Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ggeny περαστικα βρε......φτουφτουφτου τετοιο πραγμα,αντε να ειναι το τελευταιο...;)

Λέγκω περαστικα σας για το μικρουλη σας!!

afro πολυ ζηλεψα τις διακοπουλες σας στα ορη.....;):D καλως ηρθατε!!!:)

καλως ηρθατε και εσεις doo, εμεις δεν πηγαμε τελικα στο γαμο,ο οποιος, παρεμπιπτόντως, αλλαξε τοποθεσια 2 εβδομαδες πριν την τελεση του (απο τη σιφνο στα μετεωρα) γιατι οι νεονυμφοι (πλεον;)) τα πηραν στο κρανιο με το μερος που θα γινοταν η δεξιωση γιατι ηθελε να τους φαει λεφτα αυτος...οποτε μαζεψαν ολο το γαμο και την κανανε....για το χωριο της νυφης στα μετεωρα....

τα δικα μας δε σας τα λεω γιατι δε θελω να γκρινιαξω παλι....θα σας ενημερωσω οταν θα εχουμε κατι ευχαριστο.....:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Νυσταζω κ λογω περιοδου σουρνομαι απο αδυναμια πάλι...

Σε τι αναφέρεσαι βρε παιδί μου;:roll:

στο ότι δεν πηρες το αμαξι να πας τρεχοντας στη κατασκήνωση να βρεις τον μικρο.... ή εστω να σπασεις τα τηλεφωνα για να μιλησεις με τον ομαδαρχη κ να σου φερει τον μικρο εκει, αφου σε πεισει για το που ηταν κ δεν απαντουσε πιο πριν. Το ξερω υστερικη συμπεριφορα αλλα δεν νομιζω να μπορουσα να αντιδρασω αλλιως...

Κι εγώ εγκεφαλικά θα πάθαινα με τον σκατούλη... το μωρό μου μάλλον για μούτρα το κόβω, εεε;

να κ η αλλη η ψυχραιμη! Μαζι πρεπει να μεγαλωσουμε εμεις παιδια αγάπη μου!

Μπραβο βρε ντου, πολυ χαιρομαι που σου αρεσε κ εκει!

Καλημέρα μικρες μου μοβ βεντάλιες... ζέστη πολύ ζέστη... κρατάω και τον φλεγόμενο νικολάκι και έχω βγάλει πουλάκια... Για αύριο έχω κανονίσει κι εγώ μπαρμπέρικο αλλά βλέπω να το αναβάλω δεύτερη φορά λόγο πυρετού και θα με ξεχέσουν στο τέλος!

Σοφούκι κουρεύτηκες;

Και δηλαδής πολυ ξανθια η ανταύγια ρε Λενάκι; Πόσο ξανθια; Πλατίνα σα να λέμε; (για να προετοιμαστώ η γυναίκα ρωτώ)

Σας είπα ότι ο νικόλας βοσκάει; Τρελαίνεται εκτός απ΄το να ξεριζώνει τα φυτα να `μασαει και τα φύλλα... Εεε που λέτε το βραβείο καλύτερου γονιου δεν πρόκειται να το πάρουμε πάντως... κάποιες φορές του έχουμε πλύνει φύλλα απ'τη πορτοκαλια και του τα χουμε δώσει να τα μασουλάει για να ηρεμίσει λίγο:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το ότι η μικρή της άυλα κοιμάται σερί!!!!!!! Και μέχρι τις 10!

Τελικά μάλλον είναι στι ντι εν ει και τα παιδιά μου ξυπνάνε!

Ωραία καληνύχτα Λέγκω!

Πήγα να φάω μια χίμα ερχόμενη στο γραφείο άλλο πράγμα! Ευτυχώς το έσωσα και δεν σαβουριάστηκα! Κρατούσα και καφέ και θα τον λουζόμουν όλον πάνω μου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πήγα να φάω μια χίμα ερχόμενη στο γραφείο άλλο πράγμα! Ευτυχώς το έσωσα και δεν σαβουριάστηκα! Κρατούσα και καφέ και θα τον λουζόμουν όλον πάνω μου!

Και ξανθια και σαβουριασμένη στα πεζοδρόμια και λουσμένη με τον καφέ δεν λέει:tongue:

Και ξανθια και σαβουριασμένη στα πεζοδρόμια και λουσμένη με τον καφέ δεν λέει:tongue:

Θα δικαιολογούσα τον τίτλο της ξανθιάς όμως εεε???

Τα τακούνια μου λείπανε! Τότε θα ήμουν κομπλέ!

Καλημέρα!

Παλι καλα Λενιω την γλιτωσες! Θα ειμασταν 2 κουτσα κουτσα!!! Οχι τιποτα αλλο εσωσες κ τον καφε!! χα χα χα

Ντου καλως ηρθατε! τελεια η Σιφνος ε ? Αντε περιμενουμε ολες τον Αυγουστο τωρα!

Λεγκουλι τι κανει η θερμαστρουλα σου σημερα? Πως παει η βοσκη?

Τελικα θα πατε ΣΚ Σεριφο για καμπινγκ?

Εμεις εχουμε παλι γαμο Παρασκευη κ θα φυγουμε η κατευθειαν μετα το τραπεζι η Σαββατο πουρνο πουρνο για χωριο ΣΚ. Αντε με αυτους τους γαμους εχουμε να παμε 1 1,5 μηνα κ εχει παει 17 ( Σαββατο) Ιουλιος κ ειμαστε με ενα μπανιο μονο! Ο Μητσαρας το περιμενει πως κ πως να παει για μπανιο κ να δει τον παππου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το ότι η μικρή της άυλα κοιμάται σερί!!!!!!! Και μέχρι τις 10!

Τελικά μάλλον είναι στι ντι εν ει και τα παιδιά μου ξυπνάνε!

Είμαι τυχερή μάλλον το θέμα ύπνου..αν και τον πρώτο μήνα που έφυγε ο μπαμπάς της είχαμε απίστευτα ξενύχτια και ντράβαλα...η μικρή ήθελε αγκαλιές, παιχνίδια, φιλάκια και τέτοια κάθε δυο ώρες! Κ γω απίκο συνέχεια ...μη δημιουργήσω τραύματα στο παιδί...αχ ούτε νεογέννητο δε μου είχε κάνει τόσα χουνέρια...Μετά το μήνα όμως το πήρε προφανώς απόφαση ότι ο μπαμπάς μας λείπει και μπήκε πάλι σε ένα ρυθμό νορμάλ....

:D

age.png

αααα, την είδαμε τη Σέριφο φεύγοντας (έπιασε κι εκεί το καράβι)...πολύ ξεραϊλα όμως, πού θα βρείτε σκιά για σκηνή?

τουλάχιστον η Σίφνος είχε και λίγο πράσινο.. (λίγο, μη το παρακάνουμε :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλησπέρα πολυαγαπημένες!

εμείς φεύγουμε μεθαύριο για διακοπές, και είμαι σε αγώνα δρόμου αισθητικός - πλυντήριο - σίδερο - πακετάρισμα. Επίσης στον ελεύθερο χρόνο μου (λέμε τώρα) διαβάζω γιατί μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να θέτω όρια στη Σοφία. Το ζιζάνιο σήμερα που ήθελε κάτι και δεν την άφησα να το κάνει, μου τράβηξε τα μαλλιά! Επίτηδες, για να με τιμωρήσει! Ε ρε διάβασμα που έχει να πέσει!

Καλές διακοπές σας εύχομαι, αν και θα ξαναμπώ λογικά, και σας στέλνω πολλά φιλάκια

Θα δικαιολογούσα τον τίτλο της ξανθιάς όμως εεε???

Τα τακούνια μου λείπανε! Τότε θα ήμουν κομπλέ!

Μμμμ 42 νούμερο γόβα στιλέτο... το κάνεις να ακούγεται ακόμα πιο δελεαστικό... άμα είχε και διχτυωτο καλτσώνι η ιστορία θα ήταν σούπερ αλλά μας έφαγε το καλοκαίρι:tongue:

Η Σέριφος όντως δεν τρελαίνεται στο πράσινο αλλά το κάμπινγκ όταν είχα μεινει είχε θυμάμαι καλή σκια... Ωραια η Σιφνος εε; Ποσες ωρες ειναι αληθεια; Κάμπινγκ έχει;

Το σκατουλι ψήνεται που ψήνεται δεν μπορεί να κοιμηθεί κομματάκι; Ένα τέταρτο κοιμήθηκε ίσα να μιλήσω με Άφρο στο τηλ... τουλάχιστον σέβεται την ανάγκη μου για έστω τηλεφωνική επικοινωνία με την ανθρωπότητα...

Ένα σκυλοποπ παλιο το θυμάστε, 38 κι 8... 39 και 9 μετράω τον πυρετό μου... μπουρου μπουρου δεν θυμάμαι τη συνέχεια... αυτό τραγουδάω στον νικόλα... έφυγα γιατί ξηλώνει το τηλεφωνο

Πόσο πυρετό έχει???

περαστικά βρε Ελενίτσα.

Παλλαντίν, κάτσε ακόμα νωρίς είναι για όρια. Πες της απλά αυστηρά όχι κάθε φορά που το κάνει και θα το ξεχάσει. Περίμενε μέχρι τα 2 και θα δεις και άλλα!

Καλές διακοπές μέχρι τότε! Πού πάτε αλήθεια?

Εγώ γλίτωσα τη σούπα το πρωί αλλά έριξα την τσουλούφο από το κρεβάτι!

Ελίζα καλό ξέπηγμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...