Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμ τα έχω πάρει! Βγήκε απόφαση ότι πρέπει όλο το καλοκαίρι να είναι τουλάχιστον τσ 2/3 του προσωπικού στο γραφείο και δεν μπορούμε να πάρουμε πάνω από 2 βδομάδες άδεια συνεχόμενες....

Ευτυχώς έχω 1 βδομάδα μεταξύ των διακοπών που είχαμε κανονίσει και θα πω στη μαμά μου να έρθει να κρατήσει τα παιδιά! Μα τι γελοίοι τύποι! Στις 10 Ιουλίου βγάζουν απόφαση για τις άδειες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παλλαντίν, κάτσε ακόμα νωρίς είναι για όρια. Πες της απλά αυστηρά όχι κάθε φορά που το κάνει και θα το ξεχάσει. Περίμενε μέχρι τα 2 και θα δεις και άλλα!

Καλές διακοπές μέχρι τότε! Πού πάτε αλήθεια?

Εγώ γλίτωσα τη σούπα το πρωί αλλά έριξα την τσουλούφο από το κρεβάτι!

Λες ε; Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξαναέκανε, οπότε ίσως και να ήταν τυχαίο. Αυτό κάνω, της λέω αυστηρά όχι όταν το κάνει, γιατί συνήθως το κάνει για παιχνίδι, απλά αυτή τη φορά μου φάνηκε ότι το έκανε επίτηδες. Anyway!

Διακοπές θα πάμε στη Νικήτη, στο 2ο πόδι Χαλκιδικής, είναι κλασσικός προορισμός για οικογένειες, αν και βέβαια ως Θεσσαλονικιά είμαι φανατική της Χαλκιδικής ούτως ή άλλως, ειδικά του 2ου ποδιού. Θα καθήσουμε 2 εβδομάδες, μπορεί και παραπάνω.

Αλήθεια την τσουλούφω θα την βαφτίσετε; Πότε με το καλό;

Καλησπέρα παιδάκια μου!!!!

περαστικά στο μικρό Νικόλα! ελπίζω σύντομα Λεγκω μου!

Αχ τι μου θυμήσατε με τη Σίφνο!!! έχω πάει 3 φορές και ένα καλοκαίρι είχα καθίσει 3 μήνες (δούλευα στο Folie) αχ άτιμα νιάτα αχ!!! (βαρύς αναστεναγμός) :lol:

Εμείς φεύγουμε την Πέμπτη το πρωί και είμαστε μεταξύ μαζέματος-τακτοποιήματος, έχει έρθει και το αδερφάκι μου και μάλλον δεν θα μπορέσω να μπω αύριο. Εύχομαι καλές διακοπές σε όσες φύγετε και καλά μπάνια!!!! Σας φιλώ γλυκά-γλυκά καλές μου καρπουζόφετες!:wink::-):D

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=MIDOEsQL7lA&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=MIDOEsQL7lA&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

τώρα σας γλυκοφιλώ! in the mood!;)

Μαριλενάκι να περάσετε τέλεια!!! Συμφωνω με την γκαστρωμένη φίλη μου για τις φωτό

μμμμ τα έχω πάρει! Βγήκε απόφαση ότι πρέπει όλο το καλοκαίρι να είναι τουλάχιστον τσ 2/3 του προσωπικού στο γραφείο και δεν μπορούμε να πάρουμε πάνω από 2 βδομάδες άδεια συνεχόμενες....

Ευτυχώς έχω 1 βδομάδα μεταξύ των διακοπών που είχαμε κανονίσει και θα πω στη μαμά μου να έρθει να κρατήσει τα παιδιά! Μα τι γελοίοι τύποι! Στις 10 Ιουλίου βγάζουν απόφαση για τις άδειες!

Είναι κρετίνοι, πάλι καλά που δεν σας το πανε μία μέρα πριν φύγετε... Ουφφφφ στεναχωρήθηκα...

Ο νικόλας έκανε ένα γερό μπραφ το απόγευμα και έφτασε 39,7 με πολύ κλάμα, εμετό και όλα τα σιναφί... τα χάλια του είχε το πλάσμα αφού κάλεσα βοήθεια τη γειτόνισσα για να ασχοληθεί λίγο με τον θοδωρίκο γιατί είχα πελαγώσει. Απ'ότι το κόβω αυτό το απογευματινό ήταν το ξέσπασμα της ίωσης... τώρα θα αρχίσουν να μεγαλώνουν τα απύρετα διαστήματα... αλλά έχει και μπούκωμα ο έρμος και είναι δράμα με τέτοια ζέστη.

Άκυρο η εκδρομούλα στη Σέριφο θα δουλεύει το σκ.

και εγώ τα έχω πάρει αυτές τις μέρες για την ίδια εγκύκλιο που βγήκε τελευταία στιγμή αφού όλος ο κόσμος έχει κανονίσει τις άδειες του! Δηλαδή ένα μήνα πριν δεν μπορούσαν να την βγάλουν?

Σε μας τη βδομάδα του 15αυγουστου θα ειναι 3 άτομα από τα 9 και ζήτησε το μπος να μεινουν και άλλα 2!!! ευτυχως λύθηκε το θέμα εσωτερικά από άτομα που δεν είχαν κλείσει ακόμη και έτσι θα μπορέσω να φύγω για 2 βδομάδες τον Αυγουστο.

Καλησπέρα κορίτσια μου

Paladin σούπερ το δεύτερο πόδι δεν άφησα παραλία για παραλία ούτε από την πλευρά που κοιτάει το τρίτο πόδι ούτε από την άλλη. Τελείως διαφορετικά .....και ανάλογα τον καιρό διαλέγαμε που θα πάμε. Μείναμε όμως Βουρβουρού που δεν ήταν του γούστου μου αλλά οκ τότε ήμασταν για πάρτι μας οπότε περιπλανιόμασταν.....

Sofuka τι έγινε το μαλλί πέτυχε??

Λέγκω περαστικά σας τι τραβάει το καημενούλη

Κορίτσια που φεύγετε διακοπές να περάσατε τέλεια...

Αδιαθέτησα σήμερα και έχω πρηστεί παντού............έβαλα τα πόδια μου στη λεκάνη τώρα με νερό και παγάκια δεν την παλεύω .... (λετε να πάθω καμία ηλεκτροπληξία :mrgreen:?)

Χρειάζομαι εναν κομμωτή και μια μανικιουρίστα επειγόντως έχω ξεφύγει από το όριο του επιμελώς ατημέλητη και παω φόρτσα για εντελώς ατημέλητη. :mrgreen:

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ωπ, καινουργιο το συστημα με τις αδειες; Εμεις εδω περα μεχρι τελη αυγουστου ειμαστε τοσο ηρεμα που αμα μεινει παραπανω προσωπικο θα φερουμε ταβλι. Αντιθετως την τελευταια βδομαδα λογω καποιων εργασιων, ετσι κ λειψει ενας, δεν βγαινει η δουλεια.... Τι να κοιταξουμε την εγκυκλιο ή το τι βολευει απο αποψη εργασιων;

Λεγκόπουλο πως ειναι ο Νικολας. Και το ειπες για την αδεια.... Κριμα που δεν θα πατε. Μη στεναχωριεσαι ομως, κ δω καλα θα περάσουμε,ε;

Παντως Παλλαντινακι, εμεις τρωμε πολυ ξυλο απο τον Αγγελο καθε φορα που δεν γινεται το δικο του. Μας κανει ντα, και αμα του ξεφυγεις, σε κυνηγαει να σου την ριξει! Χτες σε μια προσπαθια του να αρπαξει ενα βιβλιο απο την Δαναη, της εβγαλε τα μαλλια επειδη δεν τα καταφερνε! Και πιστεψε με, δεν τον εχω χτυπησει ποτε, ουτε εχω κανει τιποτα ʽνταʽ. Εχει δει ομως την Δαναη με την ξαδερφη της να ʽαπλωνουνʽ και το κρατησε! Δεν πα να λεω εγω δεν κανουμε ντα, ή κανουμε χαδακια τιποτα. Αντε το πολυ-πολυ, μετα την μπουφλα να ερθει κ να σε κανει κ καλο-καλο!

Και τωρα που ειπα για ξεμαλλιασμα, της Δαναης ετσι κ της τραβηξεις μαλλια σου μενει ολοκληρη τουφα στο χερι. Πρεπει επειγοντως να της κανω εξετάσεις,ε;

Χρειάζομαι εναν κομμωτή και μια μανικιουρίστα επειγόντως έχω ξεφύγει από το όριο του επιμελώς ατημέλητη και παω φόρτσα για εντελώς ατημέλητη. :mrgreen:

Πηγα κ γω η γυναικα να αλλαξω το ραντεβου που ειχα με την μανικιουριστα, να το κανω μια βδομαδα νωριτερα απο τον Αυγουστο που το ειχα για να εχω κ νυχι της προκοπης στη βαφτιση που θα ειμαι νονα, αλλα δεν υπηρχε τιποτα παιδια μου.... με στριμωξε σε μια τεταρτη μεσημερι μονο για πεντικιουρ! Αυτα ειναι επαγγελματα που δεν τα πιανει η κριση φιλεναδες μου!

Μαριλου, να περάσετε σουπερ! Παλλαντινιο, επίσης!

Kαλημέρα!!!

Αντε το πολυ-πολυ, μετα την μπουφλα να ερθει κ να σε κανει κ καλο-καλο!

:lol::lol::lol:

Κλασικό!! Ο Μάνος το κάνει αυτό!

Αφροδίτη, δεν νομίζω ότι μπορείς να γλιτώσεις το να παίζουν ξύλο μεταξύ τους! Εμείς εδώ είμαστε αποθέωση! Μαλώνω τον Γιάννη, θυμώνει και τσουπ, βαράει τον Μάνο. Μαλώνω τον Μάνο, θυμώνει, τσουπ, βαράει τον Γιάννη. Περνάει καλά ο Μάνος με κάτι, τον κοιτάει καλά καλά ο Γιάννης και τσούπ, να η καρπαζιά... Έχουμε το θεματάκι μας και εμείς!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερα!!!

Κ εγω θελω κομμωτρια μανικουριστρα μασερ οποωσδηποτε!εχω να κουρευτω κανα 6 μηνο αφηστε που εχω αρχισει κ βγαζω ασπρες τριχες κ ειναι ολες φατσα καρτα μπροστα .... χαλι μαυρο σας λεω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...