μακάρι να έρθει ένα αδερφάκι με την πρώτη ευκαιρία!!

Εχεχε...καταστρώνω σατανικά σχέδια με την άφιξη του άντρα μου...Σε χλωρό κλαρί δεν θα τον αφήσω κορίτσια!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png

Αντε Βασσουλα, δωσε κ συ τη δική σου, αλλα με προσοχη που θα στοχευσεις!

Η Βασουλα την εδωσε σε μενα καλε! κι εγω στη Ροζι. Ροζιιιιιι προσεχε οχι στην ΕΛενηκατ πλιζ.χαχαχαχαχα

Λετε να ειναι απο τη ζεστη που κοιμαται κ ο αγγελος πολλες ωρες; Εχει απο τις 8 χτες βραδυ, με το που γυρισα, θηλασε και κοιμηθηκε, και το πρωι στις 7 τον αφησα παλι κοιμισμενο (εννοειται με τα ενδιαμεσα ξυπνηματα για θηλασμο). Δεν προλαβα να τον δω καθόλου χτες :cry:... Προχτες μου ειπε η Νελα οτι ξυπνησε 11,00 το πρωι:rolleyes::shock:. Απο τη ζεστη, ε, να μην προβληματιστω;

Δεν σας ειπα και καλημερα! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Mmmm ki μενα 2 βραδυα σερι.... τι ευτυχια αν ειν αι απο τη ζεστη να μην δροσισει, να μην δροσισει χαχαχαχαχ

Ο γιατρός μου μου είπε να πάω σε κάνα μαιευτήριο. Εσείς που λέτε? Θέλω να είναι πιστοποιημένος για υπερήχους και να είναι σχετικά κοντά στο Μαρούσι... α, και να υπάρχουν βέβαια ραντεβού για τέλος του μήνα!

Ροζι στο Ιασω ειναι πιστοποιημενος ο Θεοδωροπουλος, το Ιασω ειναι Μαρουσι.

Το Μητερα ειναι επισης Μαρρουσι.

Αλλα για οτν πρωτο κολπικο δεν χρειαζεσαι πιστοποιημενο, σιγα! Εκει απλα βλεπουν αν ειναι ενδομητριος, ακουει την καρδια και μετραει σακο κλπ.

Πιστοποιημενο χρειαζεσαι στην αυχενικη και στην Β επιπεδπου σιγουρα.

Δηλαδη και σε καποιον γυναικολογο να πας στο ιατρειςο παλι ΟΚ θα εισαι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...