Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνούλα, μπορείς να πάρεις και το δικό μου που είμαστε κοντά!

Εγώ χρησιμοποιώ το μέι τάι περισσότερο τώρα

ντι ες το σίγκ σας!!!!!!!!

A ευχαριστώ Λενιώ! Μαλλον βολευει καλυτερα, θα το κανονισω ετσι! Να δω ποτε μπορει η θεία και θα σε ενημερωσω. Χίλια ευχαριστω!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και επίσης να έχεις πάντα για παράδειγμα τη Σοφούκα η οποία με 4 θα πήγαινε και στο φεγγάρι!

Xα χα, μου θύμισες αυτό!

:D

Άδεια δωμάτια, η Ευτυχία κοιμισμένη... κάπως περίεργα είναι... Ανησυχώ λίγο και για τον μικρούλη μου, μήπως ζοριστεί... Ελπίζω να περάσουνε καλά όμως!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ πάρα πολύ, για τα λόγια συμπαράστασης!!! Προς το παρόν αντέχω αλλά εκείνο που μου τη δίνει και που αν θέλετε με "ρίχνει" ψυχολογικά είναι οτι δεν έχουμε ιδέα πότε θα ξεμπαρκάρει ο καπταιν μας...Ξέρετε, αν γνωρίζεις μια ημερομηνία είναι κάπως πιο εύκολο να μετρας αντίστροφα (σαν φαντάρος ένα πράμα.. ds).Τώρα όμως κάνουμε όπως όλοι λένε "υπομονή" αλλά δε γνωρίζουμε το χρονικό..εύρος αυτής της υπομονής! And this is just start getting on my nerves!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Τεσπά ευτυχώς που το μικρο μου αγγελούδι κάθε μέρα μου κάνει και ένα καινούργιο κολπο και γελάω πολύ και μου φτιάχνει τη διάθεση...Χαίρομαι γιατί όλα δείχνουν ότι έχω ένα πολύ χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια μωρό που αν μη τι άλλο, δε μ'αφήνει λεπτό να πλήξω!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Αυλα εχεις δικιο, οταν ειναι φλου τα πραγματα ειανι πολυ αποσυντονιστικο....

Καλε μετρας απο τωρα για τα Χριστουγεννα? χαχαχαχα καλοκαιρι εχουμε!

..ε κάτι πρέπει να μετρήσω κ γω η δόλια για να μη λαλήσω εντελώς!!!! Τα Χριστούγεννα μου βρέθηκαν πρόχειρα (φαντάσου δηλαδή)...ε, αυτά μετράω!!!!

age.png

Σιγά τα λεφτά!

μην σε ανησυχεί αυτό. ΤΟ θέμα είναι να το πάρετε να το χαρείτε!

το ξερω μωρε thx!!!!!!!!:)

Τους χαιρετισμούς μου στα κορίτσια που τους λείπει το έτερον ήμισυ (Αyla & Ds) κουράγιο κορίτσια!

thx!!!:)

Κορίτσια σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ πάρα πολύ, για τα λόγια συμπαράστασης!!! Προς το παρόν αντέχω αλλά εκείνο που μου τη δίνει και που αν θέλετε με "ρίχνει" ψυχολογικά είναι οτι δεν έχουμε ιδέα πότε θα ξεμπαρκάρει ο καπταιν μας...Ξέρετε, αν γνωρίζεις μια ημερομηνία είναι κάπως πιο εύκολο να μετρας αντίστροφα (σαν φαντάρος ένα πράμα.. ds).Τώρα όμως κάνουμε όπως όλοι λένε "υπομονή" αλλά δε γνωρίζουμε το χρονικό..εύρος αυτής της υπομονής! And this is just start getting on my nerves!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Τεσπά ευτυχώς που το μικρο μου αγγελούδι κάθε μέρα μου κάνει και ένα καινούργιο κολπο και γελάω πολύ και μου φτιάχνει τη διάθεση...Χαίρομαι γιατί όλα δείχνουν ότι έχω ένα πολύ χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια μωρό που αν μη τι άλλο, δε μ'αφήνει λεπτό να πλήξω!!!!

ayla και εγω δυστυχως στην αναμονη ειμαι.....οποτε σε καταλαβαινω απολυτα αυτη την περιοδο.... ολο αναβαλλεται η ημερομηνια που θα επρεπε να ερθει αθηνα αλλα και οι ημερομηνιες που θα επρεπε να παρει αδεια....αστα να πανε......:(:(:(:(:(:(τα νευρα κροσια:twisted::twisted:

οσο για τη ζουζουνα μου και εμενα αυτη με κραταει στα "καλα" μου γιατι αλλιως θα ειχα λαλησει εντελως....

καλο κουραγιο μας....

μαζι και εγω για τα χριστουγεννα , πολυ χαρηκα οταν ειδα το tickeraki σου lolololololol:D:D:tongue::tongue:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds...αμα το καλοσκεφτείς..κοντά είναι και τα χριστόυγεννα..πέντε μήνες και κάτι δεν είναι και να το σκεφτόμαστε......Θα περάσουν νεράκι!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! (πάει το χάνω κορίτσιααααα)....:tongue:

age.png

ds...αμα το καλοσκεφτείς..κοντά είναι και τα χριστόυγεννα..πέντε μήνες και κάτι δεν είναι και να το σκεφτόμαστε......Θα περάσουν νεράκι!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! (πάει το χάνω κορίτσιααααα)....:tongue:

συμφωνω!!!!!!!!

μαζι θα το χασουμε μην αγχωνεσαι.....;)

βεβαια εσυ σε δυσκολοτερη κατασταση αφου ειναι η δουλεια του καλου σου, υπομονη ομως τι να πω???!!!!:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη τα Στύρα είναι ο παράδεισος του δίχρονου. Έχουμε ένα φιλαράκι το οποίο μένει εδώ οπότε κουβαδάκια παιχνιδάκια βρίσκουμε στην παραλία και η μαμά δεν κουβαλάει τίποτα (έχουν και ομπρέλες δημοτικές στην παράλια) παντού παιδιά...............μικρά μεγάλα. Έχω ξεφύγει τελείως θα σας πω μόνο ότι είμαι τόσο διακοπές που εχθές την άφησα να κοιμηθεί σαν σαρδέλα παστή της έπλυνα μόνο πόδια χέρια δόντια............και φυσικά εγώ το παίζω εξίσου άνετη και ξαπλώνω δίπλα της ακριβώς στην ίδια κατάσταση.... το πρωί σηκώθηκα με μαλλί ράστα κότσαρα ένα κλάμερ τα φρούτα στο τάπερ και παραλία..........είμαι και πολύ διακοπές :mrgreen:

w3OKp3.png

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη τα Στύρα είναι ο παράδεισος του δίχρονου. Έχουμε ένα φιλαράκι το οποίο μένει εδώ οπότε κουβαδάκια παιχνιδάκια βρίσκουμε στην παραλία και η μαμά δεν κουβαλάει τίποτα (έχουν και ομπρέλες δημοτικές στην παράλια) παντού παιδιά...............μικρά μεγάλα. Έχω ξεφύγει τελείως θα σας πω μόνο ότι είμαι τόσο διακοπές που εχθές την άφησα να κοιμηθεί σαν σαρδέλα παστή της έπλυνα μόνο πόδια χέρια δόντια............και φυσικά εγώ το παίζω εξίσου άνετη και ξαπλώνω δίπλα της ακριβώς στην ίδια κατάσταση.... το πρωί σηκώθηκα με μαλλί ράστα κότσαρα ένα κλάμερ τα φρούτα στο τάπερ και παραλία..........είμαι και πολύ διακοπές :mrgreen:

Κάααααθαρμα ζηλευω:tongue: Άκρως καλοκαιρινή περιγραφή! Κι εμείς πήγαμε και πήραμε δύο υπνόσακους για τα πιτσιρίκια για το άλλο σκ που θα πάμε κάμπινγκ.

Ξαναέκανα γεμιστά και πάλι πλεούμενα βγήκαν τα ρημάδια... άσε που ο γιωργος πήρε κάτι πατάτες απ'τη βιολογική λαϊκή που κάνουν περισσότερη ώρα να βράσουν κι απ'τα ρεβύθια:roll: Εχθές τις έψηνα τρεις ώρες και σκατούλες! Μια αρχαία κατάρα πλανάται πάνω απ'την κουζίνα μου!

Σοφουκάκι μου μια χαρά θα τα πάει και ο μικρούλης... σε πήρανε τηλέφωνο; Στην κατασκήνωση που πήγαν πέρσι ξαναπήγαν;

Σας φιλώ μικρές μου σαρδελίτσες παστές και μη πάω να συμφάγω με τον συντροφό μου τα γεμιστούλια

Αχ τι ωραία..μπράβο μπράβο!!!

Εγώ απόψε θα βγω επιτέλους με τις φίλες μου!! Ηρθαν ενισχύσεις...η μάνα μου θα προσέχει τη μικρή και Ω ΝΑΙ..ΘΑ ΒΓΩ Σαββατο βράδυ! Ευτυχώς που η μικρή τα βράδια δεν ξυπνάει...και έτσι δεν έχω καμία ανησυχία..άντε σας αφήνω για να ετοιμαστώ....:D:D:D

age.png

Σε ζηλευω απίστευτα και περιμένω να περάσουν αυτες οι δυο εβδομαδες για να την κάνουμε για το κάμπινκ τωρα και με τα δυο δεν ξέρω πως θα είναι θα την παλέψουμε ομως, εμεις πάμε σχεδον καθημερινό μπανάκι μιας και εχουμε την ψάθα κοντα και τα πουλάκια μου στο γύρνα κοιμούντε στο αυτοκίνητο αφου ο μεγάλος μου την έπεσε με τα αλατια για υπνο σήμερα, του αρεσει πολυ αμαν κανουμε να φύγουμε βραδιάζει για να βγει απο το νερό οσο για τον μικρο αρχισαμε να περπατάμε και ποιος μας πιάνει και αυτος ολο μεσα πηγένει...:-D

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

:D:D

Να πω τώρα εγώ ότι δεν ζήλεψα θα είναι ψέμμα! Το να κοιμάσαι με τα αλάτια είναι ο ορισμός των διακοπών! Πάντα να περνάτε έτσι τέλεια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...