Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μια αρχαία κατάρα πλανάται πάνω απ'την κουζίνα μου!

Άστα αυτά! Μάταια προσπαθείς να κρύψεις το πόσο προκομένη είσαι!

Σοφουκάκι μου μια χαρά θα τα πάει και ο μικρούλης... σε πήρανε τηλέφωνο; Στην κατασκήνωση που πήγαν πέρσι ξαναπήγαν;

Σας φιλώ μικρές μου σαρδελίτσες παστές και μη πάω να συμφάγω με τον συντροφό μου τα γεμιστούλια

Σε άλλη κατασκήνωση πήγαν φέτος, πιο αστικό περιβάλλον (η περσινή ήταν πιο κοντά σε ελεύθερο κάμπινγκ ένα πράγμα, εντελώς μέσα στη φύση, η φετεινή είναι η κλασσική μεγάλη κατασκήνωση στην Αττική)

Τους πήραμε εμείς εχθές, μιλήσαμε με τους δύο μεγάλους (τους φωνάζουν απ' τα μεγάφωνα και έρχονται). Ο μικρός δεν ερχόταν! Μιάμιση ώρα παίρναμε τηλ., τον φωνάζανε και τον ξαναφωνάζανε και αυτός άφαντος! Το μυαλό μου πήγαινε σε διάφορα, με πιο ανώδυνο ότι είχε χαθεί ερχόμενος προς τη γραμματεία και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο και έκλαιγε μόνος του (είναι ψιλοτεράστια η κατασκήνωση). Εντωμεταξύ, οι 2 μεγάλοι δεν τον είχανε δει καθόλου από τη μέρα που πήγανε! Τους έλεγα να πούνε στην ομαδάρχισά του να τον φέρει και μου λέγανε ότι δεν μπορεί να αφήσει τα άλλα παιδιά για να τον φέρει. Απ' τα πολλά, τους είπα να στείλουν τα αδέλφια του να τον βρούνε και, ω του θαύματος, σε 5 λεπτά τον είχανε βρει!:roll:

Τον ρωτήσανε γιατί δεν ερχόταν, δεν άκουγε το όνομά του απ' τα μεγάφωνα και τους είπε λέει ότι άκουγε αλλά δεν ήθελε να έρθει:shock: Σ' εμένα είπε ότι δεν άκουσε καθόλου το όνομά του!:roll:

Τρέχα γύρευε! Πάντως, απ' ότι μας είπανε περνάνε όλοι καλά! Θα ψηθεί και ο μικρούλης και θα συνηθίσει, δεν τον άκουσα πάντως να ζορίζεται!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Εγώ χτες πέρασα μια χαρά ...γύρισα κατά τις 4 το πρωί η μικρή κοιμόταν η μεγάλη (η μάνα μου δηλαδή) ψιλοκοιμόταν και όλα ήταν μια χαρά. Το καλό μου κοριτσάκι σα να κατάλαβε οτι η μανούλα είχε ξενυχτίσει και μου έκανε το χατήρι και σήμερα ξύπνησε στις 10!! Είδατε παιδί με νοημοσύνη;;;;:D

age.png

Καλέ sofuka ο μικρός δεν είναι ο ευαισθητούλης;; Πώς στο καλό μας προέκυψε τόσο τσαμπουκάς;;;:confused:

Τι να σου πω! ή είναι τσαμπουκάς που το παίζει ευαισθητούλης ή το αντίθετο... η ιστορία θα δείξει!

Καλησπέρα!

Είπαμε σήμερα να πάμε στη θάλασσα, μιας και μας το ζητούσε και η μικρή. Πήγαμε προς Σαρωνίδα, αλλά όλες οι παραλίες ήταν πήχτρα, δεν υπήρχε χώρος να απλώσεις πετσέτα ούτε για να καθίσεις ! Εκεί έκανα κήρυγμα στον σύζυγο για την αξία του να ξυπνάς νωρίς και να πηγαίνεις στις 8 το πρωί στην παραλία αλλά Ντουντούκα!;)

Εντωμεταξύ, είχε ανάψει και το λαμπάκι για βενζίνη στο αυτοκίνητο και ψάχναμε για βενζινάδικο, αλλά όλα ήταν κλειστά! Μέχρι να βρούμε βενζινάδικο φτάσαμε στο Λαύριο! Επιτέλους ανεφοδιαστήκαμε και τελικά κατεβήκαμε σε μια παραλία στην Κερατέα, όμως... είχε αχινούς και φυσικά πάτησα έναν :rolleyes::rolleyes: Καθίσαμε καμιά ωρίτσα και τα μαζέψαμε και φύγαμε... η καϋμένη η Ευτυχία ρωτούσε "τελείωσε κάλασσα;":lol::lol:

Την επόμενη φορά θα πάμε προς Κόρινθο, την ίδια ώρα θα κάνουμε και ξέρουμε καλύτερα και τις παραλίες (αχινούς δεν έχει και βρίσκεις σίγουρα και βενζινάδικο:lol::lol::lol:)

Διαφημίσεις

Τι να σου πω! ή είναι τσαμπουκάς που το παίζει ευαισθητούλης ή το αντίθετο... η ιστορία θα δείξει!

Καλησπέρα!

Είπαμε σήμερα να πάμε στη θάλασσα, μιας και μας το ζητούσε και η μικρή. Πήγαμε προς Σαρωνίδα, αλλά όλες οι παραλίες ήταν πήχτρα, δεν υπήρχε χώρος να απλώσεις πετσέτα ούτε για να καθίσεις ! Εκεί έκανα κήρυγμα στον σύζυγο για την αξία του να ξυπνάς νωρίς και να πηγαίνεις στις 8 το πρωί στην παραλία αλλά Ντουντούκα!;)

Εντωμεταξύ, είχε ανάψει και το λαμπάκι για βενζίνη στο αυτοκίνητο και ψάχναμε για βενζινάδικο, αλλά όλα ήταν κλειστά! Μέχρι να βρούμε βενζινάδικο φτάσαμε στο Λαύριο! Επιτέλους ανεφοδιαστήκαμε και τελικά κατεβήκαμε σε μια παραλία στην Κερατέα, όμως... είχε αχινούς και φυσικά πάτησα έναν :rolleyes::rolleyes: Καθίσαμε καμιά ωρίτσα και τα μαζέψαμε και φύγαμε... η καϋμένη η Ευτυχία ρωτούσε "τελείωσε κάλασσα;":lol::lol:

Την επόμενη φορά θα πάμε προς Κόρινθο, την ίδια ώρα θα κάνουμε και ξέρουμε καλύτερα και τις παραλίες (αχινούς δεν έχει και βρίσκεις σίγουρα και βενζινάδικο:lol::lol::lol:)

Συμφωνώ και εμείς προς τα εκεί πάμε λόγω παρέας και έχει και καλές παραλίες αρκεί να τις ξέρεις. Αν θέλεις σου λέμε και ποιές (αν τις θυμηθώ). Και εμείς το άλλο ΣΚ προς τα εκεί λέμε να πάμε για μπανάκι.

ωχ βρε sofuka ταλαιπωρια ηταν ....για αυτο δε λεει με τιποτα θαλασσα το σκ, αλλα αν δεν μπορεις τις καθημερινες τι να κανεις το παλευεις για το σκ μεσα στον πανικο!!!!;) καλο κουραγιο για την επομενη επιχειρηση μπανιο.....;)για το ευτυχακι δηλαδη:D;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ωραίο δε λέω..

Αλλά ρε κορίτσια..η θάλασσα άλλο πράμα!!! Μόνο το άρωμα της να σκεφτώ...τρελαίνομαι!!!

age.png

χαχαχαχα αυτό το Ντουντούκα πολύ μ'αρεσε!!! Πάντως με όλη αυτή την ταλαιπώρια να ακούς και κήρυγμα από τη γυναίκα σου κυριακάτικα...δεν αντέχεται...για να λέμε κ του στραβού (Δημήτρης) το δίκιο!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png

Διαφημίσεις

Ωραίο δε λέω..

Αλλά ρε κορίτσια..η θάλασσα άλλο πράμα!!! Μόνο το άρωμα της να σκεφτώ...τρελαίνομαι!!!

ωραια η θαλασσιτσα, αλλα εγω ειμαι του βουνου Lololol:tongue: και τρελλαινομαι για κατι τετοια, φυσικα δεν εχουμε ξεμυτησει με τη μικρη (ντροπη μας και αισχος μας) αλλα τελος παντων.

τα τοπια του βουνου μου δημιουργουν ενα δεος, δεν ξερω οποτε βρισκομαι σε τετοια μερη (και δυστυχως δεν ειναι πολλες οι φορες:(), ανατριχιαζω απο την αισθηση που μου δινει το βουνο:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Συμφωνώ και εμείς προς τα εκεί πάμε λόγω παρέας και έχει και καλές παραλίες αρκεί να τις ξέρεις. Αν θέλεις σου λέμε και ποιές (αν τις θυμηθώ). Και εμείς το άλλο ΣΚ προς τα εκεί λέμε να πάμε για μπανάκι.

Πες, πες!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...