Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθω να κανω υπομονη κ να ειμαι οσο πιο πολυ ψυχραιμη μπορω αλλα ωρες ωρες πραγματικα δεν ξερω τι να κανω. Υπαρχουν φορες που τον εχω αφησει να κλαψει να ηρεμισει κ μετα απο λιγο ειναι σαν να μην εγινε τιποτα! προσπαθω μετα με κουβεντα να του εξηγω αλλα δεν ξερω ..... μα πιανεται απο κατι πραγματα εντελως παραλογα! Κ εχω κ ολους εκει στην γειτονια που μου την λενε που γκρινιαζει κ μου εχουν ριξει την ψυχολογια. Λες κ τα αλλα παιδακια δεν εχουν κλαψει ποτε! Τον εχω λενε κακομαθει. Εγω τους απαντω το κλασικο παιδακι ειναι κ κλαει κ δεν δινω συνεχεια αλλα πολλες φορες που τον πιανει αργα το βραδυ τρεω αμεσως κ κλεινω πορτες παραθυρα γιατι με στραβωκοιτανε λες κ περιμενουν να πατησω το οφ να σταματησει να καλει κ εγω δεν το παταω. Κ οσοι τα λενε ειναι μεγαλοι κ χωρις παιδια κ εχουν σαν παραδειγμα ενα αλλο παιδακι που δεν γκρινιαζει αλλα αυτο απο 15 μηνων που το γνωρισαμε οι γονεις του με το ααα που εκανε το μαυριζανε στο ξυλο! Πουα να τολμησει να βγαλει φωνη μετα το παιδι? Ε οχι δεν θα φτασω σε αυτο το σημειο να χτυπησω το παιδι για να μην ενοχλει τη γρια διπλα κ για να μην λενε οτι ειναι γκρινιαρης...Κ εμεις πολλες φορες ειδικα τα ΣΚ που θελουμε να κοιμηθουμε μεσημερι οι γριες ξυπνανε 3 που θελουμε να ξαπλωσουμ ακ κατω απο το παραθυρο μασ μιλανε κ φωναζουν αλλα δεν ειπαμε ποτε πως ενοχλουνε ...

Καλημέρα!

Τζενάκι μου μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό της ηλικίας! Που βέβαια για να πούμε και την αλήθεια μπορεί να κρατήσει και μέχρι τα 3. Ο Αλέκος τώρα ξεπέρασε άλλη μια τέτοια φάση... Οπότε υπομονή, φαντασία, να προσπαθείς να τον προετοιμάζεις για το τί θα κάνετε (π.χ. θα πάμε σπίτι να κάνουμε μπάνιο, να πλύνουμε δόντια, τσίσα κτλ). Και αυτό που είπε η Άφρο καμιά φορά να τον αφήνεις να ξεσπάει είναι καλό. Υπομονή και κλείσε τα αυτιά σου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Tzenaki, γραψτους κανονικοτατα! Αν θες να απαντησεις πες του απαξιωτικα «καλα, δεν εχετε ξαναζησει φυσιολογικό παιδι σε αυτη την ηλικια, μεγάλες γυναίκες;» Ξερεις πολυ καλα οτι δεν κάνεις τιποτα παραλογο, πριν λιγο καιρο, όλες λεγαμε τα ιδια, ειναι φυσιολογικοτατη αντιδραση του παιδιου! Μα οι γυναικες αυτης της γενιας, γιατι εχουν να πουν κατι πάντα; χτες μου την ειπε μια που θηλαζα στο ορθιο τον Αγγελο και τον κουραζα (ολοκληρο γαιδουρι ο Αγγελος, εγω τον κουραζα). Ο οποιος αγγελος, δεν ξεκολλαγε απο πανω μου, με επαιζε, με δαγκωνε, εκανε κωλοτουμπες, μια θηλαζε μια με φιλουσε, κοινως ηθελε παιχνιδια. Ετσι κ καθομουνα κατω, μαλλον θα με πατουσε, αλλα η γρια, ειχε αποψη!

Διαφημίσεις

τα έχουν ξεχάσει κορίτσια, δεν το κάνουν από κακία... είναι και οι παραξενιές της ηλικίας..

Τζεν προσπάθησε να μην κλείνεις τα παράθυρα, αλλά αν σου πουν οτιδήποτε εσύ απλά να χαμογελάς.. λέγε και ένα "έχετε δίκιο!" και συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις, που πρακτικά, είναι το καλύτερο. Μην παίρνεις αμυντική στάση! Με το χαμόγελο, τους αφήνεις όλους μακάκες..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κ εμεις πολλες φορες ειδικα τα ΣΚ που θελουμε να κοιμηθουμε μεσημερι οι γριες ξυπνανε 3 που θελουμε να ξαπλωσουμ ακ κατω απο το παραθυρο μασ μιλανε κ φωναζουν αλλα δεν ειπαμε ποτε πως ενοχλουνε ...

πω πω φαντάζομαι το σκηνικό...Οι γριές από κάτω να κόβουν και να ράβουν, να κουτσομπολεύουν όλη τη γειτονιά και τα περίχωρα...πλέκοντας κ συ να προσπαθείς να χαλαρώσεις λίγο από την ένταση της εβδομάδας...Υπέροχο σκηνικό. Ειδικά αν όπως όλες οι γριές λένε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια σα να είναι η πρώτη φορά ε;;; ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

age.png

ναι δεν καθομαι να μπω στην διαδικασια ουτε να απολογηθω ουτε να εξηγησω!!! Απλα στεναχωριεμαι ωρες ωρες που δεν εχουν καθολου κατανοηση!!! Δεν ειναι δυνατον να εχεις μικρο παιδι κ να μην κλαψει ενοχλησει κλπ.!

Καλα Αφροδιτη το τι εοχα ακουσει εγω για Δημητρη κ θηλασμο δεν θες να ακουσεις! Ο καθε ενας το κοντο του κ το μακρυ του!

Μου λεει μια μια μερα αχχχ εσεις οι νεες μαμαδες τα εχετε κανει τα παιδια να μην πω τι !!! Δωστον μου εμενα μια δυο μερες να δεις πως θα τον στρωσω! Η οποια δεν εχει καν παιδια.... Νομιζουν ο βουρδουλας ειναι η καλυτερη μεθοδος διαπαιδαγωγησης! Ρε κοριτσια εχουν φτασει σε σημειο να μετρανε ποσα πλυντηρια βαζω την βδομαδα! Πραγματικα τα μετρανε! Μου ειπε μια καλα τι εχετε κ πλενεις καθε μερα 7 πλυντηρια εβαλες αυτη την βδομαδα ποσα ακομα θα πλυνεις! Ειπα να της απαντησω χεζ..στε στον υπνο μας αλλα κρατηθηκα! Απλα της ειπα ε τι να κανουμε δεν θα κατσουμε να βρωμησουμε κιολας! ειδικα αν εχεις μικρο παιδι τα πλυντηρια αυξανονται! Κ μου λεει καλα να παθεις κατσε τωρα να σιδερωσεις να δεις την γλυκα .... Α δεν εχω προβλημα της απαντω μου αρεσει να σιδερωνω κ φρικαρε κ εφυγε!!!!

Μου ειπε μια καλα τι εχετε κ πλενεις καθε μερα 7 πλυντηρια εβαλες αυτη την βδομαδα ποσα ακομα θα πλυνεις!

δε φταίω εγώ, ο σύζυγος είναι ασυγκράτητος... (χαμηλώνεις βλέμμα μετά, πλέκεις τα δάχτυλα, κοιτάς ψηλά....) :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

δε φταίω εγώ, ο σύζυγος είναι ασυγκράτητος... (χαμηλώνεις βλέμμα μετά, πλέκεις τα δάχτυλα, κοιτάς ψηλά....) :tongue::tongue::tongue:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D εισαι καταπληκτικη ρε ντου!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

:lol::lol::lol: Αυτό!

Καλησπέρα!

Τζενάκι, μια χαρά είναι ο Μήτσους, οι γριές έχουν πρόβλημα! Και η Ευτυχία τώρα τελευταία δεν με αφήνει να πάω τουαλέτα, νευριάζει όποτε πάω χαχα!

Αυτά που περιγράφεις, τα έχουν περάσει όλα τα κορίτσια, εγώ τα έχω περάσει επί 4! Υπομονή, να είσαι κοντά στο παιδί σου όπως κάνεις ήδη και ο Μητσάκος σιγά σιγά, όταν νιώσει πως έχει καλύτερο έλεγχο στο περιβάλλον του και όταν καταφέρει να καταλάβει και να εκφράσει καλύτερα αυτό που νιώθει και θέλει, θα ηρεμήσει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρε Τζενάκι οι κυριούλες είναι απίστευτες!!!! Για γέλια μιλάμε, άκου μετράνε και τα πλυντήριά σου και σου κάνουν και παρατήρηση!!! Σωστήηηη η Ντου!

Εμάς τα σπυράκια έχούν σχεδόν εξαφανιστεί σήμερα, δεν το κόβω να είναι από τον ιδρώτα γιατί το πρωί πρώτη φορά της έδωσα οτιδήποτε εκτός από μητρικό γάλα και το απόγευμα τα είχε πετάξει και ήταν σαν κολάρο γύρω από το λαιμό της. Η παιδίατρος μου είπε να περιμένω 1 εβδομάδα και να δοκιμάσω ξανά για να τσεκάρουμε αν όντως είναι αλλεργία, εγώ όμως σκέφτομαι να αρχίσω από αύριο φρουτάκια, αλλά σκέφτομαι ότι έτσι δε θα ξέρω αν όντως έχει θέμα τελικά και αν της ξαναδώσω αργότερα που θα τρώει και τα άλλα στερεά μήπως μπερδευτούμε χειρότερα. Εντομεταξύ δε μας παίρνει κι από βάρος να καθυστερήσουμε άλλο, γιατί χτες που τη ζύγισα βλέπω ότι πήγαμε χειρότερα και από την προηγούμενο μήνα που και πάλι δεν είχε πάρει ούτε 250γρ. 6200 δεν ειναι ακόμα! Σας ζάλισα σταματάω εδώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...