Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Σας διαβασα πλαγιως κ διαγωνιως χοντρικως κ απεξω απεξω, ειδα κριστινα κουκλαρα μαζι με γιαγιαδες κορες ανηψιες επισης κουκλες, ειδα ειρηνακι γλύκα κ κοιλιτσα γκαστρουλας σουπερ κ ειδα οτι εχετε μπει σε μουντ διακοπων κ μου αρεσετε πολυ! Μου αρεσει κ η κουλ Σοφουκα μας, που εγω θα ειχα τρελλαθει σε αντιστοιχη φαση, αλλη η κυρια Κουλ μας κανει μαθηματα σωστης συμπεριφορας! Μπραβο βρε Σοφουκα!

Γυρισαμε και μεις, περασαμε τέεεελεια στο βουνο, καταπρασινο, παντου νερα, ειχε κ λιγο ψοφοκρυο τις δυο πρωτες μερες αλλα ευτυχως εστρωσε κ μας αποζημιωσε μετα.... Καφεδακια, κουνιες, μασα , υπνος (ω ναι τρελλος υπνος μεσημερι-βραδυ οικογενειακως), τα παιδια μου ηταν υποδειγμα -δεν τα χόρταινα, δεν ηθελα να γυρισω. Ευτυχως ειναι καλος κ εδω ο καιρος κ δεν ψηνοματσε! Η μλκ ηταν οτι δεν ειχα παρει κ πολλλα χοντρα ρουχα κια για την ακριβεια για την Δαναη δεν ειχα παρει καθόλου ρουχα:oops: οποτε αναγκαστηκαμε κ πηγαμε μια βολτα στα μαγαζια την πρωτη μερα, οποτε ξεπερασαμε κ αυτο το πρόβλημα...

Και τωρα κεφαλια μέσα γιατι προβλεπετε ζορικη εβδομαδα στο γραφειο, ηδη ξεκινησε αγριεμενη, αλλα δεν μπορουσα να μη σας πω μια καλημερα! Μου λειψατε! Σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια καλη βδομαδα να εχουμε!

Τι κανετε ησυχια βλεπω στο μικρο μας καφε αρα συμπεραινω πως την βγαλατε ολες στην θαλασσα!

Εγω οπως καθε Δευτερα κλασσικα σαν αναφερω το ιατρικο ανακεινωθεν του ΣΚ. Αυτη την φορα παλι εμενα χτυπησε. Να δω τι αλλο θα παθω κ ποτε θα σταματησει το σερι. Παμε το Σαββατο στο γαμο-κλασικα- κ στο τραπεζι τρεχω να πιασω το Δημητρη που εφευγε προς αγνωστη κατευθυνση κ να σου το τραμπουληγμα στον αστραγγαλο. Μας ειχαν σε κλειστο μαγαζι τυπου μπουζουκια- ω ναι τη χαρα ....- και ειμασταν θεοστριμογμενοι κ καυε τραπεζι ηταν στην ουσια σε σκαλοπατι. Μεσα σε 2-3 λεπτα το ποδι μου εχει τουμπανο κ αρχισε κ μελανιαζε. Πονουσα απιστευτα. παλι καλα ο διπλανος μας μου εριξε ενα σπρευ κ ηρεμησα λιγο. Φορουσα κ τακουνι χαλι μαυρο ενα δραμα. Οταν με το καλο φυγαμε για να αναιβω στον 10 οροφο που μενουμε εκανα γυρω στο 20λεπτο . Ουρλιαξα απο τον πονο. Παλι καλα χτες απο το μεσημερι κ μετα ειμαι καλυτερα κ σημερα σιγα σιγα οδηγησα κιολας κ ηρθα γραφειο. Αν δεν ειχα σιδερωσει 10 ( μην χτυπατε ) πλυντηρια χτες τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα αλλα δεν ειχαμε ρουχο να φορεσουμε. Μαζεμενα 2 βδομαδων ρουχα μιας κ το προηγουμενο ειμασταν εκτος εδρας κ το εβερεστ μεγαλωσε υπερβολικα. Ας ελπισουμε αυτη την φορα να σταματησει εδω.Δεν αντεχω αλλο .....

O θεοί του Ολύμπου βοήθεια:mrgreen: ........... μετά από το τριήμερο το γραφείο είναι μαρτύριο........... Αφροδίτη συμπάσχω !!!

καλημέρα και καλή εβδομάδα

Τζένη έλεος ..........μιλάμε για μούντζα πια:(

w3OKp3.png

Γειαααα... Τζενάκι πορώνομαι κάθε φορά που σε διαβάζω τελευταίως... κάθε φορά και μια περιπέτεια! Πονάεις σήμερα;

Σοφάκο μου πως και δεν ξαναπήγαν στην περσινή κατασκήνωση; Μου είχε φανεί απ'τις περιγραφές σου πολύ ωραία... υπάρχει κανα σάιτ να χαζεψουμε. Κι εγώ εγκεφαλικά θα πάθαινα με τον σκατούλη... το μωρό μου μάλλον για μούτρα το κόβω, εεε;

Εμείς περασαμε ένα μέτριο σκ. Ο σόζω απ'τη γέννηση του νικόλα και μετά νομίζω ότι έχει μόνιμο αξεσουαρ γκρίνια που δεν παλεύεται αλλά δεν θα το αναλύσω γιατί είστε σε ωραίο μουντ και η γκρίνια δεν χωράει... τώρα που το σκέφτομαι αφού και εγώ μόνικο αξεσουάρ την έχω, πως να μην την έχει το παιδάκι εε;

Ο νικόλας είναι από χθες με δέκατα 37,4-37,8 και μπουκωμα και είναι εντελώς κουνουπίδι... μπορεί να είναι δόντι ποιος ξέρει...

Καλημέρα κι από τροπικό βύρωνα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Κι εμείς επιστρέψαμε, κάναμε τα μπάνια μας, αλλά περνάει το σκ πολύ γρήγορα!

Βρε Τζενάκι, εσύ είσαι χειρότερη από μένα στις σκουντούφλες! Αμάν κοριτσάρα μου. Διακοπές χρειάζεσαι, ξυπόλυτη!

Αφροδιτούλα καλώς ήρθατε!

Φιλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ρε τζενακι και το ελεγες, τριτωσε!!! Ελπιζω να τελειωνει εδω! Και οντως σιγουρα η κουραση συμβαλει στις σκουντουφλιες! Λεγκακι, κουραγιο, θα ερθει το ΣΚ θα πατε στο καμπινγκ σας κ θα τα δεις πιο ομορφα τα πραματα! Φιλακια κοριτσακι!

Ασχετο, ξερει καμια σας που μπορω να βρω ψευτικα λουλουδια, αλλα να μην ειναι μαπατελε; Θελω να στολιζω τη λαμπαδα για την βατιση που θα κανω τελος του μηνα, αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω φυσικα λουλουδια γιατι ειναι στην επαρχια η βαφτιση κ μεχρι να την παω θα γινουν μουτη. Ουτε απο κει μπορω να παρω γιατι θα παω τελευταια στιγμη κ δεν θελω να αφησω για τοτε τον στολισμο. Εχουν αραγε σε ανθοπωλεια;

Μου αρεσει κ η κουλ Σοφουκα μας, που εγω θα ειχα τρελλαθει σε αντιστοιχη φαση, αλλη η κυρια Κουλ μας κανει μαθηματα σωστης συμπεριφορας! Μπραβο βρε Σοφουκα!

Σε τι αναφέρεσαι βρε παιδί μου;:roll:

Γυρισαμε και μεις, περασαμε τέεεελεια στο βουνο, καταπρασινο, παντου νερα, ειχε κ λιγο ψοφοκρυο τις δυο πρωτες μερες αλλα ευτυχως εστρωσε κ μας αποζημιωσε μετα.... Καφεδακια, κουνιες, μασα , υπνος (ω ναι τρελλος υπνος μεσημερι-βραδυ οικογενειακως), τα παιδια μου ηταν υποδειγμα -δεν τα χόρταινα, δεν ηθελα να γυρισω.

Μετά απ' αυτή τη δήλωση επιβάλλεται να αναφωνήσω "Στο βουνό αδελφές μου, στο βουνό!":lol::lol::lol:

Βρε Τζενάκι... Περαστικά κοριτσάκι μου! ((((((Τζένη))))))

Καλησπέρα! Κι εμένα μου κακοφάνηκε η επιστροφή στο γραφείο (είχα άδεια την Παρασκευή για να πάμε τα παιδιά κατασκήνωση).

Περιμένω κομμώτρια στο σπίτι να με σουλουπώσει, γιατί κοντεύω να κλείσω εξάμηνο από την τελευταία φορά και οι ρίζες έχουν γίνει κλαδιά, τι κλαδιά, περικοκλάδες, ανθούς κοντεύουνε να βγάλουνε! Πρώτη φορά τη φέρνω, ελπίζω να βλέπομαι μετά! Αν και την Ευτυχία που κουρεύτηκε το Σάββατο την έκανε πολύ ωραία, πολύ μοντέρνο κούρεμα! (Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε, προηγήθηκε το θκατό στο καλλωπισμό από τη μαμά! κλαψ!:lol::lol::lol:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Περιμένω κομμώτρια στο σπίτι να με σουλουπώσει, γιατί κοντεύω να κλείσω εξάμηνο από την τελευταία φορά και οι ρίζες έχουν γίνει κλαδιά, τι κλαδιά, περικοκλάδες, ανθούς κοντεύουνε να βγάλουνε! Πρώτη φορά τη φέρνω, ελπίζω να βλέπομαι μετά! Αν και την Ευτυχία που κουρεύτηκε το Σάββατο την έκανε πολύ ωραία, πολύ μοντέρνο κούρεμα! (Ναι, ναι, καλά το καταλάβατε, προηγήθηκε το θκατό στο καλλωπισμό από τη μαμά! κλαψ!)

Χα!!!!! Εγώ καλοπίστηκα και έγινα και με βούλα ξανθιά για να μην έχει κανείς αμφιβολία για το επίπεδό μου!

Έκανα ανταύγειες! Αλλά η Ευτυχούλα πρώτη κυρία!!!!1

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

γυρίσαμε κι εμείς από Σίφνο...περάσαμε γ ο υ α ο υ... Ελίζα, τα παίρνω πίσω όσα είπα για τη Σίφνο.. το νησί αξίζει με τα χίλια! μου άρεσε πολύ περισσότερο από Μήλο!

η φιλοξενία της ιδιοκτήτριας του ενοικιαζόμενου απίστευτη, το ενοικιαζόμενο πάνω στο κύμα, φάγαμε καλά, πήραμε και αμυγδαλωτά από τον Θεοδώρου και δυστυχώς...γυρίσαμε.. Μακάρι να καθόμασταν κι άλλο, ήταν τόσο όμορφα!!!

Τις θάλασσες βέβαια της Κεφαλονιάς δεν τις φτάνουν οι Κυκλάδες, αλλά έχουν το πλεονέκτημα των φιλόξενων ανθρώπων και της αρχιτεκτονικής /ομορφιάς στα σπίτια!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ντουντουκι μου τελεια ε????? μπράβο!!! Σίφνο ειχα κανει καμπινγκ ενα φεγγαρι ειχα περασει τεελεια... "(και θυμαμι και κατι λουκουμαδες στο καστρο αααλο πραμα! χαχαχαχαχα)

Το σλινγκ θα το δανειστω απο Λενιώ, αλλα καποιο απογευμα θα ερθω απλα για παιχνιδι! χαχαχαχαχαχαχαχα

Λενιω θα σε παρω τηλ ολο το ξεχναω!! αληθεια στειλε μου με πμ το τηλ σου, ειναι ενα ευκολο τυπου κλειδαρα?Νομιζω οτι το εχω αλλα δεν ειμαι σιγουρη, μην παρω καμι αλλη και ζηταω σλινγκ! χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...