Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλύση δεν κάναμε, προσπάθησαν να το αποφύγουν οι γιατροί όπως και την εισαγωγή για να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω. Ήταν καλό ότι ενώ έκοψε κομμάτι δεν πρόλαβε να το καταπιεί γιατί τον πήρε είδηση ο Γιωργάκος και με το δάχτυλο του καθάρησε το στόμα, τον έβαλε να φτύσει και του το ξέπλυνε με μπόλικο νερό. Στο καπάκι πήραμε το κέντρο δηλητηριάσεων που μας είπαν ότι πρέπει να πιει γάλα και να το δει αμέσως ορυλας (έτσι γράφεται;) γιατί είναι διαβρωτικές αυτές οι ταμπλέτες. Στο παίδων μας στείλανε κατευθείαν σε παιδίατρο και ορυλά και παραμείναμε κάποια ώρα για να τον ξαναεξετάσουν ότι είναι όλα καλά. Απλά τώρα πρέπει για κανα δυο μερες να δούμε μην παρουσιάσει εγκαύματα στο στόμα.

Δεν το συζητάω, πάλι καλά που δεν το κατάπιε αυτό το πράγμα και που πρόλαβε ο γιώργος και τον ξέπλυνε πριν κάνει εγκαύματα...

Κι εγώ είχα καλές εγκυμοσύνες πέρα απ'την αποκόλληση που είχα στον θοδωρίκο.

Ελιζάκι, καλύτερα η μικρούλα;

Θοδωρούλα μου να χαίρεσαι τον Στέλλιο σου:D

ποσο ψυχραιμοι μεινατε??? και αν τα καταφερατε, πως το κανατε???νομιζω οτι αν μας συμβει κατι τετοιο θα πανικοβληθω και σιγουρα δεν ειναι καλο.....

περασμενα να ειναι για τον μικρο σας, να πανε ολα καλα και να μην παρουσιασει κανενα εγκαυμα....:(

και εγω ειχα σχετικα καλη εγκυμοσυνη, αν εξαιρεσεις την αποχη απο το s__:oops:που το 1ο τριμηνο μας ειπε ο γιατρος ΟΧΙ, το 2ο τριμηνο ταλαιπωρηθηκαμε πολυ με μυκητες και το 3ο ειχα κυρσους στα γεννητικα οργανα γιατι η μικρη ειχε χωσει το κεφαλι της πολυ περιεργα στη λεκανη μου και δεν ειχα καλη κυκλοφορια....

κατα τα αλλα λοιπον, την ευχαρηστηθηκα πολυ την εγκυμοσυνη μου, μπορω να πω πως ηταν απο τις ομορφοτερες περιοδους της ζωης μου και πως δεν ηθελα να τελειωσει, πλησιαζε ο καιρος να γεννησω και ελεγα "ας το κρατησω το ζουζουνι μου λιγο ακομα μεσα!!"μου φαινοταν πολυ μαγικη η σχεση που ειχαμε με τη μικρη οσο ημουν εγκυος, μοναδικο δεσιμο που μονο μια μανουλα μπορει να βιωσει με το μωρακι που εχει μεσα της, ενιωθα απιστευτα τελεια οταν την ενιωθα να κουνιεται και να κλοτσαει.....και ας με ξεραινε καμια φορα;)!!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!:D:D:D

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μαμα μια πατε γιαννενα ?ποσο σας ζηλευωωωω

δεν ειμαι απο κει , ο συζυγος ειναι απο ηπειρο

αλλα στα γιαννενα δουλευε χρονια και εχουμε συγγενεις και φιλους

και καποια στιγμη,που ευχομαι να ερθει γρηγορα αυτη η στιγμη να παμε για μονιμα

καλα να περασετε!!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Θα βρούμε τρόπο να την απασχολήσει η μαμά μου ευχάριστα για λίγο ελπίζω. Δεν θέλω η έρμη να βγω για καφέ, να διαβάσω με ησυχία για την εξεταστική του Ιανουαρίου θέλω.

YIOUPI, πραγματικά πιστεύω ότι είναι πιο επικίνδυνο να κάνει κανείς το εμβόλιο, παρά να μην το κάνει. Ο αδερφός μου και ο άντρας μου αρρώστησαν, και την πέρασαν χωρίς καμιά διαφορά από την απλή συνηθισμένη γρίππη με βήχα, συνάχι λίγο πυρετό και πολλή κοτόσουπα, που περνάμε κάθε χρόνο. Το μωρό κι εγώ δεν κολλήσαμε.

Λέγκω το έκανε το θαύμα του το ταλιμπανάκι, ε; Περαστικά

Κι εγώ καλή εγκυμοσύνη είχα! Τόσο καλή που ώρες ώρες μου ρχεται να ξαναβάλω την μικρή μέσα:D

Διαφημίσεις

Γρηγορα καλημερουδια αγαπημενες μου...κι ευχαριστω για τα χρονια πολλα....

Λεγκοπουλοοοοοοοο αχ....τι παιδι ειναι αυτο;;;; δωσε του ενα φιλακι! ολα καλα ομως! μπραβο στο Γιωργο που φερθηκε τοσο ψυχραιμα...εγω θα ειχα παθει οκτω υστερίες...

Χθες τελιωσα γυρισμα στις 4 και μιση καναμε κι υπερωρια...σημερα εχω 6:30 το απογευμα με 4:30 το πρωι...θα σκευρώσω παλι απο το κρυο!

Το θετικο ηταν οτι ειμασταν κοντα στο σπιτι και εφερε ο Στελιος την Αλεξανδρα στο γυρισμα και ειδε τη μαμα της να φωναζει....Αλλα ηταν γλυκας την ειχα αγκαλια κι οταν πηγαιναμε πλανο της ελεγα τωρα θα κανεις ψουψου και εκεινη μιλαγε ψιθυρισταααα...

Έχεις κι εσύ τα δίκια σου αλλά απ'τη στιγμή που μπουσουλάει η καλύτερη εκδοχή στο να φάει κάτι είναι η πατάτα! Εμένα στους έξι μήνες σαν πιο γκουρμε τύπος είχε δοκιμάσει χελωνάκι... βέβαια ο θοδωράκης δεν έπαθε τίποτα, το χελωνάκι απ'την άλλη...

Ε οοοοχιιιιιι

δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χελονακι????????

μπουχα χααααααααααα!!!

Ντι ες!!!

Πρόσεξε κοπέλα μου μην τα λες απότομα αυτα οτι το χειρότερο ήταν η αποχή από το γουτσου γουτσου γιατι είμαι κ μεγαλη γυναικα κ δεν με βλεπω καλά!!!!:-P:-P

Λοιπόν πειτε μου ρε κοριτσουδες εσεις που δεν κανετε εμβόλια, πηγαινετε σε ομοιοπαθητικους παιδιατρους?

Δεν θα κανετε καθόλου ή θα κανετε λιγότερες δόσεις σε μεγαλύτερη ηλικια?

Θα κανετε καποια κ ποια???

Ρωταω επειδή κ εγώ τώρα που αξιώθηκα:oops: να διαβασω λιγο περισσοτερο για το θεμα έχω αγχωθει κ θα ήθελα μαλλον να δοκιμασω άλλη προσεγγιση......

υπάρχει καποια ομοιοπαθητικος παιδίατρος στη ν. σμυρνη Παναγιωτα κατι... δεν θυμαμαι το ονομα της...αν πηγαινετε σε ομοιοπαθητικους πειτε καμμια γνωμη πλίτς....

ΑΑ βασωωωω τοσο ωραιος καιρος τι τα λέμε από μηνυματα έπρεπε να συναντηθούμε καπου που να μας βολευει!!!!

Μαμα μια τι είναι το κατεργο που είσαι?? σορυ αν ειμαι αδιακριτη!!

Γρηγορα καλημερουδια αγαπημενες μου...κι ευχαριστω για τα χρονια πολλα....

Λεγκοπουλοοοοοοοο αχ....τι παιδι ειναι αυτο;;;; δωσε του ενα φιλακι! ολα καλα ομως! μπραβο στο Γιωργο που φερθηκε τοσο ψυχραιμα...εγω θα ειχα παθει οκτω υστερίες...

Χθες τελιωσα γυρισμα στις 4 και μιση καναμε κι υπερωρια...σημερα εχω 6:30 το απογευμα με 4:30 το πρωι...θα σκευρώσω παλι απο το κρυο!

Το θετικο ηταν οτι ειμασταν κοντα στο σπιτι και εφερε ο Στελιος την Αλεξανδρα στο γυρισμα και ειδε τη μαμα της να φωναζει....Αλλα ηταν γλυκας την ειχα αγκαλια κι οταν πηγαιναμε πλανο της ελεγα τωρα θα κανεις ψουψου και εκεινη μιλαγε ψιθυρισταααα...

Θεοδώρα μου βάλε τικεράκι γιατι δεν σας ξέρω κ μπερδέυομαι όταν μιλάς για τη μαγουλίθρα!! θα ήθελα να ξερω την ηλικια της να ξερω τι να περιμένω...

αν κ με βλέπω να περιμένω αυτα της λέγκως με τον ταρζανούα που γέννησα!!

Το άλλο της χαϊδευτικο εκτος από ντουντου είναι Άρηβελ!!(από το Αρης Βελουχιωτης) φανταζεστε ανισορροπία η μικρη!!!

Διαφημίσεις

Eυχαριστούμε Βασούλι μου,θα φροντίσουμε να περάσουμε υπέροχα!!!!

Γιουπιγιάγια,το κάτεργο είναι τράπεζα,λίγο τραβηγμένος ο χαρακτηρισμός μου!!!!!:D:D:D

Και γω είχα τέλεια εγκυμοσύνη,ποτέ και τίποτα δεν κατάλαβα,αφού μέχρι 8 μηνών δούλευα και σήκωνα και κάμποσα στη δουλειά....

Θοδωρίνι,να χαίρεσαι τον έρωτα!!!Χρόνια του πολλά και καλά!!!!!

Και γω είμαι πολύ προβληματισμένη με τα εμβόλια...:confused::confused::confused:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

εχω πολυ ωραια νεα να σας πω... Ο μικρος μου εχει πυρεττο. χαρηκα κ γω η αχρηστη μανα οτι το παιδι μου κοιμηθηκε 3 ωρες το πρωι.... μολις ξυπνησε τον πηρα κ βγηκαμε βολτα αλλα στο 20λεπτο αρχισε να γκρινιαζει κ ξανακκοιμηθηκε. Ψιλιαστηκα κ τον κοιταξα κ ειδα οτι εκαιγε κ γυρισαμε αρον αρον. Τωρα εχει ενα 37.8 :-(.

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

εχω πολυ ωραια νεα να σας πω... Ο μικρος μου εχει πυρεττο. χαρηκα κ γω η αχρηστη μανα οτι το παιδι μου κοιμηθηκε 3 ωρες το πρωι.... μολις ξυπνησε τον πηρα κ βγηκαμε βολτα αλλα στο 20λεπτο αρχισε να γκρινιαζει κ ξανακκοιμηθηκε. Ψιλιαστηκα κ τον κοιταξα κ ειδα οτι εκαιγε κ γυρισαμε αρον αρον. Τωρα εχει ενα 37.8 :-(.

Έλα ρε γμτ αρρώστησε ο μικρούλης μας... μακάρι να κρατήσει μια μέρα κι αύριο να ειναι περδίκι!

..........κ όχι δεν εννοω οτι ο αρης ηταν ανισορροπος..

ήθελα να πω οτι η μικρη ειναι ανταρτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol: Καλά είσαι εντελώς όργιο, κοπελιαααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...