Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

sofuka, γιατί δεν προτείνεις να βοηθησουν (με τρόπο εννοείται) και τα άλλα δυο αδερφάκια που είναι πιο μεγάλα και ίσως ψαρώσουν τα μικρά στην ομάδα του Εκτωράκου;;Ισως άμα δουν ότι έχει "δική του ομάδα" και ο μικρός κ μάλιστα με ...(λέμε τώρα) μεγάλους, ίσως ...να χαλαρώσουν λιγο με το θέμα "μελαχροινός". Δε ξέρω μια σκέψη κάνω γιατί έιναι κρίμα να γίνουν εφιάλτης οι διακοπές του μικρού και να σχηματίσει άσχημη εντύπωση για την κατασκήνωση αν τελικά φύγει μετά το Σ/Κ.

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sofuka, γιατί δεν προτείνεις να βοηθησουν (με τρόπο εννοείται) και τα άλλα δυο αδερφάκια που είναι πιο μεγάλα και ίσως ψαρώσουν τα μικρά στην ομάδα του Εκτωράκου;;Ισως άμα δουν ότι έχει "δική του ομάδα" και ο μικρός κ μάλιστα με ...(λέμε τώρα) μεγάλους, ίσως ...να χαλαρώσουν λιγο με το θέμα "μελαχροινός". Δε ξέρω μια σκέψη κάνω γιατί έιναι κρίμα να γίνουν εφιάλτης οι διακοπές του μικρού και να σχηματίσει άσχημη εντύπωση για την κατασκήνωση αν τελικά φύγει μετά το Σ/Κ.

Θα τους πω να έχουν το νου τους, αλλά είναι δύσκολο, γιατί είναι ουσιαστικά σε άλλο χώρο οι μεγάλοι από τους μικρούς και δεν συναντιου΄νται

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπερααααα !

Μα που ζουμε επιτέλους ??? Το μεσημερι ειχε καψα και 37 βαθμους και τωρα εχει σκοτεινιασει εξω , εχει ανεμοστροβιλους και ετοιμαζεται να ριξει μπουρινι ! Πολυ εξωτικ μου βγηκε αυτη η Γερμανια ...

Τι κανετε?????? Σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω . Αν προλαβω , πεφτει το συστημα και χανονται ολα ...μυαλο δεν εχω βαλει το χω παθει απειρες φορες !!!

Ακουσαμε και το τραγουδακι που εβαλε η Λεγκω και η φακη εβαλε τα κλαμματα ....μα τετοιες ευαισθησιες το παιδι μου ????

Ειδα και τις φωτο απο τη γκαστρουλοομορφουλα Αθηνουλα με την Ειρηνουλα και την κουκλιτσα της Κριστινα !

Αθηνουλα εισαι μια γλυυυυυκα και το Ειρηνακι μεγαλωσε τοσο πολυ και ομορφυνε παρα πολυ ! Ειναι μια τσαχπινοστρουμφιτα αυτη !!!

Τζετζενιο μου ελπιζω ολα να σταματησουν και αλλο κακο να μην σας βρει ! Φιλακια στον Μητσακο !

ΤρεΛεγκω μου πως ειναι ο Νικολας τωρα ? Εχει πεσει λιγη γκαντεμιαση μου φαινετε ...

Μαρινακι μου περαστικα στο Γωγουλη !!! Πολυ ταλαιπωρια εχει τραβηξει και αυτο το παιδακι φετος !!!

Μαριλενακι και Μυρτουλα καλα να περάσετε !!!

Αυλα τι δουλεια εχεις εσυ σ΄αυτο το καφε ...ακου κοιμαται ολοκληρη νυχτα η μικρη !!! Να την χαιρεσαι !!!

Σας φιλω ολες και τα μικρουλινακια σας !!!

Πήρα τηλέφωνο για αυτό εδώ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6762.html που έχω πάθει ένα σοκ μόνο κοιτώντας τη γλυκιά φατσούλα του, και μου είπαν ότι έχει αρχικά στάδια λευχαιμίας επειδή έχει πολύ λίγα λευκά αιμοσφαίρια. Τα λευκά αιμοσφαίρια αρχίζουν να εξαφανίζονται αλλά αν γίνει συντονισμένη προσπάθεια με πολύ αίμα τώρα έχει πιθανότητες να σωθεί.

Τζεν δε φαίνεται το λινκ που έβαλες.

Σοφούκα έχω κάνει 7 χρόνια σε κατασκήνωση-οι καλύτερες διακοπές ever-και τα τελευταία ήμουν ομαδάρχισσα στα 7χρονα! Θυμάμαι ότι είχαν θέμα με το τηλέφωνο ακόμα και όταν τα πήγαινα στη γραμματεία μερικές φορές βαριόταν να μιλήσουν στους δικούς τους!

Ο μικρός 39,3 πάλι και είπα να δώσω στη μπουμπού 1η μέρα ρυζάλευρο και πέταξε σπιθούρια πολλά γύρω από το λαιμό και τους ώμους! Τελικά υπάρχει κι άλλο περίσσευμα γκαντεμόσκονης για λόγου μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Mαρίνα, λες να είναι απο το αγελαδινό που έχει μέσα, ή το έδωσες με δικό σου γάλα? Τι να πω πάντως, ελπίζω να είναι το τελευταίο που σας συμβαίνει!!

Για όσες είδατε λοστ διαβάστε μια πολύ καλή θεωρία που εξηγεί πολλά!

http://ericknowsitall.com/ultimate-lost-theory/

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Αχ Ροζαλίτα μου δεν ξέρω, φαντάζομαι είναι από το αγελαδινό που έχει μέσα γιατί είναι από τις ευρέας κατανάλωσης οπότε μόνο νερό πρόσθεσα! Εντομεταξύ εγώ μόνο ψάρι δεν τρώω, γαλακτοκομικά κανονικά και δεν είχε θέμα. Βέβαια τις τελευταίες μέρες μου έκανε κι αυτή πράσινα κακάκια και κλασσικά κάνει χρού-χρου και βήχα, οπότε σε συνδυασμό με τη ζέστη έχω μπερδευτεί και θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι αλλεργία, αν και κάτι μου λέει ότι θα διαψευστούν οι ελπίδες μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ μωρέ, περαστικούλια στα άρρωστα μικράκια...Με τέτοια ζέστη να είναι κανείς και άρρωστος και να είναι και τόσο μικρούλης ε, πάει πολύ!!! Ας ελπίσουμε η εβδομάδα να τελειώσει καλύτερα από ότι άρχισε!!!!:D

age.png

Καλησπερα! Μαρινάκι μου περαστικά και στη μικρούλα, ασε το ρυζαλευρο για λιγο...οντως μπορει και απο τη ζεστη να ειναι τα σπιθουρακια...

Λαμπρινουλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια εισαι γλύκα!

Σημερα ειδα την Ελενηκατ, Αλεκουλο εν δρασει και τη γλυκουυυυυυυυυυλα τσουλουφω, κοτζαμ κοπελα πια!!!!!! Τι γελαστο και ησυχο μωρακι(καλα την ημερα ετσι? χαχαχα)

Και ΛεΓΚ, θα παθεις οταν την δεις, θεά το νεο μαλλι....φρεσκαδουρα η Κατσαφ!

Τα ειπαμε και το ευχαριστηθηκα η παιδικη χαρα ειναι να αμολησεις το πιτσιρικι και ουτε να ασχοληθεις! Τελεια!!! Πριβε σχεδον!

Παω να τσιμπησω κατι και μετα υποσχεθηκα στον Βαγγ να κοιμισω εγω σημερις το τεκνο.

Καλο βράδυ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αμάν βρε μαρινάκι!!!!!

Ελπίζω να φάγατε την γκαντεμόσκονη όλη τώρα και να είναι η τελευταία! Περαστικά στον Γιωργάκη! Όσο για το ρυζάλευρο άστο στην άκρη... Γιατί δεν δίνεις λίγο φρουτάκι? Αχλαδάκι π.χ?

Λέγκ η θερμαστρούλα πώς πάει? Κρύωσε καθόλου?

Σοφούκα τα λες πολύ ωραία αλλά πες μου ότι δεν ραγίζει η καρδιά που σκέφτεσαι το μικρό σου να στεναχωριέται? Εμένα αυτά τα ψυχολογικά με τσακίζουν....

Λαμπρινήηηη!!!! Φιλάκια πολλά!

όσο για την Ειρήνη, είναι πολύ πονήρω και τσαχπίνα! Βάφτισε το παγούρι του Αλέκου "Αλέκο" και το δικό της Ειρήνη και έκανε παιχνίδι! Τρομερή! Και ο μπέμπης μια χαρά φαίνεται στην κοιλούμπα της μαμάς! Η παιδική χαρά ενδείκνυται και 2 παιδιά και γενικά για να μην τρέχεις γιατί είναι μικρή και τα παιδάκια τρέχουν, τα μωρά τρώνε χαλίκια και οι μαμάδες αράζουν στα παγκάκια! ότι πρέπει για συνάντηση αλλά είναι λίγο μακρυά για κάποιες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα! Ελπιζω να ειμαι λιγο πιο χαλαρη σημερα στο γραφειο διοτι επηξα ολιγον αυτες τις μερες!

Σοφούκα τα λες πολύ ωραία αλλά πες μου ότι δεν ραγίζει η καρδιά που σκέφτεσαι το μικρό σου να στεναχωριέται? Εμένα αυτά τα ψυχολογικά με τσακίζουν....

Αυτο, και γω τρελαμενη θα ημουν! Νομιζω το αντιμετωπιζεις πολυ σωστα, αλλα κ γω στο προς να τον παρω θα ημουν! Παντως κ ο συνομηλικος κ συνονοματος ανηψιος μου, που αυτες τις μερες εχει παει κ μενει στο χωριο με τη γιαγια, αντιμετωπιζει τα ιδια προβληματα με τα παιδια του χωριου που ειναι ηδη ομαδα και μακραν πιο ανεξαρτητα απο τον ανηψιο μου. Δεν ειναι ομως οτι δεν περναει κ καλα, γιατι μπορει στη μαμα του να τον πιανει το παραπονο μερικες φορες οταν μιλανε, αλλα καταβαθος δεν θελει κ να φυγει. Ρωτησες καθολου την ομαδαρχισα πως τον βλεπει;

Και τα μεγαλα σου, σε αυτη την ηλικια ξεκινησες να τα στελνεις κατασκήνωση;

Μαρινα, αφου εχεις την προϊστορια με τον Γωγω, αλλα κ με τις αναγωγες της μικρης με τις αλλεργιες, απεφυγε τις τυποποιημενες τροφες κ ιδιαιτερα αυτες που μπορει να εχουν γαλα. Ξεκινα με φρουτακι ή λαχανικα, κ αν δεν την βλεπεις να καιγεται ιδιαιτερα με τις στερεες μην την βιαζεσε να την ξεκινησεις. Ασε τον γιατρο να λεει, αυτοι θεωρουν οτι ολα τα παιδια ειναι ιδια! Τωαρ περιμενες λιγες μερες να φυγουν τα σπυρακια κ μετα ξαναδωσε κατι.

Ο μικρος πως ειναι σημερα;

Λεγκ, ο Νικολας;

Λαμπρινουλα φιλακια πολλα!

Ελενη, χαθηκαμε! Σματς σμουτς και στα κουκλια σου!

Καλημέρα!

Αχ βρε Μαρινακι καθε σου ποστ κ εσενα κ μια καινουρια περιπετεια! Οπως ειπαν κ τα κοριτσια κοψε εστω για λιγες μερες το ρυζαλευρο λογω αγελαδινου αλλα κ για να δεις μηπως τα σπυρακια ειναι απο την ζεστη. Θυμαμαι κ εμενα ο Μητσακος το πρωτο του καλοκαιρι 5 μηνων χωρις να εχει ξεκινησει ακομα στερεες εβγαλες μικρα μικρα κοκκινα σπυρακια -δροτσιλιτσες νομιζω τα λενε- κ ειχα πανικοβληθει πηγε κατευθειαν το μυαλο μου σε αλλεργια μην εφαγα κατι κ τον πηραξε αλλα μας ειπε ο γιατρος απο την ζεστη. Αυτο που μας ειχε προτινει ηταν συχνα ντουζ με χλιαρο νερο κ αλλαγμα ρουχων μολις το βλεπαμε να ιδρωνει. Πιο πιθανον να ειναι απο ζεστη αλλα αφου εχετε κ το ιστορικο κ εγω θα ελεγα καλυτερα αν θες να αρχισεις στερεες υωρα που θα μπει στο 6ο που κοντευει αλλωστε καλυτερα φρουτακια κ τωρα εχε αφθονα. Εχουν βγει ηδη τα πρωτα αχλαδακια οι κοντουλες που ειναι πολυ γλυκουλια! Ο Γιωργακος ελπιζω να συνηλθε λιγο σημερα! Ξου ξου αυτη η καντεμοσκονη απο πανω μας!!

Λαμπρινουλα που εισαι κοπελια? Μας ελειψες! Σε σκεφτομουνα προχτες !!

Ο Νικολακης μας πως ειναι σημερα? Λεγκ την παλευεις?

Εγω μεχρι στιγμης ειμαι αρτημελης κ εχω σχεδον σωας τας φρενας! Ο Μητσαρας εχει καμια βδομαδα με εντονες κρισεις γκρινιας κ ειμαι μονη μου ολη μερα ο αντρας μου γυρναει 11 κ τραβαω τα πανδινα.Υστεριες τυπου γιατι τα σορτσακια ειναι κοντα, τα καλοκαιρινα ειναι πυτζαμες κ θελω να φορεσω μαλλινο, να μην φορεσω εγω ρουχα να βγουμε εξω αλλα να βγω με πιτζαμες, να μην παω τουαλετα .... γιατι δεν πεταει ο γαιδαρος ...Ολα αυτα καθε φορα συνοδευονται απο μισαωρο η μια ωρα εντονο κλαμα κ με τα χιλια ζορια μπορω να τον συνεφερω. Κ να φανταστειτε σπιτι ειμαστε απο της 5 που γυρναω απο δουλεια κ τον παιρνω σπιτι μεχρι 7 κ κατι. Μετα μεχρι 10:30 ειμαστε κατω στο παρκο κ παιζει με αλλα παιδακια. Παιζει τροπος του λεγειν αφοπυ την περισσοτερη ωρα δεν ξεκολλαει απο διπλα μου. Εδω μαζι σου μαμακα, κοντα στην μανουλα κλπ. Πιστευω πως του λειπουμε ολη μερα κ το εκφραζει ετσι. εσεις τι λετε? Το βραδυ κατι πρεπει να ειδε στον υπνο του η δυσανασχετησε απο την ζεστη κ 3:30 ξυπνησε με ουρλιαχτα για κανα 10 λεπτο. Τρομαξα να τον συνεφερω. Αφου ουτε τον μπαμπα του δεν ηθελε τον εδιωχνε!

Ααα κ κατι ασχετο ενας φιλος θελει να παραγγειλει απο εξωτερικο το τομπι. Μου εστειλε η Αθηνουλα το λινκ για το mytoys.de αλλα για να εχει κ ενα μετρο συγκρισης μηπως ξερετε κ καποιο αλλο? Δεν βγαινει οικονομικα να το παρει απο δω κ εδω που τα λεμε ειναι μεγαλη κοροιδια να δωσεις τα διπλα σχεδον λεφτα!

Ουφ το εγραψα το σεντονακι πρωι πρωι!

Αληθεια η Μυρτουλα μας που ειναι ? Που εξαφανιστηκε?

Κατσαφαδακι μεγεια το νεο λουκ! Σουπερ μου ακουγεται!

Τζενάκι, ας κοιτάξει κι εδώ http://www.kindersitze.de/index.php/cPath/571_165_378_489

γέλασα με τις περιγραφές σου, αλλά μόνο για γέλια δεν είναι :) terrible twos και ο Μητσάκος. Πάντως το κόλλημα, έχει να κάνει και με το ότι δε σε βλέπει παρά μόνο το απόγευμα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ωχ Τζενακι, οι ιδιοτροπίες του μητσου μου θυμιζουν την Δανάη πριν λίγο καιρο... Το κλασσικο ηταν γιατι το φεγγαρι ειναι στρογγυλό κ όχι σαν καρπουζι.... Αυτο που έλεγαν κ οι κοπέλες να μην πατησεις νάρκη κ να προλαβεις πριν... Προσωπικα καποιες φορες δεν προσπαθουσα καν να την παρηγησω, την άφηνα να κλαψει γιατι νομιζω αυτο ειχε αναγκη, να ξεσπάσει. Μετα απο λιγο που ηρεμουσε σχετικά, της μιλουσα κ αλλαζαμε θεμα ωστε να αλλαξει η διαθεση της. Αλλωστε οτι κ να εκανα τις ωρες της κρισης δεν έπιανε. Ειναι τα κλασσικά τεριμπλ τους ποπυ λεμε, και μεγαλώνοντας όλο κ θα μειωνονται αυτες οι κρισεις. Κουράγιο!

Το καθισμα του Αγγελου το πηρα απο δω http://www.olivers-baby-care.co.uk/brands/maxi-cosi/maxi-cosi-tobi-car-seat-2010-collection.html, πιο φτηνο απο το mytoys αλλα με πιο ακριβα μεταφορικα, εβγαινε το ιδιο.

Της Δαναης το ειχα παρει απο δω http://www.kindersitze-shop.de/maxi-cosi-child-seats-c-571_165_378.html?auto=a9c2d2b2393b793c08a88323100c5ad7, λιγο πολυ στα ιδια λεφτα με τα παραπάνω, δεν θυμαμαι ακριβως. Ολα παντως ηταν καπου στα 90 ευρω φτηνοτερα (μαζι με τα μεταφορικα) σε σχεση με τα 300 που ζητουσαν εδω. Εγω εχω παρει της recaro βεβαια, αλλα τα ιδια ισχυουν κ στις υπολοιπες μαρκες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...