Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ Mαρινάκι :(:(

τουλάχιστον το περνάει κάπως ελαφρά ή έχει υψηλούς πυρετούς..........είναι που δεν μπορείς να δώσεις και αντιβίωση πρέπει να κάνει τον κύκλο του.........

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

tyCpNwU7XpM

Ζόρικο καλοκαίρι το φετινό μέχρι στιγμής... ολίγον αντικαλοκαίρι... και όλο άσκημα νέα μαθαίνω για άτομα που νοιάζομαι ρε γμτ... ελπίζω ότι θα πάει καλύτερα ο αύγουστος.
Μαρινάκι πως είναι ο μικρούλης σήμερα; Η τοσοδούλα;
Τζένη είσαι αρτιμελής;
Σοφούκα δεν γράφεις και με τρομάζεις... γουλί σε κουρεψε η άτιμη;;;

Τι να πω ρε παιδιά νιώθω ότι όλη η γκαντεμόσκονη έχει πέσει πάνω μας! Τέσπα τουλάχιστον να γίνει καλά ο Γιωργάκης μου κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε! Τα 39αρια τα χτυπάμε συνέχεια, κλείνουμε σε λίγο τα 3 24ωρα αλλά η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να κάνει ακόμα και 7 μέρες υψηλό πυρετό! Το χειρότερο είναι ότι μου είπε ότι μέχρι 6 μήνες μπορεί να μεταδώσει τον ιό άρα της λέω η μπουμπού σίγουρα θα κολλήσει αλλά εκείνη λέει δεν είναι σίγουρο δεν κολλάει ΄τοσο εύκολα. Θα πάω να διαβάσω κι άλλες πληροφορίες. Περαστικά και στο Νικολάκο Λέγκ, τώρα το διάβασα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε παιδιά νιώθω ότι όλη η γκαντεμόσκονη έχει πέσει πάνω μας! Τέσπα τουλάχιστον να γίνει καλά ο Γιωργάκης μου κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε! Τα 39αρια τα χτυπάμε συνέχεια, κλείνουμε σε λίγο τα 3 24ωρα αλλά η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να κάνει ακόμα και 7 μέρες υψηλό πυρετό! Το χειρότερο είναι ότι μου είπε ότι μέχρι 6 μήνες μπορεί να μεταδώσει τον ιό άρα της λέω η μπουμπού σίγουρα θα κολλήσει αλλά εκείνη λέει δεν είναι σίγουρο δεν κολλάει ΄τοσο εύκολα. Θα πάω να διαβάσω κι άλλες πληροφορίες. Περαστικά και στο Νικολάκο Λέγκ, τώρα το διάβασα.

Κολλάει με το σάλιο αλλά αργεί να εκδηλωθεί ή δεν εκδηλώνεται κιολας. (μπορεί δηλ να το έχει κάποιος χωρίς συμπτώματα)

w3OKp3.png

Παντως Παλλαντινακι, εμεις τρωμε πολυ ξυλο απο τον Αγγελο καθε φορα που δεν γινεται το δικο του. Μας κανει ντα, και αμα του ξεφυγεις, σε κυνηγαει να σου την ριξει! Χτες σε μια προσπαθια του να αρπαξει ενα βιβλιο απο την Δαναη, της εβγαλε τα μαλλια επειδη δεν τα καταφερνε! Και πιστεψε με, δεν τον εχω χτυπησει ποτε, ουτε εχω κανει τιποτα ʽνταʽ. Εχει δει ομως την Δαναη με την ξαδερφη της να ʽαπλωνουνʽ και το κρατησε! Δεν πα να λεω εγω δεν κανουμε ντα, ή κανουμε χαδακια τιποτα. Αντε το πολυ-πολυ, μετα την μπουφλα να ερθει κ να σε κανει κ καλο-καλο!

ωχ κατάλαβα, άρα είναι αναμενόμενη συμπεριφορά για την ηλικία της.

Χα χα ο Άγγελος μου φαίνεται πολύ ζιζάνιο:P

Paladin σούπερ το δεύτερο πόδι δεν άφησα παραλία για παραλία ούτε από την πλευρά που κοιτάει το τρίτο πόδι ούτε από την άλλη. Τελείως διαφορετικά .....και ανάλογα τον καιρό διαλέγαμε που θα πάμε. Μείναμε όμως Βουρβουρού που δεν ήταν του γούστου μου αλλά οκ τότε ήμασταν για πάρτι μας οπότε περιπλανιόμασταν.....

Οι παραλίες είναι τέλειες, και ακόμα κι όταν φυσάει πάντα κάποιες δεν έχουν κύμα, ανάλογα τον προσανατολισμό τους. Η Βουρβουρού ούτε εμένα μου αρέσει, η θάλασσα είναι εκνευριστικά ρηχή!

Μαρίνα περαστικά στον Γιώργο, ζόρικη κατάσταση πρέπει να είναι η λοιμώδης μονοπυρήνωση. Κουράγιο!

Ευχαριστώ πολύ κι εσείς καλά να περάσετε!

ξέχασα να ευχηθώ και στον Νικολάκη περαστικά!

Εγώ ξέρω για την μονοπυρ'ηνωση ότι μπορεί να είσαι φορέας για καιρό, και όταν πέσει το ανοσοποιητικό για κάποιον λόγο, τότε να νοσήσεις

Περαστικά στο Νικολάκη και τον Γιωργάκη!

Το μαλλί βγήκε τέλειο, μην ανησυχείτε! Είμαστε ασορτί με την Ευτυχία τώρα, μόνο που εμένα είναι πιο σκούρα και χωρίς αφέλειες!

Καλέ, η εγκύκλιος για τις άδειες έχει βγει από αρχές Ιουνίου! (Και κάθε χρόνο βγαίνει τα τελευταία χρόνια) τώρα το πήρανε χαμπάρι στις υπηρεσίες σας;

Σήμερα το πρωί κατάφερα να μιλήσω επιτέλους με τον Έκτορα στην κατασκήνωση! Κάθε απόγευμα έπαιρνα, τον φωνάζανε στα μεγάφωνα, αλλά αυτός δεν άκουγε! Μου λέγανε ότι τα μικρά δεν ακούνε τα μεγάφωνα ή αν ακούνε δεν ξέρουν πώς να πάνε στη γραμματεία! icon_rolleyes.gif

Όταν τους έλεγα να τον φέρει η ομαδάρχισσα, μου έλεγαν δεν μπορεί να αφήσει όλα τα παιδιά για να πάει ένα στη γραμματεία! Το Σάββατο κατάφερα και του μίλησα γιατί είπα να στείλουν τους μεγάλους να τον βρουν και να τον φέρουν (είναι σε άλλο χώρο και δεν τον βλέπουν σχεδόν καθόλου). Μετά μου έδιναν το κινητό της κοινοτάρχισσας να τον βρει και να μου τον δώσει να μιλήσω, αλλά αυτή δεν το άκουγε και δεν το σήκωνε! icon_rolleyes.gif

Τελικά σήμερα το άκουσε και μου τον έδωσε (του μίλησα στο κινητό γκρρρρ icon_evil.gificon_evil.gif ) Ο μικρός μου είπε ότι όλα τα παιδιά εκτός από ένα τον κορόιδευαν που είναι πολύ μελαχροινός και τον έλεγαν αράπη! icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif Και πως θέλει να γυρίσει σπίτι (και εκεί έβαλε και τα κλάμματα) και πως δεν προλαβαίνει να πιεί όσο νερό θέλει, γιατί πρέπει να κάνουνε δυάδες! icon_eek.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Του είπα να μην δείχνει ότι τον πειράζει αυτό που του λένε και να κάνει πλάκα, να τους λέει ότι οι αράπηδες είναι πιο όμορφοι απ' όλους (και άλλα προσόντα έχουνε, αλλά είπα να μην πονηρέψω το παιδί από τώρα) icon_rolleyes.gif και να το πει στην ομαδάρχισά του. Και να δει πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα. Αν σε 1-2 μέρες δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση και δεν αισθάνεται καλά, θα τον πάρουμε!

Ο μικρούλης μου πρέπει να παλαίψει και να γίνει λίγο πιο χοντρόπετσος, θα τον αφήσω λίγο, γιατί θεωρώ πως δεν είναι καλό να παραδοθεί (να αφήσει τα άλλα παιδιά να καθορίσουνε πώς θα περάσει τις διακοπές του) αμαχητί. Αν όμως το Σάββατο που θα πάμε εξακολουθεί να κλαίει και δεν θέλει να μείνει άλλο θα τον πάρουμε.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά στο Νικολάκη και τον Γιωργάκη!

Το μαλλί βγήκε τέλειο, μην ανησυχείτε! Είμαστε ασορτί με την Ευτυχία τώρα, μόνο που εμένα είναι πιο σκούρα και χωρίς αφέλειες!

Καλέ, η εγκύκλιος για τις άδειες έχει βγει από αρχές Ιουνίου! (Και κάθε χρόνο βγαίνει τα τελευταία χρόνια) τώρα το πήρανε χαμπάρι στις υπηρεσίες σας;

Σήμερα το πρωί κατάφερα να μιλήσω επιτέλους με τον Έκτορα στην κατασκήνωση! Κάθε απόγευμα έπαιρνα, τον φωνάζανε στα μεγάφωνα, αλλά αυτός δεν άκουγε! Μου λέγανε ότι τα μικρά δεν ακούνε τα μεγάφωνα ή αν ακούνε δεν ξέρουν πώς να πάνε στη γραμματεία! icon_rolleyes.gif

Όταν τους έλεγα να τον φέρει η ομαδάρχισσα, μου έλεγαν δεν μπορεί να αφήσει όλα τα παιδιά για να πάει ένα στη γραμματεία! Το Σάββατο κατάφερα και του μίλησα γιατί είπα να στείλουν τους μεγάλους να τον βρουν και να τον φέρουν (είναι σε άλλο χώρο και δεν τον βλέπουν σχεδόν καθόλου). Μετά μου έδιναν το κινητό της κοινοτάρχισσας να τον βρει και να μου τον δώσει να μιλήσω, αλλά αυτή δεν το άκουγε και δεν το σήκωνε! icon_rolleyes.gif

Τελικά σήμερα το άκουσε και μου τον έδωσε (του μίλησα στο κινητό γκρρρρ icon_evil.gificon_evil.gif ) Ο μικρός μου είπε ότι όλα τα παιδιά εκτός από ένα τον κορόιδευαν που είναι πολύ μελαχροινός και τον έλεγαν αράπη! icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif Και πως θέλει να γυρίσει σπίτι (και εκεί έβαλε και τα κλάμματα) και πως δεν προλαβαίνει να πιεί όσο νερό θέλει, γιατί πρέπει να κάνουνε δυάδες! icon_eek.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif

Του είπα να μην δείχνει ότι τον πειράζει αυτό που του λένε και να κάνει πλάκα, να τους λέει ότι οι αράπηδες είναι πιο όμορφοι απ' όλους (και άλλα προσόντα έχουνε, αλλά είπα να μην πονηρέψω το παιδί από τώρα) icon_rolleyes.gif και να το πει στην ομαδάρχισά του. Και να δει πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα. Αν σε 1-2 μέρες δεν έχει βελτιωθεί η κατάσταση και δεν αισθάνεται καλά, θα τον πάρουμε!

Ο μικρούλης μου πρέπει να παλαίψει και να γίνει λίγο πιο χοντρόπετσος, θα τον αφήσω λίγο, γιατί θεωρώ πως δεν είναι καλό να παραδοθεί (να αφήσει τα άλλα παιδιά να καθορίσουνε πώς θα περάσει τις διακοπές του) αμαχητί. Αν όμως το Σάββατο που θα πάμε εξακολουθεί να κλαίει και δεν θέλει να μείνει άλλο θα τον πάρουμε.

άντε βρε σοφούκα αγωνιούμε :lol:........... μπράβο με γεια σας κυρία μου το νεο λουκ είμαι σίγουρη ότι είσαι κούκλα:-D

δυστυχώς τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και όταν είναι σε ομάδες γίνονται σκληρότερα .........έχω προσωπικά βιώματα.........καταλαβαίνω τον Εκτωρα και νομίζω ότι το έθεσες πολύ καλά ......... πρέπει να αποκτήσει άμυνες και να εκτιμάει τον εαυτό του μέσα από αυτό που βλέπει αυτός και όχι οι άλλοι..........ξεκίνησα να σου γράφω για την εμπειρία μου γιατί το θυμήθηκα τώρα που έγραψες για τον μικρό (ο οποίος είναι ένας μελαχρινός κούκλος) αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί να σε αγχώσω άδικα γιατί στο ρεζουμέ κατάφερα τελικά να μάθω να λύνω τα θέματά μου μόνη μου έγινα σκληρότερη και κράτησα το όπλο αυτό και για μετά.........;)

w3OKp3.png

στο ρεζουμέ κατάφερα τελικά να μάθω να λύνω τα θέματά μου μόνη μου έγινα σκληρότερη και κράτησα το όπλο αυτό και για μετά.........;)

That's the point!

Και δεν αγχώνομαι εύκολα... οι εμπειρίες είναι πάντα χρήσιμες, αλλά οι πιο χρήσιμες για τον καθένα είναι οι δικές του εμπειρίες, γι' αυτό και τον αφήνω να βγάλει άκρη μόνος του! Στην περίπτωση που δω ότι μέσα σ' αυτές τις μέρες δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα (ή τον τρόπο που βλέπει αυτός τα πράγματα, οπότε και κατ' επέκταση και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι), τότε θα τον πάρω και θα περιμένουμε την επόμενη εμπειρία...:lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Να μαι κι εγώ δυστυχώς ο μικρός κόλλησε λοιμώδη μονοπυρήνωση και γυρίσαμε άρων άρων.Μόνο 1 βράδυ μείναμε θάλασσα, είμαστε οικογενειακώς στα μαύρα μας τα χάλια.

Ωχ!!! Περαστικά Μαρινάκι!!!!!!!

Και ο Γιάννης ανέβασε χτες το βράδυ στα καλά του καθουμένου ένα 39,4 αλλά ευτυχώς έιναι καλύτερα σήμερα...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...